kostascbr Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 τελικα η οθονη εχει επιστρωση gorilla glass να βγαλω την γελατινα τις οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Gorilla Glass 2 για την ακρίβεια. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 kostascbr said: τελικα η οθονη εχει επιστρωση gorilla glass να βγαλω την γελατινα τις οθονης ιδίως αν έχεις την ΄΄μαμά΄΄ που είναι σαγρέ βγάλτην και θα νομίζεις ότι έχεις άλλο τηλέφωνο στα χερια ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Και εγώ έλεγα για το gorilla glass και δεν έβαλα ζελατίνα μπροστά και τώρα έχω 3 γρατζουνιές και τις χαίρομαι!!! Δεν ξέρω πώς έγιναν, το κινητό δεν μου έχει πέσει κάτω ποτέ, αλλά έγιναν και τώρα ψάχνω ζελατίνα, έστω και αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Antonis78 said: Και εγώ έλεγα για το gorilla glass και δεν έβαλα ζελατίνα μπροστά και τώρα έχω 3 γρατζουνιές και τις χαίρομαι!!! Δεν ξέρω πώς έγιναν, το κινητό δεν μου έχει πέσει κάτω ποτέ, αλλά έγιναν και τώρα ψάχνω ζελατίνα, έστω και αργά. Gorilla glass και π...ς..Και εγώ έχω μια γρατζουνιά, όπως είχα και στο s3 που ούτε εκεί είχα βάλει ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κοίτα που τώρα στα γεράματα θα αρχίσω να τρώω σοκολάτες KIT KAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μολις απεκτησα και εγω ενα, ασπρο...τελικα του παει και το ασπρο νομιζα θα ηταν πιο ασχημο απο το μαυρο. Κανει και αντιθεση Μπαοκτσιδικη :D Εφαγα μια ξενερα με το toolkit, ακου εκει 5,5 ευρω ελεος ρε φιλε... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ea6gka said: Εφαγα μια ξενερα με το toolkit, ακου εκει 5,5 ευρω ελεος ρε φιλε... Πόσα έδωσες για το κινητό; Μετά θέλεις να παίξεις και τα 5,5 ευρώ σου φαίνονται πολλά; Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και δωρεάν λύσεις, μάλλον πιο πολύπλοκες. Όμως αυτός που κάνει όλο τον κόπο για να το φτιάξει, θέλει και αυτός να φάει -- νομίζω είναι δίκαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 σεβομαι απολυτα τη δουλεια του φιλου και εχω ηδη αγορασμενο το προγραμμα για το galaxy νεξους, απλα παλια δεν εβαζε οριο. Αυτο, δεν απαιτησα τπτ απλα εκανα ενα σχολιο για τη τιμη. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Όταν οι περισσότερες εφαρμογές κοστίζουν 0-1 ευρώ, τα 5,5 ευρώ φαίνονται όντως πολλά -- και εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν. Από την άλλη, σε απόλυτες τιμές τα ποσά είναι πραγματικά μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 mclisme said: Για το υπόλοιπο σώμα δε διαφωνώ έχω και εγώ θήκη, αλλά για την οθόνη αν σου πέσει και σκάσει πχ. πάνω σε πέτρα που προεξέχει, η ζελατίνα δε σε σώνει, πας για νέα οθόνη αέρας... Μου έχει πέσει μυτερό αντικείμενο στο Tablet και έσκισε την ζελατίνα χωρίς να γρατσουνισει την οθόνη..Τα έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω.. (nillkin ηταν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 να ρωτησω ,τι ειναι το toolkit? γιατι για να εδωσες 5,5 ευρω, σημαινει οτι κατι καλο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τα μάθατε τα μάθατε?? :D Έχει να φάμε .. Kit Kat από δω και πέραααα ουυυυ!!! KitKat 4.4;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) leftko said: να ρωτησω ,τι ειναι το toolkit? γιατι για να εδωσες 5,5 ευρω, σημαινει οτι κατι καλο κανει. Μπορείς να κάνεις τα πάντα στην συσκευή σου με μερικά κλικ.. Root, unlock Bootloader και πολλά άλλα.. Πότε με το καλό κιτ κατ; Edited September 4, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καλημέρα :) Το nexus 4 σε σχέση με την μπαταρία του iphone 5 πως ειναι .? Θέλω να αγοράσω το nexus 4 αλλα με προβληματίζει η αυτονομία του . Αν κάποιος κάτοχος εχει -ειχε iphone 5- nexus 4 θα ήθελα την άποψη του συγκριτικά με την αυτονομία των δυο συσκευών με την ίδια πανω κατω χρήση . Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 geomos said: Να φανταστώ ότι το κατεβασμα με το ζόρι συνέβη μονο σε όσους ειχαν αλλη rom? Μου φαίνεται αδιανόητο σε stock να σου τρώει δεδομένα. Το επαναφέρω γιατι υπάρχουν ασάφειες που δεν διευκρινίστηκαν. Ενω στο Google Play σε ρωτά αν θελεις να κανεις αναβαθμίσεις με Wifi ή 3G ή και τα 2, στην αναβάθμιση δεν σε ρωτάει, δεν έχει επιλογή να την σταματήσεις το κατεβάζει στο παρασκήνιο με οτι δίκτυο βρεί διαθέσιμο.:X Το γεγονός οτι συνέπεσε η αναβάθμιση μέσα στον Αυγουστο μας βρήκε πολλούς σε διακοπές, μακρυά απο wifi και ο καθένας είχε τους λόγους του να μην περάσει το update. Eίτε φόβος απώλειας δεδομένων είτε κάποια customια που δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε κτλ. Πάλι είχε σαν αποτέλεσμα μετα απο restarts να ξανακατεβάζει την αναβάθμιση.:X Οποιος είχε custom rom εννοειτε δεν θα έπαιρνε ΟΤΑ, οποιος όμως είχε custom kernels με μαμά ρομ τότε θα ερχόταν το ΟΤΑ αλλα δεν θα μπορούσε να το περάσει. Ελπίζω να ξεκαθάρισα το τοπίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 gatokefalo said: Καλημέρα :) Το nexus 4 σε σχέση με την μπαταρία του iphone 5 πως ειναι .? Θέλω να αγοράσω το nexus 4 αλλα με προβληματίζει η αυτονομία του . Αν κάποιος κάτοχος εχει -ειχε iphone 5- nexus 4 θα ήθελα την άποψη του συγκριτικά με την αυτονομία των δυο συσκευών με την ίδια πανω κατω χρήση . Ευχαριστω :) Δεν έχω IPhone, αλλά από όσο γνωρίζω έχει χειρότερη αυτονομία το Nexus. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Σε αντίστοιχο τόπικ του φόρουμ είχα γράψει αυτό :Υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να μπλοκάρεις τελείως τα μηνύματα;Έχω δοκιμάσει 2-3 αλλά όλες τα μπλοκάρουν και φαίνεται στον αποστολέα ότι έχει παραληφθεί το μήνυμα.Υπάρχει κάποια που να στέλνει κάποιος μήνυμα και να μην δείχνει ότι στάλθηκε το μήνυμα; Kατάλαβα ότι μάλλον δεν γίνεται και έτσι πήρα την εξυπηρέτηση πελατών του δικτύου του οποίου ανήκω και μου ενεργοποίησαν την ρύρθμιση φραγή για επιλεγμένους αριθμούς.Στη συνέχεια μου είπαν θα πρέπει να το υποστηρίζει και η συσκευή.Δεν βρήκα κάτι δυστυχώς.Υπάρχει κάτι η θα αναγκαστώ να αποχωριστώ το νέξους μου;:(:cry:Γιατί να αλλάξω αριθμό δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 vagosman said: Οποιος είχε custom rom εννοειτε δεν θα έπαιρνε ΟΤΑ, οποιος όμως είχε custom kernels με μαμά ρομ τότε θα ερχόταν το ΟΤΑ αλλα δεν θα μπορούσε να το περάσει. Βασικά και custom rom να είχες κατέβαζε κανονικά το ΟΤΑ, με ότι σύνδεση έβρισκε διαθέσιμη, και προσπαθούσε να την εγκαταστήσει. Δεν μπορούσε φυσικά και ξανά έκανε την διαδικασία από την αρχή. Είχε γίνει μεγάλο θέμα εδώ (και στο xda) όταν κάποιοι με custom rom (μεταξυ αυτών και εγώ) είδαμε τα ΜΒ να εξανεμίζονται σε χρόνο dt και δεν ξέραμε γιατί, μέχρι που ανακαλύψαμε το παραπάνω. Προσωπικά έχασα 500ΜΒ από αυτό το πρόβλημα. Θεωρώ μεγάλο φάουλ να μην σε προειδοποιεί για ενημέρωση και μην έχεις την επιλογή πως να το κατεβάσεις (πχ. στο Note 10.1 αυτή η λειτουργία υπάρχει) αλλά δεν ξέρω αν φταίει η Google ή αυτός που έφτιαξε την custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εννοειται φταιει αυτος που εκανε την custom rom . με stock σε ενημερωνει οτι υπαρχει αναβαθμιση και πρατεις αναλογα. Αυτο μου συνεβει και με την 4.3 και με την μικρη αναβαθμιση των 1.8 mb με αναβαθμισεις ασφαλειας. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 junglist said: Δεν έχω IPhone, αλλά από όσο γνωρίζω έχει χειρότερη αυτονομία το Nexus. Σε ευχαριστω για την απάντηση :) Θα ήθελα όμως και την γνώμη κάποιου που ειχε και τα δυο ,πριν προβώ στην αγορά του . Σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 gatokefalo said: Σε ευχαριστω για την απάντηση :) Θα ήθελα όμως και την γνώμη κάποιου που ειχε και τα δυο ,πριν προβώ στην αγορά του . Σε ευχαριστω :) Αν θες άκουσε με, πάρε το iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 cb600f said: Αν θες άκουσε με, πάρε το iPhone. ????? Προδότη!!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 cb600f said: Αν θες άκουσε με, πάρε το iPhone. Εντάξει είπαμε ότι είναι χάλια η μπαταρία, αλλά όχι και iphone.Κάναμε αμάν να ησυχάσουμε από τα itunes κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γιαυτό είπε το παιδί, "αν θες άκουσε με..." ο καθένας κρίνει όπως του αρέσει. Προσωπικά, το ΣΚ έβαλα διπλα δίπλα με ένα φίλο το Ν4 μου και το i5 του, και από εξωτερικής άποψης το δικό μου πήρε τα σχόλια από τους γύρω.. ποιο μεγάλη οθόνη, πιο ωραίο μενού (το χω κάνει μίνιμαλ με διάφορα κτλ κτλ) , ωραίο φαίνεται... οπότε μου έκατσε όμορφα . Αλλά δεν καθήσαμε να μετρήσουμε μπαταρίες. Οπότε δεν ξέρω. Άλλο.. Αυτό με την ΟΤΑ που κατέβαζε την ROM, που πήγαινε και την έβαζε? 2 φορές την κατέβασε σε μένα.. υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμη μέσα ? και που για να πάω να σβήσω να ελευθερώσω χώρο. Τώρα είμαι με PA 3.99 (factory reset, wipes klt ktl ktl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts