Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αναφέρομαι σε custom rom, αλλά σε custom recovery, το οποίο πέρασα με to root kit. Είμαι με ξεκλείδωτο bootloader, root κι έχω περάσει και custom recovery, αντί του μαμίσιου, με το root kit. Φοράω όμως stock 4.2.2. Η ερώτηση είναι αν έρθει επίσημο update θα το περάσει ή θα κολλήσει;

Θα πρέπει να ξαναπεράσεις την stock recovery και θα είσαι οκ..root και bootloader δεν παίζουν ρόλο:)

Αντώνης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα κλείνω την πρώτη βδομάδα συνύπαρξης με το nexus μου!

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το HTC desire η μετάβαση ήταν εύκολη αλλά ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω την ταχύτητα την ομαλότητα και τον τεράστιο χώρο που έχω για εφαρμογές!

Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να καταλήξω σε αυτή τη συσκευή και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για κάτι καινούριο, γρήγορο όμορφο και από τεχνολογικής άποψης ελπίζω future proof!

Δεν αναφέρομαι σε custom rom, αλλά σε custom recovery, το οποίο πέρασα με to root kit. Είμαι με ξεκλείδωτο bootloader, root κι έχω περάσει και custom recovery, αντί του μαμίσιου, με το root kit. Φοράω όμως stock 4.2.2. Η ερώτηση είναι αν έρθει επίσημο update θα το περάσει ή θα κολλήσει;

Αν εχεις CWM recovery τοτε η ΟΤΑ εγκαθισταται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Επισης κραταει και το root αλλα και τον εαυτο της

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Πως ενεργοποιείται το led εμπρός;

Έχω τσεκαρισμένη την επιλογή Ρυθμίσεις-Προβολή-Φωτεινός παλμός ειδοποίησης.

Είμαι σε καθαρή original 4.2.2.

Ευχαριστώ.

Δε σου λειτουργεί καθόλου, ούτε στις αναπάντητες;

Βάλε το Light Flow. Το συγκεκριμένο είναι δωρεάν.

Δε σου λειτουργεί καθόλου, ούτε στις αναπάντητες;

Βάλε το Light Flow. Το συγκεκριμένο είναι δωρεάν.

1,75€ κάνει!

Δεν βλέπω να μου ενεργοποιείται, ενώ έχω τσεκαρισμένη την επιλογή Φωτεινός παλμός ειδοποίησης.

Μήπως πρέπει να τσεκάρω και κάποια άλλη ρύθμιση;

Σε ποιες περιπτώσεις ανάβει... sms και αναπάντητες κλήσεις;

Μπορεί κάποιος που δοκίμασε, να μου πει τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί;

Είμαι σε original 4.2.2.

Ευχαριστώ.

Edited by alcateluser

Καλησπέρα στο forum, παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα το κινητό αγορασμένο από wind. Παρατήρησα ότι γενικά στις κλήσεις όταν μιλάω κάνει κάτι μικροδιακοπές, τρεμοπαιξίματα στην φωνή του άλλου, κάτι περίεργα σα να μην έχει σήμα ο άλλος(ενώ στην πραγματικότητα έχει πολύ καλό σήμα). Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό? Εν τω μεταξύ δε το κάνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Εσείς έχετε προσέξει κάτι παρόμοιο με την ποιότητα των κλήσεων? Ευχαριστώ.

Υ.γ.: επίσης όταν δέχομαι αναπάντητες κλήσεις δεν ανάβει το ledaki. Ανάβει μόνο με sms kai facebook messenger.

Edited by cuculos

Χμμ.. πότε έπαψε να είναι δωρεάν, αφού υπάρχει και άλλη έκδοση.

Το link που έδωσες είναι στο 1,75€.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&hl=el

Πρέπει να έχω εφαρμογή για να ενεργοποιηθεί το led notifications;

Το link που έδωσες είναι στο 1,75€.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&hl=el

Πρέπει να έχω εφαρμογή για να ενεργοποιηθεί το led notifications;

Πριν λίγες εβδομάδες που το έβαλα εγώ, ήταν δωρεάν.

Αν ψάξεις και παλιότερα posts, θα δεις να αναφέρεται και από άλλους.

Όπως όλα δείχνουν, περίπου ναι. Και λέω περίπου, γιατί σε κάποιους (όπως και σε μένα) στην αρχή δούλευε αλλά μετά όχι.

Και που δούλευε όμως, δεν είναι σαφές κάθε πότε άναβε.

Καλησπέρα στο forum, παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα το κινητό αγορασμένο από wind. Παρατήρησα ότι γενικά στις κλήσεις όταν μιλάω κάνει κάτι μικροδιακοπές, τρεμοπαιξίματα στην φωνή του άλλου, κάτι περίεργα σα να μην έχει σήμα ο άλλος(ενώ στην πραγματικότητα έχει πολύ καλό σήμα). Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό? Εν τω μεταξύ δε το κάνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Εσείς έχετε προσέξει κάτι παρόμοιο με την ποιότητα των κλήσεων? Ευχαριστώ.

Υ.γ.: επίσης όταν δέχομαι αναπάντητες κλήσεις δεν ανάβει το ledaki. Ανάβει μόνο με sms kai facebook messenger.

Εμένα αυτά που περιγράφεις μου τα κάνει μόνο όταν μιλάω με bluetooth hansfree. Το είχα ξαναγράψει εδώ ότι η ποιότητα συνομιλίας με διαφορετικά ακουστικά είναι προβληματική αλλά απάντηση δεν πήρα. Ή το δικό μου τηλέφωνο φταίει ή κανείς δεν χρησιμοποιεί bt:)

Edited by mcde

Εμένα αυτά που περιγράφεις μου τα κάνει μόνο όταν μιλάω με bluetooth hansfree. Το είχα ξαναγράψει εδώ ότι η ποιότητα συνομιλίας με διαφορετικά ακουστικά είναι προβληματική αλλά απάντηση δεν πήρα. Ή το δικό μου τηλέφωνο φταίει ή κανείς δεν χρησιμοποιεί bt:)

Tον 1ο μηνα είχα μπλε δοντι καθημερινά, δεν είχα διαπιστώσει κανένα πρόβλημα, μετά σταμάτησα γιατί ήταν ενεργοβόρο και στράφηκα σε ενσυμαρτο

Edited by mcde

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το φορτιστή από τη wind τον έχει πάρει κανεις; Θα μας ειδοποιήσουν ή θα μας τον φάνε;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Tον 1ο μηνα είχα μπλε δοντι καθημερινά, δεν είχα διαπιστώσει κανένα πρόβλημα, μετά σταμάτησα γιατί ήταν ενεργοβόρο και στράφηκα σε ενσυμαρτο

Έχω δοκιμάσει και γω με bluetooth και όντως παρατηρώ ότι η ποιότητα συνομιλίας είναι προβληματική και γι αυτό σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Ορισμένες φορές μάλιστα την ώρα που μιλούσα με πετούσε και επανερχόταν μετά απο 1sec. από μόνο του. Βλέπω όμως ότι και χωρίς το bluetooth έχει προβληματάκια η ποιότητα συνομιλίας απλά όχι στον ίδιο βαθμό με χρήση bluetooth. Κάτι τρεμοπαιξίματα στη φωνή του άλλου λες και δεν έχω καλό σήμα. Μήπως είναι γενικό πρόβλημα αυτό στη συσκευή και θα διορθωθεί ίσως με κάποιο update ή λετε να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου? Αυτό πάλι με το led που δε λειτουργεί στις αναπάντητες??

Edited by mcde

Ενας φίλος αγόρασε μέσω γνωστού το N4 από το Αγγλικό Play Store. Στην εβδομάδα επάνω άρχισε να κολλάει μέχρι που έκλεισε και δεν ξανανοιξε. Σημειώνω εδώ ότι δεν το είχε πειράξει στο παραμικρό επίπεδο. Το πήγε στο service της LG όπου μετά απο επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας, το δέχτηκαν κανονικά εντός εγγύησης και θα του αντικαταστήσουν δωρεάν την καμμένη πλακέτα. Μάλιστα όταν τους είχε πάρει τηλέφωνο αρχικά, του είχαν προτείνει να του στείλουν και κάποιον να το παραλάβει απο τον χώρο του. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι επειδή μόλις το έφεραν στην Ελλάδα, το ανταλλακτικό και επομένως και η επισκευή θα αρχίσουν λίγο.

Thumps up στην LG λοιπόν.

Κώστας

Ενας φίλος αγόρασε μέσω γνωστού το N4 από το Αγγλικό Play Store. Στην εβδομάδα επάνω άρχισε να κολλάει μέχρι που έκλεισε και δεν ξανανοιξε. Σημειώνω εδώ ότι δεν το είχε πειράξει στο παραμικρό επίπεδο. Το πήγε στο service της LG όπου μετά απο επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας, το δέχτηκαν κανονικά εντός εγγύησης και θα του αντικαταστήσουν δωρεάν την καμμένη πλακέτα. Μάλιστα όταν τους είχε πάρει τηλέφωνο αρχικά, του είχαν προτείνει να του στείλουν και κάποιον να το παραλάβει απο τον χώρο του. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι επειδή μόλις το έφεραν στην Ελλάδα, το ανταλλακτικό και επομένως και η επισκευή θα αρχίσουν λίγο.

Thumps up στην LG λοιπόν.

Κώστα εγώ πάντως δεν είμαι ο γνωστός σου , ούτε ο Πρόεδρος λογικά ο αποστολέας από uk play store :) Το δικό μου δουλεύει άψογα......φτου φτου :):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κώστα εγώ πάντως δεν είμαι ο γνωστός σου , ούτε ο Πρόεδρος λογικά ο αποστολέας από uk play store :) Το δικό μου δουλεύει άψογα......φτου φτου :):)

Οχι δεν αναφέρομαι φυσικά σε εσένα :)

Εσύ με τα χτυπήματα που δέχεσαι απο την ομάδα, για εξισορρόπηση κάρμα και την τελευταία κινέζικη απομίμηση να πάρεις, θα σου βγει σκυλί :lol:

Αναφέρομαι σε φίλο που παρέλαβε την περασμένη Τρίτη (παραγγελία πριν τα Χριστούγεννα) και ο δύσμοιρος δεν πρόλαβε να το χαρεί καθόλου... :( Τουλάχιστον δεν θα έχει τρεξίματα με την εγγύηση!

Edited by mindfield
Κώστας

Πριν λίγες εβδομάδες που το έβαλα εγώ, ήταν δωρεάν.

Αν ψάξεις και παλιότερα posts, θα δεις να αναφέρεται και από άλλους.

Όπως όλα δείχνουν, περίπου ναι. Και λέω περίπου, γιατί σε κάποιους (όπως και σε μένα) στην αρχή δούλευε αλλά μετά όχι.

Και που δούλευε όμως, δεν είναι σαφές κάθε πότε άναβε.

Light flow LITE.

Ρε παιδιά δινετε σωστα τις πληροφορίες. Το πρόγραμμα συνεργαζεται άψογα με το Ν4.

Του ειπαν ακριβως τι επαθε?

Τι προβληματα ειχε?

Ξαφνικά κόλλησε και δεν αποκρινόταν. Απο το σημείο αυτό και μετά δούλευε μόνο όταν το συνέδεε στην θύρα USB του υπολογιστή. Μόλις έβγαζε το καλώδιο, το κινητό ξαναπάγωνε. Το επόμενο πρωί έκλεισε και δεν ξανανοιξε. Του είπαν για καμμένη πλακέτα.

Κώστας

Αν εχεις CWM recovery τοτε η ΟΤΑ εγκαθισταται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Επισης κραταει και το root αλλα και τον εαυτο της

Ναι CWM είχα περάσει. Το άλλο το πιο φρέσκο δε το χώνεψα πότε. Μακάρι να είχα πάρει την απάντησή σου πιο γρήγορα, γιατί το γύρισα σε stock recovery αδίκως.

Για να καταλάβω κάτι άλλο παιδιά. Το titanium σε αυτή τη συσκευή είναι σχεδόν άχρηστο; Δεδομένου οτι η συσκευή δεν έχει sd κάρτα, δεν μπορεί να μου κρατήσει και backup τις εφαρμογές μου. Λέω κάτι λάθος;

Ναι CWM είχα περάσει. Το άλλο το πιο φρέσκο δε το χώνεψα πότε. Μακάρι να είχα πάρει την απάντησή σου πιο γρήγορα, γιατί το γύρισα σε stock recovery αδίκως.

Για να καταλάβω κάτι άλλο παιδιά. Το titanium σε αυτή τη συσκευή είναι σχεδόν άχρηστο; Δεδομένου οτι η συσκευή δεν έχει sd κάρτα, δεν μπορεί να μου κρατήσει και backup τις εφαρμογές μου. Λέω κάτι λάθος;

Μα όταν αλλά ζεις ROM δεν κανεις φορμάτ την SD.. Δεν χρειάζεται κάτι τετοιο , οποτε δεν είναι και αχρηστο το titanium.

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Έχει sd την εσωτερική μνήμη οπότε γίνεται κανονικά και αν δεν είσαι root χρησιμοποιησε το carbon backup

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)