prioxxx Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εδώ και μία βδομάδα περίπου έχει αρχίσει random reboots. Ξήλωσα ότι είχα βάλει τελευταία ακόμα και το root. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Ενδεικτικά το συνάντησε κάνεις άλλος αυτό; Edit : το last_kmsg δείχνει συνέχεια kernel panic Καπου ειχα διαβασει οτι παιζει ρολο ο chrome beta σε random reboots.μιας κ εισαι στοκ κοίταξε το.. Edited September 10, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 οχι αν δεν κανω λαθος που τα ειδα για λιγο στην μερα βεβαια ειναι μικρα μικρα κουτακια.δεν ξερω αν λεει για αυτα ο φιλος που το εγραψε Αυτά τα μικρά κουτάκια/τετραγωνάκια που λες τα παρατήρησα και στο δικό μου. Νομίζω είναι μια τεχνολογία όπου η οθόνη έρχεται σε πιο κοντινή επαφή με το γυαλί. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αυτά τα μικρά κουτάκια/τετραγωνάκια που λες τα παρατήρησα και στο δικό μου. Νομίζω είναι μια τεχνολογία όπου η οθόνη έρχεται σε πιο κοντινή επαφή με το γυαλί. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... ειναι το υλικο που ευθυνεται για τον εντοπισμο στις αλλαγες του ηλεκτροστατικου πεδιου της οθονης λογω του αγγιγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Καπου ειχα διαβασει οτι παιζει ρολο ο chrome beta σε random reboots.μιας κ εισαι στοκ κοίταξε το.. Θα το δω. Μπορεί να έχεις δίκιο. Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ. Edit : Ευχαριστώ πολύ prioxxx. Αυτό ήταν. Μου είχε ξεφύγει. Δεν πήγε το μυαλό μου. Κάντε μια δοκιμή αν τον χρησιμοποιείτε. Ανοίξτε μια σελίδα και κλείστε την οθόνη. Σε λιγότερο από λεπτό κάνει reboot! Edited September 10, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Θα το δω. Μπορεί να έχεις δίκιο. Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ. Edit : Ευχαριστώ πολύ prioxxx. Αυτό ήταν. Μου είχε ξεφύγει. Δεν πήγε το μυαλό μου. Κάντε μια δοκιμή αν τον χρησιμοποιείτε. Ανοίξτε μια σελίδα και κλείστε την οθόνη. Σε λιγότερο από λεπτό κάνει reboot! Τπτ νασαι καλά.. Κ γω αυτον χρησιμοποιώ αλλά έχω pa ROM.αλλαξες browser ή έκανες τπτ άλλο;στο λέω γτ σκέφτομαι να γυρίσω σε στοκ ρομ μιας κ δούλευε απροβληματιστα κ πολύ γρήγορα.οι custom δεν ξέρω για ποιο λογο μετα απο τόσο καιρό δεν είναι ακόμα σταθερές. Edited September 11, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Τπτ νασαι καλά.. Κ γω αυτον χρησιμοποιώ αλλά έχω pa ROM.αλλαξες browser ή έκανες τπτ άλλο;στο λέω γτ σκέφτομαι να γυρίσω σε στοκ ρομ μιας κ δούλευε απροβληματιστα κ πολύ γρήγορα.οι custom δεν ξέρω για ποιο λογο μετα απο τόσο καιρό δεν είναι ακόμα σταθερές. Έχω τον Chrome και Chrome beta και τίποτα άλλο από browsers . Η μαμά με έχει αφήσει ευχαριστημένο. Γρήγορη, καλή μπαταρία με όλα ανοιχτά εκτός gps και location reporting βγάζει το πάντα 4 ώρες screen on με το 90% σε WiFi. Να σημειωθεί ότι έχω πάρει όλες τις ΟΤΑ χωρίς ποτέ να κάνω factory reset και δουλεύει απροβλημάτιστα. Edited September 11, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Έχω τον Chrome και Chrome beta και τίποτα άλλο από browser's . Η μαμά με έχει αφήσει ευχαριστημένο. Γρήγορη, καλή μπαταρία με όλα ανοιχτά εκτός gps και location reporting βγάζει το πάντα 4 ώρες screen on με το 90% σε WiFi. Συμφωνώ απόλυτα,την είχα για λιγες μέρες πριν πάω σε custom κ οντως ηταν γρήγορη χωρίς προβλήματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ειναι το υλικο που ευθυνεται για τον εντοπισμο στις αλλαγες του ηλεκτροστατικου πεδιου της οθονης λογω του αγγιγματος. H αλλιώς με μια λέξη, DIGITIZER και ναι ειναι υπεύθυνο για το capacitive touch. Προσωπικά το έχω μόνιμα ενεργό μέσω Touch Control οπου δεν χρησιμοποιώ καθόλου το power button.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 στις αναπαντητες εχουμε ενδειξη led? γιατι εμενα βλεπω μονο στα μηνυματα γενικα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μου ήρθε και μένα πριν λίγο...με την micro sim τι παίζει; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 στις αναπαντητες εχουμε ενδειξη led? γιατι εμενα βλεπω μονο στα μηνυματα γενικα Κατεβασε το Light flow απο το market. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) ...με την micro sim τι παίζει; Mιλάς με γρίφους γέροντα! :lol::p Αν εννοείς τα περί μικρότερων διαστάσεων, είτε με €5 αντικαθιστάς την κάρτα σου σε ένα κατάστημα, είτε μπορείς να ζητήσεις -πάλι σε ένα κατάστημα, εφόσον έχει το κατάλληλο ...κοπίδι- να σου την μετατρέψει σε micro SIM. Δοκιμασμένο και λειτουργικό. Edited September 11, 2013 by Not1s Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Mιλάς με γρίφους γέροντα! :lol::p Αν εννοείς τα περί μικρότερων διαστάσεων, είτε με €5 αντικαθιστάς την κάρτα σου σε ένα κατάστημα, είτε μπορείς να ζητήσεις -πάλι σε ένα κατάστημα, εφόσον έχει το κατάλληλο ...κοπίδι- να σου την μετατρέψει σε micro SIM. Δοκιμασμένο και λειτουργικό. Να μη δώσει 5 ευρώ!όλοι έχουν κοπιδι.να παει στην εταιρία του αν κ δεν είναι υποχρεωτικό κ να ζητήσει να του την κόψουν.κρατάει το πλάισιο περιμετρικά για τυχόν μελλοντική χρηση με λίγο σελοτειπ φυσικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Χθες το κινητο υπεστη ενα δυνατο performance test...και απετυχε :) ..ειχα skype videocall και στα δεκα λεπτα το κινητο εκανε επανεκκινηση λογω υπρθερμανσης.Απο το πρωτο λεπτο αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι που εκλεισε. JB 4.3 όλα stock..Επειδή ειχα ενεργοποιησει τα στατιστικα της κλησης στο skype εβλεπα τρελη απασχοληση του επεξεργαστη απο 60% μεχρι 100% συνέχεια...Το εχουν παρακανει ειναι πολυ απαιτητικη εφαρμογη ακομα και για 4πυρηνα :P Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 H αλλιώς με μια λέξη, DIGITIZER και ναι ειναι υπεύθυνο για το capacitive touch. Προσωπικά το έχω μόνιμα ενεργό μέσω Touch Control οπου δεν χρησιμοποιώ καθόλου το power button.:shifty: τα τετραγωνακια αυτα ειναι απο ενα διαλυμα μεταλλου που "τυπωνεται" πανω στο γυαλι για να μην ειναι οπως παλια με τις resistive επιφανειες αφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Χθες το κινητο υπεστη ενα δυνατο performance test...και απετυχε :) ..ειχα skype videocall και στα δεκα λεπτα το κινητο εκανε επανεκκινηση λογω υπρθερμανσης.Απο το πρωτο λεπτο αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι που εκλεισε. JB 4.3 όλα stock..Επειδή ειχα ενεργοποιησει τα στατιστικα της κλησης στο skype εβλεπα τρελη απασχοληση του επεξεργαστη απο 60% μεχρι 100% συνέχεια...Το εχουν παρακανει ειναι πολυ απαιτητικη εφαρμογη ακομα και για 4πυρηνα :P Πολλα σχολια για το skype στο play store αναφερουν αυτο που λες και εσυ. Και εγω το εχω παρατηρησει, αλλα νομιζω οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης και οχι του κινητου. Στο xperia s που ειχα μεχρι πριν 10 μερες δουλευε κανονικα, αν και το κινητο ειναι πολυ χαμηλοτερων specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καποιες φορες το κινητό κολλάει και ενω κραταω πατημένο το κουμπί κλειδώματος δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης flight mode και τα σχετικα, απλα ανοίγει και κλείνει οθόνη σαν να το παταω μια φόρα.αναγκάζομαι να κρατήσω κρατημενο το κουμπί για να κανει επανεκκίνηση και μετα λειτουργει κανονικά.δεν είναι κάτι σημαντικό ουτε το παθαίνει συχνα απλα αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καποιες φορες το κινητό κολλάει και ενω κραταω πατημένο το κουμπί κλειδώματος δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης flight mode και τα σχετικα, απλα ανοίγει και κλείνει οθόνη σαν να το παταω μια φόρα.αναγκάζομαι να κρατήσω κρατημενο το κουμπί για να κανει επανεκκίνηση και μετα λειτουργει κανονικά.δεν είναι κάτι σημαντικό ουτε το παθαίνει συχνα απλα αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Αν δεν μας πεις το setup σου δε πρόκειται να βγάλεις άκρη.Είσαι στοκ ή φοράς custom Rom kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Στοκ ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Στοκ ειμαι και σε μενα συμβαινει μερικες φορες, δεν εχω βρει λυση παρα μονο restart, και εγω stock ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Περίεργο, με PA 3.99 αλλά τέτοιο κόλλημα δεν είχα ποτέ... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγώ πάντως παιδιά, με όλα στοκ, χρησιμοποιώντας μόνο Chrome beta, τίποτα από reboots δεν έχω, εδώ και αρκετούς μήνες. Επίσης κάθε 2-3 μέρες, κάνω βιντεοκλησεις με το Skype, μιλώντας το λιγότερο 1-1,5 ώρες και κανένα πρόβλημα επίσης. Μόνο ζεσταίνεται, αλλά πιο πολύ όταν κάνω με 3τζι, με γουαιφαι πολύ λίγο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterks Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Πολλές εφαρμογές είναι υπεύθυνες για δυσλειτουργίες του τηλεφώνου. Δυστυχώς στα android οι εφαρμογές έχουν μέγα θέμα . Το τηλέφωνο stock χωρίς παράξενες εφαρμογές λειτουργεί άψογα. Ίσως κάτι ξέρανε που το βγαλανε με το"ξερό"Android Θα πρέπει να ανοιχτεί και ένα νήμα για εφαρμογές που παρουσιάζουν πρόβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Χθες το κινητο υπεστη ενα δυνατο performance test...και απετυχε :) ..ειχα skype videocall και στα δεκα λεπτα το κινητο εκανε επανεκκινηση λογω υπρθερμανσης.Απο το πρωτο λεπτο αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι που εκλεισε. JB 4.3 όλα stock..Επειδή ειχα ενεργοποιησει τα στατιστικα της κλησης στο skype εβλεπα τρελη απασχοληση του επεξεργαστη απο 60% μεχρι 100% συνέχεια...Το εχουν παρακανει ειναι πολυ απαιτητικη εφαρμογη ακομα και για 4πυρηνα :P απο τις τοπ 5 πιο κακες εφαρμογες ,δε μου κανει καμια εντυπωση... το κινητο δε φταιει σε τιποτα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιδιά καλησπέρα/καλημέρα. Έχει φίλος μου το Ν4 και του πέρασα χθες φλασάροντας το την 4.3 καθαρή φρέσκια. Αφού έστησε το κινητό (αρουτάριστο) παρατήρησε πως δεν φορτίζει πλέον κλειστό. Όποτε το συνδέει με το καλώδιο φόρτισης(όντας κλειστό) , αυτό κάνει αυτόματα boot up. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts