Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kι εγω πιστευω οτι τωρα πια δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος για να περνας custom roms, δειχνει πιο "ωριμο" σαν λειτουργικο και σιγουρα το νεξους δεν εχει αναγκη τις "πατεντες" του galaxy ace. Σου μπαινει το τριπακι ομως...να δοκιμασω αυτο για να εξαφανιζω τη navigation bar..να δοκιμασω franko kernel για να ρυθμισω τα χρωματα της οθονης κτλ κτλ.... Θα δουμε, ας ερθει πρωτα :cool:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά, θέλω το τηλέφωνο να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Επίσης δεν μου λείπει κάτι, ούτε με ενοχλεί επίσης. Συνεπώς, στοκ και είμαι μια χαρά.

Πολλοί το σκαλίζουν, κατανοητό, αλλά είναι θέμα αναγκών τελικά.

Stock πάντως είναι πιο σταθερό το λειτουργικό του. Αν το θέλεις για δουλειά το αφηνεις απειραχτο κανει μια χαρα τα παντα.Τωρα αμα θελεις παιχνιδι εχει πολύ με root.Εχει οριμασει πολυ το andtroid ειδικά με το nexus4 αν και υπολείπεται απο το ios σε σταθερότητα.

Το minimum που μπορώ να σκεφτώ, αλλά απαραίτητο λόγο για λίγο πείραγμα με ROOT είναι 2 πράγματα:

- Backup (ΤiBu)

- Adfree για τις διαφημίσεις

Aπό εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες άλλοι λόγοι για τον καθένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Stock πάντως είναι πιο σταθερό το λειτουργικό του. Αν το θέλεις για δουλειά το αφηνεις απειραχτο κανει μια χαρα τα παντα.Τωρα αμα θελεις παιχνιδι εχει πολύ με root.Εχει οριμασει πολυ το andtroid ειδικά με το nexus4 αν και υπολείπεται απο το ios σε σταθερότητα.

Υπάρχουν ρομς που λειτουργούν απροβλημάτιστα, το ίδιο σταθερά με μια στοκ ρομ(μην πω και καλύτερα,πχ μπαταρία) και έχουν όλα τα έξτρα καλούδια..Δεν είμαστε σε εποχή πριν δύο χρόνια που θυσιαζες σταθερότητα για ένα έχεις έξτρα features...Έχει καταντήσει να φτάνει στα όρια του αστικού μύθου αυτό με το ότι οι custom roms είναι unstable και δεν κάνουν για σοβαρή δουλειά

Kι εγω πιστευω οτι τωρα πια δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος για να περνας custom roms, δειχνει πιο "ωριμο" σαν λειτουργικο και σιγουρα το νεξους δεν εχει αναγκη τις "πατεντες" του galaxy ace. Σου μπαινει το τριπακι ομως...να δοκιμασω αυτο για να εξαφανιζω τη navigation bar..να δοκιμασω franko kernel για να ρυθμισω τα χρωματα της οθονης κτλ κτλ.... Θα δουμε, ας ερθει πρωτα :cool:

Τα χρώματα της νέας έκδοσης δεν ειναι τοσο ασχημα και δεν χρήζουν ανάγκης αλλαγής απαραίτητα.

Κάποιοι συμφορουμήτες παραπάνω ανέφεραν οτι με custom kernel χανεις σταθερότητα. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω αν μιλάμε πάντα για κερνελάδες που ξέρουν τι κάνουν.

Franco

Faux ειναι μερικοί που γνωρίζουν πως να φτιάχνουν εναν κέρνελ.

Η Google έδωσε όμως ενα παρα πολύ καλό update, πιο σταθερό και πιο προσωποποιημένο για το Nexus 4. Χάθηκαν τα όποια προβλήματα θερμοκρασιών, βελτίωσε την οθόνη, βελτίωσε την μπαταρία αλλα και την ταχύτητα γενικότερα.

Τα χρώματα της νέας έκδοσης δεν ειναι τοσο ασχημα και δεν χρήζουν ανάγκης αλλαγής απαραίτητα.

Κάποιοι συμφορουμήτες παραπάνω ανέφεραν οτι με custom kernel χανεις σταθερότητα. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω αν μιλάμε πάντα για κερνελάδες που ξέρουν τι κάνουν.

Franco

Faux ειναι μερικοί που γνωρίζουν πως να φτιάχνουν εναν κέρνελ.

Η Google έδωσε όμως ενα παρα πολύ καλό update, πιο σταθερό και πιο προσωποποιημένο για το Nexus 4. Χάθηκαν τα όποια προβλήματα θερμοκρασιών, βελτίωσε την οθόνη, βελτίωσε την μπαταρία αλλα και την ταχύτητα γενικότερα.

Στο συγκεκριμένο θέμα μιλάμε θεωρώ καθαρά για "γούστα" και τίποτα περισσότερο. Η συσκευή λειτουργική είναι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, ένας βασικός λόγος που είμαι και θα παραμείνω σε android και ιδιαίτερα pure android συσκευές είναι αυτή ακριβώς η μαγεία του να έχω την notification bar όπως θέλω εγώ, τα κουμπιά που θέλω στο κάτω μέρος κ.ο.κ. Δεν προσαρμόζομαι εγώ δηλαδή στην λογική της εταιρίας που έχει στήσει όπως αυτή θεωρεί το τηλέφωνο (και που πολλές φορές είναι εντελώς άβολο για μένα) αλλά προσαρμόζω τη συσκευή στις απαιτήσεις μου. Πχ. έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να έχω όλες τις απαραίτητες συντομεύσεις μου άμεσα προσβάσιμες στο notification bar: 2G/3G, Data on/off, Φακός, όπως επίσης να έχω μόνιμο menu button όπως ήταν μέχρι την 4. Μόνο και μόνο για αυτά περνάω custom rom, χωρίς να ξεχνάω και τις άλλες διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης. Επίσης, μια αλλαγή μετά από μεγάλη περίοδο χρήσης του τηλεφώνου με ίδια ρομ βοηθά και στο να ξαναβρείς το ενδιαφέρον σου για τη συσκευή, πολύ βασικό!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ωραία επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είχα..... ανοίγω σήμερα το τηλ και πατάω να κάνω ενημέρωση καιρού ανοίγοντας τα δεδομένα.....μήνυμα από το 3gwatchdog ότι έχω υπερβεί την κατανάλωση του πακέτου μου. Ψάχνω λίγο και βλέπω ότι το ΄΄υπηρεσίες google΄΄ μου κατανάλωσε 176 mb, 95 παραπάνω από αυτά που έχω διαθέσιμα :mad::mad::mad: και μιλώντας με την wind έφαγα επιπλεον χρέωση 70 € :mad::mad::mad::mad::mad:

Ολα αυτά στο παρασκήνιο, χωρίς να πάρω τίποτα πρέφα και πάντα τα δεδομένα τα ανοίγω όταν τα χρειαστώ, δεν είναι On δηλαδή συνέχεια.

Από τους λίγους που είμαι ακόμα με 4.2.2 ( με carbon 1.8 )

Περαστικά μου !!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ωραία επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είχα..... ανοίγω σήμερα το τηλ και πατάω να κάνω ενημέρωση καιρού ανοίγοντας τα δεδομένα.....μήνυμα από το 3gwatchdog ότι έχω υπερβεί την κατανάλωση του πακέτου μου. Ψάχνω λίγο και βλέπω ότι το ΄΄υπηρεσίες google΄΄ μου κατανάλωσε 176 mb, 95 παραπάνω από αυτά που έχω διαθέσιμα :mad::mad::mad: και μιλώντας με την wind έφαγα επιπλεον χρέωση 70 € :mad::mad::mad::mad::mad:

Ολα αυτά στο παρασκήνιο, χωρίς να πάρω τίποτα πρέφα και πάντα τα δεδομένα τα ανοίγω όταν τα χρειαστώ, δεν είναι On δηλαδή συνέχεια.

Περαστικά μου !!!!!!

τωρα πλεον την επαθες αλλα γιατι δε βαζεις του λειτουργικου την εφαρμογη να μετραει που ειναι και σωστη και εχει και warning αν θες οταν φτανουν τα data ενα επιπεδο και μπορει να τα κανει Limit αυτοματα σε καποιο αλλο και εχεις το watchdog?

απλα σου προτεινω για να μην την ξαναπαθεις...

Εγώ δεν κατάλαβα πώς ενώ έχεις το watchdog και το οποίο βγάζει ενημέρωση στο 90% της κατανάλωσης, αλλά και μόλις περάσεις το 100%, κατάφερες να ξεπεράσεις τόσο πολύ το όριο σου.

Δεν κατεβαίνουν 175 mb έτσι απλά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ δεν κατάλαβα πώς ενώ έχεις το watchdog και το οποίο βγάζει ενημέρωση στο 90% της κατανάλωσης, αλλά και μόλις περάσεις το 100%, κατάφερες να ξεπεράσεις τόσο πολύ το όριο σου.

Δεν κατεβαίνουν 175 mb έτσι απλά.

Γιατί στο 3gwatchdog είχα ξεχάσει να πατήσω το τικ όταν ξεπεράσεις το όριο και είχα μόνο το warning!!!!! Το θέμα όμως είναι ότι κατεβάζει στο παρασκήνιο δεν έχει κάπου ένδειξη ώστε να την ψιλιαστείς

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Περαστικά μου !!!!!!

Otakill nexus4 ψάξε.Είναι ένα apk, που μπλοκάρει την συνεχή αναζήτηση για ενημερώσεις...Στην ουσία αυτό που γίνεται είναι ότι κατεβάζει το 4.3 update αλλά το απορρίπτει επειδή είναι custom Rom...Εγώ έτσι είχα χάσει το 1.5gb απο την κοσμοτε...Και παρά πολλοί άλλοι την πάτησαν..

Edit: εδώ είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249350

Edited by GaleaNatur

τι να πω και εγω με την wind που πληρωσα 710 ευρω.ενα μεγαλο περαστικα μουκαι σε εμενα.
salonika city :thanks:

τι να πω και εγω με την wind που πληρωσα 710 ευρω.ενα μεγαλο περαστικα μουκαι σε εμενα.

Σοβαρά τώρα;;;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

μονο σοβαρα' ειχα ξεχασει την ρυθμιση να κλεισω οταν δεν υπαρχει wi fi να μπαινουν τα δεδομενα ανοικτο και με χρεωνε αβερτα.για αυτο λεω περαστικα μου.βλακεια βλακεια βλακεια. Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

:blink:

Καλα που το διαβασα κι αυτο να ξερω τι παιζει. Νομιζα πως με κλειστα data δεν παιρνει μονο του αποφασεις για αυτα τα πραγματα. Πληροφοριακα, στη wind τουλαχιστον, μπορεις να βαλεις ενα ανωτατο οριο στον λογαριασμο σου και αμα το φθασεις δεν σου επιτρεπει να κανεις οτιδηποτε θα σε χρεωσει παραπανω. Χρησιμο για τετοιες περιπτωσεις.

Ιn other news... το nexus δεν ηρθε σημερα επειδη η γενικη ταχυδρομικη εχει μια ταση να μπερδευει τον Κορινο Πιεριας με την Κορινθο και να στελνει εκει τα δεματα, μου το εχουν κανει και στο παρελθον αυτο :cry:

βρήκα ένα ωραίο mod που βελτιώνει την απόκριση της οθόνης πάντα πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε να έχετε κάνει backup..

μετά το flash όταν ανοίξετε το nexus η οθόνη δεν θα ανταποκρίνεται για 30 δευτερόλεπτα οπότε wait

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2163924

βρήκα ένα ωραίο mod που βελτιώνει την απόκριση της οθόνης πάντα πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε να έχετε κάνει backup..

μετά το flash όταν ανοίξετε το nexus η οθόνη δεν θα ανταποκρίνεται για 30 δευτερόλεπτα οπότε wait

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2163924

Φίλε το Mod είναι από τον Φεβρουάριο, είσαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο από τον νέο driver της 4.3?

:blink:

Καλα που το διαβασα κι αυτο να ξερω τι παιζει. Νομιζα πως με κλειστα data δεν παιρνει μονο του αποφασεις για αυτα τα πραγματα. Πληροφοριακα, στη wind τουλαχιστον, μπορεις να βαλεις ενα ανωτατο οριο στον λογαριασμο σου και αμα το φθασεις δεν σου επιτρεπει να κανεις οτιδηποτε θα σε χρεωσει παραπανω. Χρησιμο για τετοιες περιπτωσεις.

Ιn other news... το nexus δεν ηρθε σημερα επειδη η γενικη ταχυδρομικη εχει μια ταση να μπερδευει τον Κορινο Πιεριας με την Κορινθο και να στελνει εκει τα δεματα, μου το εχουν κανει και στο παρελθον αυτο :cry:

Δεν μιλάμε με κλειστά τα δεδομένα.....

χρήσιμη η πληροφορία σου για την wind

Το minimum που μπορώ να σκεφτώ, αλλά απαραίτητο λόγο για λίγο πείραγμα με ROOT είναι 2 πράγματα:

- Backup (ΤiBu)

- Adfree για τις διαφημίσεις

Aπό εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες άλλοι λόγοι για τον καθένα.

Να προσθέσω μια ακόμα δυνατότητα που είναι root-only (προς το παρόν-μέχρι να υλοποιηθεί από την google) το datasync:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync

Συγχρονίζει τα δεδομένα των εφαρμογών σε όλες τις συσκευές σου, πχ αν παίξεις ένα παιχνίδι στο κινητό, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά στο tablet!:cool:

Να προσθέσω μια ακόμα δυνατότητα που είναι root-only (προς το παρόν-μέχρι να υλοποιηθεί από την google) το datasync:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync

Συγχρονίζει τα δεδομένα των εφαρμογών σε όλες τις συσκευές σου, πχ αν παίξεις ένα παιχνίδι στο κινητό, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά στο tablet!:cool:

Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, γίνεται και με το helium το οποίο δε χρειάζεται root.

Φίλε το Mod είναι από τον Φεβρουάριο, είσαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο από τον νέο driver της 4.3?

άλλοι λένε ότι στη 4.3 το touch βελτιώθηκε άλλα δεν ημουν ευχαριστημένος οπότε το πέρασα και ναι έχει μια διάφορα ασυναισθητη βέβαια πρέπει να το ξέρεις για να το καταλαβεις

Edited by nokisas

Καλησπερα σε ολους, σημερα παρατηρησα πως τρεχει συνεχεια το PowerManagerService.WakeLocks και για αυτο το λογο εχω τεραστια πτωση της μπαταριας. Επισης πριν το δω αυτο ειχα κανει και επαναφορα. Μηπως ξερετε τι φταιει; Ολα ειναι στοκ, δεν εχω κανει ουτε ροοτ. Βεβαια η πτωση της μπαταριας σε πολυ λιγο χρονο αρχισε μετα το μικρο update. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

ωραία επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές είχα..... ανοίγω σήμερα το τηλ και πατάω να κάνω ενημέρωση καιρού ανοίγοντας τα δεδομένα.....μήνυμα από το 3gwatchdog ότι έχω υπερβεί την κατανάλωση του πακέτου μου. Ψάχνω λίγο και βλέπω ότι το ΄΄υπηρεσίες google΄΄ μου κατανάλωσε 176 mb, 95 παραπάνω από αυτά που έχω διαθέσιμα :mad::mad::mad: και μιλώντας με την wind έφαγα επιπλεον χρέωση 70 €

Περαστικά μου !!!!!!

Ειναι τραγικο απο την μερια της Google οχι μονο να μην σε ρωταει ποτε να κατέβει,

δεν σε ρωτάει με τι να κατέβει (wifi only or 3g)

το κάνει στο παρασκήνιο και δεν παίρνεις χαμπάρι

μετα απο μερικά restart το χάνει οπου το ξανακατεβάζει στο παρασκήνιο

end of story προσωπικα μου το κατέβασε 3 φορές μέσα στον Αυγουστο όλες με 3g. Ευτυχώς είχα καλο data και δεν είχα επιπρόσθετες χρεώσεις.

Μεγάλο φάουλ απο την μεριά της Google. :cry:

Οταν βέβαια επέστρεψα έφαγε το update του και ησύχασα.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)