Gialakias Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 το δοκίμασα... αλλά τίποτα. Σε ποιό σημείο κολλάς; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Σε ποιό σημείο κολλάς; Δεν δείχνει να κολλάει κάπου. απλώς δεν γίνεται root... Σκέφτομαι μήπως έκανα κάτι λάθος αρχικά και τώρα πρέπει να κλειδώσω πάλι το bootloader να γυρίσω στην αρχική κατάσταση και να τα κάνω πάλι απο την αρχή. Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 χωρις unlock bootloader δεν γινεται ροοτ στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 χωρις unlock bootloader δεν γινεται ροοτ στην 4.3 εμένα λέει ότι έχει γίνει unlock.... πως το ελέγχω? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εμένα λέει ότι έχει γίνει unlock.... πως το ελέγχω? Από το lock state στην bootloader screen ή από το ξεκλείδωτο λουκέτο όταν κάνεις boot και γράφει Google. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Από το lock state στην bootloader screen ή από το ξεκλείδωτο λουκέτο όταν κάνεις boot και γράφει Google. ξεκλείδωτο το λουκέτο.... έκανα πάλι την διαδικασία και το su δουλεύει κανονικά. Γιατί δεν μου δουλεύει το clockworkmod??? Δηλαδή πάω να μπω σε recovery mode μέσα απο την εφαρμογή και δεν κάνει τίποτα Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 ξεκλείδωτο το λουκέτο.... έκανα πάλι την διαδικασία και το su δουλεύει κανονικά. Γιατί δεν μου δουλεύει το clockworkmod??? Δηλαδή πάω να μπω σε recovery mode μέσα απο την εφαρμογή και δεν κάνει τίποτα Μπες αλλιώς. Η κλείσε και πάτα power και volume - ή δώσε από terminal emulator su enter και reboot recovery enter ή κατέβασέ μια άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό. Και βάλτο στις τροποποιήσεις το θέμα σου ή στον οδηγό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παίδιά είστε σε λάθος τόπικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παίδιά είστε σε λάθος τόπικ... Το έγραψα... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Έχει η 4.3 bug στη ταπετσαρία ; μετα Άπι ρεσταρτ μου βγάζει παντα την livewallpaper phase beam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδιά σε σκοτεινό περιβάλλον το video δεν ανάβει φλας;; Σε μένα ενώ είναι ενεργοποιημένο, δεν ανάβει. Τι παίζει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 κανενα προβλημα εδω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδιά σε σκοτεινό περιβάλλον το video δεν ανάβει φλας;; Σε μένα ενώ είναι ενεργοποιημένο, δεν ανάβει. Τι παίζει; μόλις το δοκίμασα ούτε σε μένα άναβε μέχρι που την εκλεισα τελείως την ξανά άνοιξα και ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Σε φωτογραφία δουλεύει, οπότε δεν παίζει να φταίει η θήκη. Τι στο καλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Λεω μηπως εχεις τη μπροστινη καμερα στην επιλογη?γιατι την ειχα πατησει μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Με ένα restart έστρωσε :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) διαφορες αποριες - στην currents πως μπορω να βαλω στο widget να εμφανιζει αρθρα απο συγκεκριμενες εφημεριδες κτλ?συγκεκριμενα θελω να δειχνει μονο τις τρεχουσες ειδησεις,αλλα οσο και αν το εψαξα δεν καταφερα τιποτα. - η εφαρμογη του facebook πως μπορω να εχει ειδοποιησεις μονο στα μηνυμα και σε συγκεκριμενες ενεργειες(πχ tag?),δεν θελω να χτυπαει σε καθε ειδοποιηση.(στο προηγουμενο κινητο το ειχα κανει,αλλα ηταν νομιζω παλιοτερη εκδοση του facebook). -το notification Led τελικα δεν δουλευει σε ολους χωρις καποια εξτρα εφαρμογη?κατεβασα το Light flow και δουλευει αλλα δεν δειχνει ολες τις ειδοποιησεις,(η δωρεαν εκδοση) Στοκ στη 4.3. και συγνωμη αν επρεπε να το γραψω στο θεμα με τις εφαρμογες,αλλα το currents ισως δεν το εχουν κατεβασει πολλοι. ακομα να ρωτησω κατι αλλο,εχετε παρατηρηση καποιο θορυβο οταν το αφηνετε πχ πανω στο τραπεζι?(οχι αποτομα φυσικα) σαν να κανει ενα ελαφρυ θορυβο,σαν να κουναει κατι εσωτερικα. Νομιζω το εχω ακουσει σε αλλο κινητο να το κανει παρομοιο ηχο απο την καμερα,οταν κουναει ο φακος για να βγαλει φωτογραφια. και τελευεταιο,Σιγουρα η κατασκευη φαινετε απο το Imei?γιατι εμενα ξεκιναει 355 (συμφωνα με αυτα που λετε,Μαιος 2013 αλλα στο sndeep Μου βγαζει 24/2/2013. παντως τα ποδαρακια τα εχει,αλλα τελικα αυτο με το ιμει ισως δεν ισχυει edit,:ξεχασα κατι σημαντικο να ρωτησω,ενω δεν του εχω κανει τιποτα ακομα,ουτε καν πολλες εφαρμογες,μου εκανε εντυπωση οτι to cut the rope, μετα απο καποια ωρα που το εκλεισα,μου πετα3ε μηνυμα οτι "η εφαρμογη cut the rope εκλεισε"(δεν θυμαμαι ακριβως). χωρο εχω απλετο ακομα,πανω απο 1 Gb ραμ,αρα λογικα δεν εξηγειτε,νομιζω το εκανε και αλλη μια φορα και το απεγκατεστησα προσωρινα. μου το εκανε ομως μια φορα και οταν κατεβαζα το real racing 3,αν και μετα οταν μπηκα συνεχισε να το κατεβαζει κανονικα. ειναι λιγο μεγαλο ποστ αλλα μαζεψα μερικα και μετα ρωτησα Edited September 29, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 διαφορες αποριες μου εκανε εντυπωση οτι to cut the rope, μετα απο καποια ωρα που το εκλεισα,μου πετα3ε μηνυμα οτι "η εφαρμογη cut the rope εκλεισε"(δεν θυμαμαι ακριβως). χωρο εχω απλετο ακομα,πανω απο 1 Gb ραμ,αρα λογικα δεν εξηγειτε,νομιζω το εκανε και αλλη μια φορα και το απεγκατεστησα προσωρινα. Μάλλον ευθύνεται η εφαρμογή. Το παρουσίασε τόσο σε εμένα, όσο και σε ένα τηλέφωνο φίλου, όπου το εγκατέστησα δοκιμαστικά. Απεγκατάσταση, εγκατάσταση ξανά και έστρωσε (μέχρι νεοτέρας...) Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 πως μπορουμε να σβησουμε live ταπετσαριες? επισης στο μενου με τις εφαρμογες μπορουμε να εχουμε καποια εικονα φοντο? η μονο στην εξωτερικη οθονη? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ο ήχος που ακούγεται είναι απο την καμερα και το ζουμ της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterks Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τελικά για να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο και οι εφαρμογές θα πρέπει κάθε λίγο να κάνουμε restart? Αλλιως είχα μάθει εγώ.Τελικά αυτό που αποκομίζω από τη συσκευή και γενικά το λειτουργικό του θέλει δουλειά ακόμα το android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τελικά για να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο και οι εφαρμογές θα πρέπει κάθε λίγο να κάνουμε restart? Αλλιως είχα μάθει εγώ.Τελικά αυτό που αποκομίζω από τη συσκευή και γενικά το λειτουργικό του θέλει δουλειά ακόμα το android.. Μαλλον εχει καποιο προβλημα η συσκευη σου και βαζεις στο ιδιο τσουβαλι το λειτουργικο. Το πρωτο μπορω να το καταλαβω,το δευτερο ομως δεν ισχυει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τελικά για να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο και οι εφαρμογές θα πρέπει κάθε λίγο να κάνουμε restart? Αλλιως είχα μάθει εγώ.Τελικά αυτό που αποκομίζω από τη συσκευή και γενικά το λειτουργικό του θέλει δουλειά ακόμα το android.. Ή κάτι λάθος κανεις εσύ ή φταίνε οι εφαρμογές σου.έχω πανω απο 40 εφαρμογές κ τρέχουν όλα σφερα.restart κάνω μονο για αλλαγή κερνελ μια φορά στο τόσο δηλ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εφαγε μια τουμπα το κινητο απο 1,5 μετρο περιπου.παγωσα.δευτερη φορα.παλι τυχερος.το bumper πρεπει να κανει δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τελικά για να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο και οι εφαρμογές θα πρέπει κάθε λίγο να κάνουμε restart? Αλλιως είχα μάθει εγώ.Τελικά αυτό που αποκομίζω από τη συσκευή και γενικά το λειτουργικό του θέλει δουλειά ακόμα το android.. What is restart ? :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts