Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύσκολο που έψαξα λίγο να βρω χαλασμένο με οκ οθόνη..

Βασικά αλλού που ρώτησα μου είπαν 100€ και βάζουν την ίδια οθόνη που βάζει και η αντιπροσωπεία.

Πάλι πολλά είναι.. 140-150€ κάνει μεταχειρισμένο απ'ότι είδα πλέον.. δε συμφέρει.. τα δίνεις και παίρνεις μεταχειρισμένο κομπλέ με τη μία..

Σκέφτομαι μήπως παραγγείλω από ebay οθόνη να την βάλω μόνος μου

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=lg+nexus+4+screen&LH_PrefLoc=3&_fcid=80&_sop=12&_from=R40%7CR40&_clu=2&gbr=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xoriginal+lg+nexus+4+screen&_nkw=original+lg+nexus+4+screen&_sacat=0

αλλά δεν είμαι σίγουρος τι οθόνη θα παραλάβω.. εννοώ από άποψη ποιότητας, μην είναι καμια κινεζιά

αυτή εδώ είναι από τις πιο φτηνές που λένε original και όχι OEM, στα 57€ περίπου

http://www.ebay.co.uk/itm/TOUCH-SCREEN-GLASS-LCD-DISPLAY-Frame-FOR-LG-Google-Nexus-4-E960-Original-/171430391882?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27ea0c304a#shpCntId

λέτε να το ρισκάρω και να την παραγγείλω; έχει κανείς υπόψη κάποιον άλλον seller που να είναι αξιόπιστος;

Δηλαδή από

αντιπροσωπεία -> 140€

3rd party -> 100€

ebay -> 57€

μόνο από ebay αξίζει και πάλι με ερωτηματικό τι οθόνη θα παραλάβω..

Φίλος που δοκίμασε από ebay το μετάνιωσε και στράφηκε στην λύση που σου είπα. όλες οι οθόνες είχαν και κάποιο κουσουρι.

Θυμάτε κανείς ένα site που πουλάει ανταλλακτικά lg αυθεντικά να προτείνει στον φίλο?

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας ρίξει μια ματιά στο http://www.spareslg.com/

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Να Επιβεβαιώσω απλά κι εγώ ότι στους 9 μήνες μου έτυχε μια φορά και λύθηκε όπως σε όλους με ένα απλό restart. Ο πανικός βέβαια που με έπιασε κι εμένα είχε να κάνει με πιθανό πρόβλημα στο on/off button...

Και εγω το ιδιο παθαινα και εξακολουθω να το παθαινω :p Η μοναδικη λυση ειναι να το κανω ρεσταρτ και μετα φτιαχνει απο μονο του , απλα εχω παρατηρησει πως αν το κρατησω το κινητο ανοιχτο για καμια βδομαδα , τοτε το κουμπι ον/οφφ θα ξανακολλησει και παλι. Να το στειλω για σερβις η μπα?

Φίλος που δοκίμασε από ebay το μετάνιωσε και στράφηκε στην λύση που σου είπα. όλες οι οθόνες είχαν και κάποιο κουσουρι.

Θυμάτε κανείς ένα site που πουλάει ανταλλακτικά lg αυθεντικά να προτείνει στον φίλο?

Ας ρίξει μια ματιά στο http://www.spareslg.com/

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. To spareslg έχει την οθόνη στα 105€ + 12€ τα μεταφορικά οπότε ούτε από εκεί αξίζει ιδιαίτερα δυστυχώς

Κατέληξα να ψάχνω για κάποιο χαλασμένο Nexus 4 με λειτουργική οθόνη από ebay..

Καλώς ή κακώς, νομίζω είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω με τα δεδομένα

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. To spareslg έχει την οθόνη στα 105€ + 12€ τα μεταφορικά οπότε ούτε από εκεί αξίζει ιδιαίτερα δυστυχώς

Κατέληξα να ψάχνω για κάποιο χαλασμένο Nexus 4 με λειτουργική οθόνη από ebay..

Καλώς ή κακώς, νομίζω είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω με τα δεδομένα

Για δες αυτο,οθονη αψογη λεει στα 40 ευρω:

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/337545-lg-nexus-4-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Κοίτα να δεις κακό timing, πριν 2 μέρες παρήγγειλα ένα από το ebay (πιο ακριβά προφανώς)

γιατί δεν έβρισκα εδώ και δεν ήθελα να περιμένω άλλο... ελπίζω να είναι οκ η οθόνη του τουλάχιστον..

Ευχαριστώ πάντως :)

πως μπορω να βγάλω τη κάρτα Sim απο το κινητό; Έχω χασει αυτό που ειχε;.

Ανοίγεις έναν συνδετηρα και βάζεις την μύτη του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

πως μπορω να βγάλω τη κάρτα Sim απο το κινητό; Έχω χασει αυτό που ειχε;.

Με μια μυτερή οδοντογλυφίδα...

το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χωράει

Και εγώ και μια χαρά έκανε.

Αλλιώς λεπτό σύρμα.

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ και μια χαρά έκανε.

Αλλιώς λεπτό σύρμα.

Δοκίμασε με τα καρφακια που είναι για τους πινακες (φελλού) ανακοινώσεων. Ανοίγει μια χαρά (ακόμα κ σε iPhone ταιριάζει) κ ειναι κ πιο ανθεκτικό απο το αυθεντικό εργαλειακι.αν δεν έχεις πουλάνε σε όλα τα βιβλιοπωλεία...

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια που το θίξαμε, που θα μπορούσαμε να αγορασουμε ένα τέτοιο αξεσουάρ?

Sony logo.gif

Μια που το θίξαμε, που θα μπορούσαμε να αγορασουμε ένα τέτοιο αξεσουάρ?

Πήρα ένα σετακι πριν λίγες μέρες, το καρφί αυτό μαζί με sim adapter nano to micro to standard στα 0.99£ και έφτασε σε 3 μέρες Αθήνα!

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά.. Είχα καιρό να μπω στο θρεντ και δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες.. Διάβασα κάπου οτι τέλος Οκτώβρη θα παρουμε android L .ισχύει κάτι τέτοιο. ? Έχετε κάποια καλη ενημέρωση?

ρε παιδιά μου κανει κάτι περίεργα κόλπα το power button, καμια φορά το παταω και είναι λες και δεν το πατησα ποτέ.. Αλλες φορες κλίνει και ξανά-ανοίγει σαν να το πατησα δύο φορές. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος αυτο ? Φαντάζομαι δεν κανει καλη επαφη αλλά εγω τι μπορω να κάνω για αυτό?

ρε παιδιά μου κανει κάτι περίεργα κόλπα το power button, καμια φορά το παταω και είναι λες και δεν το πατησα ποτέ.. Αλλες φορες κλίνει και ξανά-ανοίγει σαν να το πατησα δύο φορές. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος αυτο ? Φαντάζομαι δεν κανει καλη επαφη αλλά εγω τι μπορω να κάνω για αυτό?

Σταματα να το χρησιμοποιείς πριν πάθει ζημιά και βάλε dt2w.

Amazon Fire stick 4k max

Σταματα να το χρησιμοποιείς πριν πάθει ζημιά και βάλε dt2w.

Ναι αλλά πρεπει να το κάνω root.. Έχει ακόμα εγγύηση αλλά δεν το κανει παντα και μπορεί να μην βρουν τίποτα..

Και σε μενα και νομιζω σε πολυ κοσμο. Ζημια δεν νομιζω να παθει απλα ειναι εκνευριστικο. Για το κλειδωμα τουλαχιστον βαλε το screen off and lock, δεν θελει ρουτ.

Και σε μενα και νομιζω σε πολυ κοσμο. Ζημια δεν νομιζω να παθει απλα ειναι εκνευριστικο. Για το κλειδωμα τουλαχιστον βαλε το screen off and lock, δεν θελει ρουτ.

ωραια κάτι είναι κι αυτό.. :)

Όσοι είστε με αρτ παρατηρείτε κάποιο πολύ μικρό λαγκαρισμα όταν κατεβαζετε την στάτους μπαρ?

Καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Από την στιγμή που άλλαξα ρούτερ (λόγω αλλαγής παρόχου που ήρθα στη CYTA) το κινητό δε μπορεί να συνδεθεί αυτόματα στο wifi, ενώ σε όλα τα άλλα ρουτερ συνδέεται κανονικά. Όπως επίσης άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Θέλει κάθε φορά να βάζω τον κωδικό. Το κινητό είναι LG Nexus 4 και το ρουτερ ZTE ZXV10 H201L. Να ενημερώσω ότι έχω αλλάξει όνομα στο ρούτερ και κωδικό.

Όσοι είστε με αρτ παρατηρείτε κάποιο πολύ μικρό λαγκαρισμα όταν κατεβαζετε την στάτους μπαρ?

Το κανει σε εμένα άλλα μονο όταν κατεβαζω ή κάνω update σε κάποια εφαρμογή...

Το κανει σε εμένα άλλα μονο όταν κατεβαζω ή κάνω update σε κάποια εφαρμογή...

Ακριβώς. Με art λαγκάρει όταν κάνει install κάποια εφαρμογή σε μένα.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)