paris_89 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Και κατι ακομα, ειναι 4G ; Όχι φίλε δεν είναι 4G. Το κινητό εσωτερικά είχε δέκτη για κάποια μπάντα 4G που δεν χρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ναι ειναι. Απο τη στιγμη που καποιο υποσυστημα μενει stand by, καιει. Το ποσο ακριβως δε θα στο απαντησει κανεις γιατι δε γινεται να το απομονωσεις και να δεις καταναλωση. Δες ποσο εκαιγες με τη καταναλωση που αντιστοιχει στο δικο σου τροπο χρησης και μετα συγκρινε. Οποτε κραταω το GS 3 μου μεχρι να βγει το 4. Δεν θεωρω τρελη αναβαθμιση το Nexus 4 διοτι απο οτι ακουσα εχει θεματα με την μπαταρια ( LG rulezzz) . Ομως σαν κατασκευη μου αρεσει πολυ ! Κριμα γιατι ηθελα 4G . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλησπέρα !! Έχετε παρατηρησει όταν φορτίζει το τηλέφωνο και το " ζοριζετε" ποσο ζεσταίνεται στο πίσω μέρος; Κ το x10 που έχω άμα το ζοριζω οταν φορτίσει ζεσταίνεται κ το θεωρώ λογικό! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Κ το x10 που έχω άμα το ζοριζω οταν φορτίσει ζεσταίνεται κ το θεωρώ λογικό! Αν κατάλαβα καλά όταν ζεσταινεται ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστη. > http://techie-buzz.com/mobile-news/nexus-4-updated-benchmark-scores-show-the-real-power-of-the-s4-pro-soc.html Μάλιστα του κανουν benchmark όταν είναι ζεστό και το βάζουν και σε κρύο "περιβαλλον" και τα αποτελεσματα είναι εντυπωσιακά... Επίσης οποίος θέλει > http://www.androidauthority.com/nexus-4-overheating-problem-156835/ Edited March 2, 2013 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Και εμένα το κανει αυτό. Περίεργο. Εχει αναφερθεί και στο εξωτερικό; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Οποτε κραταω το GS 3 μου μεχρι να βγει το 4. Δεν θεωρω τρελη αναβαθμιση το Nexus 4 διοτι απο οτι ακουσα εχει θεματα με την μπαταρια ( LG rulezzz) . Ομως σαν κατασκευη μου αρεσει πολυ ! Κριμα γιατι ηθελα 4G . Δεν ξέρω για ποια θέματα με την μπαταρία έχεις ακούσει, εγώ πάντως με Codefirex και Franko r93 έχω την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Κάπου διάβασα πως είναι το gyroscopic sensor του που ακούγεται. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν ξέρω για ποια θέματα με την μπαταρία έχεις ακούσει, εγώ πάντως με Codefirex και Franko r93 έχω την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ;) Ποια εκδοση δουλευεις? Stable η nightly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ποια εκδοση δουλευεις? Stable η nightly? Την Stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν ξέρω για ποια θέματα με την μπαταρία έχεις ακούσει, εγώ πάντως με Codefirex και Franko r93 έχω την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ;) Ε καλα με πατεντες μιλας εσυ φιλε,εγω σου λέω για μαμα κινητο. Το GS 3 κραταει με full ολα πανω απο 8 ωρες. Το τελευταιο LG 4Χ που ειχα στο 3ωρο εσβηνε με τα ιδια πραγματα. Οποτε καταλαβαινεις μιλαμε για μερα με νυχτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ε καλα με πατεντες μιλας εσυ φιλε,εγω σου λέω για μαμα κινητο. Το GS 3 κραταει με full ολα πανω απο 8 ωρες. Το τελευταιο LG 4Χ που ειχα στο 3ωρο εσβηνε με τα ιδια πραγματα. Οποτε καταλαβαινεις μιλαμε για μερα με νυχτα ! Εδώ δεν μιλάμε όμως για το LG 4X αλλά για το Nexus. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Nexus παίρνουν όσοι θέλουν να περνάνε custom roms και να πειραματίζονται με το κινητό. Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό αλλά μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εμενα ηρθε χτες,με 60% μπαταρια,το εβαλα κατευθειαν φορτιση κ μετα το ανοιξα,οπως μου ειπαν απο την εταιρια. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εδώ δεν μιλάμε όμως για το LG 4X αλλά για το Nexus. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Nexus παίρνουν όσοι θέλουν να περνάνε custom roms και να πειραματίζονται με το κινητό. Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό αλλά μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για άλλη συσκευή. Συμφωνω απλα για καποιον που το εχει " μαμα " το κινητο το GS 3 ειναι μονοδρομος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν ξέρω για ποια θέματα με την μπαταρία έχεις ακούσει, εγώ πάντως με Codefirex και Franko r93 έχω την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ;) Για πόση αυτονομία μιλάς? Γιατι εγώ μόνο με codefire πάνω απο 3,5 ώρες με το ζόρι δε βλεπω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Θα ηθελα να μου πει καποιος την αποψη του για τα κουμπια που βρισκονται στην οθονη. Εχω διαβασει οτι μειωνουν το μεγεθος της και οτι ειναι λιγο δυσχρηστα. Επειδη εχω galaxy s3 φοβαμαι οτι θα μου κακοφανει το μεγεθος της οθονης απο τις 4,8 στις 4,7 και ακομα λιγοτερες πραγματικες ιντσες. Σκοπευω να αγορασω το nexus την δευτερα αλλα δεν το εχω δει απο κοντα . Για αυτο η γνωμη σας απο την καθημερινη χρηση θα με βοηθουσε αφανταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 όπως το έβαλα για φόρτιση χθες βράδυ με 40% μπαταρία, σήμερα δεν ανοίγει δεν κάνει τίποτε. Το ξαναέβαλα στην πρίζα μήπως και δεν έκανε επαφή πάλι τίποτε. Ούτε λογότυπο ούτε φως ούτε τίποτε. "Πτώμα" κανεις κάποια ιδέα βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Για πόση αυτονομία μιλάς? Γιατι εγώ μόνο με codefire πάνω απο 3,5 ώρες με το ζόρι δε βλεπω Πέρνα και την τελευταία έκδοση του Franko (την 93) και δες την συσκευή σε καθημερινή χρήση. Ανεξάρτητα από screen on time και διάφορες μετρήσεις αυτό που ο καθένας πρέπει (ή θα πρέπει) να παρατηρεί είναι το πως συμπεριφέρεται η συσκευή σε μία τυπική μέρα με συγκεκριμένες εργασίες. Εμένα προσωπικά ο συγκεκριμένος συνδυασμός με 3g κλειστό, φωτεινότητα περίπου στο 70%, πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα και internet περίπου μία ώρα κάθε μέρα όπως προείπα μου έχει δώσει την καλύτερη αυτονομία από όλες τις συσκευές που είχα τα τελευταία χρόνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Φιλέ μπορείς με custom ROM να μικρινεις ή και να εξαφανησεις τελειως τα soft buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Φιλέ μπορείς με custom ROM να μικρινεις ή και να εξαφανησεις τελειως τα soft buttons Φυσικά και μπορείς, μέχρι χρώμα μπορείς να τους αλλάξεις ή να τα κάνεις διάφανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Το ιδιο εκανε και σε μενα,την 6η μερα το πηγα πισω στη wind την τεταρτη θα μου φερουν καινουργιο,Αναφερω 3 σελιδες πισω σχετικα.Ελπιζω να μην εχει και αυτο θεμα γιατι δεν θα το δεχτω και θα ζητησω χρηματα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Εχω την εντυπωση οτι θα απογοητευτεις.Τι εννοω? Με μια προχειρη ματια στο xda ειδα οτι σχεδον ολοι εχουν το ιδιο "προβλημα" και οτι το αποδιδουν στο autofocus της καμερας! Ενα μελος του forum ανοιξε τη συσκευη του, εβγαλε τη καμερα και ο ηχος σταματησε, μολις την ξαναεβαλε ξανααρχισε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989817&page=9. Μαλλον λοιπον αμα δεν κανει θορυβο θα πρεπει να ανησυχεις!!! Για να μην στεναχωριεσαι αδικα να σου πω οτι σε 3 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου (htc desire,iphone 4s και τωρα το nexus 4) παντα ακουγοταν αυτος ο ηχος απο το σημειο της καμερας.Τουλαχιστον οι 2 πρωτες για αρκετα χρονια δεν παθαν τιποτα! Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου αν μπορεις να συμβιωσεις με αυτο το "προβλημα". Απο την αλλη σε ενα μελος του xda εκπρωσοπος της Lg απαντησε οτι δεν πρεπει να κανει κανενα θορυβο!!!! Edited March 3, 2013 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Αρχισα να κουνάω τα κινητά μου να ακούσω και σε άλλα τυχόν θόρυβο και στο Note ακουσα κάτι παρόμοιο... αλλά και πάλι νομίζω ότι στο lg είναι απαράδεκτο... btw με το toolkit για το galaxy nexus θα μπορέσω να κάνω root? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Η τελευταία έκδοση του toolkit βρίσκεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015469 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Εχω την εντυπωση οτι θα απογοητευτεις.Τι εννοω? Με μια προχειρη ματια στο xda ειδα οτι σχεδον ολοι εχουν το ιδιο "προβλημα" και οτι το αποδιδουν στο autofocus της καμερας! Ενα μελος του forum ανοιξε τη συσκευη του, εβγαλε τη καμερα και ο ηχος σταματησε, μολις την ξαναεβαλε ξανααρχισε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989817&page=9. Μαλλον λοιπον αμα δεν κανει θορυβο θα πρεπει να ανησυχεις!!! Για να μην στεναχωριεσαι αδικα να σου πω οτι σε 3 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου (htc desire,iphone 4s και τωρα το nexus 4) παντα ακουγοταν αυτος ο ηχος απο το σημειο της καμερας.Τουλαχιστον οι 2 πρωτες για αρκετα χρονια δεν παθαν τιποτα! Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου αν μπορεις να συμβιωσεις με αυτο το "προβλημα". Απο την αλλη σε ενα μελος του xda εκπρωσοπος της Lg απαντησε οτι δεν πρεπει να κανει κανενα θορυβο!!!! Σε ευχαριστω για το link.Ειχες 4s και το ακουγες? Το εχω πιαση στα χερια μου και το 5 αλλα και Gs3 και αλλες συσκευες δεν εχω ακουση κατι ειλικρινα. Εχω ακομα το 3gs και μετα απο 4 χρονια δεν ακουγετε κατι :wacko: Αν και η νεα συσκευη κανει το ιδιο δεν θα συμβιωσω μαζι της και να δεχτω το προβλημα .Οχι μονο σε τηλεφωνο αλλα και σε οποιδηποτε προιον σαν καταναλωτης δεν το δεχομαι.Ελπιζω πραγματικα να ειναι οκ γιατι 5 μερες μαζι του λατρεψα την εμπειρια χρησης την ταχητητα την οθονη του και την ποιοτιτα κατασκευης συνολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ναι ακουγοταν (ανεπαισθητα στο 4s) αλλα πολυ πιο εντονα στο htc desire! Δοκιμασε με το δαχτυλο σου να χτυπησεις ελαφρα το σημειο που ειναι η καμερα ,πιστευω στα περισοτερα κινητα θα ακουσεις κατι.Φανταζομαι τα οπτικα ειναι απο τα ελαχιστα εξαρτηματα που ειναι κινουμενα πλεον μεσα στη συσκευη. Δεν θελω να σε πεισω να κρατησεις τη συσκευη,απλα να μην ταλαιπωρησε αδικα για κατι που ειναι μεχρι ενος σημειου αναποφευκτο.Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι ειδικα το htc desire που ηταν η βασικη συσκευη μου για 3 χρονια και εκανε σαν "κουδουνιστρα" αμα χτυπαγες το πισω καπακι δεν παρουσιασε κανενα μα κανενα προβλημα. Απλα ηταν καιρος του να αντικατασταθει (ακομα το χρησιμοποιω οταν θελω να φορτισω το nexus,θελω στις αρχες τουλαχιστον να φορτιζω τις συσκευες μου κλειστες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts