Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε μεμβράνη πίσω, κρίμα είναι να χάσεις το ματριξ.

Μα και με μεμβράνη πίσω το χάνεις το μάτριξ ουσιαστικά, αφού φαίνεται πολύ αμυδρά (τουλάχιστον με αυτή που είχε πάνω του όταν το έβγαλα απ το κουτί).

Οταν το πηρα εβγαλα απο πισω μονο το imei και αφησα τη ζελατινα που ειχε πανω.μια χαρα φαινεται.

Καλά καλά, αν βγάλεις τη μεμβράνη πες μου μετά αν φαινόταν μια χαρά.. Δεν έχεις δει πως είναι κανονικά, πως ξέρεις αν φαίνεται μια χαρά?? ;)

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και το δικο μου ακουγεται στο πανω μερος,σαν κατι να ειναι ξεβιδωτο αν το χτυπησεις με τα δαχτυλα...τι ειναι αυτο?παιρνει φαρμακο?
2i6fhs-5.png

Επίσης αυτό που είπα προηγουμένως για την κάμερα που κουδουνίζει, πρέπει να έχει διορθωθεί στην καινούρια έκδοση με τα ποδαράκια, καθώς εγώ που την έχω δεν κουδουνίζει, και απ ότι διάβασα στο λινκ που έχω δώσει πιο πάνω, παρατήρησαν αλλαγή στο δακτυλίδι γύρω από το φακό της κάμερας (το μίκρυναν), κάτι που πιθανολογώ ότι έγινε για να "σφίξει" τον φακό και να μην κουνιέται.

Για του λόγου το αληθές: "Another design change would be in the size of the camera lens’ outer ring which has been made smaller. At the moment no one can quite figure out the reason behind the change, so MobiFlip has attributed the change to mere aesthetics. Since we don’t own the newly designed Nexus 4, we can’t tell if this might have affected the performance of the camera."

Edited by Edmont_Dantes

τελικα το ηχειο ειναι τοσο χαλια?το ξερω οτι το εχω ξαναρωτησει αλλα βλεπω και αλλους που εχουν παραπονα.

το ειχα δοκιμασει στο public μεσημερι που δεν ειχε κοσμο και μου φανηκε και μενα οτι ηταν χαμηλο.σε σχεση με το iphone που ειχα.ειδικα αν η ενταση του ηχου ηταν στην μεση δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα.

Σε σχεση με το s3 που ειχα πιστευω πως το nexus ειναι πιο δυνατο.εχω βαλει κ ενα soundtrack (chilli pepers cant stop)καλο κ ακουγεται πολυ δυνατα.

Καλησπέρα παιδιά, ήρθε στα χέρια μου ένα lg nexus 4 από us ξεκλειδωμένο παίζει κανονικά με cosmote που έχω..αλλά εχει μέσα CyanogenMod rom και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την official ρομ αν ναι από που και αν το κάνω αυτό αν όντως πάλι θα είναι ξεκλειδωμένο.τι έχετε να μου προτείνετε?
1+ Never Settle

Καλησπέρα παιδιά, ήρθε στα χέρια μου ένα lg nexus 4 από us ξεκλειδωμένο παίζει κανονικά με cosmote που έχω..αλλά εχει μέσα CyanogenMod rom και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την official ρομ αν ναι από που και αν το κάνω αυτό αν όντως πάλι θα είναι ξεκλειδωμένο.τι έχετε να μου προτείνετε?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 ή με το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ωραία με το toolkit ποια rom πρέπει να βάλω?

1+ Never Settle

Ωραία με το toolkit ποια rom πρέπει να βάλω?

4.2.2 είναι η τελευταία

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

4.2.2 είναι η τελευταία

εχει σχέση η rom με το αν θα είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο το τηλέφωνο? η μήπως το παιδί εννοούσε ότι ήταν root

1+ Never Settle

εχει σχέση η rom με το αν θα είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο το τηλέφωνο? η μήπως το παιδί εννοούσε ότι ήταν root

Η ρομ δεν παίζει ρόλο.Ξεκλείδωτο είναι για όλα τα δίκτυα έτσι και αλλιώς. Το παιδί εννοούσε προφανώς για τον bootloader που αν δεν είναι ξεκλείδωτος δεν μπορείς να γράψεις και να σβήσεις καμία ρομ στο τηλέφωνο. Αυτό φαίνεται όταν bootαρει από ένα λουκετάκι στο κάτω μέρος της οθόνης κάτω από το Google. Αν εμφανίζεται είναι ξεκλείδωτος.

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Η ρομ δεν παίζει ρόλο.Ξεκλείδωτο είναι για όλα τα δίκτυα έτσι και αλλιώς. Το παιδί εννοούσε προφανώς για τον bootloader που αν δεν είναι ξεκλείδωτος δεν μπορείς να γράψεις και να σβήσεις καμία ρομ στο τηλέφωνο. Αυτό φαίνεται όταν bootαρει από ένα λουκετάκι στο κάτω μέρος της οθόνης κάτω από το Google. Αν εμφανίζεται είναι ξεκλείδωτος.

ναι φαίνεται αυτό που λες

οπότε μέσο toolkit θα κάνω την αλλαγή στην γνήσια rom

1+ Never Settle

Δεν ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο toolkit δεν κατεβάζει την stock rom 4.2....

Δεν εχει και τόσο σημασία γιατί θα σου έρθει ΟΤΑ μετά αλλά δοκιμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015469

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δεν εχει και τόσο σημασία γιατί θα σου έρθει ΟΤΑ μετά αλλά δοκιμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015469

Τι εννοείς με το δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί θα μου έρθει OTA μετά?

1+ Never Settle

Τι εννοείς με το δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί θα μου έρθει OTA μετά?

Αν βάλεις την 4.2.1 η 4.2.2 θα σου ερθει μέσω Wifi. Αλλά βάλε το άλλο τουλκιτ, νομιζω το υποστηρίζει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παιδιά έχω το τηλέφωνο μια βδομάδα και είμαι υπερευχαριστημένος. Η πλάτη όντως είναι επιρεπής σε γρατζουνιές αλλά τι να κάνουμε. Έχω μια ερώτηση μόνο. Στα location services, έχω ενεργοποιημένο το mobile networks. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πχ το Facebook ανοίγει μόνο του το GPS (δλδ τσεκάρεται μόνο του και το κουτάκι του GPS!!). Επίσης ενώ υποτίθεται έχω κλειστο GPS, το Facebook στην κατανάλωση μου έβγαλε τεράστια χρήση από GPS... Ιδέες;

Παιδιά έχω το τηλέφωνο μια βδομάδα και είμαι υπερευχαριστημένος. Η πλάτη όντως είναι επιρεπής σε γρατζουνιές αλλά τι να κάνουμε. Έχω μια ερώτηση μόνο. Στα location services, έχω ενεργοποιημένο το mobile networks. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πχ το Facebook ανοίγει μόνο του το GPS (δλδ τσεκάρεται μόνο του και το κουτάκι του GPS!!). Επίσης ενώ υποτίθεται έχω κλειστο GPS, το Facebook στην κατανάλωση μου έβγαλε τεράστια χρήση από GPS... Ιδέες;

Βγάλε από την εφαρμογή του facebook το messenger location services.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Πριν 3 μέρες ενω το έχω ανοιχτό και φορτίζει χωρίς να έχω τίποτα να τρέχει με κλειστή οθόνη πάω να πατήσω το power button τίποτα. Νεκρό. Πατημένο το κουμπί για δέκα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και άνοιξε. Εχθες είπα να βγάλω το AntiVirus μιας και πολλά άτομα δεν το χρεισιμοποιουν και για να μην καταναλώνει και μπαταρία. Το βράδυ ενώ η μπαταρία είναι 48% το κλείνω και σήμερα το πρωί το ανοίγω μετα από 7 ώρες και η μπαταρία είναι στο 2% και πριν προλαβω να το βάλω στην μπριζα κλείνει.. Ηταν κλειστό και έτρωγε μπαταρία; αυτό μου έχει ξανασυμβεί ποιο παλιά μια φορά σε iPhone 4. Τώρα το έχω φορτηζει κανονικά. Η μπαταρία δεν μου έβγαλε καμία ενδηξη βλάβης από το πρόγραμμα που έχω. Απο θερμοκρασίες είναι συχνα κοντά στους 40 επειδή χρεισιμοποιω όλο data δεν έχω wifi. Που μπορεί να οφείλεται η κατανάλωση μπαταρίας ενώ είναι κλειστό; και ανοιχτό να ήταν το πολύ να έπεφτε 10%. Γενικά δεν μου κάνει χαζα ουτε κολλάει. Αν και σκέφτομαι να δω και το xperia Z 499€ (αλλά και εκεί φοβάμαι την Sony με τα καμένα pixel)
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Σε σύγκριση με το Galaxy Nexus πως τα πάει η μπαταρία; Μπορώ να πω ότι με το Gnex είχα ησυχάσει σχετικά καθώς έκλεινα και 2ήμερα χωρίς φόρτιση αν δεν δούλευα πολύ το 3G.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πριν 3 μέρες ενω το έχω ανοιχτό και φορτίζει χωρίς να έχω τίποτα να τρέχει με κλειστή οθόνη πάω να πατήσω το power button τίποτα. Νεκρό. Πατημένο το κουμπί για δέκα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και άνοιξε. Εχθες είπα να βγάλω το AntiVirus μιας και πολλά άτομα δεν το χρεισιμοποιουν και για να μην καταναλώνει και μπαταρία. Το βράδυ ενώ η μπαταρία είναι 48% το κλείνω και σήμερα το πρωί το ανοίγω μετα από 7 ώρες και η μπαταρία είναι στο 2% και πριν προλαβω να το βάλω στην μπριζα κλείνει.. Ηταν κλειστό και έτρωγε μπαταρία; αυτό μου έχει ξανασυμβεί ποιο παλιά μια φορά σε iPhone 4. Τώρα το έχω φορτηζει κανονικά. Η μπαταρία δεν μου έβγαλε καμία ενδηξη βλάβης από το πρόγραμμα που έχω. Απο θερμοκρασίες είναι συχνα κοντά στους 40 επειδή χρεισιμοποιω όλο data δεν έχω wifi. Που μπορεί να οφείλεται η κατανάλωση μπαταρίας ενώ είναι κλειστό; και ανοιχτό να ήταν το πολύ να έπεφτε 10%. Γενικά δεν μου κάνει χαζα ουτε κολλάει. Αν και σκέφτομαι να δω και το xperia Z 499€ (αλλά και εκεί φοβάμαι την Sony με τα καμένα pixel)

Βάλε better battery stats για να δεις τα wakelocks.δεν είναι κάτι ανησυχητικό.τι Ρομ έχεις κ κερνελ;κάτι που έτρεχε έτρωγε τη μπαταρια

Δημήτρης

Βάλε better battery stats για να δεις τα wakelocks.δεν είναι κάτι ανησυχητικό.τι Ρομ έχεις κ κερνελ;κάτι που έτρεχε έτρωγε τη μπαταρια

Κλειστό το κινητό και κάτι έτρεχε...

Είναι stock το κινητό. Όλες η εφαρμογές από play store εκτός την tubemate. Vetter battery stats τι είναι; εφαρμογή που μου δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Σε σύγκριση με το Galaxy Nexus πως τα πάει η μπαταρία; Μπορώ να πω ότι με το Gnex είχα ησυχάσει σχετικά καθώς έκλεινα και 2ήμερα χωρίς φόρτιση αν δεν δούλευα πολύ το 3G.

Έχω την εντύπωση ότι τα πάει καλύτερα το nexus 4. Πάντως χειρότερο δεν είναι σίγουρα.

Είναι stock το κινητό. Όλες η εφαρμογές από play store εκτός την tubemate. Vetter battery stats τι είναι; εφαρμογή που μου δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας;

Δεν θα σου έδειχνε το betterbatterystats τίποτα, αφού το είχες κλειστό (power off και όχι απλά με σβησμένη οθόνη, σωστα?).Ο φίλος δεν κατάλαβε ότι το ειχες τελείως κλειστό

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αφού ήταν κλειστό πώς κάτι έτρεχε;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)