pok Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι το εχω δει αλλα το θεμα ειναι οτι ξαφνικα κατεβασε 800 φωτογραφιες κ τις εμφανισε στο gallery. οι οποιες φωτογραφιες ειναι σαν απο καποια εφαρμογη newsbeast ας πουμε.. 1.Εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη gallery 2.Απενεργοποιηση συγχρονισμου google photos ,στο λογαριασμο gmail. θα εισαι οκ. εμενα δεν ξαναεμφανισθηκαν πολυ καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Προσπαθώ να βγάλω την σιμ και δεν ανοιγει για κενανα λογο το συρταρι. Και αυριο μπαινω στρατο... ποσο ωραιο μπορει να ειναι αυτο; Στράβωσε και στο σιδεράκι που είχε στη συσκευασία, δοκιμάζω με καρφίτσες και σκατά πάλι Τι κάνουμε ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δοκιμασε βελονα απο συριγγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Τι κάνουμε ρε παιδιά; Mεταλλική μύτη από μηχανικό μολύβι, αν σου βρίσκεται. Εναλλακτικά, δοκίμασε να ισιώσεις με ένα σφυράκι ή κάποιο άλλο αντικείμενο το "καρφάκι εξαγωγής". Άντε, καλή θητεία! Edited September 9, 2013 by Not1s Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Προσπαθώ να βγάλω την σιμ και δεν ανοιγει για κενανα λογο το συρταρι. Και αυριο μπαινω στρατο... ποσο ωραιο μπορει να ειναι αυτο; Στράβωσε και στο σιδεράκι που είχε στη συσκευασία, δοκιμάζω με καρφίτσες και σκατά πάλι Τι κάνουμε ρε παιδιά; Παρε ενα καρφακι απο αυτα με τα πλαστικα κεφαλακια που βαζουν στους φελενιους πινακες ανακοινωσεων. Ανοιγει κ iphone k nexus κ δεν προκειται να ξαναστραβωσει ποτε! κ μην αγχωνεσαι αν θα χαλασει το συρταρακι γιατι ειναι πολυ ανθεκτικο αλλα κ να χαλασει βρισκεις ευκολα κ φθηνα στο ebay. ...πιθανοτατα καπου εχει μετακινηθει εσωτερικα ελαχιστα η σιμ κ το εχει σφηνωσει (το επαθα κ εγω μια φορα κ το ξεμπλοκαρα ανοιξα με το εν λογω καρφακι!) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 δοκιμσαε και με συνδετήρα. αναλογα το παχος τους,ισως κανεις δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Την αλλη βδομαδα παραλαμβανω το 4 απο Γερμανια.Να περασω τη 4.3 η να μεινω με 4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 γιατι να μεινεις με την 4.2; δεν ειχα καποιο προβλημα με την 4.3 (στοκ). εδω αλλοι περιμενουν τις αναβαθμισεις πως και πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 περνα την 4.3 δεν υπαρχει κανενα προβλημα.οπως λεει και ο φιλος παρακατω εδω αλλοι περιμενουν τις αναβαθμισεις πως και πως και εσυ το σκεφτεσαι ακομα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Το γκουγκλαρα (french nexus 4 earphones :p ) και νομιζω βρηκαμε απαντηση. Στη Γαλλια ειναι υποχρεωτικο να δινουν handsfree με το κινητο, υπαρχει νομος και εχει να κανει με την ασφαλεια κατα την οδηγηση κτλ. Tα ακουστικα κοστιζουν....ουτε καν 3 δολλαρια, αν τα θελει κανεις, απ'οτι ειδα εδω http://www.all4cellular.com/product/lg-3-5mm-hands-free-stereo-headset-sgey0007610.html . (Δεν γνωριζω το καταστημα ουτε ξερω αμα ειναι αξιοπιστο, ενδεικτικα το εβαλα). Η τροχαια σε γραφει με hands free μονο bluetooth δεχεται Που να μας φτασουν οι γαλλοι εμας!!!! Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αύριο μου έρχεται και εμένα από skroutz. Ξέρετε ποια έκδοση θα φοράει; Θα μπορώ να βάλω την 4,3 κανονικά από ΟΤΑ; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αύριο μου έρχεται και εμένα από skroutz. Ξέρετε ποια έκδοση θα φοράει; Θα μπορώ να βάλω την 4,3 κανονικά από ΟΤΑ; Λογικά 4.2.2 και θα σου ερθει αμέσως 4.3..Απλα οτάν βαλεις 4.3 κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην εχεις προβλήματα και μετα αρχισε να βάζεις τα αρχεία σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Λογικά 4.2.2 και θα σου ερθει αμέσως 4.3..Απλα οτάν βαλεις 4.3 κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην εχεις προβλήματα και μετα αρχισε να βάζεις τα αρχεία σου.. Ξέρεις αν θα έχει ακουστικά η συσκευασία; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ξέρεις αν θα έχει ακουστικά η συσκευασία; Αυτο βασικα δεν μπορει να το ξερει κανενας..Πολυ χλωμό ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εδώ και μία βδομάδα περίπου έχει αρχίσει random reboots. Ξήλωσα ότι είχα βάλει τελευταία ακόμα και το root. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Ενδεικτικά το συνάντησε κάνεις άλλος αυτό; Edit : το last_kmsg δείχνει συνέχεια kernel panic Edited September 10, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εχεις κανει undervolt καθολου προσφατα σχετικα? αν ναι τσεκαρε αν ειναι απο αυτο και σε συγκεκριμενες συχνοτητες φρικαρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εχεις κανει undervolt καθολου προσφατα σχετικα? αν ναι τσεκαρε αν ειναι απο αυτο και σε συγκεκριμενες συχνοτητες φρικαρει.... Stock παντού εκτός από recovery. Ρωτάω για να δω αν έχει και κάποιος άλλος στοκ το ίδιο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εχεις κανει undervolt καθολου προσφατα σχετικα? αν ναι τσεκαρε αν ειναι απο αυτο και σε συγκεκριμενες συχνοτητες φρικαρει.... Uv σε Nominal Μέχρι πόσο παίρνει; Έχω κάνει -100 και σκεφτόμουν μήπως να πέσω και άλλο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Stock παντού εκτός από recovery. Ρωτάω για να δω αν έχει και κάποιος άλλος στοκ το ίδιο. ειναι με stock ,kernel semaphore και undervolt σε ολο το φασμα και παιζω συνηθως με 1-2 πυρηνες και reboot κανενα... λογικα απο εφαρμογη το κοβω αφου εισαι stock τελειως... Uv σε Nominal Μέχρι πόσο παίρνει; Έχω κάνει -100 και σκεφτόμουν μήπως να πέσω και άλλο ειμαι με fast στα -175 σε ολο το φασμα αλλα για nominal δε ξερω... κανε τις αλλαγες που θελεις απλα μη βαλεις set on boot ωστε και να φρικαρει να επιστρεψει στις σταθερες που εχεις τωρα... διαγνωστικη εφαρμογη για να τσεκαρεις αν θα φρικαρει και φαει reboot ειναι το stabilty test : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.into.stability&hl=en sorry για τα offtopic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παρατήρησα, ότι αν κοιτάξεις μέσα από την αντανάκλαση της οθόνης όταν είναι σβηστή, αυτά που καθρεπτίζονται έχουν είδωλο σε μικρή μεγένθυνση.. το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? είναι γνωστό? αφορά το gorilla glass και ..ίσως αποσκοπεί κάπου?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εδώ και μία βδομάδα περίπου έχει αρχίσει random reboots. Ξήλωσα ότι είχα βάλει τελευταία ακόμα και το root. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Ενδεικτικά το συνάντησε κάνεις άλλος αυτό; Edit : το last_kmsg δείχνει συνέχεια kernel panic Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και εγω μια φορά αλλά όπως ξέρεις δεν είμαι στοκ.. το δικό μου σε σύγκριση με 2 Ρομ έχω τεράστια διάφορα στη θερμοκρασία 57° έφτασα με 10' σκάλισμα της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ναι το εχω δει και εγω αλλα δεν εδωσα σημασια.μαλον αφορα τον gorilla glass αλα δεν ξερω τι ακριβως. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παρατήρησα, ότι αν κοιτάξεις μέσα από την αντανάκλαση της οθόνης όταν είναι σβηστή, αυτά που καθρεπτίζονται έχουν είδωλο σε μικρή μεγένθυνση.. το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? είναι γνωστό? αφορά το gorilla glass και ..ίσως αποσκοπεί κάπου?:worry: Τι εννοεις μικρά είδωλα? Δεν έχω δει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παρατήρησα, ότι αν κοιτάξεις μέσα από την αντανάκλαση της οθόνης όταν είναι σβηστή, αυτά που καθρεπτίζονται έχουν είδωλο σε μικρή μεγένθυνση.. το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? είναι γνωστό? αφορά το gorilla glass και ..ίσως αποσκοπεί κάπου?:worry: Μηπως εννοεις κατι κουκιδες που φαινονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 οχι αν δεν κανω λαθος που τα ειδα για λιγο στην μερα βεβαια ειναι μικρα μικρα κουτακια.δεν ξερω αν λεει για αυτα ο φιλος που το εγραψε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts