Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποτε με απωθειται?παντα λεμε για αγορα απο εξωτερικο.ξερετε ποτε βγαινει το καινουριο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποτε με απωθειται?παντα λεμε για αγορα απο εξωτερικο.ξερετε ποτε βγαινει το καινουριο?

εγω προσωπικα δεν θα ελεγα να το ξεχασεις γιατι κι εγω το σκεφτομαι πολυ να το παρω τωρα, ομως αφου εχεις τη δυνατοτητα να παρεις απο το εξωτερικο ενα με λιγοτερα χρηματα γιατι να μην πας σε κατι ακομη καλυτερο

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

εγω προσωπικα δεν θα ελεγα να το ξεχασεις γιατι κι εγω το σκεφτομαι πολυ να το παρω τωρα, ομως αφου εχεις τη δυνατοτητα να παρεις απο το εξωτερικο ενα με λιγοτερα χρηματα γιατι να μην πας σε κατι ακομη καλυτερο

Στα χρήματα του εξωτερικού ΔΕΝ υπάρχει καλύτερο αυτή τη στιγμή. Αλλά και εδώ στα 370 καινούργιο μόνο αυτό και το Optimus g αξίζουν. Για να μην πούμε για αυτούς που τα σκοτώνουν...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

καλησπερα παιδια αξιζει αυτην την στιγμη η αγορα του κινητου?

καλα δε νομιζω οτι χωραει συζητηση,αν εξαιρεσεις την καμερα το κινητο βαζει ολα τ'αλλα κατω!μονο οι νεες ναυαρχιδες το τρωνε(s4,one,xperia z κλπ) που ζητανε τα διπλα λεφτα!:)

καλησπερα παιδια αξιζει αυτην την στιγμη η αγορα του κινητου?

κλεισε τα ματια και παρτο...δε μασαει την τυφλα του!!!εγω το εχω κανα τριμηνο και ακομα προσπαθω να το κανω να κολλησει αλλα τζιφος,δε γονατιζει με τιποτα.

απο την αλλη πηρα στα χερια μου το htc one ενος φιλου(ειμαι και fun htc,diamond1,2,desireS,φοβερο σχεδιο αλλα λογω τιμης την εκανα),το λαγκαρισμα παει τρεις δεκαρες...να με συγχωρισουν οι κατοχοι αλλα τα ματακια μου δουλευουν ακομα τελεια:X.

σε συγκριση παλι με το samsung s3 που το εχει αλλος φιλος το 1gb ram το κανει να φαινετε αστειο μπροστα στο nexus,μιλαμε για πολυ αισθητη διαφορα....και παλι sory απο τους κατοχους:X

.................nexus..................απλα value for money

2i6fhs-5.png

Η σωστή φράση είναι: Με αποτρέπετε;

Anyway, εγώ το πήρα μεταχειρισμένο από Αγγλία στα 260€ πριν 1,5 μήνα και τώρα αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι θα το ξανάπερνα με κλειστά μάτια. Το κινητό κάνει τα πάντα, εύκολα και γρήγορα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ωραια παιδια σας ευχαριστω!περιμενω κι εγω να μου πουν αν το βρηκαν τελικα και ποσο,αληθεια απο καναδα αν ξερει κανεις φθηνοτερα απο που ειναι playstore?το 16αρι λεω
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

πως στελνουμε κενο μηνυμα καπου?

Όντως δεν σε αφήνει. Προσωπικά κάποτε που χρειάστηκε να στείλω «κενό μήνυμα» έγραψα απλώς ένα κενό διάστημα και το έστειλα, δεν υπήρξε πρόβλημα. Επίσης δεν έχω δοκιμάσει τις εναλλακτικές εφαρμογές (έχω εγκαταστήσει το GO SMS, βασικά για ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες) να δω αν σε αφήνουν.

Επειδή το nexus 4 είναι ένα από τα υποψήφια κινητά (μαζί με το note II), βλέπω ότι στις τελευταίες σελίδες δεν αναφέρεται ότι θερμαίνεται το κινητό. Άλλαξε κάτι; Εκτός από αυτό και τα χρώματα της οθόνης (αν δε βάλεις franco kernel) τι αλλά ελαττώματα έχει το τηλέφωνο (αν έχει);
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

παιδιά ζητώ συγνώμη αν έχει γίνει αναφορά πιο πριν αλλά μάλλον στην αναζήτηση βάζω κατι λάθος και δεν μου βγάζει αποτελέσματα...στο θέμα μου

όλα καλά με το κινητό ΑΛΛΑ...όταν χρησιμοποιώ το 3g (διευκρινίζω έχω αυτό χωρίς τα ποδαράκια ) μετα από κανα τέταρτο η θερμοκρασία του είναι απογοιτευτική. Όταν δε βάζω και το gps και να φορτίζει στο αμάξι πραγματικά σας μιλάω ότι μετα απο κανα εικοσάλεπτο το κινητό δεν μπορώ να το πιάσω,τόσο που φοβάμαι ότι θα κάνει κανα μπαμ. Το ανησυχητικό όμως είναι πως μέχρι να κρυώσει, η οθόνη του είναι γεμάτη καφέ-κιτρινες θολούρες.

Θέλω αν έχει κάποιος ανάλογα προβλήματα να μου πει,και αν κάποιος πήγε στην lg τι του έκαναν ακριβώς.Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

ευχαριστώ

παιδιά ζητώ συγνώμη αν έχει γίνει αναφορά πιο πριν αλλά μάλλον στην αναζήτηση βάζω κατι λάθος και δεν μου βγάζει αποτελέσματα...στο θέμα μου

όλα καλά με το κινητό ΑΛΛΑ...όταν χρησιμοποιώ το 3g (διευκρινίζω έχω αυτό χωρίς τα ποδαράκια ) μετα από κανα τέταρτο η θερμοκρασία του είναι απογοιτευτική. Όταν δε βάζω και το gps και να φορτίζει στο αμάξι πραγματικά σας μιλάω ότι μετα απο κανα εικοσάλεπτο το κινητό δεν μπορώ να το πιάσω,τόσο που φοβάμαι ότι θα κάνει κανα μπαμ. Το ανησυχητικό όμως είναι πως μέχρι να κρυώσει, η οθόνη του είναι γεμάτη καφέ-κιτρινες θολούρες.

Θέλω αν έχει κάποιος ανάλογα προβλήματα να μου πει,και αν κάποιος πήγε στην lg τι του έκαναν ακριβώς.Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

ευχαριστώ

Φίλε μου φύγε σφαίρα για lg με την απόδειξη αγοράς. Στο εξωτερικό δίνανε καινούργιο σε αυτή την περίπτωση χωρίς συζήτηση. Εδώ δεν ξέρω, αλλά μια αλλαγή στα συκωτοπλεμονα θα την λάβεις θεωρώ το λιγότερο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

ευχαριστώ

To κιτρινο χρωμα (εαν το τηλεφωνο ειναι νεο) φευγει. Ειναι η κολλα που χρησιμοποει η lg. Το ειχα στο ενα απο τα nexus, πλεον οχι,. Επισης αν δε μας πεις με αριθμο ποση ειναι αυτη η θερμοκρασια κανενας δε μπορει να σου απαντησει αν ειναι φυσιολογικο η οχι. Πολλοι νιωθουν απαραδεκτα ζεστο το κινητο στους 45 C. πχ.

To ειχα φθασει 90+ και μου εκανε restart πχ, αυτο ηταν οντως αβολο να το κρατας.

Παρτε και ενα 74αρι για πλακα σε browsing. :lol:

http://img580.imageshack.us/img580/3466/6uy.png

Edited by g47

To κιτρινο χρωμα (εαν το τηλεφωνο ειναι νεο) φευγει. Ειναι η κολλα που χρησιμοποει η lg. Το ειχα στο ενα απο τα nexus, πλεον οχι,. Επισης αν δε μας πεις με αριθμο ποση ειναι αυτη η θερμοκρασια κανενας δε μπορει να σου απαντησει αν ειναι φυσιολογικο η οχι. Πολλοι νιωθουν απαραδεκτα ζεστο το κινητο στους 45 C. πχ.

To ειχα φθασει 90+ και μου εκανε restart πχ, αυτο ηταν οντως αβολο να το κρατας.

Παρτε και ενα 74αρι για πλακα σε browsing. :lol:

http://img580.imageshack.us/img580/3466/6uy.png

φίλε g47 το τηλέφωνο δεν ειναι καινουριο αλλά πες μου με πια εφαρμογη μετρα την θερμοκρασια?

φίλε g47 το τηλέφωνο δεν ειναι καινουριο αλλά πες μου με πια εφαρμογη μετρα την θερμοκρασια?

Η συγκεκριμένη είναι η Franco Kernel Updater, είναι επί πληρωμή και κάνει πολλά πράγματα εκτός από να έχει ενδείξεις για θερμοκρασία, ram κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου μην ψάχνεσαι άδικα με μετρήσεις και εφαρμογές. Πήγαινε στο σέρβις και αν γίνεται να φαίνονται οι κιτρινίλες και δώσε να στο φτιάξουν. Το δικαιούσαι.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

έχει καταλάβει κανείς πως δουλεύει το floating noti.

http://www.xda-developers.com/android/floating-notifications-and-multitasking-with-open-sourced-halo-xda-developer-tv/

δεν βγάζω άκρη :P

Digital-Doctor.blogspot.gr

Franco Kernel Updater αλλα μπορεις να βρεις αρκετες στο g. play.

Πρωτα απολα η εγγυηση σου δε φευγει οποτε μη βιαστεις.

Ψαξου γιατι μπορει πολυ απλα να πας στο service αριστη συσκευη.

Και η επομενη να εχει ακριβως τα ιδια. Ιδιαιτερα κτρινιλες ειχαν πολλες συσκευες, κατι που εφυγε με το καιρο. Μπορεις να βρεις πολλα θεματα στα internets για αυτο ακριβως, κοιταξε το, καλυτερα απο το να ψαχνεις εδω μεσα.

Κοιτα και για τι θερμοκρασιες μιλας ακριβως γιατι το γιατρο απο μακρια και χωρις αριθμους δε μπορουμε να παιζουμε και το βλεπουμε παλι.

Και το δικο μου αν το ειχες εσυ και χτυπαγε 70αρια για πλακα λογικα θα το σκεφτοσουν για service, αλλα δεν ειναι ετσι το θεμα.

Α και ειχε και κιτρινιλες, οπως και οι 4 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου, οπως και φιλων μου.

Εκτος απο θερμοκρασια, αν ειχες οντως προβλημα, η μπαταρια θα κρατουσε πολυ λιγοτερο του κανονικου, παρακολουθησε και αυτο και εδω ειμαστε.

Edited by g47

Οντως δοκίμασε Franco Kernel, προσωπικα με gps και στον ήλιο και να φορτίζει δεν εχω δει πανω απο 47-50.

Αλλιως βουρ στον πατσά για αλλαγή. Οι κιτρινίλες είναι περίεργο αλλα το παιδί αναφέρει οτι πιθανά λόγω της θερμοκρασίας εμφανίζονται.

Ρε παιδιά δηλαδή εμένα που συχνα κυμαίνεται μεταξύ 55-60 βαθμούς έχω πρόβλημα? Να το πάω για αλλαγή? Σε browsing και youtube ανεβάζει τόσο.Ή είναι Νορμάλ?Κιτρινιλες πάντως δεν έχω.

Να πω κι εγώ δυο λόγια περί θερμοκρασιών, μιας και είχα κάνει μερικά σχετικά post όταν το πρωτοπήρα πριν λίγο καιρό.

Αρχικά, τις πρώτες 2-3 μέρες, λίγο να το σκάλιζα για 5-10 λεπτά χτυπούσε κάτι 45αρια, και παρότι δεν είναι υψηλή θερμοκρασία για τέτοιο τετραπύρηνο, το πρόβλημα μου ήταν ότι το ακουστικό έβραζε σε σημείο να μη μπορώ να το ακουμπήσω στο αυτί μου.

Αφού έκανα λοιπόν εδώ 1-2 ερωτήσεις είπα να το στείλω LG ώστε να δοκιμάσω και το σέρβις τους που τόσο καλά λόγια είχα ακούσει :p

Εξυπηρετικότατοι και φιλικοί μου έστειλαν κούριερ και το πήρε δωρεάν από το σπίτι μου ( Ηράκλειο ) και σε λίγες μέρες το είχα πάλι πίσω φυσικά δωρεάν. Η τεχνική αναφορά έγραφε ότι το κινητό λειτουργούσε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Δε ξέρω αν είχε να κάνει με κόλες που στέγνωναν ( εγώ κιτρινίλες δεν είχα ) ή αν το άνοιξαν ( που δε νομίζω ), μετά την επιστροφή του έδειχνε τις ίδιες μεν θερμοκρασίες αλλά ήταν πιο υποφερτό και όχι τόσο ζεστό στο αυτί. Δε ξέρω αν χρειαζόταν "στρώσιμο" το κινητό ή αν είναι η ιδέα μου ( πολύ πιθανό ). Σε κάθε περίπτωση πάντως να έχετε υπόψη ότι το πίσω γυαλί είναι καλός αγωγός της θερμότητας, για αυτό και γρήγορα μεν φαίνεται να ζεσταίνεται αλλά και το ίδιο γρήγορα κρυώνει. Μπορεί να το βάλω πχ στο αυτί μου και να φαίνεται ζεστό μετά από σκάλισμα αλλά σε μισό λεπτό η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά.

Σίγουρα παίζει ρόλο η θερμοκρασία περιβάλλοντος, άλλη μέση θερμοκρασία θα έχει κάποιος πχ στα Ιωάννινα και άλλη εγώ στο Ηράκλειο. Στη δουλειά πχ που έχουμε A/C, το κινητό κατεβαίνει σε idle ακόμα και στους 27 βαθμούς ενώ στο σπίτι που δεν έχω, σπάνια θα το δω κάτω από 32 ( idle ). Και σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα δικτύου.

Αν κάποιος πάντως θεωρεί πως έχει υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να δοκιμάσει τα εξής :

1) Μια επαναφορά εργοστασιακών και χρήση για λίγο έτσι, μήπως και είναι κάποια εφαρμογή που του το δημιουργεί.

2) Να παίξει με custom Kernels και UV.

3) Και φυσικά να δοκιμάσει το σέρβις της LG Hellas

Sorry για το σεντόνι :D

Το γυαλι ειναι το τελευταιο μερος του κινητου που ζεσταινεται. Και να μην υπηρχε την ιδια θερμοκρασια θα ειχες, θερμοκρασια απο τη μητρικη παιρνει.

Οπως εχω και τις ιδιες θερμοκρασιες σε 35 και 15 βαθμους, οταν το κινητο δουλευει.

45 βαθμοι ειναι κρυο. Και ναι, ηταν η ιδεα σου. :)

Το γυαλι ειναι το τελευταιο μερος του κινητου που ζεσταινεται. Και να μην υπηρχε την ιδια θερμοκρασια θα ειχες, θερμοκρασια απο τη μητρικη παιρνει.

Οπως εχω και τις ιδιες θερμοκρασιες σε 35 και 15 βαθμους, οταν το κινητο δουλευει.

45 βαθμοι ειναι κρυο. Και ναι, ηταν η ιδεα σου. :)

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός...

Το γυαλί είναι καλύτερος αγωγός της θερμότητας, τουτέστιν απάγει γρηγορότερα της θερμότητα ( προφανώς από τη μητρική).

Το γυαλί του Ν4 απάγει γρηγορότερα τη θερμοκρασία της μητρικής από το πλαστικό του Ν7 πχ. Για αυτό θερμαίνεται αλλά και κρυώνει πιο γρήγορα ( το γυαλί ). Εγώ μίλησα για τη θερμότητα που νιώθει το χέρι ή το αυτί ( αυτό είναι το θέμα ) όχι τι ανεβάζει στη μητρική.

Επίσης σε σχέση με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος εγώ είπα για idle, εσύ μιλάς σε λειτουργία.

Ακόμα και σε λειτουργία προφανώς υπάρχει διαφορά, έστω και μικρή, έστω και πιο αργά. Ρώτα κάτι Ινδούς που κυκλοφόρησε εκεί το κινητό πιο πρόσφατα με 45 βαθμούς καλοκαιριάτικα να δεις τι τραβάνε οι άνθρωποι :p

Και ψάξε παράπονα από Σκανδιναβικές χώρες να δεις για τι θερμοκρασίες μιλάνε.

Όσο για το αν ήταν ιδέα μου ή όχι το ανέφερα μόνος μου :rolleyes:

Από περιέργεια, στους 74C μπορούσες να ακουμπήσεις το κινητό στο αυτί σου...?

btw πόσο είναι το default όριο που αρχίζει ο επεξεργαστής το throttling?

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)