Tweaked Mind Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 με r33 και codefire r2 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.σταματησα να φοραω cm καθως ο franco δεν θα την υποστηριζει μεχρι να βγαλουν stable version κ περασα κ εφυγα απο minco καθως εχει ελαχιστες επιλογες παραμετροποιησης.με codefire εχω 3g/2g switch που ηθελα,κ οτι παραμετροποιηση θελω σε nav keys / quick settings Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα ήρθε και το δικό μου επιτέλους! Πρωτες εντυπώσεις άριστες, θα το αφήσω μια εβδομάδα stock για να το συνηθισω λιγάκι. Αποτι παρατηρώ το σήμα wifi μου δείχνει ασθενές ακόμα και κοντά στο ρουτερ μου αλλά και σε μια καφετέρια που πήγα. Επίσης το ποσοστο μπαταρίας πως εμφανίζεται στην μπάρα; έχω φαει τον κοσμο στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω. Το σήμα του είναι σχετικά καλό στο wi-fi, ίσως και ελάχιστα καλύτερο από S3. Επιλογή για % μπαταρίας στην στοκ μορφή δεν υπάρχει. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα ήρθε και το δικό μου επιτέλους! Πρωτες εντυπώσεις άριστες, θα το αφήσω μια εβδομάδα stock για να το συνηθισω λιγάκι. Αποτι παρατηρώ το σήμα wifi μου δείχνει ασθενές ακόμα και κοντά στο ρουτερ μου αλλά και σε μια καφετέρια που πήγα. Επίσης το ποσοστο μπαταρίας πως εμφανίζεται στην μπάρα; έχω φαει τον κοσμο στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5odWJhbGVrLmFuZHJvaWQucmVib3JuLmJldGEiXQ.. Βάλε αυτο για ένδειξη μπαταρίας ... στην βγάζει πάνω αριστερά γωνία ,χωρίς να ειναι απαραίτητη η χρήσει του widget;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 με r33 και codefire r2 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.σταματησα να φοραω cm καθως ο franco δεν θα την υποστηριζει μεχρι να βγαλουν stable version κ περασα κ εφυγα απο minco καθως εχει ελαχιστες επιλογες παραμετροποιησης.με codefire εχω 3g/2g switch που ηθελα,κ οτι παραμετροποιηση θελω σε nav keys / quick settings Έχει γράψει κάπου ο francisco ποιες είναι οι rom που υποστηρίζει με τον kernel του; Κυρίως μ' ενδιαφέρει το θέμα με τις CM για το οποίο έγραψες, αλλά εγώ στο op του thread του είδα μόνο να αναφέρεται 'Just for general awareness this is compatible with CyanogenMod based roms', και όχι κάτι άλλο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μας κανει πλακα ο franco! :) Την εβαλες την r33? πώς σου φαινεται? Σε λιγο θα την περασω κι εγω, αλλα ελπιζω να εχω τουλαχιστον ενα 24ωρο να την τεσταρω. Αλλα χλωμο το βλεπω ετσι που παει! r34 :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 r34 :lol: :lol: Nightlies βγάζει και αυτός. :lol::lol: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Έχει γράψει κάπου ο francisco ποιες είναι οι rom που υποστηρίζει με τον kernel του; Κυρίως μ' ενδιαφέρει το θέμα με τις CM για το οποίο έγραψες, αλλά εγώ στο op του thread του είδα μόνο να αναφέρεται 'Just for general awareness this is compatible with CyanogenMod based roms', και όχι κάτι άλλο. γενικα παιζει με ολες τις ρομ ο κερνελ κ το χει δηλωσει πολλακοις.απλα πριν κααααποια ποστς επειδη του ανεφεραν το μακρυ τους κ το κοντο τους οι χρηστες που ειχαν κυριως cm ή cm based και οφειολοταν το προβλημα στις rom τους δηλωσε οτι δεν θα παρεχει υποστηριξη σε αυτους τους χρηστες δηλ δεν θα κοιταει τα logs τους μεχρι να βγαλει η cm μια stable εκδοση. Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οποιος έχει λίγο χρόνο και δε βαριέται ερωτήσεις ενός παντελώς ανιδίκευτου και άσχετου αν μπορεί και δε βαριέται ένας μικρός οδηγός για το πως πρέπει να ξεκινήσουμε με ποιο toolkit,ποιος ο πιο σταθερός ως τώρα kernel Κτλ.Μόλις άνοιξα το κινητό και διάβασα τόπικ γιατί έλεγα θα το διαβάσω όταν παραλάβω αλλά χάθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οποιος έχει λίγο χρόνο και δε βαριέται ερωτήσεις ενός παντελώς ανιδίκευτου και άσχετου αν μπορεί και δε βαριέται ένας μικρός οδηγός για το πως πρέπει να ξεκινήσουμε με ποιο toolkit,ποιος ο πιο σταθερός ως τώρα kernel Κτλ.Μόλις άνοιξα το κινητό και διάβασα τόπικ γιατί έλεγα θα το διαβάσω όταν παραλάβω αλλά χάθηκα. Εγώ unlock και root έκανα με αυτό το toolkit. Mέσα στο op υπάρχει και youtube video όπου έχει βήμα προς βήμα το τί πρέπει να κάνεις. Αν το δεις μια φορά, και γνωρίζεις τα βασικά από pc και πείραγμα κινητού, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Eυχαριστώ φίλε.Θα το κοιτάξω σπίτι γιατί τώρα μαζεύω τα σάλια.Έχω να κάνω root απο galaxyS1 αλλά πόσο να έχει αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Eυχαριστώ φίλε.Θα το κοιτάξω σπίτι γιατί τώρα μαζεύω τα σάλια.Έχω να κάνω root απο galaxyS1 αλλά πόσο να έχει αλλάξει; τα nexus ειναι τα πιο ευκολα σε ολα. λογικα βεβαια και το S1 πρεπει να ηταν ευκολο ελεω NS :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Eυχαριστώ φίλε.Θα το κοιτάξω σπίτι γιατί τώρα μαζεύω τα σάλια.Έχω να κάνω root απο galaxyS1 αλλά πόσο να έχει αλλάξει; Επειδή έχω κάνει root ΚΑΙ σε SGS :p, σίγουρα η διαδικασία είναι διαφορετική, εκτός και αν υπάρχουν 2-3 διαφορετικοί τρόποι και εγώ χρησιμοποίησα κάποιον που δεν έμοιαζε (πάνω και 2 χρόνια που το rootαρα και δεν θυμάμαι και τον τρόπο..). Πάντως, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Γελοία θα έλεγα, από τη στιγμή που υπάρχει και το video και δεν χρειάζεται να διαβάσεις κάνα κατεβατό. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ή εγώ είμαι ηλίθιος ή απλά επειδή βρήκα πιο εύκολο τρόπο και επειδή έχω άλλη εκδοση απο το 1 click έκανα οδηγίες απο ένα site για JOP40D και πλέον όλα καλά. Λογικά Σ/Κ θα ξεκινήσουμε τα πρώτα τεσταρίσματα σε αλλαγές kernel :). Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή είπαμε που να παίζει με νούμερα με κόκκινο-μπλε-πράσινο για αποχρώσεις εκτός απο Franco και N4 display control?Γενικά η καλύτερη αν έχω καταλάβει καλά είναι η εφαρμογή του franco που τά έχει όλα σε ένα απλά γενικά μιλώντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίγει και ή να κλείνει την συσκευή με το άγγιγμα της οθόνης και όχι με το Power button, έχει βγει αυτό το kernel based mod. Όσοι το θέλετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε την free/limited ediition, γιατί ανάλογα κυρίως του kernel που έχετε, αλλά ίσως και της rom να μην παίζει σ' εσάς και μετά αν θέλετε να αγοράσετε την full version. Ο modder απ' ότι φαίνεται είναι γνωστός στη Nexus κοινότητα, καθώς από τα μηνύματα φαίνεται πως πολλοί χρήστες τού GNexus περίμεναν πώς και πώς το mod και για το N4. Aπλά, απογοητεύτηκαν όταν είδαν ότι δεν θα είναι δωρεάν (εδώ που τα λέμε, κι εμένα κάπως ακριβούτσικη μου φάνηκε στα € 2,40) για όσους έχουν ήδη αγοράσει το mod και στο Gnexus τους. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Πολυ ωραιο mod. Δουλευει αψογα, αλλα δυστυχως μονο με τον stock kernel και οχι με τον franco που χρησιμοποιω...δεν αξιζει για αυτο να γυρισω σε stock. Ο r34 ειναι αψογος και απο ανυπαρκτο lagging και battery life. Οποτε στελνω mail στον developer να υποστηριξη και franco...και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς paranoid android? Πολύ καλή με ρύθμιση να εξαφανίζονται τα navigation buttons με αποτέλεσμα η οθόνη να γίνεται μεγαλύτερη. Και με ένα swipe up εμφανίζονται ακαριαία. Πολύ καλη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Aπλά, απογοητεύτηκαν όταν είδαν ότι δεν θα είναι δωρεάν (εδώ που τα λέμε, κι εμένα κάπως ακριβούτσικη μου φάνηκε στα € 2,40) για όσους έχουν ήδη αγοράσει το mod και στο Gnexus τους. στο ενα ευρώ θα ήταν καλύτερα. πάντως την αγόρασα και την δουλευω με cm nightly και παίζει τέλεια δεν χρειάζεται να ψάχνεις το πλαινό κουμπί Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Πολυ ωραιο mod. Δουλευει αψογα, αλλα δυστυχως μονο με τον stock kernel και οχι με τον franco που χρησιμοποιω...δεν αξιζει για αυτο να γυρισω σε stock. Ο r34 ειναι αψογος και απο ανυπαρκτο lagging και battery life. Οποτε στελνω mail στον developer να υποστηριξη και franco...και βλεπουμε... Λογικά δεν χρειάζεται να του στείλεις email. Έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Francisco κάποιοι users του mod για το τί και πώς και παρόλο ο Francisco αρνήθηκε να κάνει αλλαγές για να τρέχει και στον kernel του το mod, φαίνεται ότι υπήρξε παρεξήγηση και θα μιλήσει μαζί του ο modder, o oποίος είναι σίγουρος ότι θα τις κάνει. ;) στο ενα ευρώ θα ήταν καλύτερα. πάντως την αγόρασα και την δουλευω με cm nightly και παίζει τέλεια δεν χρειάζεται να ψάχνεις το πλαινό κουμπί Φυσικά και θα ήταν καλύτερα. Αν και πάντα υπάρχει και ο πλάγιος τρόπος, αλλά γιατί.... Edited January 16, 2013 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Δυο ερωτησουλες θέλω να κάνω γιατί όσο και αν εχω διαβάσει δεν βρήκα τις απαντήσεις. 1. Την SD card πως την διαβάζει το nexus 4; σαν εσωτερική ή σαν εξωτερική; το nexus s που έχω την διαβάζει ως εξωτερική και σε factory reset μένει αθικτη. Το tablet μου όμως (Acer iconia tab A500)την διαβάζει σαν εσωτερική με αποτέλεσμα να σβήνει τα πάντα με factory reset. Αν και διάβασα μερικές σελίδες πίσω, ενα παιδί που έλεγε οτι φλασαρει όπου βρεθεί και όπου σταθει, άρα σε reset μάλλον δεν σβήνεται η sd. 2. Σε περίπτωση freeze ή ψιλοbrick τι κάνουμε; Στο NS πολύ άπλα βγάζουμε την μπαταριά. Με το N4 που δεν βγαίνει όμως τι γινεται; Διάβασα σε ενα νήμα στους xda σε κάποια παιδιά που έσβησε και δεν άναβε, το άφησαν για 15 λεπτά συνδεμενο με USB και ξεκόλλησε. Και επειδή με το που το πάρω ο μόνος λόγος να το κάνω εκινηση θα είναι για να τικαρω το usb debugging, ώστε να το ρουταρω και να το λιώσω στο flashing (άντε, θα μείνω και μια μέρα στόκ), η απάντηση με ενδιαφέρει πολύ. Edited January 17, 2013 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodimir Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Δυο ερωτησουλες θέλω να κάνω γιατί όσο και αν εχω διαβάσει δεν βρήκα τις απαντήσεις. 1. Την SD card πως την διαβάζει το nexus 4; σαν εσωτερική ή σαν εξωτερική; το nexus s που έχω την διαβάζει ως εξωτερική και σε factory reset μένει αθικτη. Το tablet μου όμως (Acer iconia tab A500)την διαβάζει σαν εσωτερική με αποτέλεσμα να σβήνει τα πάντα με factory reset. Αν και διάβασα μερικές σελίδες πίσω, ενα παιδί που έλεγε οτι φλασαρει όπου βρεθεί και όπου σταθει, άρα σε reset μάλλον δεν σβήνεται η sd. 2. Σε περίπτωση freeze ή ψιλοbrick τι κάνουμε; Στο NS πολύ άπλα βγάζουμε την μπαταριά. Με το N4 που δεν βγαίνει όμως τι γινεται; Διάβασα σε ενα νήμα στους xda σε κάποια παιδιά που έσβησε και δεν άναβε, το άφησαν για 15 λεπτά συνδεμενο με USB και ξεκόλλησε. Και επειδή με το που το πάρω ο μόνος λόγος να το κάνω εκινηση θα είναι για να τικαρω το usb debugging, ώστε να το ρουταρω και να το λιώσω στο flashing (άντε, θα μείνω και μια μέρα στόκ), η απάντηση με ενδιαφέρει πολύ. 1) Δέν παίρνει SD ... 2) Πολύ δύσκολα να σου κολλήσει... αν ήταν έτσι θα είχε βουίξει ο τόπος... go for root! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 1) Δέν παίρνει SD ... :lol::lol: SD card υπαρχει σαν φακελος και θα σου διαγραψει το φακελο σε φορματ etc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodimir Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) :lol::lol: SD card υπαρχει σαν φακελος και θα σου διαγραψει το φακελο σε φορματ etc. Δέν θα σχολιάσω την ειρωνεία... Edited January 17, 2013 by Bloodimir Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Tοτε προς τι το post? Btw, καμια ειρωνια, υπαρχει sd folder, δε μιλαει ο ανθρωπος για καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodimir Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γνωρίζω ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος φάκελος, αλλά ειπώθηκε για SD Card και όχι τον αντίστοιχο φάκελο. Καθώς έκανε και αναφορά στο Iconia A500 που δέχεται κάρτες. Τες πα... ίσως παρερμήνευσα εγώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Λες να εννοουσε κανονικη sd? Tωρα που ανεφερες αυτο με το Ιconia... Αλλα ο φακελος δεν λεγεται απλα sd αλλα sd card. Αnywayz, no offense, καμια ειρωνια σε διαβεβαιω. Edited January 17, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts