prioxxx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ποιό από όλα ρε μαν, βγάζει καμία τριάντα το play! Christmas live wallpaper. Είναι κοκκινο φόντο με το δέντρο που είναι χρυσο.στο πλέι έχει το free. Εγώ έχω το full. Edit. Τελικά το free παιζει.το σπασμένο έχει πρόβλημα χοχο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση ή bug αλλά όταν τελειώνει μια κλήση με βγάζει στο μενού των ρυθμίσεων που επιλέγω δίκτυο 2g /3g αντί να μου εμφανίσει τον dialer. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αν με το ενεργεια εννοεις μπαταρια τοτε με κλειστα ματια Art Ναι την μπαταρια εννοω.Thanks man! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχει παρατηρησει κανείς βελτίωση στην ένταση του μικροφώνου με την 4.4? Μου φαίνεται ότι ακούγεται πιο δυνατά. Μήπως είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδιά θα πρέπει να σταματήσει η γκρίνια για το kitkat. Για μένα είναι η πρώτη αναβάθμιση μετά την 2.3 που δίνει αισθητή διαφορά σε ταχύτητα και smoothnes. Όσοι έχουν προβλήματα καλο είναι να κάνουν όλα τα wipe και καθαρή εγκατάσταση από την αρχή. Αν υπάρχει αμφιβολία σε όσους το πέρασαν manual, ας το ξαναπερασουν. Προβληματάκια με εφαρμογές τρίτων μπορεί να υπάρξουν. Θα διορθωθούν όμως σύντομα από τους developers τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχει παρατηρησει κανείς βελτίωση στην ένταση του μικροφώνου με την 4.4? Μου φαίνεται ότι ακούγεται πιο δυνατά. Μήπως είναι η ιδέα μου? Ισχυει δεν είναι ιδέα σου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 @orion79 και niantic Μπορούμε να λέμε την άποψή μας χωρίς ειρωνείες ώστε να μην προκαλούμε κλίμα για προσωπικές διαμάχες. Επίσης να υπενθυμίσω πως το παρόν θέμα δεν αφορά εφαρμογές ούτε ρυθμίσεις ιδιωτικού απόρρητου οπότε συνεχίστε επί του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά έχω πάρει πάλι το s3 λόγω οικονομικών (είχα note 2), βλέπω όμως ότι η τιμή του nexus 4 έχει πέσει αρκετά και το κάνει πολύ ελκυστικό. Μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεονεκτήματα της συσκευής σε σχέση με το s3; Αξίζει να κάνω την αλλαγή; Ειδικότερα με νοιάζει να έχει καλό ήχο, η να μπορώ να τον κάνω καλύτερο (ήχο εννοώ ηχείο/ακουστικό), τέλος να ρωτήσω επειδή δεν παίρνει microsd, τι μπορώ να κάνω για παραπάνω χώρο; 'γωνία θέασης είναι οκ και γενικά οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Οι εκτός θέματος και προκλητικού ύφους συζητήσεις περί απορρήτου επικοινωνιών φυσικά και απομακρύνθηκαν. Θα παρακαλέσω να μείνουμε στα της συσκευής και μόνο και να προσέχουμε τον τροπο έκφρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Καλησπερα και απο μενα και συγγνωμη αν ποσταρω την παρακατω ερωτηση μου σε λαθος τοπικ , αλλα επειδη σκεφτομαι ν αγορασω το κινητο αυτο τις επομενες μερες , ελαφρως μεταχειρισμενο - 2 ημερων δηλαδη απο γνωστο , πλην της ελλειψης sd και ραδιοφωνου , Η μπαταρια του ειναι οντως τοσο χαλια οσο ακουγεται??? Με πληρης χρηση και κλησεις ποσο βγαζει τη μερα περιπου ??? Επισης , παρολο που το κινητο θα το παρω απο αλλον , ο οποιος το χε αγορασει πριν 2 μερες αλλα το μετανιωσε , η αποδειξη η δικη του , με καλυπτει σαν εγγυηση στο κινητο ή επειδη ειναι στο ονομα του(μαλλον?) , αν χαλασει την πατησα? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις. Edited November 24, 2013 by gamerMisfitz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπερα και απο μενα και συγγνωμη αν ποσταρω την παρακατω ερωτηση μου σε λαθος τοπικ , αλλα επειδη σκεφτομαι ν αγορασω το κινητο αυτο τις επομενες μερες , ελαφρως μεταχειρισμενο - 2 ημερων δηλαδη απο γνωστο , πλην της ελλειψης sd και ραδιοφωνου , Η μπαταρια του ειναι οντως τοσο χαλια οσο ακουγεται??? Με πληρης χρηση και κλησεις ποσο βγαζει τη μερα περιπου ??? Επισης , παρολο που το κινητο θα το παρω απο αλλον , ο οποιος το χε αγορασει πριν 2 μερες αλλα το μετανιωσε , η αποδειξη η δικη του , με καλυπτει σαν εγγυηση στο κινητο ή επειδη ειναι στο ονομα του(μαλλον?) , αν χαλασει την πατησα? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις. Το κινητο ειναι αστερι.το ειχα ενα 6μηνο.μου κραταγε σχεδον μια μερα.οπως και το note2 που εχω τωρα.η μπαταρια προσωπικα ποτε δε με απασχολησε.οταν παιρνεις ενα smartphone και το ξεζουμιζεις λογικο ειναι να θελει φορτιση.οσο για την εγγυηση δεν εχεις κανα προβλημα αρκει η αποδειξη να γραφει το imei πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Πρέπει να είμαι από τους λίγους δηλαδή που πέρασα την 4 4 πάνω από την 4.3 χωρίς wipe, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα στην απόκριση και που θεωρώ την ART υπερεκτιμημενη για να την βάλω ως μόνιμη επιλογή; Τρέχω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα και το κινητό δεν κολλάει πουθενά ακόμα και με 300mb free ram. Τελικά αυτό το Ν4 τα κάνει όλα και συμφέρει! :-) Και εγω χωρις wipe, κανενα πρόβλημα. Πέρασα στοκ ρομ και ξαναροοταρα με τα νεα SuperSU, busy ktl. 200 εφαρμογές και γύρισμα σε ART, πήρε λίγη ώρα αλλα το τηλέφωνο πετάει. ΑΡΤ όλοι δεν θα το μετανιώσετε. Σχετικά τώρα με το ΑΡΤ σε απλά ελληνικά. Ο Dalvik μετέφραζε την εφαρμογή σε γλώσσα μηχανής ωστε να διαβαστεί απο το λειτουργικό. Αυτο γινόταν κάθε φορά οταν τρέχαμε κάτι. Το αποτέλεσμα; Αυξημένη κατανάλωση λογω <μεταφρασης> και πιο αργή απόκριση. Με ART; Η μεταφραση γίνεται μια φορά και αποθηκεύεται κοντά στην εφαρμογή. Εξου και ο λίγο αυξημένος χώρος που πιάνει η κάθε εφαρμογή. Τα ωφέλη; Πολλαπλά.... άμεση πρόσβαση σε γλώσσα μηχανής δηλαδή ταχύτητα τρελή οπως και μηδενική κατανάλωση μπαταρίας για την μετάφραση μιας και βρίσκεται ήδη εκεί. ΑΡΤ λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα..:blink: Edited November 24, 2013 by vagosman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το κινητο ειναι αστερι.το ειχα ενα 6μηνο.μου κραταγε σχεδον μια μερα.οπως και το note2 που εχω τωρα.η μπαταρια προσωπικα ποτε δε με απασχολησε.οταν παιρνεις ενα smartphone και το ξεζουμιζεις λογικο ειναι να θελει φορτιση.οσο για την εγγυηση δεν εχεις κανα προβλημα αρκει η αποδειξη να γραφει το imei πανω Κατι τελευταιο , που ισως ακουστει και χαζο , απλα επειδη δν εχω ξανααγορασει τετοιο κινητο μεταχειρισμενο , ο γνωστος μου , μου πε οτι το κινητο τρεχει την 4,4 kitkat custom. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να χαθει η εγγυηση ή κατι τετοιο , επειδη ειναι custom? Γενικα , τι περιπλοκες μπορει να υπαρξουν και τι να προσεξω αν αγορασω μεταχειρισμενο nexus....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 O λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με ART (και είμαι με KitKat από τις 3/11) είναι γιατί δεν τρέχει το Titanium Backup (Και φυσικά μπορεί να έβρισκα και άλλες εφαρμογέςστην πορεία, αλλά το Titanium Backup μού αρκεί). Από αυτά όμως που διαβάζω εδώ μέσα, να υποθέσω πως ακόμη και να δουλέψει κάποια στιγμή το TB, εγώ που είμαι με την έκδοση των 8Gb να ξεχάσω το ART λόγω της δέσμευσης κάποιου μέρους από τον αποθηκευτικό χώροο; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 O λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με ART (και είμαι με KitKat από τις 3/11) είναι γιατί δεν τρέχει το Titanium Backup (Και φυσικά μπορεί να έβρισκα και άλλες εφαρμογέςστην πορεία, αλλά το Titanium Backup μού αρκεί). Από αυτά όμως που διαβάζω εδώ μέσα, να υποθέσω πως ακόμη και να δουλέψει κάποια στιγμή το TB, εγώ που είμαι με την έκδοση των 8Gb να ξεχάσω το ART λόγω της δέσμευσης κάποιου μέρους από τον αποθηκευτικό χώροο; Κανε οτι backup θελεις και μετα γυρνα το σε art.Αυτο εκανα κ γω.Δεν νομιζω να το θες ολη την ωρα το titanium Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σωστος! Οντως η εναλλαγη ειναι ευκολη. Ρε παιδια μηπως εχουμε καμμια λυση για τον ορθογραφικο ελεγχο.Το ειχα συνηθισει οταν εγραφα(καλη ωρα τωρα). Μπορω να κατεβασω απο καπου το λεξικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σωστος! Οντως η εναλλαγη ειναι ευκολη. Ρε παιδια μηπως εχουμε καμμια λυση για τον ορθογραφικο ελεγχο.Το ειχα συνηθισει οταν εγραφα(καλη ωρα τωρα). Μπορω να κατεβασω απο καπου το λεξικο? Ρυθμίσεις, > languages and input > ρυθμίσεις δίπλα από το google keyboard > add-on dictionaries> Ελληνικά Μήπως αυτό ψάχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Και εγω χωρις wipe, κανενα πρόβλημα. Πέρασα στοκ ρομ και ξαναροοταρα με τα νεα SuperSU, busy ktl. 200 εφαρμογές και γύρισμα σε ART, πήρε λίγη ώρα αλλα το τηλέφωνο πετάει. ΑΡΤ όλοι δεν θα το μετανιώσετε. Σχετικά τώρα με το ΑΡΤ σε απλά ελληνικά. Ο Dalvik μετέφραζε την εφαρμογή σε γλώσσα μηχανής ωστε να διαβαστεί απο το λειτουργικό. Αυτο γινόταν κάθε φορά οταν τρέχαμε κάτι. Το αποτέλεσμα; Αυξημένη κατανάλωση λογω <μεταφρασης> και πιο αργή απόκριση. Με ART; Η μεταφραση γίνεται μια φορά και αποθηκεύεται κοντά στην εφαρμογή. Εξου και ο λίγο αυξημένος χώρος που πιάνει η κάθε εφαρμογή. Τα ωφέλη; Πολλαπλά.... άμεση πρόσβαση σε γλώσσα μηχανής δηλαδή ταχύτητα τρελή οπως και μηδενική κατανάλωση μπαταρίας για την μετάφραση μιας και βρίσκεται ήδη εκεί. ΑΡΤ λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα..:blink: Φίλε μου με τις 200 εφαρμογές πόσο περίπου μειώθηκε ο διαθέσιμος σου χώρος μετά από την αλλαγή σε ART; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα! Είδα πως, γενικά, προτείνεται να γίνει πρώτα factory reset πριν περαστεί η ΟΤΑ, αλλά αρκετοί το κάνανε απευθείας χωρίς πρόβλημα. Εάν το κάνω κι εγώ απευθείας και στην πορεία προκύψει πρόβλημα, μπορώ να κάνω τότε το factory reset η θα είναι αργά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπορείς να κάνεις και μετά. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 περιμένοντας το OTA.. παιδιά όσον αφορά την μπαταρία με ART, για τι μεγέθους διαφορά μιλάμε; +10% περισσότερη ώρα με ART ας πούμε; ή είναι μεγαλύτερη η διαφορά; γιατί όλοι λένε για καλύτερη μπαταρία με ART αλλά πρακτικά για τι διαφορά μιλάμε δεν έχω καταλάβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μετά όμως θα είναι πάλι 4.4 ή όπως βγήκε από το κουτί; Γιατί αν είναι 4.4, ουσιαστικά πάλι δε θα εχει γίνει clean install, σωστά; Σορρυ για τις απορίες αλλά ακόμα είμαι "αδιάβαστος" λόγω έλλειψης χρόνου από αλλού είδους διάβασμα! :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μετά όμως θα είναι πάλι 4.4 ή όπως βγήκε από το κουτί; Γιατί αν είναι 4.4, ουσιαστικά πάλι δε θα εχει γίνει clean install, σωστά; Σορρυ για τις απορίες αλλά ακόμα είμαι "αδιάβαστος" λόγω έλλειψης χρόνου από αλλού είδους διάβασμα! :Ρ Με factory reset σβήνει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου και αφήνει το λειτουργικό όπως θα ήταν αν έπαιρνες καινούργιο το τηλέφωνο -- όμως με την τελευταία έκδοση λειτουργικού που έχεις εγκαταστήσει (αυτή δεν σβήνεται), όχι αυτή με την οποία το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 περιμένοντας το OTA.. παιδιά όσον αφορά την μπαταρία με ART, για τι μεγέθους διαφορά μιλάμε; +10% περισσότερη ώρα με ART ας πούμε; ή είναι μεγαλύτερη η διαφορά; γιατί όλοι λένε για καλύτερη μπαταρία με ART αλλά πρακτικά για τι διαφορά μιλάμε δεν έχω καταλάβει... Αν και ειμαι στην πρωτη πληρη φορτιση και τα οποια συμπερασματα δεν ειναι απολυτα,βλεπω σαφης βελτιωση.Τωρα ειμαι στο 40% στις 9 ωρες με οθονη 3,25h.Ανοιχτοι συγχρονισμοι,wifi και gps και πολυ chrome σημερα.Με ιδια χρηση στην 4,3 θα ειχα λιγοτερο απο 3ωρες οθονη αρα για μενα ειναι αισθητη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Ειμαι ακομα με 4.3 δε μου εχει ερθει η 4.4. Ειμαι stock και οχι root. Εκανα disable, clear cache k clear data στο google framework services ωστε να μου ερθει update OTA και απο τοτε εχουν εξαφανιστει οι επιλογες "check for updates" στο "About phone" και το app "google framework services" οταν πηγαινω στα all apps. Επισης μου εμφανιζεται το μνμ "Unfortunately, keep has stopped". Και δε μπορω να μπω στο play store ειτε με wifi ειτε με 3G. Εκανα 2-3 φορες restart αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts