Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το Helium είναι μία εναλλακτική για όσους θέλουν backup και έχουν συσκευές χωρίς root.

Και αυτά που κάνει πολλά είναι με τον τρόπο που αναγκάζεται να τα κάνει.

Αν τώρα ο developer λέει ότι με root έχει κι άλλες δυνατότητες, κακώς τα λέει γιατί δεν μπορεί η φιλοσοφία της εφαρμογής του να συγκριθεί με αυτή του titanium. Δεν κάνει λοιπόν για όσους κάθε δεύτερη μέρα αλλάζουν ρομ και επαναφορά backup.

Πολύ σωστός. Αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα και μια λύση που καλώς ήρθε, αφού η google ακόμη δεν έχει προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Καλό είναι επίσης να κάνετε backup μόνο τα δεδομένα χωρίς τα apk. Σε όποιον το έχω κάνει έτσι λειτουργεί απροβλημάτιστα.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ σωστός. Αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα και μια λύση που καλώς ήρθε, αφού η google ακόμη δεν έχει προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Καλό είναι επίσης να κάνετε backup μόνο τα δεδομένα χωρίς τα apk. Σε όποιον το έχω κάνει έτσι λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Εγώ τα apk τα παίρνω backup μέσω της free εφαρμογής app backup and restore. Μετά παίρνω τα δεδομένα με helium.

Η όλη διαδικασία απαιτεί τον διπλάσιο χρόνο απ ότι με το titanium αλλά είναι μονόδρομος για όσους δεν θέλουν να κάνουν root η δεν μπορούν λόγο εγγύησης (samsung knox).

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ερωτηση για το μικρο ΟΤΑ ( S)

Μου φαινεται οτι δεν μου την περασε, γιατι μου ξαναεβγαλε μηνυμα οτι ειναι ετοιμη για εγκατασταση.

Σε σας αφου την βαλατε, στο About phone αναφερει το Build number κανονικα ως KRT16S η 16Ο;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι ωραία μέρα σήμερα με kitkat για πρωινό!!!!

MrZisis
Just a tech savvy gamer ...

Παιδιά το Helium είναι μία εναλλακτική για όσους θέλουν backup και έχουν συσκευές χωρίς root.

Και αυτά που κάνει πολλά είναι με τον τρόπο που αναγκάζεται να τα κάνει.

Αν τώρα ο developer λέει ότι με root έχει κι άλλες δυνατότητες, κακώς τα λέει γιατί δεν μπορεί η φιλοσοφία της εφαρμογής του να συγκριθεί με αυτή του titanium. Δεν κάνει λοιπόν για όσους κάθε δεύτερη μέρα αλλάζουν ρομ και επαναφορά backup.

Μα δεν ζητάω να κάνει αυτά που κάνει το titanium. Απλά να κάνει επαναφορά εφαρμογών.... Αυτό λέει στην περιγραφή και αυτό ζητάω.... Κατά την επαναφορά κολλούσε όλη την ώρα... Και υπόψιν είμαι ροοτ.

Μα δεν ζητάω να κάνει αυτά που κάνει το titanium. Απλά να κάνει επαναφορά εφαρμογών.... Αυτό λέει στην περιγραφή και αυτό ζητάω.... Κατά την επαναφορά κολλούσε όλη την ώρα... Και υπόψιν είμαι ροοτ.

Με τον τρόπο που το κάνω εγώ χρειάστηκα περίπου 20 λεπτά για να επαναφέρω το S4 όπως ήταν πριν μετά το update σε 4.3

Είχα βέβαια Nova και δεν χρειάστηκε να φτιάξω τις οθόνες μου απο την αρχή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

3 φορες εχω προσπαθησει να περασω ΟΤΑ την 4.4 αλλα κατα τη διαρκεια του reboot μου βγαζει Error! και κολλαει. Δεν το αποφευγω το factory reset ετσι?

Παιδια καλημερα! Κατεβασα τον Gel, οντως τα εικονιδια ειναι τεραστια. Απλα οταν παω να ενεργοποιησω μεσα στο google now, Ρυθμισεις--->Φωνή---> Αναγνωριση ομιλιας εκτος συνδεσης--->Μου δειχνει ως προεγκατεστημενη στη ληψη γλωσσων το English (US). Κοιταξα σε ξενα φορουμ, οτι εμφανιζεται ετσι, και μετα πρεπει να πατησεις τη καρτελα/tab Εγκατεστημενα, οπως εκει σου εμφανιζει την επιλογη Download. Το θεα ειναι οτι σε εμενα δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη...Απλα μονο ενα οκ. (Εκδοση 28 μου γραφει).

3 φορες εχω προσπαθησει να περασω ΟΤΑ την 4.4 αλλα κατα τη διαρκεια του reboot μου βγαζει Error! και κολλαει. Δεν το αποφευγω το factory reset ετσι?

Χωρίς άλλες λεπτομέρειες, ποια έκδοση έχεις, ρουτ, recovery, τυχόν mods, το error, πως να σου πούμε καμιά ιδέα;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Χωρίς άλλες λεπτομέρειες, ποια έκδοση έχεις, ρουτ, recovery, τυχόν mods, το error, πως να σου πούμε καμιά ιδέα;

4.3 εχω, ειμαι stock, οχι root. Μου βγαζει Error! κατα τη διαρκεια του reboot με ενα εικονιδιο, τιποτα αλλο. Οταν το ανοιγω παλι βλεπω οτι εχω μεινει στην 4.3

Android 4.4 στις 4.30 τα ξημερώματα. Ξύπνησα γιατί η πίτσα με ταμπάσκο ήταν λίγο τούρμπο και τελικά έφαγα και kitkat
LG Nexus 4 Stock

4.3 εχω, ειμαι stock, οχι root. Μου βγαζει Error! κατα τη διαρκεια του reboot με ενα εικονιδιο, τιποτα αλλο. Οταν το ανοιγω παλι βλεπω οτι εχω μεινει στην 4.3

Δοκίμασε System Restore αν δεν βρεις κάτι άλλο, μην πειράξεις το framework

LG Nexus 4 Stock

Δοκίμασε System Restore αν δεν βρεις κάτι άλλο, μην πειράξεις το framework

Δηλαδη? Πως το κανω αυτο? Δεν ειμαι και σχετικος :(

ισα ισα.ειναι πολυ πιο δεμενα τα δεδομενα με την εφαρμογη μαζι αποτι να προσπαθει μετα να τα ταιριαξει..εκει γινεται το μπερδεμα

Vamos Aris

ισα ισα.ειναι πολυ πιο δεμενα τα δεδομενα με την εφαρμογη μαζι αποτι να προσπαθει μετα να τα ταιριαξει..εκει γινεται το μπερδεμα

Δεν κατάλαβα τι εννοείς να σου πω την αλήθεια και ποιο είναι το πρόβλημα.

Έχει πάρει backup τα δεδομένα, πατάς να κάνει restore και αν δεν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή σε πάει στο playstore να την κατεβάσεις. Εκτός αν εννοείς σε περίπτωση που έχεις άλλη έκδοση εφαρμογής πριν και μετά.

κατ αρχας σε γλυτωνει απειρο χρονο απο το να ξανακατεβασει τις εφαρμογες.κατα δευτερον παιρνει ολο το σετ μαζι και στο περνα στο κινητο και χωρις να κανεις τιποτα ολα δουλευουν.κατευθειαν.
Vamos Aris

Παιδια καλημερα! Κατεβασα τον Gel, οντως τα εικονιδια ειναι τεραστια. Απλα οταν παω να ενεργοποιησω μεσα στο google now, Ρυθμισεις--->Φωνή---> Αναγνωριση ομιλιας εκτος συνδεσης--->Μου δειχνει ως προεγκατεστημενη στη ληψη γλωσσων το English (US). Κοιταξα σε ξενα φορουμ, οτι εμφανιζεται ετσι, και μετα πρεπει να πατησεις τη καρτελα/tab Εγκατεστημενα, οπως εκει σου εμφανιζει την επιλογη Download. Το θεα ειναι οτι σε εμενα δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη...Απλα μονο ενα οκ. (Εκδοση 28 μου γραφει).

Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά σου. Κοίτα πώς είναι σε μένα. http://img.tapatalk.com/d/13/11/27/7avuqe3u.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/27/nyjegazu.jpg

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

εστειλα το κινητο να μου φτιαξουν το κουμπι που ειχε προβλημα και χρησιμοποιω ενα παλιο στο οποιο ειχα περασμενες τις περισσοτερες επαφες. τωρα βλεπω ομως οτι μου εχει περασει ολες τις επαφες που ειχα στο νεξους πριν το στειλω.εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο και στο νεξους και στο παλιο το κινητο.το ιδιο μου εκανε και μετα το φορματ για το οτα.πηγα να περασω τις επαφες "χειροκινητα" και ειδα οτι ειχαν περαστει ηδη. πως ακριβως γινεται αυτο ?

ηρθε και αλλο οτα αν καταλαβα καλα?

εστειλα το κινητο να μου φτιαξουν το κουμπι που ειχε προβλημα και χρησιμοποιω ενα παλιο στο οποιο ειχα περασμενες τις περισσοτερες επαφες. τωρα βλεπω ομως οτι μου εχει περασει ολες τις επαφες που ειχα στο νεξους πριν το στειλω.εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο και στο νεξους και στο παλιο το κινητο.το ιδιο μου εκανε και μετα το φορματ για το οτα.πηγα να περασω τις επαφες "χειροκινητα" και ειδα οτι ειχαν περαστει ηδη. πως ακριβως γινεται αυτο ?

ηρθε και αλλο οτα αν καταλαβα καλα?

Ειναι περασμενες μεσω gmail λογικα

Δημήτρης

κατ αρχας σε γλυτωνει απειρο χρονο απο το να ξανακατεβασει τις εφαρμογες.κατα δευτερον παιρνει ολο το σετ μαζι και στο περνα στο κινητο και χωρις να κανεις τιποτα ολα δουλευουν.κατευθειαν.

Ok, άρα μόνο για λόγους ευκολίας το λες, όχι ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Απλά για μένα που θέλω τα δεδομένα μόνο για να μην πιάνει το backup πολύ χώρο με έχει βολέψει.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι αν κάποιος θέλει backup και δεν είναι root ή θέλει να κάνει root (άρα να ξεκλειδώσει αναγκαστικά και bootloader).

καλησπερα ποος ειναι ο gel ? στο καταστημα ετσι ; τον εχει; τοσο αμπαλος ειμαι και δεν το βλεπω;

ευχαριστω προκαταβολικα

καλησπερα ποος ειναι ο gel ? στο καταστημα ετσι ; τον εχει; τοσο αμπαλος ειμαι και δεν το βλεπω;

ευχαριστω προκαταβολικα

Είναι εκτός μαρκετ.

Υπάρχει επίσημα στο Ν5 και το apk κυκλοφορεί για εγκατάσταση και σε εμάς σαν κανονικό application.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειναι περασμενες μεσω gmail λογικα

πως δηλαδη ?το εχω βαλει να μην συγχρονιεται ποτε.θελω να τα περναω μονος μου.στην αρχη οταν το ειχα κανει φορματ τα ξαναπερασα μονος μου ολα.

Μετα απο 2,5 μηνες που το εχω πριν λιγο εφαγε το πρωτο reboot. Ετσι στα ξαφνικα ενω εβλεπα κατι φωτος στη gallery.Στοκ 4.4 και art.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)