g47 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Τουλαχιστον καποιοι λεγαμε σε αυτο το θεμα να μην το παρετε απο εδω και μερικοι αλλαξαν γνωμη γλυτωνοντας την ''ευκαιρια'' της wind και το πηραν απο εξω. Οτι ο φορτιστης ηταν ο λογος να ειναι τοσο πιο ακριβο δηλαδη... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα, Αυτός είναι ο τρόπος παραγγελίας από το Play UK? Nexus συσκευές από το Play Store! (Αν δεν είναι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιο pm?) Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα, Αυτός είναι ο τρόπος παραγγελίας από το Play UK? Nexus συσκευές από το Play Store! (Αν δεν είναι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιο pm?) Γενικά ναι.Απλα πρεπει η Google να έχει αλλάξει το τροπο που κανει ταυτοποίηση πιστωτικής και διεύθυνση αποστολης με αποτέλεσμα τη προηγούμενη εβδομαδα να φάω cancel σε παραγγελία που εκανα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδιά για το θέμα του φορτιστή είμαι και εγώ στην αναμονή.Εγώ το πήρα από Public και μου υπέγραψαν πάνω ότι διακαιούμαι το φορτιστή. Αν δεν το φέρουν ώς το τέλος του μήνα, θα κάνω καταγγελία. Επίσης από ότι με είχαν ενημερώσει το δώρο αυτό δεν το κάνουν ούτε τα Public ούτε η wind αλλά ή ίδια η LG, ίσως για αυτό σας παραπέμπουν στην LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Είναι η απόλυτη ξεφτίλα μάλλον.. ετοιμάζομαι για καταγγελία στην ΓΓ Καταναλωτή.... Από 26/2 το έχω αγοράσει και ακόμα τίποτα Και εγώ τότε το πείρα 26/2 (δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλια μου) και με είπαν τον άλλον μήνα.. Ποια καταγγελία Ελλάδα είσαι πιστεύεις θα βρεις το δίκιο σου η να το τρέξεις δικαστικός για να πάρεις μια απόφαση μετά από πέντε χρόνια; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλησπερα να κανω μια γρηγορη ερωτηση . πως μπορουμε να αφαιρεσουμε καποια απο τις αρχικες οθονες ; το εχει παρει ενας φιλοςκαι τωρα το μαθαίνει ευχαριστω Καμια βοηθεια παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καμια βοηθεια παιδιά; Μονο αμα αλλαξει launcher Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 σοβαρά;τζάμπα ψάχνει τόση ωρα; χαχαχαχαχα οκ θα το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Στο sony ericsson arc s όταν παίζεις μουσική από το κινητό σου μπορείς να πατήσεις like και ανοιγη ενα παράθυρο γράφεις και το σχόλιο σου και το ανεβάζεις στο facebook.. Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει και στο δικο μας κινητό..... Όπως και μια αλλη εφαρμογή που συνχρονιζονται οι επαφές του κινητού με το facebook και αυτόματα μπαίνουν οι φωτογραφιες στης επαφές. Οπότε όταν κάποιος αλλάξει την φωτογραφία του στο profile του αυτόματα να αλλάζει και στο κινητό μας.. Όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει.... ;) Κατεβάζεις το friendcaster. Δεν κανείς log in. Πας στα settings της συσκευής και στο accounts προσθετεις το friendcaster. Τώρα που θα σε πάει στην εφαρμογή, κανείς log in. Και μετά στα settings του friendcaster επιλέγεις συγχρονισμό επαφών. Αν έχεις κάνει ήδη log in στο friendcaster, κανείς log out και ακολουθεις την παραπάνω διαδικασία. Μετά πρέπει να κανείς join τις επαφες σου με τις επαφες του friendcaster. Για την μουσική, με την στόκ εφαρμογή δεν γίνεται. Βρες κάποιον player στο store που να μπορει να κάνει αυτό που θες. Edited April 9, 2013 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Κατεβάζεις το friendcaster. Δεν κανείς log in. Πας στα settings της συσκευής και στο accounts προσθετεις το friendcaster. Τώρα που θα σε πάει στην εφαρμογή, κανείς log in. Και μετά στα settings του friendcaster επιλέγεις συγχρονισμό επαφών. Αν έχεις κάνει ήδη log in στο friendcaster, κανείς log out και ακολουθεις την παραπάνω διαδικασία. Μετά πρέπει να κανείς join τις επαφες σου με τις επαφες του friendcaster. Για την μουσική, με την στόκ εφαρμογή δεν γίνεται. Βρες κάποιον player στο store που να μπορει να κάνει αυτό που θες. Το έκανα. Και εκεί που είχα 100 αριθμούς τώρα έχω 1000. Μου πέρασε όλους τους φιλους απο το facebook.....:/ Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το έκανα. Και εκεί που είχα 100 αριθμούς τώρα έχω 1000. Μου πέρασε όλους τους φιλους απο το facebook.....:/ Κάνε merge με το go contacts Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά, δεν έχει κανένα θέμα με το wifi δέκτη έτσι? Γιατί είδα στο σκρούτζ : "chalex2000 στις 31/03/2013 Ολα καλα εκτος απο το θεμα του wifi... To χανει και το ξαναβρισκει... ειναι γνωστο θεμα... και αυτο Χαλαει πολυ την καλη του εικονα" και τρόμαξα λίγο.. Πήγα και το δα σήμερα πάντως από κοντά. Καμία σχέση στην αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι με το S3. Μπορεί αυτό τελικά να είναι που θα γύρει τη ζυγαριά υπέρ του για μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το έκανα. Και εκεί που είχα 100 αριθμούς τώρα έχω 1000. Μου πέρασε όλους τους φιλους απο το facebook.....:/ Όποτε, κάνε το πιο απλό. Πάνε στο contacts-settings και ρύθμισε να εμφανιζει μόνο επαφες με τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κανένα νέο με το buzzing του ακουστικού απο αυτούς που ήρθαν σε επικοινωνία με την lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παίδες όσοι έχετε stock συσκευή(stock rom Κλπ.) τι score έχετε στο antutu? Ψάχνω ένα σημείο αναφοράς να δω αν τα πάει καλά η δική μου συσκευή αλλά στο ranking είναι κυρίως χρήστες με άλλες roms και O/C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κανένα νέο με το buzzing του ακουστικού απο αυτούς που ήρθαν σε επικοινωνία με την lg? Eγώ το πήγα στο service, του άλλαξαν ακουστικό, του αλλαξαν πλακέτα και τίποτα. Τώρα περιμένουν απάντηση απο την LG για το τι θα κάνουν..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Eγώ το πήγα στο service, του άλλαξαν ακουστικό, του αλλαξαν πλακέτα και τίποτα. Τώρα περιμένουν απάντηση απο την LG για το τι θα κάνουν..:( Δεν είναι πρόβλημα hardware, αλλά software update, το οποίο θα λυθεί σε επόμενη έκδοση android update! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351750&page=122#1820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σπαστικο το κουδουνισμα απο την καμερα.Λιγο στη παλαμη να το χτυπησω ή στο αυτι και το ακουω.Μπορει ναναι και απο το πεσιμο βεβαια αλλα μια χαρα βγαζει φωτο ακομα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Παίδες όσοι έχετε stock συσκευή(stock rom Κλπ.) τι score έχετε στο antutu? Ψάχνω ένα σημείο αναφοράς να δω αν τα πάει καλά η δική μου συσκευή αλλά στο ranking είναι κυρίως χρήστες με άλλες roms και O/C φίλε μόλις έκανα ένα τεστ με το antutu v3.2.2 έπιασε 16496. το κινητό σε κατάσταση τελείως στοκ! edit: μόλις έκανα και μια δεύτερη στο καπάκι και έπιασε 17381!! Edited April 11, 2013 by wicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σπαστικο το κουδουνισμα απο την καμερα.Λιγο στη παλαμη να το χτυπησω ή στο αυτι και το ακουω.Μπορει ναναι και απο το πεσιμο βεβαια αλλα μια χαρα βγαζει φωτο ακομα! Το ίδιο κάνει σε όλους. Ακόμη και όταν ακουμπάς κάπου το κινητό το κουδούνισμα ακούγεται. Δεν είναι από το πέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το ίδιο κάνει σε όλους. Ακόμη και όταν ακουμπάς κάπου το κινητό το κουδούνισμα ακούγεται. Δεν είναι από το πέσιμο. Ναι και εμένα το ίδιο κάνει. Σπαστικο είναι και εμένα μου τη δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το ίδιο κάνει σε όλους. Ακόμη και όταν ακουμπάς κάπου το κινητό το κουδούνισμα ακούγεται. Δεν είναι από το πέσιμο. Ναι και εμένα το ίδιο κάνει. Σπαστικο είναι και εμένα μου τη δίνει Nαι το χα διαβασει και παλιοτερα αλλα δν ειχα δωσει σημασια στο ποσο ακουγοταν μεχρι π μου επεσε.Επρεπε να το μονταρουν αλλιως ρε γμτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δεν είναι πρόβλημα hardware, αλλά software update, το οποίο θα λυθεί σε επόμενη έκδοση android update! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351750&page=122#1820 Όχι, https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=39936 απάντηση 693. απλά του επανεγκατέστησαν την ρομ δέν του έφτιαξαν τίποτα. Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Προερχόμενος από galaxy note και s3 έχω μια απορία, θέλω με κάποιο πρόγραμμα όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να συγχρονιζονται οι φωτογραφίες μου, δηλαδή να αντίγραφονται αυτόματα οι νέες φωτογραφίες που έχω τραβήξει στον φάκελο του υπολογιστή. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με τρίτο πρόγραμμα. Με τα προηγούμενα τηλέφωνα το έκανα μέσω του Samsung kies. Επίσης να αναφέρω πληροφοριακά πως και τα mediamarkt Γερμανίας πωλούν το τηλέφωνο ίδια τιμή πλέον με το Google store δηλαδή, 349€ για την έκδοση με τα 16gb και παρέχουν με 90€ ασφάλιση για δύο χρόνια σε περίπτωση που σπάσει, κλαπεί. Edited April 12, 2013 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το θέμα του wifi που όταν η συσκευή μπαίνει σε deep sleep δεν έρχονται μηνύματα και ειδοποίησεις μέχρι να ανοίξεις πάλι την οθόνη είναι γενικό, το έχουν όλα τα nexus 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts