dbal Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 καλημέρα σε όλους...γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω καινούργια μπαταρία για το κινητό? Κι από το επίσημο service της Procordia. Εκτος κι αν θεωρεις οτι...πιανουν τα χερια σου οπότε αγοραζεις και αλλαζεις μονος σου απο ebay κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 1.5~ χρονο..χωρίς καμια καλυψη τπτ, γραντζουνιες γιοκ. Μονο ενα μικρο χτυπηματακι στο ψεύτονικελ. Το χω μέσα σε δερματοpouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αφού το bumper καλύπτει πλήρως όλη τη νίκελ περίμετρο του κινητού, πως το έπαθες αυτό??? Το ίδιο το bumper μου το προκάλεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Επιστρεφοντας στα της 4.4.3, υποτιθεται οτι ενα από τα bug fixes που αναφερονταν στο changelog που ειχε διαρρευσει καποιες μερες πριν, θα ηταν και η λειτουργια του led για τις αναπαντητες...οσοι ΔΕΝ χρησιμοποιειτε καποιο ξεχωριστο app, ειδατε να διορθωνεται το προβλημα γιατι σε μενα επιμενει να μην αναβοσβηνει... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ακριβως αυτό ήθελα να γράψω και γω..το bug επιμένει..μα ποσο.δύσκολο είναι να φτιαχτεί κοτζαμ google Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με μια γρηγορη παλι αναζητηση στο ιντερνετ, διαπιστωνω οτι δυστυχως ειναι απο τα bugs που εξακολουθουν να υπαρχουν για άγνωστο λογο...δεν ξερω τελικα αν ηταν και εγκυρη η πληροφορια οτι περιλαμβανονταν στο AOSP changelist. Οποιος δεν βαριεται ας ριξει μια ματια https://funkyandroid.com/aosp-KOT49H-KTU84L.html εγω παντως δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Επίσης χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικος Επίσημα απο την στεριά του what's app Μου είχαν πει οτι είναι bug της Google το οτι δεν μπορω να την εγκαταστήσω..... Αρα λογικά ουτε αυτό φτιάχτηκε μιας και έχω το ίδιο error Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αντικειμενικά λοιπόν πιο το όφελος με τα χαζο update που μας βάζει συνέχεια; Όχι τπτ άλλο προσωπικά ξεβολεύομαι να τα περνάω κάθε φορά γιατι μπαίνω σε διαδικασία full wipe. (βρισκω ευκαιρία για καλό καθάρισμα) Παρόλα τα χιλιάδες bug fixes δε νομίζω να αλλάξει η καθημερινότητα μας :P Οτι συναντούσαμε και οτι μας ταλαιπωρεί θα τα βρούμε πάλι μπροστά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κι όμως... Να ένα καλό.. Χρησιμοποιώ πολύ το Bluetooth στο αυτοκίνητο.. Πάντα μια φορά την ημέρα έχανε επαφή γιατί το Bluetooth του κινητού απλά έκλεινε και ήθελε restart το κινητό για να λειτουργήσει.. 3 μέρες τώρα με 4.3.3 δεν έχει κοπεί η επαφή με το αυτοκίνητο καθόλου μην το ματιάσω.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αντικειμενικά λοιπόν πιο το όφελος με τα χαζο update που μας βάζει συνέχεια; Όχι τπτ άλλο προσωπικά ξεβολεύομαι να τα περνάω κάθε φορά γιατι μπαίνω σε διαδικασία full wipe. (βρισκω ευκαιρία για καλό καθάρισμα) Παρόλα τα χιλιάδες bug fixes δε νομίζω να αλλάξει η καθημερινότητα μας :P Οτι συναντούσαμε και οτι μας ταλαιπωρεί θα τα βρούμε πάλι μπροστά μας. Δεν βρίσκω λόγο για full wipe για τέτοια update. Αν ήταν έτσι και εγώ θα βαριόμουν να κάνω αυτή την διαδικασία για τόσο ψιλοαναβαθμισεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γι αυτο φορεστε custom rom, οπου αυτα φιλτραρονται κ φιξαρονται οταν θα τη διαθεσουν. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κι όμως... Να ένα καλό.. Χρησιμοποιώ πολύ το Bluetooth στο αυτοκίνητο.. Πάντα μια φορά την ημέρα έχανε επαφή γιατί το Bluetooth του κινητού απλά έκλεινε και ήθελε restart το κινητό για να λειτουργήσει.. 3 μέρες τώρα με 4.3.3 δεν έχει κοπεί η επαφή με το αυτοκίνητο καθόλου μην το ματιάσω.. +1 για τα restart της κάμερας που όσο κι αν προσπάθησα δεν συμβαίνουν πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 +1 για την απροβλημάτιστη αναπαραγωγή αρχείων flac. Απο τότε που έκανα την αναβάθμιση έχει μειωθεί σημαντικά το antutu score (~14000). Οχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί το κινητο παραμένει πολυ γρήγορο, αλλά έχετε παρατηρήσει κατι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 +1 για την απροβλημάτιστη αναπαραγωγή αρχείων flac. Απο τότε που έκανα την αναβάθμιση έχει μειωθεί σημαντικά το antutu score (~14000). Οχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί το κινητο παραμένει πολυ γρήγορο, αλλά έχετε παρατηρήσει κατι παρόμοιο; Βγάζω 15500 αντί για 16000 με στοκ κερνελ. Μικρή διαφορά για μένα, που δεν αξίζει καν να αναφερθεί. Δοκίμασε να είναι κρύο όταν το κάνεις το τεστ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα update της google.Στην 4.4 έγιναν όλα γκρί (μπαταρία ,ρυθμίσεις ,wifi κλπ) που είναι πιο άσχημο.Η μπαταρία εξακολουθεί να είναι τραγική ασχέτως τα update(2,5 με το ζόρι ανοιχτή οθόνη με δεδομένα και σύνολο λειτουργείας κινητού 3,5(!) ώρες),την κάμερα την "έφτιαξαν" αλλά μίκρυναν την οθόνη θέασης + τα ρισταρτ που έκανε μόνο του και μας γύρισε αρκετούς στην παλιά.Μην αναφέρω κάτι προγράμματα τύπου εκτύπωσης που είναι τελείως άχρηστα και στα εγκαθιστούν με το έτσι θέλω (Δεν ξέρουν όλοι να ρουταρουν το τηλέφωνο).Άχρηστα update όλα εκτός αυτών που δεν βλέπεις όπως κάποιο κενό ασφαλείας.;13 μήνες που το έχω ουσιαστική διαφορά δεν έχω δει.Προς το χειρότερο σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα update της google.Στην 4.4 έγιναν όλα γκρί (μπαταρία ,ρυθμίσεις ,wifi κλπ) που είναι πιο άσχημο.Η μπαταρία εξακολουθεί να είναι τραγική ασχέτως τα update(2,5 με το ζόρι ανοιχτή οθόνη με δεδομένα και σύνολο λειτουργείας κινητού 3,5(!) ώρες),την κάμερα την "έφτιαξαν" αλλά μίκρυναν την οθόνη θέασης + τα ρισταρτ που έκανε μόνο του και μας γύρισε αρκετούς στην παλιά.Μην αναφέρω κάτι προγράμματα τύπου εκτύπωσης που είναι τελείως άχρηστα και στα εγκαθιστούν με το έτσι θέλω (Δεν ξέρουν όλοι να ρουταρουν το τηλέφωνο).Άχρηστα update όλα εκτός αυτών που δεν βλέπεις όπως κάποιο κενό ασφαλείας.;13 μήνες που το έχω ουσιαστική διαφορά δεν έχω δει.Προς το χειρότερο σίγουρα. pc με Windows θεωρητικά έχεις ή τουλάχιστον είχες, εκεί τις ενημερώσεις συστήματος που κάθε λίγο εμφανίζονταν δεν τις έκανες; έβλεπες διάφορα μετά από κάθε ενημέρωση στο σύστημα σου; όχι βέβαια, θεωρητικά, διότι πρακτικά υπήρχαν.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες, διότι διορθώνουν πράγματα που απλά εμείς πολλές φορές δεν τα βλέπουμε.Για τη μπαταρία, η χρήση του κάθε χρήστη είναι διαφορετική, μπορεί στη καλύτερη συσκευή με σούπερ μπαταρία εγώ να βγάζω 1 μέρα και κάποιος άλλος 3 μέρες. Edited June 10, 2014 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα update της google.Στην 4.4 έγιναν όλα γκρί (μπαταρία ,ρυθμίσεις ,wifi κλπ) που είναι πιο άσχημο.Η μπαταρία εξακολουθεί να είναι τραγική ασχέτως τα update(2,5 με το ζόρι ανοιχτή οθόνη με δεδομένα και σύνολο λειτουργείας κινητού 3,5(!) ώρες),την κάμερα την "έφτιαξαν" αλλά μίκρυναν την οθόνη θέασης + τα ρισταρτ που έκανε μόνο του και μας γύρισε αρκετούς στην παλιά.Μην αναφέρω κάτι προγράμματα τύπου εκτύπωσης που είναι τελείως άχρηστα και στα εγκαθιστούν με το έτσι θέλω (Δεν ξέρουν όλοι να ρουταρουν το τηλέφωνο).Άχρηστα update όλα εκτός αυτών που δεν βλέπεις όπως κάποιο κενό ασφαλείας.;13 μήνες που το έχω ουσιαστική διαφορά δεν έχω δει.Προς το χειρότερο σίγουρα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη μπαταρία με την 4.4.3 πάντως. Εσύ βγάζεις 3.5 ώρες λειτουργίας μόνο; Δηλαδή ξεφορτιζει το κινητό σου από 100% μέσα σε αυτό το διάστημα; Edited June 10, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Απο μενα οι εντυπωσεις ειναι οι εξης: + καλυτερη μπαταρια ειδικα σε deepsleep και κοπηκαν κατι κουλα με τα ποσοστα (με την 4.4.2 καποιες φορες απο το 32 δε καταλαβαινα για ποτε επεφτε στο 11 και το κινητο εκαιγε.) + Αντιο Υπερθερμανση... Πλεον οκ ζεσταινεται αλλα οχι σε εκεινον τον τραγικο βαθμο που επρεπε να το κλεισω και η μπαταρια επεφτε αστραπη. + Μια ελαχιστη διαφορα στα χρωματα της οθονης Γενικοτερα τωρα αν πχ ειμαι στο 40 και πεσω αποτομα στο 35 (με 3g και full gps) αν τα κλεισω σταματαει ακαριαία η καταναλωση, Πριν καποιες φορες δε σταματουσε και συνεχιζε μεχρι πχ 28-25% εκτος και αν εκανα restart. - Restart στην καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πριν λίγο ξαναχρησιμοποίησα την κάμερα (παλιά) και έκανε πάλι μόνο του ρισταρτ. Όχι μόνο έπρεπε να βγει η φωτογραφία εκείνη τη στιγμή αλλά μετά το update(βασικά σε ένα ακόμα update) είναι λίγο τραγικό για την google να μην μπορεί να φτιάξει ενα bug.Εχουμε ένα κινητό που ακόμα ανήκει στα κορυφαία και η google είναι ανίκανη να το υποστηρίξει.Για τον φίλο πάνω με 2,5 ώρες χρήση ίντερνετ (δεδομένα ) η μπαταρία έχει κατέβει στο 5% από 95-97%.Όσον αφορά καλύτερα χρώματα είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής: Πέρασα factory image για να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Όταν για παράδειγμα είμαι στο μενού και παταω συνεχόμενα το back για να βγω στην αρχική οθόνη, λίγο πριν με βγάλει, μου πετάει το παράθυρο του chrome και μετά το κλείνει και με βγάζει στην αρχική οθόνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει ή πως μπορώ να το σταματήσω. Ίσως είναι πρόβλημα του chrome....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής: Πέρασα factory image για να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Όταν για παράδειγμα είμαι στο μενού και παταω συνεχόμενα το back για να βγω στην αρχική οθόνη, λίγο πριν με βγάλει, μου πετάει το παράθυρο του chrome και μετά το κλείνει και με βγάζει στην αρχική οθόνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει ή πως μπορώ να το σταματήσω. Ίσως είναι πρόβλημα του chrome....... Και στο nexus 5 μου το κάνει.. Εμενα δε βγάζει πάντα στο Chrome αλλά όπου του έρθει κυρίως στις τελευταίες πρόσφατες εφαρμογές. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έφαγα δυο απανωτά σβησιματα σε stand by και οχι restart.... εκανα update vlc πριν μια ωρα και το ετρεξα.... τυχαιο η το έχει παρατηρήσει κάποιος? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής: Πέρασα factory image για να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Όταν για παράδειγμα είμαι στο μενού και παταω συνεχόμενα το back για να βγω στην αρχική οθόνη, λίγο πριν με βγάλει, μου πετάει το παράθυρο του chrome και μετά το κλείνει και με βγάζει στην αρχική οθόνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει ή πως μπορώ να το σταματήσω. Ίσως είναι πρόβλημα του chrome....... Και στο nexus 5 μου το κάνει.. Εμενα δε βγάζει πάντα στο Chrome αλλά όπου του έρθει κυρίως στις τελευταίες πρόσφατες εφαρμογές. Ναι, το κάνει και σ΄εμένα. Απλά δεν μου βγάζει τον Chrome, βγάζει κάποια από τις εφαρμογές που έχω ανοίξει νωρίτερα, όπως και στον Ηλία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ναι, το κάνει και σ΄εμένα. Απλά δεν μου βγάζει τον Chrome, βγάζει κάποια από τις εφαρμογές που έχω ανοίξει νωρίτερα, όπως και στον Ηλία. Αυτό το έκανε και όταν το πρωτοπήρα με τη 4.4.2 και μετά από λίγο καιρό έστρωσε και δε το ξανακάνε. Να είναι θέμα των εφαρμογών; Βλέπω ότι κάθε μέρα σκάνε όλο updates των εφαρμογών. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εχω παρατηρήσει -μετά και την αναβάθμιση σε 4.4.3- οτι όταν παταω για να καλεσω ενα αριθμό το κουμπι του dialer, εμφανιζεται για καποια δευτερολεπτα μαυρη οθονη με το κυκλακι του loading και μετα η κλασικη οθονη κληση του android , εχει συμβεί σε κανέναν από εσάς; Ευχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts