dbal Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αν πάρει κανείς 5.0.1 ΟΤΑ, ας κάνει ένα post να ξέρω ότι ξεκίνησε μαζικό rollout. Βαριέμαι να φλασαρω και είπα να δω και μια φορά την διαδικασία του ΟΤΑ σε ένα μη επείγον update... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αν πάρει κανείς 5.0.1 ΟΤΑ, ας κάνει ένα post να ξέρω ότι ξεκίνησε μαζικό rollout. Βαριέμαι να φλασαρω και είπα να δω και μια φορά την διαδικασία του ΟΤΑ σε ένα μη επείγον update... :) Το πρόβλημα είναι ότι εγώ μπορεί να το πάρω τώρα και εσύ σε μια βδομάδα ή το αντίθετο. Δεν έχει σύνδεση τοποθεσίας. Οπότε αράζουμε και περιμένουμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Συμφωνω. Απλά οταν δω το ενα post μετα το άλλο "κατεβαινει ΟΤΑ τωρα" ε, σιγουρα θα ερχεται πια και η σειρα μας σε σχεση πχ με σημερα...! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Συμφωνω. Απλά οταν δω το ενα post μετα το άλλο "κατεβαινει ΟΤΑ τωρα" ε, σιγουρα θα ερχεται πια και η σειρα μας σε σχεση πχ με σημερα...! :cool: Θα μας πάρει το κύμα :D Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έβαλα και γω την ρομ του nexus 6 που είναι port στο κινητό μας... Πολύ σταθερή αλλά μου λείπει το πείραγμα της Cm11... Καμία ιδέα για το τι να κάνω να αλλάξει λίγο; Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εκ πρώτης όψης, φτιάχτηκε στην 5.0.1 το bug που μου έκανε μερικά δεύτερα να δείξει τα διαθέσιμα Wifi δίκτυα. Για να δούμε αν φτιάξανε και την διαθέσιμη μνήμη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Τελικα με τον πολυ ελευθερο χρονο που ειχα σημερα, δεν αντεξα και περασα στην 5.0.1 manually με sideload...! :p Απλά η διαδικασια αυτη τη φορα μου υπενθυμισε οτι πρεπει να γινει μεσω της νεας εκδοσης του adb (1.0.32) οπότε έπρεπε να κατεβασω τα καινουργια platform tools για να γινει η αναβαθμιση-αυτο για οσους φανουν ανυπομονοι σαν κι εμενα... ;) P.S: Κι επειδη υπήρχε και μια προσφατη συζητηση στο thread περι kernel, δειτε το screenshot και συγκρινετε https://drive.google.com/open?id=0B5KsH2c-dfcaQTFkQzA2RFprZlk&authuser=0 Edited December 13, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Τελικα με τον πολυ ελευθερο χρονο που ειχα σημερα, δεν αντεξα και περασα στην 5.0.1 manually με sideload...! :p Απλά η διαδικασια αυτη τη φορα μου υπενθυμισε οτι πρεπει να γινει μεσω της νεας εκδοσης του adb (1.0.32) οπότε έπρεπε να κατεβασω τα καινουργια platform tools για να γινει η αναβαθμιση-αυτο για οσους φανουν ανυπομονοι σαν κι εμενα... ;) P.S: Κι επειδη υπήρχε και μια προσφατη συζητηση στο thread περι kernel, δειτε το screenshot και συγκρινετε https://drive.google.com/open?id=0B5KsH2c-dfcaQTFkQzA2RFprZlk&authuser=0 Δεν ξέρω για τα tools που λες, αλλά μέσω WUG toolkit το έκανα πανεύκολα όπως συνήθως με το pc. Το μόνο ότι έπρεπε να τα ξαναγυρίσω όλα σε stock (recover+system+kernel) για να πάρει το sideload της 5.0.1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bours Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Junglist καλησπέρα. Τι γίνεται με το memory leak του λειτουργικού; Διορθώθηκε στην 5.0. 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εγώ στην 5.0 ακόμη περιμένω ota έχω βρει σε μερικά μενού υπομενού οι ρυθμισεις δεν δουλεύουν βγαίνει μια λευκη εικόνα και μετα σε ξαναπεταει εκτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Να αγοράσω αυτή την μπαταρία για το κινητό μας http://www.ebay.com/itm/2100mAh-BL-T5-Replacement-Battery-for-LG-Nexus-4-E960-Optimus-G-E970-E973-LS970-/281520631263 Το έχω περίπου 2 χρόνια... Είναι εύκολο να την αλλάξω; Πειράζει που η μπαταρία δεν είναι της LG; Της LG βγαίνουν πιο ακριβά και χωρίς tools για να ανοίξω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Junglist καλησπέρα. Τι γίνεται με το memory leak του λειτουργικού; Διορθώθηκε στην 5.0. 1; Κοίτα πάλι πέφτει η μνήμη, αλλά δεν τρώει κολλήματα το κινητό. Οπότε έχω την αίσθηση ότι πάει καλύτερα και σε αυτό το θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν ξέρω για τα tools που λες, αλλά μέσω WUG toolkit το έκανα πανεύκολα όπως συνήθως με το pc. Το μόνο ότι έπρεπε να τα ξαναγυρίσω όλα σε stock (recover+system+kernel) για να πάρει το sideload της 5.0.1 Κι εγω ακριβως την ιδια διαδικασια εκανα, μετα ξαναπερασα hells core κτλ. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα διαφορα 5.0 με 5.0.1 ακομα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δεν ξέρω για τα tools που λες Με εντυπωσιαζεις :p Εννοω τo φακελο platform tools του Android sdk που περιεχει τα adb, fastboot commands κλπ. Τα απαραιτητα δηλαδη για sideload μεσω command prompt οπως τα περιγραφει η μαμα google εδω https://developers.google.com/android/nexus/images στο Flashing instructions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Με εντυπωσιαζεις :p Εννοω τo φακελο platform tools του Android sdk που περιεχει τα adb, fastboot commands κλπ. Τα απαραιτητα δηλαδη για sideload μεσω command prompt οπως τα περιγραφει η μαμα google εδω https://developers.google.com/android/nexus/images στο Flashing instructions Καταλαβαίνω για τι δουλειά ειναι, απλά δεν ξέρω πώς δουλεύουν. Κρατώ απλή την ζωή μου στο φλασαρισμα και χρησιμοποιώ μόνο toolkit. Γιατί να μπλέκω με εντολές και command prompt , όταν υπάρχουν προγράμματα με αυτόματες διαδικασίες για την ίδια δουλειά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 For the...good of the game! :p Καθενας με τα γουστα του στο...χαος της Πληροφορικης! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και εγω πλεόν στο club του 5,01 έπειτα απο αναμονή για διόρθωση bugs κτλ. Μετα απο πλήρες μπακαπ με Τιτανιουμ καθαρό φλασάρισμα και ροοτ απο το μηδέν. Εντυπώσεις απο την 5,01 με Hells Core αναγκαστικά για να δουλεύω Tap to Wake (αλλη λύση γνωρίζει κανείς;) Προτιμώ Φράνκο αλλα δεν δουλευει πλέον το Touch Control. Δεν αντιμετωπίζω memory leaks αν και δεν μου αρέσει που μετα απο restart κρατά στο mutitask bar παλιές εφαρμογές. (χωρις να δεσμεύουν RAM όμως) Η μπαταρία έχει βελτιωθεί σημαντικά χωρίς 3g οπου πραγματικά ξεκW1ιάζεται αν το ανάψεις οπως έχει αναφερθεί. Πέφτει ανα 5% λες και είναι πατατάκια. Πρόβλημα με το Wifi κανένα, γρήγορο κλείδωμα. Φοβερά Deep Sleeps οπου το Project Volta τα φέρνει όλα βόλτα. Ωραία τα notifications και γενικότερα το material design. Πέρα απο το design δεν είδα διαφορές στα μενού, έχει κάτι που μου ξεφεύγει; Σίγουρα πολλά under the hood αλλα η γενικότερη αίσθηση η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μόλις αναβαθμισα σε 5.0.1 ota... Για την ώρα νομιζω οτι τα επίπεδα της ελεύθερης ram ειναι λιγο καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Και σε μένα μόλις ήρθε η 5.0.1 Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (χωρις κανενα clean instal,reset to factory) 5.0.1 μπαταρια ηδη καλυτερη RAM επισης wifi ελαχιστη αλλαγη με 5 ακόμα πολύ αργο σε σχεση με 4.4.2.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ωραία! Πάμε για την 5.1 τώρα...http://www.talkandroid.com/230286-android-5-1-to-roll-out-in-february-2015/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ota 5.0.1 ραμ από 30/40 σε 21% για να δούμε και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και σε μένα από χτες 5.0.1 από ota. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει σημαντικές διαφορές σε σχέση με πριν, δεν είχα πάντως και κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδιά ενα προβληματακι μπορεί κάποιος να μου λύσει; Μου ήρθε η ενημέρωση την κατέβασα μου ζήτησε επανεκκίνηση και το κινητό στο ξεκίνημα μπήκε σε recovery mode απο εκεί πατησα απλά restant γιατί δεν βρήκα κάποιο αρχείο για να εγκατασησω.έπειτα άνοιξε το κινητό σε κανονική λειτουργία αλλά η 5.0.1 δεν περαστηκε. Τι να κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδιά ενα προβληματακι μπορεί κάποιος να μου λύσει; Μου ήρθε η ενημέρωση την κατέβασα μου ζήτησε επανεκκίνηση και το κινητό στο ξεκίνημα μπήκε σε recovery mode απο εκεί πατησα απλά restant γιατί δεν βρήκα κάποιο αρχείο για να εγκατασησω.έπειτα άνοιξε το κινητό σε κανονική λειτουργία αλλά η 5.0.1 δεν περαστηκε. Τι να κάνω τώρα; Στοκ recovery; Υπάρχει θέμα στους οδηγούς εδώ στο myphone για ΟΤΑ αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts