chubros Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παρα πολυ ωραια. Εσυ ζητας επισκευη. Βtw ειναι και παλι λαθος, διαβασε τους ορους εγγυησης τους και καταλαβε οτι αυτο που λενε ειναι ψευδες για το συγκεκριμενο προιον. Και δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να επικοινωνεις με αυτους και δεν εχεις κανει καταγγελια ακομα. Γιατι σε ενδιαφερει τι θα πουν? Απολυτως σωστο. Αλλα, ειδικα προιοντα που πωλουνται παγκοσμιως, αναλαμβανονται απευθειας απο την αντιπροσωπια (στην οποια ετσι κι αλλιως θα καταληξει το ελαττωματικο προιον) και μαλιστα υπαρχει disclaimer κατα το οποιο αν δε το δεχεσαι, επιστρεφεις το προιον και παιρνεις τα χρηματα σου πισω. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει ο καταναλωτης να διαλεξει αν θελει service μεσω αντιπροσωπιας η καταστηματος, για αυτο αλλωστε δεχεται Η LG κινητα αγορασμενα απο οπουδηποτε. Οταν μια μεγαλη φιρμα εχει ικανοποιητικο δικτυο εξυπηρέτησης, ειναι προτιμοτερο για το πελατη και την ιδια (για λογους που ειναι off-topic) να πηγαινεις κατευθειαν σε αυτη. Σε περιπτωση που δεν μπορει να το υποστηριξει, τοτε καταστημα αναγκαστικα, το οποιο η θα ειναι εξουσιοδοτημενο για επισκευες επιτοπου η θα το στειλει στη κοντινοτερη αντιπροσωπια. Επισης μιας και το θίξαμε γενικοτερα, ο.τι και να λενε οι εταιριες, η συσκευη μας εχει εγγυηση δυο χρονων. Και για τα εξαρτηματα που αντικατασταθηκαν/επισκευασθηκαν, αλλο τοσο απο την ημ/νια αυτη. Λοιπόν ξανα ματα επανέρχομαι....επικοινώνησα εχθές με την Google Store Spain.Και η απάντηση της?Λυπούμαστε που αντιμετοπείσατε κάποια προβλήματα με το προιον μας αλλά είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. Θα γίνει αποστολή προς εμάς η συσκευή και εμείς θα το αντικαταστήσουμε. Του τέστην για όσους δεν κατάλαβαν...θα πρέπει να το συσκευάσω εγώ,να πληρώσω τα συστημένα,να φύγει για Ισπανία που ελπίζω και να φτάσει,και έπειτα ομοίως το αντίστροφο....μείνε και κανα μήνα για πλάκα χωρίς κινητό....και φυσικά ούτε λόγος γιατί δεν μου το αντικαθηστά η ίδια η LG!Και μην ακούσω κάποιον να λεεί πως είμαι τυχερός που θα πάρω καινούριο....τώρα τι κάνω?εδώ σας ΘΈΛΩ....καταγγελία προς ποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Λοιπόν ξανα ματα επανέρχομαι....επικοινώνησα εχθές με την Google Store Spain.Και η απάντηση της?Λυπούμαστε που αντιμετοπείσατε κάποια προβλήματα με το προιον μας αλλά είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. Θα γίνει αποστολή προς εμάς η συσκευή και εμείς θα το αντικαταστήσουμε. Του τέστην για όσους δεν κατάλαβαν...θα πρέπει να το συσκευάσω εγώ,να πληρώσω τα συστημένα,να φύγει για Ισπανία που ελπίζω και να φτάσει,και έπειτα ομοίως το αντίστροφο....μείνε και κανα μήνα για πλάκα χωρίς κινητό....και φυσικά ούτε λόγος γιατί δεν μου το αντικαθηστά η ίδια η LG!Και μην ακούσω κάποιον να λεεί πως είμαι τυχερός που θα πάρω καινούριο....τώρα τι κάνω?εδώ σας ΘΈΛΩ....καταγγελία προς ποιον? Πρώτα από όλα θα τους απαιτήσεις ότι η αποστολή προς αυτους και η παράδοση σε σένα θα επιβαρύνουν αυτούς, από την στιγμή που είναι προς αντικατάσταση δεν νομίζω ότι θα κάνουν πάνω από μία εβδομάδα να έχεις στα χέρια σου το καινούργιο. Συννενοήσου λοιπόν για την διαδικασία μαζί τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Άλλο προϊόν αλλά παρόμοια μεγάλη εταιρεία (Logitech), μου πλήρωσε συστημένο για Αγγλία και μου έστειλε δωρεάν καινούριο remote control. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Πρώτα από όλα θα τους απαιτήσεις ότι η αποστολή προς αυτους και η παράδοση σε σένα θα επιβαρύνουν αυτούς, από την στιγμή που είναι προς αντικατάσταση δεν νομίζω ότι θα κάνουν πάνω από μία εβδομάδα να έχεις στα χέρια σου το καινούργιο. Συννενοήσου λοιπόν για την διαδικασία μαζί τους Πες τους να καλύψουν τα έξοδα σου..Σε μια εβδομαδα πιστεύω θα εχεις ξεμπερδεψει.. edit λάθος quote αλλά οκ καταλαβατε. :p Edited July 18, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ρίξτε μια ματιά εδώ https://plus.google.com/111498933299502576083/posts/QBqUpQmBPmZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Λοιπόν ξανα ματα επανέρχομαι....επικοινώνησα εχθές με την Google Store Spain.Και η απάντηση της?Λυπούμαστε που αντιμετοπείσατε κάποια προβλήματα με το προιον μας αλλά είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. Θα γίνει αποστολή προς εμάς η συσκευή και εμείς θα το αντικαταστήσουμε. Του τέστην για όσους δεν κατάλαβαν...θα πρέπει να το συσκευάσω εγώ,να πληρώσω τα συστημένα,να φύγει για Ισπανία που ελπίζω και να φτάσει,και έπειτα ομοίως το αντίστροφο....μείνε και κανα μήνα για πλάκα χωρίς κινητό....και φυσικά ούτε λόγος γιατί δεν μου το αντικαθηστά η ίδια η LG!Και μην ακούσω κάποιον να λεεί πως είμαι τυχερός που θα πάρω καινούριο....τώρα τι κάνω?εδώ σας ΘΈΛΩ....καταγγελία προς ποιον? Προφανως οποιαδηποτε google θα σου το εφτιαχνε. Οπως και οποιαδηποτε LG, εχεις ευρωπαικη εγγυηση. Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι μπλεκεσαι τοσο πολυ. Αν εχεις κανει μια καταγγελια και/η ενα εξωδικο θαχες νεο κινητο για να μη το δημοσιοποιησεις. :lol: Btw ερχεται κουριερ και σου παιρνει το κινητο, δε πληρωνεις τιποτα σε αυτη τη διαδικασια. Σου στελνουν shipping barcode postage paid τον οποιο εκτυπωνεις και κοτσαρεις στο δεμα. Edited July 18, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μιας και ξεκίνησε η κουβέντα περί εγγύησης, το γεγονός ότι ζητούν απόδειξη από play store για να δεχτούν την εγγύηση, είναι νόμιμο? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μιας και ξεκίνησε η κουβέντα περί εγγύησης, το γεγονός ότι ζητούν απόδειξη από play store για να δεχτούν την εγγύηση, είναι νόμιμο? Εμενα δε μου ζητησαν τιποτε, μονο το ΙΜΕΙ και τον κωδικο προϊοντος. Το πηραν με δικα τους εξοδα, το εφτιαξαν και και εστειλαν. Δεν πληρωσα τσιγαρο. Εμεινα εντυπωσιασμενος να πω την αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Εμενα δε μου ζητησαν τιποτε, μονο το ΙΜΕΙ και τον κωδικο προϊοντος. Το πηραν με δικα τους εξοδα, το εφτιαξαν και και εστειλαν. Δεν πληρωσα τσιγαρο. Εμεινα εντυπωσιασμενος να πω την αληθεια Και εμένα τίποτα.Τους άφησα το κινητό και έφυγα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Και εμένα τίποτα.Τους άφησα το κινητό και έφυγα :D Στην ελληνική αντιπροσωπεία μιλάμε τώρα? procordia? Να πάω και εγώ τουρίστας να το αφήσω? Αγορασμένο από us play store είναι αλλά δεν έχω την απόδειξη edit: πήγα στην procordia και σε 20 λεπτά το είχαν επισκευάσει. Ούτε ερωτήσεις, ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Να αναφέρω ότι το πρόβλημα της συσκευής ήταν στο μικρόφωνο και ο εκάστοτε συνομιλητής με άκουγε "από το πηγάδι". Από τη μέρα που το πήρα μου ήρθε έτσι και εδώ και 5-6 μήνες πάλευα να βρω τρόπο να το φτιάξω στο τζάμπα. Είχα μιλήσει με την lg και μου έλεγαν ότι χωρίς απόδειξη play store θα πλήρωνα για service και δεν το πήγαινα. Μέχρι google usa έφτασα και μου έλεγαν τα ίδια. Η λύση ήταν τόσο απλή τελικά.. Edited July 19, 2013 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το nexus 4 και εγκατέστησα την carbon rom 1.7, με matrix kernel. Προσπάθησα εχτές να χρησιμοποιήσω το openvpn for android για να συνδέομαι στο server μου και βγάζει tls handshake error στο log και μένει στο authenticating. Πριν βάλω την carbon, με stock Rom, συνδεόταν χωρίς πρόβλημα, με την ίδια app και με τα ίδια settings. Επίσης δοκίμασα τα ίδια settings και στο tablet και συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Στην ελληνική αντιπροσωπεία μιλάμε τώρα? procordia? Να πάω και εγώ τουρίστας να το αφήσω? Αγορασμένο από us play store είναι αλλά δεν έχω την απόδειξη edit: πήγα στην procordia και σε 20 λεπτά το είχαν επισκευάσει. Ούτε ερωτήσεις, ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Να αναφέρω ότι το πρόβλημα της συσκευής ήταν στο μικρόφωνο και ο εκάστοτε συνομιλητής με άκουγε "από το πηγάδι". Από τη μέρα που το πήρα μου ήρθε έτσι και εδώ και 5-6 μήνες πάλευα να βρω τρόπο να το φτιάξω στο τζάμπα. Είχα μιλήσει με την lg και μου έλεγαν ότι χωρίς απόδειξη play store θα πλήρωνα για service και δεν το πήγαινα. Μέχρι google usa έφτασα και μου έλεγαν τα ίδια. Η λύση ήταν τόσο απλή τελικά.. μηδενικο κοστος ...? Edited July 19, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Στην ελληνική αντιπροσωπεία μιλάμε τώρα? procordia? Να πάω και εγώ τουρίστας να το αφήσω? Αγορασμένο από us play store είναι αλλά δεν έχω την απόδειξη edit: πήγα στην procordia και σε 20 λεπτά το είχαν επισκευάσει. Ούτε ερωτήσεις, ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Να αναφέρω ότι το πρόβλημα της συσκευής ήταν στο μικρόφωνο και ο εκάστοτε συνομιλητής με άκουγε "από το πηγάδι". Από τη μέρα που το πήρα μου ήρθε έτσι και εδώ και 5-6 μήνες πάλευα να βρω τρόπο να το φτιάξω στο τζάμπα. Είχα μιλήσει με την lg και μου έλεγαν ότι χωρίς απόδειξη play store θα πλήρωνα για service και δεν το πήγαινα. Μέχρι google usa έφτασα και μου έλεγαν τα ίδια. Η λύση ήταν τόσο απλή τελικά.. Έιδες κάποια πράγματα είναι πιο εύκολα απο οτι νομίζουμε :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 μηδενικο κοστος ...? εντελώς! :):):) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 στη σελιδα τους παντως μεσω imei μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 στη σελιδα τους παντως μεσω imei μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει Τι εννοεις δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλημερα! Κατοχος κ εγω απο σημερα (e-shop):)!!!! Προσπαθω εδω κ ωρα να το κανω να εμφανιστει σαν usb mass storage στο pc μου , μα δεν τα καταφερα.. Αν τικαρω το PTP το διαβαζει σαν καμερα , κ μπορω να μεταφερω μονο φωτογραφιες.Αν τικαρω το MTP δεν κανει τιποτα. Εψαξα λιγακι, κατεβαζα το Nexus 4 toolkit , ενεργοποιησα το usb debugging , εγκατεστησα drivers , αλλα τζιφος.. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλημερα! Κατοχος κ εγω απο σημερα (e-shop):)!!!! Προσπαθω εδω κ ωρα να το κανω να εμφανιστει σαν usb mass storage στο pc μου , μα δεν τα καταφερα.. Αν τικαρω το PTP το διαβαζει σαν καμερα , κ μπορω να μεταφερω μονο φωτογραφιες.Αν τικαρω το MTP δεν κανει τιποτα. Εψαξα λιγακι, κατεβαζα το Nexus 4 toolkit , ενεργοποιησα το usb debugging , εγκατεστησα drivers , αλλα τζιφος.. Καμμια ιδεα? Λοιπον είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα..Πήγαινε ο υπολογιστής μου ιδιότητες οι συσκευές μου,βρες την συσκευή σου και απεγκατεστησε τους drivers που έχει ηδη εγκαταστήσει.. Μετα λογικά θα σου βάλει νέους που θα δουλεύουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Λοιπον είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα..Πήγαινε ο υπολογιστής μου ιδιότητες οι συσκευές μου,βρες την συσκευή σου και απεγκατεστησε τους drivers που έχει ηδη εγκαταστήσει.. Μετα λογικά θα σου βάλει νέους που θα δουλεύουν.. Το εχω ηδη κανει , κ παλι μου το ξαναεγκαθιστα σαν Google Nexus ADP interface , κ δεν το βρισκω ως συσκευη στο win explorer... Υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Λοιπον είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα..Πήγαινε ο υπολογιστής μου ιδιότητες οι συσκευές μου,βρες την συσκευή σου και απεγκατεστησε τους drivers που έχει ηδη εγκαταστήσει.. Μετα λογικά θα σου βάλει νέους που θα δουλεύουν.. ξετίκαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων και σύνδεσε το τηλ στον υπολογιστή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μπα,αρνείται πεισματικά !!!Το διαβάζει το pc περνάει τους ίδιους drivers , κ ως εκεί!!! Δεν κανει τίποτα απλως φορτίζει κ μου σπάει τα νεύρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα .... η απάντηση της LG: Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Τι είπες?Ο ένας μπαλάκι στον άλλο κοινώς! Λοιπον τι procordia και ιστοριες!Ενας φιλος ειχε το ιδιο προβλημα.Δεν μπορουσε να πιασει το κινητο εκαιγε.Ποιο αυτι να το ακουμπησει!Πηρε τηλεφωνο LG ηρθαν την επομενη 13-7-2013 κουριερ παρελαβαν.Μεχρι χθες καμμια απαντηση για το τι εχει το κινητο.Απο dhl ειδε οτι πηγε προς Procordia.Εσενα μεσα σε ποσο διαστημα σε απαντησαν οτι το κινητο θελει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? Γιατι το δικο του για να το κρατανε τοσο καιρο μηπως το ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ? Οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Παιδιά έχασα ένα καταπληκτικό time lapse με τις αστραπές που έγραφα απόψε τα ξημερώματα! :( Τελείωσε η μπαταρία την ώρα που έκανε το time lapse και όταν άνοιξα ξανά το κινητό, το βίντεο δεν έπαιζε. Μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορώ να αναπαράγω αυτό το βίντεο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω; EDIT: Στον φάκελο Camera του κινητού, έχει το αρχείο του βίντεο (VID_20130722_021635.mp4), μεγέθους και διάρκειας 0, αλλά και ένα άλλο προσωρινό αρχείο (VID_20130722_021635.mp4.tmp) μεγέθους 146mb. Δεν παίζει όμως κανένα από τα 2, δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξη σε .mp4 στο δεύτερο, αλλά και πάλι δεν παίζει... EDIT 2: Το επανέφερα τελικά χρησιμοποιόντας το Grau GbRs Video Repair Tool και τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34518172&postcount=261 Θα βάλω και μουσικούλα και θα το ανεβάσω να το δείτε. :) Edited July 22, 2013 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδιά έχασα ένα καταπληκτικό time lapse με τις αστραπές που έγραφα απόψε τα ξημερώματα! :( Τελείωσε η μπαταρία την ώρα που έκανε το time lapse και όταν άνοιξα ξανά το κινητό, το βίντεο δεν έπαιζε. Μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορώ να αναπαράγω αυτό το βίντεο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω; EDIT: Στον φάκελο Camera του κινητού, έχει το αρχείο του βίντεο (VID_20130722_021635.mp4), μεγέθους και διάρκειας 0, αλλά και ένα άλλο προσωρινό αρχείο (VID_20130722_021635.mp4.tmp) μεγέθους 146mb. Δεν παίζει όμως κανένα από τα 2, δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξη σε .mp4 στο δεύτερο, αλλά και πάλι δεν παίζει... EDIT 2: Το επανέφερα τελικά χρησιμοποιόντας το Grau GbRs Video Repair Tool και τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34518172&postcount=261 Θα βάλω και μουσικούλα και θα το ανεβάσω να το δείτε. :) Δοκίμασε με Avidemux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημέρα!!!Αντε να έρθει η 4.3 να διορθωθεί και το πρόβλημα με το bloototh γιατι ειναι πολύ σπαστικό κάθε φορά να θέλει restart.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts