Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Το moto g το αναφέρω γιατί το έχω δει από κοντά ( ωραία οθόνη και λογικά θα παίρνει σχετικά γρήγορα αναβαθμίσεις) ενώ το Nexus όχι. Από οθόνη πως τα πάει? Εννοώ δηλαδή απο χρώματα φωτεινότητα αν ειναι ξεθωριασμενη γωνίες θέασης. Και απο screen on time τί χρόνους έχετε? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Για τι budget μιλάμε;

Στο Nexus 4 με Wi-Fi μόνο, υπολόγιζε στην καλύτερη γύρω στις 4 ώρες SOT.

Με 3G γύρω στις 2.5.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για εμένα προτίμησε moto g. Είναι πιο φρέσκο μοντέλο και πιστεύω έχει σίγουρα καλύτερη κάμερα, οθόνη αν και Ραμ υπολείπεται. Καλύτερα πάντως είναι να γράψεις στην επιλογή συσκευής.

Για τι budget μιλάμε;

Στο Nexus 4 με Wi-Fi μόνο, υπολόγιζε στην καλύτερη γύρω στις 4 ώρες SOT.

Με 3G γύρω στις 2.5.

thanks φιλε. Το budget αρχικα ηταν στα 100 λογο ανεργειας μιας και κοιτουσα μονο για moto g 1st gen (μεταχειρισμενο παντα). Μετα ειπα να βαλω κανα 20αρικο ακομα να παρω το 2nd gen για μεγαλύτερη οθονη (μεχρι 5" ειμαι βαρια) και ετυχε να πεσω σε ενα nexus 4 16gig στην ιδια τιμη. Απλα το διλλημα μου ειναι μηπως το nexus ειναι αρκετα παλιο πια σε σχεση με το motog 2nd.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για εμένα προτίμησε moto g. Είναι πιο φρέσκο μοντέλο και πιστεύω έχει σίγουρα καλύτερη κάμερα, οθόνη αν και Ραμ υπολείπεται. Καλύτερα πάντως είναι να γράψεις στην επιλογή συσκευής.

Δεν έχεις και άδικο και εγω με αυτο το σκεπτικό ειμαι thanks φίλε

Να προσθέσω κι εγώ την άποψη μου.

Κι εγώ προτείνω το moto g 2nd gen σε αυτό το budget. Καινούργιο το βρίσκεις κοντά στα 150€ (τιμή που το βρήκα 1 μήνα πριν)

Σαν χρήστης όμως του nexus 4 εδώ και δύο χρόνια έχω να πω ότι κινητό τα πάει περίφημα. Εκτός της μικρής μπαταρίας όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα και πάει σφαίρα.

Από εκεί και πέρα βάζεις κάτω τα γούστα σου και τους προορισμούς σου και αποφασίζεις.

Με ότι και να πάρεις, πάντως, πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.

Να προσθέσω κι εγώ την άποψη μου.

Κι εγώ προτείνω το moto g 2nd gen σε αυτό το budget. Καινούργιο το βρίσκεις κοντά στα 150€ (τιμή που το βρήκα 1 μήνα πριν)

Σαν χρήστης όμως του nexus 4 εδώ και δύο χρόνια έχω να πω ότι κινητό τα πάει περίφημα. Εκτός της μικρής μπαταρίας όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα και πάει σφαίρα.

Από εκεί και πέρα βάζεις κάτω τα γούστα σου και τους προορισμούς σου και αποφασίζεις.

Με ότι και να πάρεις, πάντως, πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.

Μαλλον ανεβηκε η τιμη του απο οτι ειδα τωρα ειναι γυρω στα 180 για καινουργιο στα σκρουτζομαγαζα .

Οπως και να εχει να σαι καλα.

Και sorry για τα off topic μυνηματα. καταλήξαμε να μιλαμε για motorola σε lg thread.

Καλησπέρα.

Εχω παρατηρήσει όταν κάνω μία κλήση σε ένα κινητό τηλέφωνο (και μιλήσω για ορισμένα δευτερόλεπτα ή λεπτά) και αμέσως μετά τον τερματισμό της κλήσης επιχειρήσω να καλέσω ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου, δεν πραγματοποιείται η κλήση. Για να γίνω πιο σαφής, δείχνει ότι είναι σε φάση κλήσης αλλά δεν χτυπάει και βγάζει μήνυμα τερματισμού κλήσης. Σαν να μην πιάνει γραμμή δηλαδή.

Εάν μετά από 2' προσπαθήσω να καλέσω το σταθερό νούμερο που θέλω, τότε η κλήση γίνεται κανονικά.

Έχει παρατηρηθεί κάτι ανάλογα από εσάς?

Καλησπέρα.

Εχω παρατηρήσει όταν κάνω μία κλήση σε ένα κινητό τηλέφωνο (και μιλήσω για ορισμένα δευτερόλεπτα ή λεπτά) και αμέσως μετά τον τερματισμό της κλήσης επιχειρήσω να καλέσω ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου, δεν πραγματοποιείται η κλήση. Για να γίνω πιο σαφής, δείχνει ότι είναι σε φάση κλήσης αλλά δεν χτυπάει και βγάζει μήνυμα τερματισμού κλήσης. Σαν να μην πιάνει γραμμή δηλαδή.

Εάν μετά από 2' προσπαθήσω να καλέσω το σταθερό νούμερο που θέλω, τότε η κλήση γίνεται κανονικά.

Έχει παρατηρηθεί κάτι ανάλογα από εσάς?

Restart και δοκιμασε δεν θα ξανά κολλήσει....

Είναι κλασικό ...

Εκτός αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι διαφορετικό...

Κανα site με μεταχειρισμένα nexus 4 έχει κανείς υπόψιν?

Ebay, τι άλλο.

Amazon Fire stick 4k max

ελληνικο για επι τοπου ελεγχο...:) ειδα το isomnia αλλα περιμενα περισσοτερα

Για Ελληνικά, κοιτάς στις αγγελίες στα διάφορα φόρουμ.

Amazon Fire stick 4k max

Χτες είχα το πρώτο black screen of death με 5.1.1. Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το light flow.

Είχα διάφορα θέματα με κολήματα με το light flow. Παίζω με το light manager απροβλημάτιστα.

Είχα διάφορα θέματα με κολήματα με το light flow. Παίζω με το light manager απροβλημάτιστα.

Από τις χειρότερες εφαρμογές το light flow.

Πολλοί είχαν χάλια κατανάλωση μπαταρίας από wakelocks εξαιτίας της.

Amazon Fire stick 4k max

Μολις αλλαξα και εγω καποιε ρυθμισεις στο Light flow το έχει παρακάνει με τα settings έμενε αναμενόμενο το led γιατι έπρεπε να διαβάσω ενα SMS και απο την εφαρμογή....έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό...

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά την 5.1.1.Σχεδόν μια φορά μέσα στη μέρα όταν θα παίζω παιχνίδι, σερφάρω ή χρησιμοποιώ την κάμερα ,η οθόνη του κινητού παγώνει και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι restart.Έχει κανείς άλλος παρόμοιο σύμπτωμα;

Από όλες τις 5.x.x πρέπει να είναι η καλύτερη.

Βεβαια δεν θυμίζει σε τίποτα την συσκευή που απολαμβάναμε με kitkat.

Με λίγα λόγια τα έφαγε τα ψωμιά της.

Πάμε για άλλα.

Καλησπερα.Επειδη δεν εχω,ακομη εγκαταστησει την 5.1.1(εχω λαβει ΟΤΑ),στο κινητο μου,μπορει να μου πει καποιος αν εχει λυθει το γνωστο προβλημα με το memory leak;

Από όλες τις 5.x.x πρέπει να είναι η καλύτερη.

Βεβαια δεν θυμίζει σε τίποτα την συσκευή που απολαμβάναμε με kitkat.

Με λίγα λόγια τα έφαγε τα ψωμιά της.

Πάμε για άλλα.

Όποιος πιστεύει ότι είναι χειρότερα με την Lollipop μπορεί εύκολα να γυρίσει σε όποια προηγούμενη έκδοση θέλει. Το κινητό σε καμία περίπτωση δεν έχει «φάει τα ψωμιά του»!

Όποιος πιστεύει ότι είναι χειρότερα με την Lollipop μπορεί εύκολα να γυρίσει σε όποια προηγούμενη έκδοση θέλει. Το κινητό σε καμία περίπτωση δεν έχει «φάει τα ψωμιά του»!

Υποκειμενικό είναι αυτό.

Άλλοι βολεύονται με 4.7 ίντσες, άλλοι με 5.5

Άλλοι με 4 ώρες Sot, άλλοι με 6.

Άλλοι με 8mp camera με τραγικές νυχτερινές φώτο,άλλοι με 13mp.και διπλό φλας για το βράδυ.

Amazon Fire stick 4k max

Καλά για rom,εκατοντάδες εκεί έξω.όρεξη να υπάρχει.

και βεβαια έχει φάει τα ψωμιά του.

μη σου πω με χιουμοριστικη διαθεση ειναι για τα μουσεια πλεον..!

Καλησπερα.Επειδη δεν εχω,ακομη εγκαταστησει την 5.1.1(εχω λαβει ΟΤΑ),στο κινητο μου,μπορει να μου πει καποιος αν εχει λυθει το γνωστο προβλημα με το memory leak;

Ναι έχει λυθεί το πρόβλημα και κινείται πιο έξυπνα πλέον

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)