nokisas Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 όχι δεν είναι άλλα τα ίδια αποτελέσματα έχω και σε stock γιαυτό την έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά καλημέρα.... Έχω ένα nexus 4 αγορασμένο από αγγλία στο οποιο μου κάηκε η οθόνη... Μπορεί να μου πει κανεις τι παίζει ακριβώς με την εγγύηση τις LG εδώ στην ελλάδα?? Ξέρω ότι ισχύει η εγγύηση του και εδώ. Και εκτος αυτό θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει την επισκευή του τηλεφώνου εκτος τις αντιπροσωπείας. Συγγνώμη αν σχετική ερώτηση έχει απαντηθεί πάλι αλλα με μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο forum δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά καλημέρα.... Έχω ένα nexus 4 αγορασμένο από αγγλία στο οποιο μου κάηκε η οθόνη... Μπορεί να μου πει κανεις τι παίζει ακριβώς με την εγγύηση τις LG εδώ στην ελλάδα?? Ξέρω ότι ισχύει η εγγύηση του και εδώ. Και εκτος αυτό θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει την επισκευή του τηλεφώνου εκτος τις αντιπροσωπείας. Συγγνώμη αν σχετική ερώτηση έχει απαντηθεί πάλι αλλα με μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο forum δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτερων Procordia λέγεται η αντιπροσωπεία. Παρ τους τηλ .κάνει πολύ καλη δουλειά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να αγοραζαμε τοσο χαμηλα :-( Google gives the Nexus 4 a $100 price cut gsmarena.com Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να αγοραζαμε τοσο χαμηλα :-( Google gives the Nexus 4 a $100 price cut gsmarena.com Στο εξωτερικό σε αυτά τα θέματα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Ας μην παραπονιούνται οι εταιρείες μετά για τις πωλήσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σκέφτομαι να το αγοράσω λόγω της πτώσης τιμής καθώς έχω συγγενείς Γερμανία και να δώσω το Neo V. Υπάρχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής εκτός της μικρής μη επεκτάσιμης μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σκέφτομαι να το αγοράσω λόγω της πτώσης τιμής καθώς έχω συγγενείς Γερμανία και να δώσω το Neo V. Υπάρχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής εκτός της μικρής μη επεκτάσιμης μνήμης; Δεν έχει ράδιο κ LTE για Ελλάδα.για μένα ασήμαντα.χτυπά το Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 ισως με την νεα μειωσει το αγορασω και εγω απο Αγγλια. εχω καποιες αποριες, δεν θελω να μπλεξω παλι με ροοτ (ξερω ειναι ευκολο,απλο κτλ). -η εγγυση θα ισχυει για εδω? -Ελληνικα θα εχει?η θα πρεει να ρουταρω? -με το θεμα της μπαταριας τι γινεται?διαβασα οτι δεν εχει και την καλυτερη,αρκετα κακια μαλιστα.εχει διορθωθεί αυτο με καποιο update? -με το θεμα του χωρου?εχει 8Gb,φανταζομαι ελευθερα θα ειναι τα μισα περιπου,ισως λιγο παραπανω. περιοριζει πολυ σωστα?αλλιως μονοδρομος τα 16gb. -γενικα θα τα δινατε 200 ευρω τωρα για αυτο το κινητο? νομιζω αυτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Υπάρχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής εκτός της μικρής μη επεκτάσιμης μνήμης; Είναι και λίγο ..."περί ορέξεως" αυτά τα θέματα. Εμένα, ας πούμε, θα με ενοχλούσε αφάνταστα η μπαταρία του. Είχα στα χέρια μου ενός φίλου για 2-3 μέρες και όντως διαπίστωσα ότι είναι πολύ κάτω του μετρίου (πάντα για τα δικά μου γούστα). Αντίθετα, το θέμα της μνήμης δε με απασχολεί σχεδόν καθόλου. Γι' αυτό σου λέω. Γενικά πάντως το τηλέφωνο "φυσάει". Άντε, καλές αγορές... Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 κοίτα εγώ πάντως το αγόρασα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα μιας και το πρώτο μου το έριξε φίλος την ίδια μέρα αγοράς του....πριν είχα htc one και note 2 πραγματικά σαν το nexus τίποτα επειδή δεν έχει τις χαζομάρες ας μου επιτραπεί η έκφραση που βάζουν οι άλλες εταιρίες και έτσι είναι πολύ smooth και βλέπω την ram να είναι πάντα σε μεγάλο ποσοστό ελεύθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 κοίτα εγώ πάντως το αγόρασα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα μιας και το πρώτο μου το έριξε φίλος την ίδια μέρα αγοράς του....πριν είχα htc one και note 2 πραγματικά σαν το nexus τίποτα επειδή δεν έχει τις χαζομάρες ας μου επιτραπεί η έκφραση που βάζουν οι άλλες εταιρίες και έτσι είναι πολύ smooth και βλέπω την ram να είναι πάντα σε μεγάλο ποσοστό ελεύθερη ωραια,μιλας για 8gb ή 16? απο αποψη μπαταριας?την βγαζει τη μερα αξιοπρεπως?δηλαδη με τηλεφωνα,μηνυματα,λιγο ιντερνετ,facebook? με 3g συνεχεια ανοικτα δηλαδη.βγαζει 1 μερα? και χωρις χρηση,ποσες ωρες πιστευεις?(πχ το βραδυ,αν δεν το φορτιζεις,ποσο εχει κατεβει η μπαταρια το πρωι?) επισης οποιος ξερει,αν το παρω απο αγγλια,θα εχει ελληνικα και θα δουλευει κανονικα ελλαδα χωρις να το ρουταρω? ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Προβληματίζομαι παιδιά και θέλω την γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω το Nexus 4 έναντι του Galaxy Nexus που έχω, αλλά ο κύριος λόγος (προσωπικός) είναι η αναβάθμιση στην κάμερα (και θέλω να μείνω στο pure android άρα δεν φεύγω για άλλη συσκευή), Το ζήτημα είναι πως σε αρκετά reviews και VS που βρήκα ακόμα και από γνωστά Site τα δίνουν να είναι δίπλα δίπλα τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κάμερα. Οι διαφορές ελάχιστες και αρκετές φορές το Galaxy Nexus να έχει το πάνω κεφάλι. Δεν το περίμενα και προβληματίζομαι τώρα στο αν και κατά πόσο αξίζει η αναβάθμιση. Έχω εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα σας και περιμένω την άποψη σας :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Εντυπώσεις αυτονομιας μπαταριας μετά από ένα 8μηνο full χρήσης. (Είμαι stock, rooted, kernel m+motley, 4.2 ακόμη...:p). Συνέχεια on είναι: wifi, 3G, Bluetooth, οθόνη 100% φωτεινότητα. Απο τις 07:00 : 45-60min κλήσεις, 1-2 μηνύματα, 20-30 min σερφαρισμα, 20-30 min tapatalk, 2-3 h tuneIn radio, πολλά emails & downloads doc-PDF , 10 min fb. Screen on είναι 3-4 h περίπου, ποτέ κάτω από 3. Μέχρι στις 22:00 δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 15% , συνήθως είμαι λίγο πάνω από 20%.Νομίζω ότι δεδομένης της χρήσης είναι πολύ καλά. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterks Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Η μπαταρία του μια χαρά είναι τεχνολογία li-po .Η φόρτιση πρεπει να γίνεται με τον φορτιστη του.Εξαρτάται βέβαια και με τι χρήση κάνεις. Και μια λεπτομέρεια που και αυτή εξοικονομεί ενέργεια οπως π.χ η ωρα στην μη αυτόματη ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Η μπαταρία του μια χαρά είναι τεχνολογία li-po .Η φόρτιση πρεπει να γίνεται με τον φορτιστη του.Εξαρτάται βέβαια και με τι χρήση κάνεις. Και μια λεπτομέρεια που και αυτή εξοικονομεί ενέργεια οπως π.χ η ωρα στην μη αυτόματη ρύθμιση οταν λες με τον φορτιστη του οκ,το καταλαβαινω,αλλα φορτιστη αυτοκινητου και battery bank δεν κανει να χρησιμοποιουμε>?(οχι συχνα,μια στο τοσο για ωρα αναγκης). και μπραβο στο παιδι απο πανω που τοθ κραταει τοση ωρα,αρα ειμαι καλλυμενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Προβληματίζομαι παιδιά και θέλω την γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω το Nexus 4 έναντι του Galaxy Nexus που έχω, αλλά ο κύριος λόγος (προσωπικός) είναι η αναβάθμιση στην κάμερα (και θέλω να μείνω στο pure android άρα δεν φεύγω για άλλη συσκευή), Το ζήτημα είναι πως σε αρκετά reviews και VS που βρήκα ακόμα και από γνωστά Site τα δίνουν να είναι δίπλα δίπλα τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κάμερα. Οι διαφορές ελάχιστες και αρκετές φορές το Galaxy Nexus να έχει το πάνω κεφάλι. Δεν το περίμενα και προβληματίζομαι τώρα στο αν και κατά πόσο αξίζει η αναβάθμιση. Έχω εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα σας και περιμένω την άποψη σας :) Φίλε μου, πριν λίγο καιρό βρέθηκα στην ίδια θέση με σένα. Λόγω κλοπής του Galaxy Nexus εξέτασα το ενδεχόμενο να αγοράσω το Nexus 4. Εν τέλει..???? Αγόρασα ΞΑΝΑ (από 2ο χέρι) το Galaxy. Έκανα και εγώ μια διεξοδική έρευνα αγοράς (καλοκαίρι γαρ, πολύς ο χρόνος) και διαπίστωσα αυτά που λες. Πολλών η κρίση έβγαζε μπροστά τον Γαλαξία. Έχοντας επίσης σκαλίσει κανα δυο μέρες το Νexus 4 από φίλο, μπορώ να καταθέσω τα εξής: - Μεγάλες διαφορές στην κάμερα δεν βρήκα, τουλάχιστον όχι τόσες, ώστε να δικαιολογηθεί μόνο από αυτό η αλλαγή. - Για τη δική μου χρήση (βλ. e-mail, αρχεία Office, πλοήγηση & φωτό) τα τεχνικά του χαρακτηριστικά υπερ-επαρκούν! Το κινητό πετάει και με βλέπω να το αλλάζω μόνο όταν -κυριολεκτικά- λιώσει. - Η μπαταρία του Galaxy (πράγμα που για μένα είναι μεγάλης σημασίας στο τηλέφωνο) είναι πολύ πιο ανθεκτική από την αντίστοιχη του Nexus 4 (φήμες, δε, λένε πως η 4.3 την βελτίωσε ακόμα περισσότερο :blink: ) Συνεπώς, επέλεξα να με συντροφεύσει ξανά το γνωστό και υπερ-τίμιο Galaxy Nexus, θεωρώντας πως δεν αξίζει η αλλαγή σε Nexus 4. Σε κάθε περίπτωση, εξέτασε προσεκτικά τις ανάγκες σου και αν κρίνεις πως από το νέο σου τηλέφωνο θα πάρεις το 110%, τότε ναι, προχώρα στην αγορά του. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 οταν λες με τον φορτιστη του οκ,το καταλαβαινω,αλλα φορτιστη αυτοκινητου και battery bank δεν κανει να χρησιμοποιουμε>?(οχι συχνα,μια στο τοσο για ωρα αναγκης). και μπραβο στο παιδι απο πανω που τοθ κραταει τοση ωρα,αρα ειμαι καλλυμενος! Με 3g απλά ενεργοποιημένο και την χρήση που λες, την βγάζεις άνετα την μέρα. Το θέμα είναι αν αρχίσεις να χρησιμοποιείς πολύ το ίντερνετ ότι την ρουφάει για πλάκα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Κοιτουσα τις ρυθμισεις της καμερας και εψαχνα τη λειτουργια Macro.Δεν εχει ή απλα εγω δεν μπορω να τη βρω.; Παντως με το zoom του μπορω να βγαλω αρκετα κοντινες φωτο απλα με παραξένεψε λιγο το γεγονος. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα σε ολους...πριν τρεις μέρες μου ήρθε η αναβάθμιση των 1.8mb(είμαι ηδη root κ 4.3 official νομιζω)κ κατα λάθος δεν την εκανα..πως θα την ξαναβαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Προβληματίζομαι παιδιά και θέλω την γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω το Nexus 4 έναντι του Galaxy Nexus που έχω, αλλά ο κύριος λόγος (προσωπικός) είναι η αναβάθμιση στην κάμερα (και θέλω να μείνω στο pure android άρα δεν φεύγω για άλλη συσκευή), Το ζήτημα είναι πως σε αρκετά reviews και VS που βρήκα ακόμα και από γνωστά Site τα δίνουν να είναι δίπλα δίπλα τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κάμερα. Οι διαφορές ελάχιστες και αρκετές φορές το Galaxy Nexus να έχει το πάνω κεφάλι. Δεν το περίμενα και προβληματίζομαι τώρα στο αν και κατά πόσο αξίζει η αναβάθμιση. Έχω εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα σας και περιμένω την άποψη σας :) Φίλε, έχοντας περάσει και από τις δύο συσκευές μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι το N4 είναι 1-2 επίπεδα πάνω από το GNexus σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η κάμερα δεν με απασχολεί προσωπικά γιατί κανένα κινητό δεν μπορεί να τραβήξει πραγματικά καλές φωτογραφίες ενώ κάθε κινητό αυτής της κατηγορίας σήμερα μπορεί να τραβήξει αξιοπρεπείς φώτο για χύμα χρήση... Η μπαταρία στο 4άρι, με την ίδια χρήση, μου κρατά 2-3 ημέρες όπως και στο GN οπότε κανένα θέμα εκεί. Πάμε στα βασικά τώρα δηλαδή το εξής ένα, ταχύτητα και απόκριση του κινητού: απλά δεν υπάρχει σύγκριση... Όσο και αν συμπαθούσα το GN, μόλις έπιασα στα χέρια μου το 4, το φόρτωσα με όλα όσα είχα στο GN και ακόμα περισσότερα και πάλευα να το κάνω να κολλήσει κάπου δεν τα κατάφερα. Μιλάμε απλά για άλλο επίπεδο. Δε χρειάζεται να κάνεις φωτορεαλισμό στο κινητό για να εκτιμήσεις την ταχύτητα του. Από το απλούστερο πράγμα όπως πόσο γρήγορα θα ανοίξει η εφαρμογή του τηλεφώνου ή το φόρτωμα μιας σελίδας τα πάντα γίνονται με την διπλάσια ταχύτητα και βάλε. Δεν ξέρω τι reviews είναι αυτά και πως καταφέρνουν να βγάζουν τα κίνητα παραπλήσια, στο internet εξάλλου μπορείς να βρεις γραμμένο το οτιδήποτε, η προσωπική μου γνώμη είναι όμως ότι η καθημερινή εμπειρία χρήσης μεταξω των δύο διαφέρει αισθητά. Είναι το πρώτο κινητό στο οποίο ξέχασα τι σημαίνει redraw. Galaxy Nexus? Συμπαθητικότατο. N4? Κορυφή... Edit: Συνέβη κάτι και έχουν βάλει έκπτωση 33% και στις 2 εκδόσεις στο play store??? 199 για το 8άρι N4 είναι κλέψιμο, όπως επίσης και τα 249 για το 16άρι. Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα δεύτερο. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Κάνε ξανά restore και full unroot. Μετά αφού περάσει η ΟΤΑ ξανακάνεις root. Αν έχεις τροποποιήσει ή σβήσει αρχεία ή/και εφαρμογές του συστήματος τότε θέλει άλλη αντιμετώπιση. Φίλε δούλεψε.τελικά ήθελε Unroot.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα, οδευω κι εγώ προς αγορά μέσα στο σ/κ, έχετε να προτείνετε θήκες και bumpers (από eBay/amazon); Επίσης, ποιόν φορτιστή αγοράζω; Θα το παρω από UK play store οποτε πρέπει να πάρω φορτιστή με eu plug. Δεν με ενδιαφέρει να είναι αυθεντικός ή κινεζια απλά να ειναι τεσταρισμενος αξιόπιστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μου ηρθε σημερα μια αναβαθμιση συστηματος 1,8 mb. Ξερετε τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μου ηρθε σημερα μια αναβαθμιση συστηματος 1,8 mb. Ξερετε τι ειναι αυτο? Ναι, αναβάθμιση security fixes. Ρίξε μια ματιά στις πιο πίσω σελίδες για λεπτομέρειες. Αν είσαι root κάνε full unroot, αναβάθμισε και ξανακάνεις root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα, οδευω κι εγώ προς αγορά μέσα στο σ/κ, έχετε να προτείνετε θήκες και bumpers (από eBay/amazon); Επίσης, ποιόν φορτιστή αγοράζω; Θα το παρω από UK play store οποτε πρέπει να πάρω φορτιστή με eu plug. Δεν με ενδιαφέρει να είναι αυθεντικός ή κινεζια απλά να ειναι τεσταρισμενος αξιόπιστος! και εγω σημερα το βραδυ ή αυριο θα κανω την παραγγελια,ηδη εχω αρχισει να ψαχνω διαφορα ψιλοαξερουαρ,αλλα ας μασ πει καποιος τι εχει παρει και ηταν ευχαριστημενος, και κυριως αν πηρε κατι και δεν ηταν ευχαριστημενος(ισως πιο βασικο και απο το πρωτο,για να μην την πατησουμε και εμεις). για φορτιστη που λες,εγω δεν εχω σκοπο να παρω αλλο,τον δικο του θα χρησιμοποιω απλα θα παρω ενα adaptor για eu plug. Δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα,αν κανω λαθος διορθώστε με.(παντως το παλιο κινητο,και για λιγο που εμεινα αγγλια,adaptοr χρησιμοποιουσα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts