scorpio_1976 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μπα δεν δειχνει αγγιγματα το δοκιμασα ρε ****το μεχρι χθες βραδυ δουλευε... την τρελα μου τι να εγινε... Το είχα παθει πριν 2 μηνες περίπου. Δεν έστρωσε ουτε με reset ουτε με factory image. Μίλησα με procordia, δεν δεχόντουσαν να το παραλάβουν γιατί ηταν αγορασμενο απο play store UK. Μίλησα με google, μου έστειλαν μια αλλη refurbished συσκευή και τους έστειλα τη χαλασμένη πίσω. Η νεα είχε και τα ποδαρακια στην πλάτη, και ηταν και σε τέλεια κατάσταση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Από τη στιγμή που έβαλα την Lollipop στο κινητό δεν παίζουν τα video που υπάρχουν μέσα στο Facebook. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχουν πολλοί με διάφορες συσκευές Nexus το ίδιο πρόβλημα, και κάποιοι ακόμη μεγαλύτερο (δεν παίζουν σ' αυτούς και τα video στο YouTube). Το έχετε το πρόβλημα και χρήστες εδώ μέσα; Μια χαρά όλα εδώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Με την lollipop το Sygic σας παίζει. Το έβαλα χτες αλλά δεν παίζει. Ενω το κάνει εγκατάσταση κανονικά όταν υο τρέχω μου βγάζει ότι η εφαρμογή έχει κολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos017 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 σποραδικα πιανουν μου φαινεται software θεμα γτ οταν παταω πολλες φορες τυχαια τα soft keys αποκρινονται(οταν γινεται αυτο) μετα απο λιγο και το σκηνικο γινεται ολο μαζι σχεδον ταυτοχρονα,δλδ οτι πατησα θα ασπρησουν τα κουμπια με εκεινη την σειρα και μετα θα νιωθει για λιγακι μετα απο λιγο τιποτα παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μετα την αναβάθμιση η καμερα συνέχεια κολάι και καμη ρισετ εχουμε κατι νεωτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μετα την αναβάθμιση η καμερα συνέχεια κολάι και καμη ρισετ εχουμε κατι νεωτερο Σε μένα με την αναβάθμιση δεν ξανά έκανε τίποτα περίεργο. Είναι πιο σταθερή από ποτέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σε μένα με την αναβάθμιση δεν ξανά έκανε τίποτα περίεργο. Είναι πιο σταθερή από ποτέ. Με 3g η μπαταρια σου πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μετα την αναβάθμιση η καμερα συνέχεια κολάι και καμη ρισετ εχουμε κατι νεωτερο Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα από την διαχείριση εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κάπου στα 45 αν θυμάμαι καλά. H μπαταρία έχει 15ε.Έχει ειπωθεί και πριν λίγα ποστ και το επιβεβαιώνω ότι τόσα μου ζήτησαν πριν 1 βδομάδα στην procordia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα από την διαχείριση εφαρμογών το εκανα αλλά τίποτα μονο ανοιγή μετα κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 το εκανα αλλά τίποτα μονο ανοιγή μετα κολαει Δοκιμασε να την ανοιξεις με ενα άλλο camera app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με 3g η μπαταρια σου πως τα παει? Δεν έχω κάνει ολοήμερο τεστ αλλά φαίνεται στα ίδια πλαίσια με την μικρή βελτίωση του wifi. Γύρω στο 5-10% πάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εχω την αισθηση οτι η ΟΤΑ μαλλων εχει σταματήσει.. Πολλα bugs βγηκαν στη φορα.. Εχει παρει κανεις αυτες τις μερες ΟΤΑ? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εχει σταματησει επισημα για να διορθωθει θεμα στα sms. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δεν έχω κάνει ολοήμερο τεστ αλλά φαίνεται στα ίδια πλαίσια με την μικρή βελτίωση του wifi. Γύρω στο 5-10% πάνω. Σε μένα τα play services κάνουν πάρτυ με 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εχει σταματησει επισημα για να διορθωθει θεμα στα sms. Ξέρουμε ποτέ σκοπεύει να ξεκινήσει και πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δεν εχω διαβασει κατι. Φλασαρε το και μη περιμενεις. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αγγλικό, ήρθε OTA πριν 2 ώρες. Όλα μαμά. Όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μόλις μου ήρθε ξανά η ota με ίδιο version το 5.0 βέβαια οπότε ακόμα τίποτα καινούργιο από ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μόλις μου ήρθε ξανά η ota με ίδιο version το 5.0 βέβαια οπότε ακόμα τίποτα καινούργιο από ότι φαίνεται. Το build κοιτάμε όχι το 5.0 Αν είναι ακόμα το LRX21T τότε τίποτα δεν άλλαξε. Και άρα τι έλεγε τόσος κόσμος ότι σταμάτησε το OTA για να το φτιάξουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Και εγώ που είμαι με custom recovery πήρα εχθές για πρώτη φορά την ειδοποίηση για update. Για όσους δε θέλουν την ενοχλητική ειδοποίηση μπορούν να εγκαταστησουν το disable Service και να απενεργοποιησουν το update Service στο Google play services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αγγλικό, ήρθε OTA πριν 2 ώρες. Όλα μαμά. Όλα καλά. Το ίδιο και μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το build κοιτάμε όχι το 5.0 Αν είναι ακόμα το LRX21T τότε τίποτα δεν άλλαξε. Και άρα τι έλεγε τόσος κόσμος ότι σταμάτησε το OTA για να το φτιάξουν. Σε κάθε update αναγράφεται το version αναλυτικά πχ αν ήταν 5.0.1 θα το έγραφε ολόκληρο όπως και στα υπόλοιπα update που είχαν γίνει μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορει να γραφει 5.0 και να εχει αλλαξει το build μονο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Απλά έχει φοβηθεί ο κόσμος χωρίς λόγο εδώ στην Ελλάδα. Εμάς εδώ δεν μας επηρεάζει το sms bug γιατί αφορά συγκεκριμένους παρόχους του εξωτερικού. Οπότε παίδες βάλτε το ΟΤΑ άφοβα και μην περιμένετε να φτιάξουν κάτι τόσο άμεσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts