Gialakias Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Να υποθέσω είναι θέμα Hardware όσον αφορά τις συχνότητες ; Ή παίζει να βρούμε κανένα mod κάποια custom rom που να το υποστηρίζει ; Πάρε optimus g που υποστηρίζει, το 4 δεν , έχει απαντηθεί δεκάδες φορές στο επίσημο thread. Κάνε ένα search πριν ανοίξεις καινούριο θέμα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Θέλω να αγοράσω το Nexus 4 και διάβασα στα specs ότι δεν υποστηρίζει 4G. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video το οποίο λέει ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού το οποίο ενεργοποιείτε γράφοντας στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο το *#*#4636#*#* Από εκεί μετά υπάρχει χαμηλά η επιλογή LTE/GSM/CDMA auto (PRL). Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα ; http://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA Ενα ακομα νεο θεμα τυπου βαριεμαι να ψαξω. Nice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα θέμα με το κινητό. ενώ στο σταθερό μόλις το συνδέω με το usb μου το αναγνωρίζει κανονικά, στο laptop με τίποτα (ούτε καν τον ήχο ότι συνδέεται δεν κάνει) και το έχω συνδέσει σε όλες τις θύρες. Και σε pc και σε laptop έχω windows 7. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα θέμα με το κινητό. ενώ στο σταθερό μόλις το συνδέω με το usb μου το αναγνωρίζει κανονικά, στο laptop με τίποτα (ούτε καν τον ήχο ότι συνδέεται δεν κάνει) και το έχω συνδέσει σε όλες τις θύρες. Και σε pc και σε laptop έχω windows 7. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Πήγαινε, ο υπολογιστής μου,ιδιοτητες,διαχείριση συσκευών βρισκεις το nexus και κανεις απεγκατάσταση τους drivers που έχει..Μετα λογικά θα σου κατεβάσει αλλους που θα ανοίγει κανονικά το nexus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Πήγαινε, ο υπολογιστής μου,ιδιοτητες,διαχείριση συσκευών βρισκεις το nexus και κανεις απεγκατάσταση τους drivers που έχει..Μετα λογικά θα σου κατεβάσει αλλους που θα ανοίγει κανονικά το nexus.. δεν μου το εμφανίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδιά το "μεταλλικό" bezel αντικαθίσταται? Γιατί είναι πολύ μαλακό και έχει σημάδια σε 2-3 σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meg29 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Διαβάζοντας εδώ χθες πήρα την LG τηλέφωνο και μου είπαν ότι. Αναλαμβάνουν το service του τηλεφώνου αν είναι αγορασμένο από το play store. Όμως αν προκείψει αντικατάσταση συσκευής τότε πρέπει να γίνει από εκεί και ότι εδώ δεν πρόκειται να την αντικαταστήσουν. Τελικά έχουν δίκιο ή όχι; Είναι νόμιμο κάτι τέτοιο; τι σοι εγγύηση είναι αυτή? με ημίμετρα? Μάλλον κάτι δεν πάει καλά ή προσπάθουν να αποφύγουν ευθύνες! Και να τους κάνεις μια ερώτηση: <<Αν ένας τουρίστας από αγγλία αγοράσει ένα nexus 4 στις διακοπές του στην Ελλάδα και ότα με το καλό ξαναγυρίσει στην αγγλία του χαλάσει, τι γίνεται? Λογικά Ξανακάνει Διακοπές.....!!!!:lol:! Παράθεση www.accestories.com/en :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Τελικά η επιλογή που έχει ο nova για αλλαγή του εικονιδίου κάποιας εφαρμογής είναι πολύ καλή λύση για διάφορες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Όταν ανοίγω έναν browser θέλω να βλέπω την αρχική σελίδα του Google. Έχω αυτό το κόλλημα. Μέσα από τον Chrome έστειλα την αποθηκευμένη σελίδα της Google στην επιφάνεια εργασίας και αντικατέστησα το εικονίδιο της με αυτό του Chrome. Έτσι, κάθε φορά που πατάω στο εικονίδιο αυτό (στην ουσία τον ίδιο τον Chrome) ανοίγει η αρχική σελίδα της Google. Ξέρω πως υπάρχουν και άλλοι browsers που το κάνουν χωρίς καμία αλλαγή ή και launchers που έχουν αυτήν την ιδιότητα, αλλά χρησιμοποιώ αυτά τα δύο κυρίως και έτσι βρήκα αυτήν την λύση, λόγω έλλειψης home button στον Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Αυτά ήξερα κι εγώ αλλά έλεγα μήπως μια στο εκατομμύριο έχουν δίκιο. Όπως και να έχει εγκυκλοπαιδικά έκανα την ερώτηση στην LG έτσι για να δω τη στάση τους. Μακάρι ούτε εγώ ,ούτε κάποιος άλλος να μπλέξει μαζί τους. Oχι. Ειναι παρανομο και μπορεις να τους τρεξεις. Ζητα τους γραπτα την απαντηση τους και θα δεις οτι δε θα στη δωσουν. Επισκευη και αντικατασταση (πρεπει να) αναλλαμβανουν κανονικα, ισχυουν για ολα τα καταστηματα οι οροι της εγγυησης. Ειπαμε, δε θα επαιρνα αλλιως αλλο τηλεφωνο. Διαβάζοντας εδώ χθες πήρα την LG τηλέφωνο και μου είπαν ότι. Αναλαμβάνουν το service του τηλεφώνου αν είναι αγορασμένο από το play store. Όμως αν προκείψει αντικατάσταση συσκευής τότε πρέπει να γίνει από εκεί και ότι εδώ δεν πρόκειται να την αντικαταστήσουν. Τελικά έχουν δίκιο ή όχι; Είναι νόμιμο κάτι τέτοιο; Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα .... η απάντηση της LG: Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Τι είπες?Ο ένας μπαλάκι στον άλλο κοινώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα .... η απάντηση της LG: Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Τι είπες?Ο ένας μπαλάκι στον άλλο κοινώς! Βάλε ενα δικηγόρο και παρε ενα τηλ στον συνήγορο του πολίτη και θα δούμε σε ποιον πουλάνε παπατζιλικι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα .... η απάντηση της LG: Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Τι είπες?Ο ένας μπαλάκι στον άλλο κοινώς! Δηλαδή με λίγα λόγια, είμαστε η αντιπροσωπεία αλλά για ότι έχουμε πουλήσει, αλλιώς πάτε από εκεί που το αγοράσατε, δεν μπορούμε να μπούμε εμείς στην διαδικασία επιστροφής και αντικαταστασης με τη μαμά εταιρία και να περιμένουμε να πάρουμε τα λεφτά μας. Κάντε το εσείς και κόψτε τον λαιμό σας. Ωραίο σκεπτικό. Άμεσα καταγγελία και δικηγόρο χωρίς πολλές ερωτήσεις και χάσιμο χρόνου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο της LG, η Ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει υπεύθυνο για την εγγύηση ενός προϊόντος το κατάστημα αγοράς. Τώρα οι αντιπροσωπείες μπορούν να παρακάμπτουν αυτή την πολιτική κατά βούληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δηλαδή με λίγα λόγια, είμαστε η αντιπροσωπεία αλλά για ότι έχουμε πουλήσει, αλλιώς πάτε από εκεί που το αγοράσατε, δεν μπορούμε να μπούμε εμείς στην διαδικασία επιστροφής και αντικαταστασης με τη μαμά εταιρία και να περιμένουμε να πάρουμε τα λεφτά μας. Κάντε το εσείς και κόψτε τον λαιμό σας. Ωραίο σκεπτικό. Άμεσα καταγγελία και δικηγόρο χωρίς πολλές ερωτήσεις και χάσιμο χρόνου. Πρόσφατα είχα μπλέξει με προβληματικό av της Pionner που ενώ είχε αγοραστεί από Ελλάδα η εδώ αντιπροσωπεία δεν αναγνώρισε την επισκευή που χρειάστηκε να γίνει ( 2 φορές σε διαστημα 3 μηνών)!!! Επειδή το μηχάνημα δεν ήταν αγοράσμένο από κατάστημα συμβεβλημένο με τον επίσημο αντιπρόσωπο. Η λύση δόθηκε από την pioneer Βελγίου (αντιπροσωπειας ευρώπης ), μετά από άπειρα email, οι Ελληνάρες ηταν αλλού για αλλού μέχρι τέλους. Δεν καταλάβαιναν τίποτα από απειλές , συνήγορο του πωλήτη κλπ κλπ . Για να μην λέμε πολλά για το θέμα προτείνω στον φίλο μας με το πρόβλημα να απευθυνθεί απευθείας στην google και θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα βρουν και θα του δώσουν την λύση στο πρόβλημα του. Βέβαια και μία παράλληλη καταγγελία στον συνήγορο δεν θα κάνει κακό, απλά η όλη διαδικασία θα κρατήσει σχεδόν 2 μήνες και μάλλον χωρίς αποτέλεσμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Εγώ πάλι πρώτα θα μιλούσα με δικηγόρο, για να τελειώνει η υπόθεση γρήγορα και μετά θα έστελνα ένα mail στην LG με όλα αυτά και θα περίμενα την απάντηση τους. Μετά, αναλόγως της απάντησης, θα το έβλεπα το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Άντε κατάλαβα καλά η LG αρνείται την αντικατασταση της συσκευής όχι όμως τη επισκευή της. Απλά ο συνφορουμιτης ήταν αρκετά άτυχος ώστε η επισκευή να μην έλεινε τα προβλήματα του και θα έπρεπε να γίνει αντικατασταση? Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει ο νόμος στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τυπικά δεν αρνούνται την επισκευή, πάντως εγκυκλοπαιδικα όταν εργαζόμουν σε service μεγάλης αλυσίδας έκανα πάρτυ όταν ερχόταν συσκευή LG με πρόβλημα (από κινητό, τηλεόραση, μέχρι πλυντήριο) γιατί ήξερα ότι θα βρω σίγουρα άκρη. Ειδικά για κινητά η αντικατασταση ήταν σχεδόν σίγουρη όταν η βλάβη ήταν μεγάλη, ενώ πολλές φορές κάλυπταν και *λαθη* του πελάτη. Βεβαίως είμαι και ένα χρόνο εκτός παιχνιδιού οπότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Edited July 17, 2013 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 ήθελα να ρωτήσω, το αντίστοιχο του siri για android δεν υπάρχει στο nexus 4? δηλαδή να ρωτάς κάτι περίεργο και να σου δίνει απάντηση φωνητική παράδειγμα. ποιο είναι το καλύτερο spartphone και να λέει κάτι φωνητικά όχι να σε πηγαίνει στο chrome σε σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) σήμερα η συσκευή έκανε τα "δικά" της.. το πρωί στα καλά καθούμενα restart, και το απόγευμα, έδειχνε ότι είναι κλειστή και δεν αποκρινόταν στο power button...!!! το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το συνδέσω στο φορτιστή όπου πράγματι έδειξε το εικονίδιο της φόρτισης και επανήλθε στη συνέχεια κανονικά.. :cry: stock rom, unrooted etc.. Edited July 17, 2013 by nik0las6600 Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 ήθελα να ρωτήσω, το αντίστοιχο του siri για android δεν υπάρχει στο nexus 4? δηλαδή να ρωτάς κάτι περίεργο και να σου δίνει απάντηση φωνητική παράδειγμα. ποιο είναι το καλύτερο spartphone και να λέει κάτι φωνητικά όχι να σε πηγαίνει στο chrome σε σελίδα. http://www.doctorandroid.gr/2013/02/google-now-in-greece.html?m=1 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Για να δούμε το θα δούμε.... http://www.tweaktown.com/news/31764/google-is-planning-a-press-event-for-july-24-could-talk-about-the-next-revision-of-android/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα .... η απάντηση της LG: Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Τι είπες?Ο ένας μπαλάκι στον άλλο κοινώς! Παρα πολυ ωραια. Εσυ ζητας επισκευη. Βtw ειναι και παλι λαθος, διαβασε τους ορους εγγυησης τους και καταλαβε οτι αυτο που λενε ειναι ψευδες για το συγκεκριμενο προιον. Και δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να επικοινωνεις με αυτους και δεν εχεις κανει καταγγελια ακομα. Γιατι σε ενδιαφερει τι θα πουν? Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο της LG, η Ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει υπεύθυνο για την εγγύηση ενός προϊόντος το κατάστημα αγοράς. Τώρα οι αντιπροσωπείες μπορούν να παρακάμπτουν αυτή την πολιτική κατά βούληση. Απολυτως σωστο. Αλλα, ειδικα προιοντα που πωλουνται παγκοσμιως, αναλαμβανονται απευθειας απο την αντιπροσωπια (στην οποια ετσι κι αλλιως θα καταληξει το ελαττωματικο προιον) και μαλιστα υπαρχει disclaimer κατα το οποιο αν δε το δεχεσαι, επιστρεφεις το προιον και παιρνεις τα χρηματα σου πισω. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει ο καταναλωτης να διαλεξει αν θελει service μεσω αντιπροσωπιας η καταστηματος, για αυτο αλλωστε δεχεται Η LG κινητα αγορασμενα απο οπουδηποτε. Οταν μια μεγαλη φιρμα εχει ικανοποιητικο δικτυο εξυπηρέτησης, ειναι προτιμοτερο για το πελατη και την ιδια (για λογους που ειναι off-topic) να πηγαινεις κατευθειαν σε αυτη. Σε περιπτωση που δεν μπορει να το υποστηριξει, τοτε καταστημα αναγκαστικα, το οποιο η θα ειναι εξουσιοδοτημενο για επισκευες επιτοπου η θα το στειλει στη κοντινοτερη αντιπροσωπια. Επισης μιας και το θίξαμε γενικοτερα, ο.τι και να λενε οι εταιριες, η συσκευη μας εχει εγγυηση δυο χρονων. Και για τα εξαρτηματα που αντικατασταθηκαν/επισκευασθηκαν, αλλο τοσο απο την ημ/νια αυτη. Edited July 17, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 το κινητο μεσα στην τσεπη του τζιν και ετυχε να βρει σε γωνια τραπεζιου ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειναι το ηχειο...εσπασε "σαν αυγο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος του Nexus από χθες. Εντυπώσεις δεν χρειάζεται να πω, όλοι ξέρετε τι κινητό κρατάτε. Προς το παρόν διαβάζω τα σχετικά τοπικ αν και τρώγομαι να το ρουταρω από χθες που το άνοιξα :-) Να φανταστώ ότι για οδηγό root πρέπει να διαβάσω το διπλανό θέμα για τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 το κινητο μεσα στην τσεπη του τζιν και ετυχε να βρει σε γωνια τραπεζιου ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειναι το ηχειο...εσπασε "σαν αυγο" 72.85 ευρώ κάνει το πίσω καπάκι μεγεια! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος του Nexus από χθες. Εντυπώσεις δεν χρειάζεται να πω, όλοι ξέρετε τι κινητό κρατάτε. Προς το παρόν διαβάζω τα σχετικά τοπικ αν και τρώγομαι να το ρουταρω από χθες που το άνοιξα :-) Να φανταστώ ότι για οδηγό root πρέπει να διαβάσω το διπλανό θέμα για τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4778171#post4778171 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ ;-) Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts