Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθω να ανοιξω το κινητο και μου εμφανιζει ενα κοκκινο led.στην οθονη δεν εμφανιζει τιποτα.

ειχα συνδεδεμενο το κινητο στην μπριζα και το χρησιμοποιουσα.τοτε ξαφνικα εκλεισε.

τι μπορω να κανω?

τελικα ακυρο.ανοιξε.

ευτυχως.

Edited by makarios91

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω, πέραν της επίσημης αντιπροσωπίας, γνωρίζει κάποιος αντίστοιχο κατάστημα για αλλαγή μπαταρίας; Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιο μέλος μέσω pm.

Γιατί μέσω πμ, ας μάθει και κάποιος άλλος που πιθανόν δεν γνωρίζει

http://www.procordia.gr/

sent from my Nexus 4

προσπαθω να ανοιξω το κινητο και μου εμφανιζει ενα κοκκινο led.στην οθονη δεν εμφανιζει τιποτα.

ειχα συνδεδεμενο το κινητο στην μπριζα και το χρησιμοποιουσα.τοτε ξαφνικα εκλεισε.

τι μπορω να κανω?

τελικα ακυρο.ανοιξε.

ευτυχως.

Το κοκκινο led σημαίνει οτι ειναι τόσο άδειο οπου δε μπορεί να ανοίξει. Ας το αναφέρουμε για να μην αγχώνεται άδικα ο κόσμος, ειδικά τώρα που αρχίζουν σιγά σιγά να φθίνουν οι μπαταρίες.

Νομίζω ότι κάπου είδα παράπονα για reboot με την καινούργια κάμερα. Λοιπόν, μόλις είχα το πρώτο δικό μου όταν άλλαξα από flash auto σε hdr. Μήπως είναι εκεί ο ένοχος;;;

Γιατί μέσω πμ, ας μάθει και κάποιος άλλος που πιθανόν δεν γνωρίζει

http://www.procordia.gr/

Μα νομίζω ότι η Procordia έχει το επίσημο service κινητών LG. Είναι καλοί και γρήγοροι, με επίσημες τιμές και επίσημη εγγύηση!

Νομίζω ότι κάπου είδα παράπονα για reboot με την καινούργια κάμερα. Λοιπόν, μόλις είχα το πρώτο δικό μου όταν άλλαξα από flash auto σε hdr. Μήπως είναι εκεί ο ένοχος;;;

αυτο ειναι το bug το εχω βρει και εγω και οποις θελει να το δοκιμασει ειναι να βαζει και να βγαζει το hdr και να το κουναει λιγο να χασει το focus και μετα θα κανει ενα ηχο και μετα θα κανει επαννεκινηση

Μου έχει τύχει και εμένα.

Πολλές ενημερωσεις ερχονταιθ τώρα τελευταία. Μήπως κυκλοφορεί κάνα update νεο και δεν μας έχει ερθει ακόμη;

Πολλές ενημερωσεις ερχονται τώρα τελευταία. Μήπως κυκλοφορεί κάνα update νεο και δεν μας έχει ερθει ακόμη;

Όχι. Θα το είχες μάθει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Πολλές ενημερωσεις ερχονται τώρα τελευταία. Μήπως κυκλοφορεί κάνα update νεο και δεν μας έχει ερθει ακόμη;

Αν εννοεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις στα Google apps, αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Απλά περιμένουμε μέσα στο Μάιο την 4.4.3

Sony logo.gif

Αν εννοεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις στα Google apps, αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Απλά περιμένουμε μέσα στο Μάιο την 4.4.3

Έτσι γίνεται λίγο πριν βγει νέα έκδοση λειτουργικού. Ενημερώνονται οι περισσότερες εφαρμογές.

Ειναι γνωστο οτι αναμενεται η 4.4.3 αλλα τα changelogs των εφαρμογων δεν εχουν καμια σχεση με αυτην. Πλέον η Google ακολουθει την πρακτικη να ενημερωνει τα gapps μαζικα μεσα σε λιγες μερες, χωρις φυσικα να ακολουθει καμια αναβαθμιση του android.

Sony logo.gif

Κι εγώ έχω reboot με τη χρήση της κάμερας μετά το update.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κανένα reboot εδώ με την νέα κάμερα, ούτε πριν ούτε μετά το τελευταίο update.

Βέβαια είμαι με την 4.4.1 αν παίζει ρόλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω μια εφαρμόγη με σταθερά μενού (γράμματα, εικονίδια) και την αφήσω για λίγη ώρα μετα όταν την κλείνω,μένουν και αχνο φαίνονται στην οθόνη τα σταθερά μενού,μετά απο λίγη ωρα φεύγουν,αν κλείσω και ξανανοίξω το κινητό αμέσως δεν φεύγουν. Ειδικότερα αμα πατήσω το κουμπάκι με τα τετραγωνάκια που σκοτινίαζει η οθόνη και με χαμηλό φωτισμό φαίνεται πιο έντονα. Ξέρει κανείς τι παίζει? Έχει παρατηρηθεί ξανά? Ευχαριστώ.

Παίδες έχετε τπτ προβλήματα με το σήμα?? Vodafone Μου κανει νερά.. Εκεί που έχει φουλ , πέφτει σε 1-2 μπάρες ..μετα 0.. Κ μετα απο κάποια ωρα επανέρχεται. Το κανει εδώ κ 2 βδομ.

Με παίρνουν τηλ κ δείχνει κλειστό.. Έπειτα μετα απο ωρα μου έρχεται μύνημα απο αριθμο που με κάλεσε, το περίεργο είναι οτι δεν εμφανίζει αναγνώριση τον δείχνει ως σκέτο αριθμό ενω τον έχω περασμένο μέσα. Κ κάποια φορες το ίδιο γίνεται κ στο Viber , παραλληλα με το SMS έρχεται κ Viber ειδοποίηση απο αριθμό σκέτο..ενω θα πρεπε να δείχνει ποιος είναι ..

Ειμαι με radio .98 Mahdi τελευταία κ AK kernel τελευταιο.

Καλησπέρα,

τελευταία έχω μονίμως κλειστό το wifi.

Χθες πρόσεξα ότι στην κατανάλωση μπαταρίας (μετά τις εφαρμογές) το εμφανίζει με την μπάρα μονίμως ανοικτό.

Έκανα restart τίποτα. Καμιά ιδέα; (δεν βρήκα αναφορά στα thread του forum)

Ευχαριστώ

:ninja:

Μήπως αφορά τη ρύθμιση της σάρωσης για δίκτυα ακόμα και όταν το WiFi είναι κλειστό; Αν την έχεις ανοιχτή, ακόμα και όταν το κλείνεις αυτό μένει «λίγο ανοικτό» για να σαρώνει δίκτυα WiFi ώστε να σε ειδοποιεί, να βρίσκει θέση κ.λπ.

Ίσως αν το βάλεις σε λειτουργία «πτήσης» να κλείνει εντελώς.

Παίδες έχετε τπτ προβλήματα με το σήμα?? Vodafone Μου κανει νερά.. Εκεί που έχει φουλ , πέφτει σε 1-2 μπάρες ..μετα 0.. Κ μετα απο κάποια ωρα επανέρχεται. Το κανει εδώ κ 2 βδομ.

Με παίρνουν τηλ κ δείχνει κλειστό.. Έπειτα μετα απο ωρα μου έρχεται μύνημα απο αριθμο που με κάλεσε, το περίεργο είναι οτι δεν εμφανίζει αναγνώριση τον δείχνει ως σκέτο αριθμό ενω τον έχω περασμένο μέσα. Κ κάποια φορες το ίδιο γίνεται κ στο Viber , παραλληλα με το SMS έρχεται κ Viber ειδοποίηση απο αριθμό σκέτο..ενω θα πρεπε να δείχνει ποιος είναι ..

Ειμαι με radio .98 Mahdi τελευταία κ AK kernel τελευταιο.

Παίζει να είναι και θέμα της σιμ αυτό που φαίνεται κλειστό το κινητό.

καλησπερα παιδια! εχω και εγω το nexus 4 και απο τοτε που το πηρα στα χερια μου (εδω και 4 μηνες) δεν το εκλεινα, απλα οταν πηγαινε να ξεφορτισει το φορτιζα.... το κινητο κολλησε μια φορα στην φωτογραφικη και αλλη μια φορα οταν εκανα κληση δεν μου εδειχνε με πιο μιλαω ωστε να μπορω να τερματισω την κληση και ετσι και τις δυο φορες εκανα επανεκινηση το κινητο.... ομως και τις δυο φορες το κινητο δεν ανοιγε με τιποτα... πατουσα συνδιασμο κουμπιων, το εβαλα στην πριζα για ωρες και ξανα κουμπια και καποια στιγμη ανοιγει... επισης δεν δουλευει η αυτοματη περιστροφη και το εκανα επανεκινηση το κινητο και παλι τα ιδια... δεν ανοιγε το κινητο... επισης εχω παρατηρησει οτι ζεσταινεται

στο επανω μερος του κινητου εκει που βαζεις το αυτι σου.... τι πιστευετε οτι φταιει? τι πρεπει να κανω? φορματ ?

Vespa

Και τελικά πως το άνοιξες?

Όταν λες δεν άνοιγε? Εννοείς τελείως νεκρό? Η δεν φόρτωνε? Παρατεταμένο πατημα του power button δοκίμασες? Επίσης άλλη φορά πάρα ταυτόχρονα power και volume up(για λίγα δευτερόλεπτα)

Για το σημείο που ζεσταίνεται είναι φυσιολογικό.εκεί βρίσκεται ο επεξεργαστής του. Το ότι ίσως ζεστενεται περισσότερο από άλλα είναι κάπως αλήθεια άλλες μικρή διαφορά και μην δίνεις σημασία. Δεν έχει πρόβλημα.

Edited by leftko

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)