Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα,θελω να παρω το nexus4 και σκεφτομαι να το παρω απο εδω

τους εχω στειλει email και μου ειπαν πως στην συσκευασια μεσα εχει φορτιστη,καλωδιο και handsfree στερεοφωνικα

ετσι ειναι σε ολους?ενας φιλος μου που το πηρε απο το ιδιο καταστημα ειχε μεσα μονο φορτηστη και μαλιστα οχι για ελληνικη μπριζα και το καλωδιο,ακουστικα οχι.εχει κανεις καμια ιδεα τι γινετε,σε εσας ειχε μεσα handsfree?

επισης λεει ελληνικης αντιπροσωπειας,ποια η διαφορα και πως την καταλαβαινω?

Όσοι το πήραν απο play store δεν είχαμε ακουστικά.

Δημήτρης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατά την διάρκεια μιας κλήσης, πως γίνεται ο δεύτερος που θα μας καλέσει να ακούει πως η γραμμή είναι κατειλημμένη και δεν χτυπάει και δεν το σηκώνω; γίνεται από εδώ;

Σωστά, πρέπει να κάνεις uncheck το call waiting για να φαίνεται πως είσαι κατειλημμένος.

Χαιρετω την παρεα,θελω να παρω το nexus4 και σκεφτομαι να το παρω απο εδω

τους εχω στειλει email και μου ειπαν πως στην συσκευασια μεσα εχει φορτιστη,καλωδιο και handsfree στερεοφωνικα

ετσι ειναι σε ολους?ενας φιλος μου που το πηρε απο το ιδιο καταστημα ειχε μεσα μονο φορτηστη και μαλιστα οχι για ελληνικη μπριζα και το καλωδιο,ακουστικα οχι.εχει κανεις καμια ιδεα τι γινετε,σε εσας ειχε μεσα handsfree?

επισης λεει ελληνικης αντιπροσωπειας,ποια η διαφορα και πως την καταλαβαινω?

Τα nexus δεν έχουν ακουστικά μέσα στη συσκευασία, από όπου και αν τα παραγγείλεις. Μέσα έχει μόνο usb καλώδιο, τον αντάπτορα για την μπρίζα (αλλάζει το βύσμα ανάλογα τη χώρα προορισμού), ένα φυλλάδιο και το συρματάκι για να βγάζεις την υποδοχή της micro sim.

Καλημέρα, είμαι σίγουρος πως θα έχει απαντηθεί νωρίτερα, έχω το κινητό κάποιες ώρες και δεν έχει led ειδοποίηση για αναπάντητες, sms, κλπ. Κάνω λάθος...;; ποια ρύθμιση πειράζω;

Καλημέρα, είμαι σίγουρος πως θα έχει απαντηθεί νωρίτερα, έχω το κινητό κάποιες ώρες και δεν έχει led ειδοποίηση για αναπάντητες, sms, κλπ. Κάνω λάθος...;; ποια ρύθμιση πειράζω;

κανονικοτατα εχει... πας settings,display,pulse notification light και το τσεκαρεις!!!!αν παλι δεν σε βολευει και θες παραμετροποιηση(να αναβει πιο γρηγορα,να σε ειδοποιει πιο πολλες φορες)κατεβασε το light flow για παραδειγμα απο το store!!!;);););)

ειδα σημερα κινητο 2 μηνων με προστατευτικα εμπρος πισω,

αναγνωριζω ειναι πανεμορφο,αλλα δεν χωνευω το οτι γεμιζει απιστευτα γρηγορα γρατζουνιες το bezel γυρω απο την οθονη...

ο μονος λογος για τον οποιο δεν το αγοραζω παλι.

Αλήθεια?Πωωωω ξενέρωσα...Εχω το S2 κάνα χρόνο και έχει αρχίσει και ξεφλουδίζει-γδέρνεται το bezel και χαλιέμαι απίστευτα.Σκόπευα να πάρω το n4,αλλά αν είναι να εχω τα ίδια,άστο καλύτερα...

Αλήθεια?Πωωωω ξενέρωσα...Εχω το S2 κάνα χρόνο και έχει αρχίσει και ξεφλουδίζει-γδέρνεται το bezel και χαλιέμαι απίστευτα.Σκόπευα να πάρω το n4,αλλά αν είναι να εχω τα ίδια,άστο καλύτερα...

Εγώ το έχω στη διανομή μαζί μου χωρίς screen protector όπως και στη παραλία και δεν έχει πάθει τπτ.τώρα πως σε αλλους γρατζουνιεται δεν ξέρω.ενα απλό bumper φοραω. Παρ το μη το σκεφτεσαι

Δημήτρης

Επιβεβαιώνω την τηλεφωνική επικοινωνία με wind για το θέμα του φορτιστή. Με πήραν, πριν λίγο, για να διαλέξω αν θέλω τον φορτιστή ή κουπόνι για αγορά LG. Είπαν για αρχές Ιουνίου.

24 ώρες με το Ν4 έχω να σημειώσω κυρίως καλά και ένα κακό ( εσείς θα μου πείτε πόσο κακό :p )

Δε χρειάζεται να πω τίποτα περί ταχύτητας, απόκρισης κλπ, αυτά είναι γνωστά.

Ποιότητα επικοινωνίας : σήμα εξαιρετικό, ηχείο πολύ δυνατό και πεντακάθαρο ( συνήθως το χαμηλώνω όταν μιλάω στο τηλ γιατί στο φουλ με ¨ξεκουφαίνει¨ ). Ούτε βούισμα στο ακουστικό, ούτε ¨τζιτζίκια¨ που άλλοι έλεγαν ούτε τίποτα.

"Τριξίματα¨ από την κάμερα ούτε για δείγμα όσο και να το κουνάω.

Μπαταρία : Με τη πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 8-9 ώρες μέχρι το 15% που το ξαναφόρτισα, 4+ ώρες screen time, συνεχές σκάλισμα, updates, κατέβασμα και σετάρισμα εφαρμογών κλπ κλπ, που το θεωρώ καλό με βάση το κινητό και όσα είχα διαβάσει.

Και πάμε στο κακό ( που δεν το περίμενα τόσο έντονο με βάση τη δικιά μου χρήση ) :

Ρε παιδιά αυτό ζεματάει...! :O

Δε ξέρω αν είναι νορμάλ οι θερμοκρασίες που μου δείχνει το System Tuner, 35C ( CPU ) όταν το ανοίγω από idle και 45C μετά από 10 λεπτά απλού σκαλίσματος, χωρίς να κάνω κάτι τρομερό. Ή 47C μετά από 5 λεπτά Temple Run. ( Σε ξένα forum αλλού τις λένε οκ αλλού υψηλές ).

Η ουσία είναι ότι σχεδόν είναι μη λειτουργικό το τηλ με αυτή τη θερμότητα για μένα γιατί δεν είναι ότι απλώς ζεσταίνεται πχ πίσω πάνω στη πλάτη αλλά το ακουστικό μπροστά βράζει...Τουλάχιστον εγώ έτσι το νιώθω στο αυτί μου!

Σαν θερμοκρασίες είδα ότι άλλα παιδιά εδώ βαράνε πολύ υψηλότερα νούμερα. Το θέμα είναι ότι κι εσείς νιώθετε να βράζει έτσι το ακουστικό...?

Με σκέτη ομιλία 10 λεπτών οκ, το ακουστικό δε ζεστάθηκε καθόλου, αλλά αν είναι επειδή θα δω 2 mail και λίγο market, να πρέπει να περιμένω 2 λεπτά για να κρυώσει το ακουστικό πριν μιλήσω, το θεωρώ πρόβλημα, πάνω από όλα παίρνουμε τηλέφωνο.

( Τώρα μπορεί να γελάνε εκείνοι που μου πρότειναν το OG στο νήμα που είχα ανοίξει στην Επιλογή Συσκευής αλλά οκ δεν το περίμενα, κανονικά εγώ δε κάνω βαριά χρήση τύπου games κλπ, οπότε μου φαίνεται υπερβολική αυτή η ζέστη )

Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά...

Κάποιος που είχε πριν το galaxy nexus να μου πει ποιο έχει καλύτερη μπαταρία και περίπου τι διαφορά έχουν;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μάλλον υπερβάλω αλλά το τσικι τσικι από την κάμερα με τις μικροδονήσεις του πληκτρολογίου που και που μου τη δίνει. Διάβασα online ότι κόσμος που το πήρε άμεσα από Google πέτυχε αλλαγή. Το έχω πάρει από κατάστημα (στην Ελβετία - αλλά άσχετο). Αν το πάω πίσω τι πιθανότητες δίνετε να μου το αλλάξουν και να μην το κρατήσουν για "επισκευή"; Γιατί άμα είναι να μπει χέρι για επισκευή ίσως δεν αξίζει...

Άλλος με τσικι τσικι από κάμερα με τις δονήσεις του πληκτρολογίου; Δεν είναι βέβαια δυνατό, ούτε καν, αλλά αν μπορώ να το νιώθω πιο συμπαγές το κινητό γιατί όχι; :)

24 ώρες με το Ν4 έχω να σημειώσω κυρίως καλά και ένα κακό ( εσείς θα μου πείτε πόσο κακό :p )

Δε χρειάζεται να πω τίποτα περί ταχύτητας, απόκρισης κλπ, αυτά είναι γνωστά.

Ποιότητα επικοινωνίας : σήμα εξαιρετικό, ηχείο πολύ δυνατό και πεντακάθαρο ( συνήθως το χαμηλώνω όταν μιλάω στο τηλ γιατί στο φουλ με ¨ξεκουφαίνει¨ ). Ούτε βούισμα στο ακουστικό, ούτε ¨τζιτζίκια¨ που άλλοι έλεγαν ούτε τίποτα.

"Τριξίματα¨ από την κάμερα ούτε για δείγμα όσο και να το κουνάω.

Μπαταρία : Με τη πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 8-9 ώρες μέχρι το 15% που το ξαναφόρτισα, 4+ ώρες screen time, συνεχές σκάλισμα, updates, κατέβασμα και σετάρισμα εφαρμογών κλπ κλπ, που το θεωρώ καλό με βάση το κινητό και όσα είχα διαβάσει.

Και πάμε στο κακό ( που δεν το περίμενα τόσο έντονο με βάση τη δικιά μου χρήση ) :

Ρε παιδιά αυτό ζεματάει...! :O

Δε ξέρω αν είναι νορμάλ οι θερμοκρασίες που μου δείχνει το System Tuner, 35C ( CPU ) όταν το ανοίγω από idle και 45C μετά από 10 λεπτά απλού σκαλίσματος, χωρίς να κάνω κάτι τρομερό. Ή 47C μετά από 5 λεπτά Temple Run. ( Σε ξένα forum αλλού τις λένε οκ αλλού υψηλές ).

Η ουσία είναι ότι σχεδόν είναι μη λειτουργικό το τηλ με αυτή τη θερμότητα για μένα γιατί δεν είναι ότι απλώς ζεσταίνεται πχ πίσω πάνω στη πλάτη αλλά το ακουστικό μπροστά βράζει...Τουλάχιστον εγώ έτσι το νιώθω στο αυτί μου!

Σαν θερμοκρασίες είδα ότι άλλα παιδιά εδώ βαράνε πολύ υψηλότερα νούμερα. Το θέμα είναι ότι κι εσείς νιώθετε να βράζει έτσι το ακουστικό...?

Με σκέτη ομιλία 10 λεπτών οκ, το ακουστικό δε ζεστάθηκε καθόλου, αλλά αν είναι επειδή θα δω 2 mail και λίγο market, να πρέπει να περιμένω 2 λεπτά για να κρυώσει το ακουστικό πριν μιλήσω, το θεωρώ πρόβλημα, πάνω από όλα παίρνουμε τηλέφωνο.

( Τώρα μπορεί να γελάνε εκείνοι που μου πρότειναν το OG στο νήμα που είχα ανοίξει στην Επιλογή Συσκευής αλλά οκ δεν το περίμενα, κανονικά εγώ δε κάνω βαριά χρήση τύπου games κλπ, οπότε μου φαίνεται υπερβολική αυτή η ζέστη )

Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά...

με γεια!μπορεις να τσεκαρεις καποιον κερνελ που σε ενδιαφερει για να λυσεις αυτο το θεμα..

Vamos Aris

Κάποιος που είχε πριν το galaxy nexus να μου πει ποιο έχει καλύτερη μπαταρία και περίπου τι διαφορά έχουν;

Φυσικά το νεξους4,καλύτερη κάμερα.πιο γρήγορο.καλύτερη κατασκευή.πιο πρόσφατη τεχνολογία γενικότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

με γεια!μπορεις να τσεκαρεις καποιον κερνελ που σε ενδιαφερει για να λυσεις αυτο το θεμα..

Ποιον?καινούργιος είναι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ φίλε μου, απλά προσπαθώ να καταλάβω προς το παρόν αν το να είναι τόσο ζεστό το ακουστικό του τηλεφώνου είναι φυσιολογικό με αυτές τις θερμοκρασίες επεξεργαστή και αν αυτές οι θερμοκρασίες βρίσκονται σε νορμαλ ή όχι επίπεδο.

Δε ξέρω αν έχω εγώ τόσο "ευαίσθητο¨ αυτί ! Δε μιλάμε απλά για το πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Άλλο πράγμα να ζεσταίνεται το κινητό παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες και άλλο πράγμα να κοιτάω απλά mail για 10 λεπτά και στο καπάκι να δυσκολεύομαι σχεδόν να μιλήσω σε κάποιον που με καλεί γιατί δεν υποφέρω το ακουστικό στο αυτί μου από τη θερμότητα...:O

Καλύτερη μπαταρία έχει το 4. Αφού το software είναι ακριβώς το ίδιο, η μόνη διάφορα είναι ότι όλα γίνονται πιο γρήγορα και smooth και έχει υποδειγματικό multitasking.

Ευχαριστώ φίλε μου, απλά προσπαθώ να καταλάβω προς το παρόν αν το να είναι τόσο ζεστό το ακουστικό του τηλεφώνου είναι φυσιολογικό με αυτές τις θερμοκρασίες επεξεργαστή και αν αυτές οι θερμοκρασίες βρίσκονται σε νορμαλ ή όχι επίπεδο.

Δε ξέρω αν έχω εγώ τόσο "ευαίσθητο¨ αυτί ! Δε μιλάμε απλά για το πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Άλλο πράγμα να ζεσταίνεται το κινητό παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες και άλλο πράγμα να κοιτάω απλά mail για 10 λεπτά και στο καπάκι να δυσκολεύομαι σχεδόν να μιλήσω σε κάποιον που με καλεί γιατί δεν υποφέρω το ακουστικό στο αυτί μου από τη θερμότητα...:O

Φυσιολογικές θερμοκρασίες μην αγχωνεσαι.άλλαξε κερνελ για να κανεις UV.θα δεις λίγο χαμηλότερες

Δημήτρης

10-15% max παραπανω το 4.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Φυσιολογικές θερμοκρασίες μην αγχωνεσαι.άλλαξε κερνελ για να κανεις UV.θα δεις λίγο χαμηλότερες

Πρεπει να πληρώσει εφαρμογές μετα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρεπει να πληρώσει εφαρμογές μετα?

Ας βαλει semaphore δωρεαν.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σημερα επιασα 90C cpu και εκλεισε μονο του.

Οταν ξανανοιξε ειχε 87C και επεφτε γρηγορα.

Δεν προλαβα screenshot.

Και εσεις συζητατε ουτε για 50C που ειναι ακρως φυσιολογικη θερμοκρασια. :lol:

Edited by g47

Φυσικά το νεξους4,καλύτερη κάμερα.πιο γρήγορο.καλύτερη κατασκευή.πιο πρόσφατη τεχνολογία γενικότερα.

Καλύτερη μπαταρία έχει το 4. Αφού το software είναι ακριβώς το ίδιο, η μόνη διάφορα είναι ότι όλα γίνονται πιο γρήγορα και smooth και έχει υποδειγματικό multitasking.

Ίσως να μην το εξέφρασα σωστά. Η ερώτησή μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την μπαταρία. Για απόδοση κλπ. το έχω πιάσει αρκετές φορές στο χέρι μου και ξέρω περίπου πώς πηγαίνει. Δεν με προβληματίζει αυτό. Σκέφτομαι προς το καλοκαίρι να το αγοράσω, για αυτό και ρωτάω για την μπαταρία.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σημερα επιασα 90C cpu και εκλεισε μονο του.

Οταν ξανανοιξε ειχε 87C και επεφτε γρηγορα.

Δεν προλαβα screenshot.

Και εσεις συζητατε ουτε για 50C που ειναι ακρως φυσιολογικη θερμοκρασια. :lol:

Καλα στο τηγανι το εβαλες?? :lol: Τι εκανες και εφτασες τοσο?Εγω δεν εχω δει τοσο ποτε!

Δημήτρης

Καλα στο τηγανι το εβαλες?? :lol: Τι εκανες και εφτασες τοσο?Εγω δεν εχω δει τοσο ποτε!

o George είναι κλασσική περίπτωση χρήστη του στύλ ΄΄το δικό μου τηλ κάνει τα πάντα, ψήνω και καφέ απάνω του΄΄:lol::lol::lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)