andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το έβαλα αλλά και παλι μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο στο χώρα σας Αλλαξα σε αγγλικά Αμερικής και δουλεύει μια χαρά..Κάνε ενα ρεσταρτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τίποτα φίλε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδια εγω αντιμετοπιζω ενα προβλημα και στην 4.2.2 αλλα και στην 4.3 μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλ. και παω να απαντησω μου κολλαει και πρεπει να να πατημα μια και 2 φορες το power button για να ξεκολλησει.. εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καλημέρες. μια και νέος στην παρέα να ρωτήσω βρε παιδιά. αυτό το light flow που είναι για led notification είναι αυτόματο? ή πρέπει να το ρυθμίσω από κάπου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καλημέρες. μια και νέος στην παρέα να ρωτήσω βρε παιδιά. αυτό το light flow που είναι για led notification είναι αυτόματο? ή πρέπει να το ρυθμίσω από κάπου? Ευχαριστώ Μπορείς αν θέλεις να ρυθμίσεις το χρωμα και τον ρυθμο του κάθε notification..Βέβαια υπαρχουν καποιες προεπιλογες αν δεν θέλεις να το ρυθμίσεις εσύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εχει ρυθμισεις.μπαινεις στην εφαρμογη και ρυθμισεις χρωμα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 το μόνο που βρήκα είναι στην οθόνη->pulse notification light και το έχω ενεργό. εκτός και αν υπάρχουν και αλλού κάποιες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τωρα που λετε για την εφαρμογη λεντ, εμενα λειτουργει κανονικα για τρεις μερες και μετα δε λειτουργει. Εχω χασει καποια ρυθμιση και δε το εχω παρει χαμπαρι; Το εχει παθει κανεις σας; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 το μόνο που βρήκα είναι στην οθόνη->pulse notification light και το έχω ενεργό. εκτός και αν υπάρχουν και αλλού κάποιες ρυθμίσεις Το light flow το εχεις κατεβάσει;;Αν ναι μπες στην εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το light flow το εχεις κατεβάσει;;Αν ναι μπες στην εφαρμογή.. Σορυ για το off topic, ναι το lightflow έχω. Λάθος παράθεση... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 μπήκα στο play store και βρήκα 2 εκδόσεις. μια free και μια με αγορά. την ίδια δουλειά κάνουν? αυτή που είναι επί πληρωμής έχει πιο πολλά έξτρα από την free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 There are two versions of Light Flow, a free version (Light Flow Lite) and the full version. http://www.folioflow.com/ff/page/website/lightflow/pageId/1687 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 από ότι βλέπω φίλε Viper δεν έχουν τρομερές διαφορές. οπότε κατεβάζω το free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το nfc? Πως δουλεύει γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου και ποιες οι δυνατότητες του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το nfc? Πως δουλεύει γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου και ποιες οι δυνατότητες του; http://bit.ly/158o3NC Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή! https://play.google.com/store/apps/details?id=onenosepeace.wirelessminder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Λοιπον για να τεκμηριώσω αυτο που ελεγα για την καμερα... σημερα τα εβαλα διπλα διπλα με το προηγούμενο samsung nexus 5MP!....κοιτώντας μεσα απο τα κινητα το samsing πολυ καθαρη εικόνα γενικα χωρις τον θορυβο του LG αρκετα πιο καθαρο αλλα.... μετα που εβγαζα τις ιδιες φωτο φαινοταν ελαχιστα καλυτερη του δικου μας....λογο HDR πιστεύω γιαυτο ειχα πει....με την καμερα.....ξενερώνεις λιγο δεν μπορω να πω...αλλα περι ορέξεως....δεν τρελενομαι κιολας για φωτο απλα το αναφερω για καποιον που κοιταει να παρει το κινητο... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δηλαδή θες να πεις ότι βγάζει χειρότερες φωτογραφίες; Το παρήγγειλα και το περιμένω αύριο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κριτήριό μου είναι οι φωτογραφίες που βγάζει. Βασικά με μπέρδεψες, εννοείς ότι του Nexus 4 είναι λίγο καλύτερες ή ότι του Galaxy Nexus είναι λίγο καλύτερες από το δικό μας (Nexus 4); Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δηλαδή θες να πεις ότι βγάζει χειρότερες φωτογραφίες; Το παρήγγειλα και το περιμένω αύριο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κριτήριό μου είναι οι φωτογραφίες που βγάζει. Βασικά με μπέρδεψες, εννοείς ότι του Nexus 4 είναι λίγο καλύτερες ή ότι του Galaxy Nexus είναι λίγο καλύτερες από το δικό μας (Nexus 4); οταν κοιτας τι θες να βγαλεις φωτο μεσα απο τα κινητα φαινεται καλυτερο το samsung....αφου την τραβήξεις ελαχιστα καλυτερα του nexus αλλα δεν δικαιολογει τη διαφορα......οτι το ενα ειναι 5 και το αλλο 8 αν καποιος διαβασει τα σπεκς.... ποσο το βρηκες? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 310€ εχτές από birdphone (γιατί σήμερα το έχει 307). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όλοι εδώ λένε light flow αλλά εμένα μου έκανε νούμερα και "κατέβεσα" το LEDBLINKER PRO.To έχω 1,5 μήνα και δουλεύει άψογα.Δοκιμάστε το και οι υπόλοιποι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όλοι εδώ λένε light flow αλλά εμένα μου έκανε νούμερα και "κατέβεσα" το LEDBLINKER PRO.To έχω 1,5 μήνα και δουλεύει άψογα.Δοκιμάστε το και οι υπόλοιποι :D Τί ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισες; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τί ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισες; Αυτα που θα αντιμετωπισα και γω.Δουλευε οποτε ηθελε!Βεβαια με την 4.2.2 στοκ δεν ειχα ποτε θεμα.Τωρα με custom και 4,3 δεν μου δουλευει σωστα και το πεταξα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπερα παιδια, σημερα μου εμφανιστηκε ενα μικρο προβλημα. Σε ανυποπτη στιγμη και ενω το κουνισα λιγο αρχισε να τριζει η καμερα. Απο τοτε οταν κουνιεται αρκετα το κινητο ακουγεται αυτο το ενοχλητικο τριξιμο. Εχει συμβει σε καποιον αλλο; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπερα παιδια, σημερα μου εμφανιστηκε ενα μικρο προβλημα. Σε ανυποπτη στιγμη και ενω το κουνισα λιγο αρχισε να τριζει η καμερα. Απο τοτε οταν κουνιεται αρκετα το κινητο ακουγεται αυτο το ενοχλητικο τριξιμο. Εχει συμβει σε καποιον αλλο; Είναι στάνταρ θέμα σε όλα το τρίξιμο της κάμερας, δεν είναι τίποτα. Να κάνω μια ερώτηση αν το έχει παρατηρήσει κανείς: εδώ και 2-3 μέρες το android os κρατάει συνέχεια awake το κινητό. Δηλαδή σε 23 ώρες λειτουργίας έχω 22 ώρες keep awake. Έχω πάει σε 4.3 εδώ και καιρό (και τη μικρή αναβάθμιση μετά) και είχα στρώσει το θέμα με το location reporting. Ο wakelock detector δεν δείχνει τίποτα από android os. Καμιά ιδέα/λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts