wicker Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Όπως είπαν και τα παιδιά μάλλον επιβεβαίωση έψαχνες. Δε θα το μετανιώσεις. 1) Έτσι το δουλεύω, σχεδόν από την αρχή. Κάποια διαστήματα γύρισα σε stock kernel, γιατί έκανε κάτι νερά ο Franco, αλλά πλέον τα πάει καλά. 2) Θεωρώ πως όποιον Launcher κι αν βάλεις σε αυτή τη συσκευή έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να τον διαχειριστεί. Τώρα είμαι με Nova. Θα ήθελα να δοκιμάσω τον Next αλλά η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή. έχει και free έκδοση του Next στο play store που διαρκεί 84 ώρες!! τον δοκίμασα και μου άρεσε περισσότερο από όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ναι βέβαια. Το είδα. Όμως δεν είναι έντιμο. Στην περίπτωση των free launchers θεωρώ σωστό να προσφέρονται λειτουργικοί, χωρίς χρονικό περιορισμό. Το να αφήνουν εκτός κάποιες λειτουργίες για την full έκδοση οκ. Όπως και να έχει η τιμή είναι εκτός πραγματικότητας . Γι αυτό τον λόγο δεν δοκιμάζω καν. Είμαστε ήδη off topic, κατά πολύ. Συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εχουμε κανένα νέο για τους φορτιστές από την wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Παιδιά είμαι κι εγώ ένας καινούργιος χρήστης του nexus και έχω παρατηρήσει αυτά που έχετε δει οι περισσότεροι πιστεύω. Δηλαδή υπερθέρμανση και αδύναμη μπαταρία. Το κερνελ του Franco τα λύνει αυτά τα θέματα; να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε stock rom. Επίσης έχω παρατηρήσει μια " αναισθησία" στο κουμπί on off και ενώ πατιεται κανονικα, δεν "ξυπνάει" το τηλέφωνο με την πρώτη πάντα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Edited April 29, 2013 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλησπέρα πόσο ώρα κάνει το κινητό να φορτώσει πλήρως ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλησπέρα πόσο ώρα κάνει το κινητό να φορτώσει πλήρως ; Εμενα απο 2% μεχρι 100% κανει 3 ωρες ανοιχτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εμενα απο 2% μεχρι 100% κανει 3 ωρες ανοιχτο Με την προιποθεση να μην το σκαλιζουμε.. Αμα βιαζεσαι το πατάς ένα κλείσιμο και κάνει κανά 2 ώρες... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εχουμε κανένα νέο για τους φορτιστές από την wind?? Το θέμα είναι της LG αλλά και πάλι κανένα νέο.. είχαν πει για τέλη Απριλίου αλλά μετά το Πάσχα αν είναι για κάποιο νεώτερο Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά είμαι κι εγώ ένας καινούργιος χρήστης του nexus και έχω παρατηρήσει αυτά που έχετε δει οι περισσότεροι πιστεύω. Δηλαδή υπερθέρμανση και αδύναμη μπαταρία. Το κερνελ του Franco τα λύνει αυτά τα θέματα; να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε stock rom. Επίσης έχω παρατηρήσει μια " αναισθησία" στο κουμπί on off και ενώ πατιεται κανονικα, δεν "ξυπνάει" το τηλέφωνο με την πρώτη πάντα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Ακριβώς τα ίδια παρατηρώ κι εγώ. Το έχω 3 εβδομάδες περίπου, αγορασμένο από UK. Υπερθέρμανση. Όχι κάτι δραματικό, αλλά σίγουρα πιο ζεστό σε φάσεις από το Nexus S που είχα πριν. Αδύναμη μπαταρία. Σίγουρα μια μεγαλύτερη οθόνη καίει τελικά περισσότερο. Βάλε και τα HSPA+, κλπ, κλπ, κλπ, όπως και να έχει πέφτει η αυτονομία. Την πρώτη εβδομάδα τα πήγε πολύ άσχημα. Τώρα σχεδόν ένα μήνα μετά, έχει στρώσει και είναι πολύ καλύτερα. Δοκίμασε πλήρεις φορτίσεις στο 100% συνεχόμενα χωρίς διακοπή αν γίνεται. Κουμπί on-off. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πρόβλημα στο πάτημα. Απλά και μένα σε μερικά πατήματα, δεν ξυπνάει αμέσως, και σού δίνει την αίσθηση μιας μικρής καθυστέρησης μέχρι να ανάψει. Δεν το κάνει πάντα. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά διαβάζω που λέτε για αδύναμη μπαταρία, εγώ το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στο ίντερνετ με τον συγχρονισμό ανοιχτό και φωτεινότητα 70% περίπου, κλήσεις κανά μισάωρο και κανά δυο φωτογραφίες... βγάζει άνετα 22 με 25 ώρες. Νομίζω πως είναι τίμια αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά διαβάζω που λέτε για αδύναμη μπαταρία, εγώ το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στο ίντερνετ με τον συγχρονισμό ανοιχτό και φωτεινότητα 70% περίπου, κλήσεις κανά μισάωρο και κανά δυο φωτογραφίες... βγάζει άνετα 22 με 25 ώρες. Νομίζω πως είναι τίμια αυτονομία Αυτό που περιγράφεις είναι κάτω της μέσης χρήσης, οπότε είναι αναμενόμενο να βγάζεις τόσες ώρες. Σίγουρα πάντως με τέτοια χρήση σε προηγούμενα smarthphones μπορεί να έβγαζες και 3 ημέρες! Οπότε δεν είναι και τόσο καλά η 1 περίπου ημέρα αυτονομίας. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου λοιπόν μετά από 1 εβδομάδα συμβίωσης. (Είναι το μοντέλο με τα "ποδαράκια" αν παίζει κάπου αλλού ρόλο). 1) Rom rasbeanjelly / stock kernel 2) Απόκριση-Ταχύτητα: Δεν έχει μασήσει πουθενά. Σε ίδιο wifi οι σελίδες ανοίγουν στο μισό χρόνο από ότι το Galaxy Nexus. Νόμιζα ότι το Gnex ήταν γρήγορο αλλά αυτό εδώ είναι πύραυλος. Κανένα θέμα με launcher lag, redraws κτλ. 3) Μπαταρία: Το έχω φορτίσει μόλις 2 φόρες μέσα σε μια 6 μέρες. Βεβαίως ανοίγω το 3G μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα που βρίσκομαι εκτός wi-fi, αλλά κατά τα άλλα έχω πάντα ανοιχτά wifi, συγχρονισμό, ΒΤ, GPS (τα οποία όσο δε δουλέυονται δεν τρώνε μπαταρία). Surfing ομοίως 15 λεπτά την ημέρα, ενώ μουσική και TuneIn radio μέσω wifi περίπου 1 ώρα την ημέρα. Κλήσεις επίσης λίγες. Για όποιον κάνει παρόμοια χρήση, βγαίνουν άνετα 3 μέρες και μένει και 20% υπόλοιπο, καλύτερη απο το Gnex που έβγαζε 2 με 2,5. Ορίστε και screenshot αυτή τη στιγμή που έχω να το φορτίσω από Σάββατο πρωί που το έβγαλα από βραδυνή φόρτιση: https://dl.dropboxusercontent.com/u/11392217/Screenshot_2013-04-30-11-27-16.png Γενικώς, όλες οι συσκευές με το που μπαίνουν σε λειτουργία 3g+data η αυτονομία πάει περίπατο οπότε ο καθένας κάνει τις επιλογές του. 4) Υπερθέρμανση: Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά καθώς δεν παίζω παιχνίδια (στο κινητό!) μάλλον είναι αναμενόμενο. 5) Ποιότητα κατασκευής: Δεν έχω αντιληφθεί κανένα τριγμό σε κανένα σημείο του κινητού, ούτε βόμβο στο ακουστικό ούτε γενικώς κανένα κατασκευαστικό ελάττωμα. Η συσκευή είναι συμπαγής σαν πέτρα. 6) Θήκη: Επέλεξα τελικά την Ringke Fusion και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Η εφαρμογή είναι άψογη και η προσθήκη όγκου ελάχιστη. Συγκεκριμένα, το συνολικό πλάτος από 68.7mm πηγαίνει ακριβώς 70.7 (μετρημένο με παχύμετρο) δηλαδή μιλάμε για αύξηση 1mm σε κάθε πλευρά. Το δέσιμο μάλιστα είναι τόσο καλό που αν δεν το δεις από κοντά σχεδόν δεν φαίνεται ότι φορά θήκη και μοιάζει απλά να είναι το εξωτερικό περίβλημα του τηλεφώνου. Συνολικά δεν έχω βρει ψεγάδι ως τώρα πουθενά, παρόλο που ήμουν επιφυλακτικός σε ζητήματα ποιότητας κατασκευής κυρίως. Ψέμα: Τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν ελφαρώς "ξεθωριασμένα" αλλά ίσως έχει να κάνει με το IPS πάνελ συγκρινόμενο με την Super AMOLED του Gnex. Αν και είδα ότι και αυτό αλλάζει με custom kernel οπότε μόλις με ενοχλήσει αρκετά θα φλασάρω κάποιον. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Χτες έκανα για δεύτερη φορά κρούση στο προφίλ της wind στο Facebook όσον αφορά το θέμα με τους φορτιστές. Σε ήρεμο τόνο πρότεινα και το ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων όσο τις αξίας του #δωρου#. Προφανώς και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση πάντως μου απάντησαν ότι θα έχουν οριστική απάντηση μέσα στη μέρα. Επαναλαμβάνω ότι μου λένε μεταφέρω χωρίς κάποια εσωτερική πληροφόρηση η ξαδερφο που δουλεύει στην wind κτλ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αν σου απαντήσουν σφύρα μας. Αν, από θαύμα, γίνει είμαι σίγουρος οτι θα ενημερώσεις και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ακριβώς τα ίδια παρατηρώ κι εγώ. Το έχω 3 εβδομάδες περίπου, αγορασμένο από UK. Υπερθέρμανση. Όχι κάτι δραματικό, αλλά σίγουρα πιο ζεστό σε φάσεις από το Nexus S Κουμπί on-off. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πρόβλημα στο πάτημα. Απλά και μένα σε μερικά πατήματα, δεν ξυπνάει αμέσως, και σού δίνει την αίσθηση μιας μικρής καθυστέρησης μέχρι να ανάψει. Δεν το κάνει πάντα. Η υπερθέρμανση είναι αισθητή σχεδόν σε κάθε χρήση του κινητού. Αν παίξω και παιχνίδι δεν κρύβω ότι τρομάζω να το συνεχίσω για ώρα! Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω κερνελ μιας και μάλλον από εκεί προέρχεται και το θέμα με το on off γιατί όπως είπες δεν το κάνει πάντα ούτε έχει πρόβλημα στο πάτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για να δούμε. https://www.facebook.com/notes/wind/lg-nexus-4-a%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82/525649174162773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Zong λες? Τουλαχιστον δωσαν μια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Zong λες? Τουλαχιστον δωσαν μια απαντηση Τους είχα ταράξει και εγώ στο FB για δύο εβδομάδες περίπου. Το γεγονός οτι απάντησαν μόνο θετικό είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 η προσφορά με δώρο τον ασύρματο φορτιστή εάν αγοράσουμε από την wind ισχύει ακόμη;; γιατί νόμιζα ότι την σταμάτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 η προσφορά με δώρο τον ασύρματο φορτιστή εάν αγοράσουμε από την wind ισχύει ακόμη;; γιατί νόμιζα ότι την σταμάτησαν. το σάββατο το πήρα και μου είπαν ναι ! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει. Περνάει αρκετή ώρα και βλέπω πως δεν έχω λάβει κανένα email, ανοίγω το Gmail και βλέπω μήνυμα ότι ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος. Μπαίνω στον λογαριασμό μου και βλέπω πως έχει απενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός για όλες τις υπηρεσίες. Πως γίνεται αυτό; Έχω stock rom, stock kernel με root. Edit: Δεν είχα τσεκάρει τον αυτόματο συγχρονισμό δεδομένο από το μενού ρυθμίσεις-> χρήση δεδομένων. Εγώ πάντως δεν το έκανα αυτό. Edited April 30, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω avatar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά διαβάζω που λέτε για αδύναμη μπαταρία, εγώ το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στο ίντερνετ με τον συγχρονισμό ανοιχτό και φωτεινότητα 70% περίπου, κλήσεις κανά μισάωρο και κανά δυο φωτογραφίες... βγάζει άνετα 22 με 25 ώρες. Νομίζω πως είναι τίμια αυτονομία ... Βεβαίως ανοίγω το 3G μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα που βρίσκομαι εκτός wi-fi, αλλά κατά τα άλλα έχω πάντα ανοιχτά wifi, συγχρονισμό, ΒΤ, GPS (τα οποία όσο δε δουλέυονται δεν τρώνε μπαταρία)... Ο συγχρονισμός και το gps δεν τσακίζουν την μπαταρία; Καταλαβαίνω ότι δεν δουλεύουν συνέχεια αλλά λογικά πρέπει να ξυπνάνε τη συσκευή πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το GPS τρώει μπαταρία όχι όταν είναι ανοικτό, αλλά όταν χρησιμοποιείται από κάποιες εφαρμογές, όπως navigation applications, Facebook check in ή άλλα παρόμοια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το GPS τρώει μπαταρία όχι όταν είναι ανοικτό, αλλά όταν χρησιμοποιείται από κάποιες εφαρμογές, όπως navigation applications, Facebook check in ή άλλα παρόμοια. Όταν δεν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα και πάνω αριστερά εμφανίζεται το gps τότε τρώει μπαταρία; πολλές φορές ενώ έχω κλειδωμένη την οθόνη και πατοντας το κουμπί να άνοιξη η οθόνη Τσακ αυτό εκεί να προσπαθεί να εντόπιση την θέση μου.. Και αλλά κινητά το κάνουν αυτό αμα εχεις ανοιχτό το δορυφόροι GPS. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts