lavramid Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 με το airdroid δοκιμασε μηπως σε αφησει. τα βλεπει ολα οσα εχεις μεσα, λογικα θα δουλεψει Δυστυχως δοκιμασα τα παντα που κυκλοφορουν σε διαδικτυα,φορα,xda κλπ και δε δουλευει τιποτα οποτε τα κατεβαζω με το airdroid!απλως θα μου φαει χιλια χρονια ομως!τεσπα εναν ευκολο τροπο να το επαναφερω σε φουλ stock κατασταση;(unroot,unlock,μαμα rom κλπ);Ο οδηγος του gialakia για return to stock χωρις pc ειναι μια χαρα νομιζω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Γενικά αυτός ο Gialakias φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ο Φράνκο τελευταια μονο προβλήματα προκαλει σε μένα με τον 200 απο τη μερα που βγηκε,κανενα προβλημα,ελαχιστα πιο αργος απο της σλιμκατ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 με τον 200 απο τη μερα που βγηκε,κανενα προβλημα,ελαχιστα πιο αργος απο της σλιμκατ Μέχρι 199 έχω βάλει. Τώρα είμαι με hellsdoctor Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δείτε και αυτό το app για κατέβασμα gapps. Δείχνει καλό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslightness.gappsmanager Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το "ART Support" που αναφέρει στα χαρακτηριστικά τι είναι; Δεν ήξερα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις gapps για όποιον σκοπεύει να χρησιμοποιεί ART. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το "ART Support" που αναφέρει στα χαρακτηριστικά τι είναι; Δεν ήξερα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις gapps για όποιον σκοπεύει να χρησιμοποιεί ART. Ναι γιατί σε μερικά gapps εχεις fc όταν βάζεις ART. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει τρόπος να περάσω τον gel στην σλιμκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει τρόπος να περάσω τον gel στην σλιμκατ; Κατέβασε το apk του gel και κάντο εγκατάσταση.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529594 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κατέβασε το apk του gel και κάντο εγκατάσταση.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529594 Το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω μεταξύ Nova και gel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω μεταξύ Nova και gel Πιο συγκεκριμενα κατεβάσες;;Αμα πας ρυθμίσεις αρχική οθόνη, τι launchers σου βγάζει;;Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ναι γιατί σε μερικά gapps εχεις fc όταν βάζεις ART. Σε ποιά ας πούμε γιατί από την αρχή της KitKat τρέχω ART και ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, χωρίς μάλιστα να ψάξω ποτέ ειδικά για "ART Gapps". Ρωτάω πιο πολύ για να το έχω υπόψη μου από εδώ και μπρος. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 παιδια γεια σας! επειδη θα το παρω μεταχειρισμενο μπορειται να μου πειτε καλυτερα να βαλω 4.4 η 4.3? πως παει καλυτερα το τηλεφωνο? και αν βαλω 4.4 να να εχω art i dalvik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 παιδια γεια σας! επειδη θα το παρω μεταχειρισμενο μπορειται να μου πειτε καλυτερα να βαλω 4.4 η 4.3? πως παει καλυτερα το τηλεφωνο? και αν βαλω 4.4 να να εχω art i dalvik? Αν μπορείς βάλε την 4.4 Αν δεν έχεις θέμα με τις εφαρμογές που δουλεύεις, κράτα το στο ART. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν μπορείς βάλε την 4.4 Αν δεν έχεις θέμα με τις εφαρμογές που δουλεύεις, κράτα το στο ART. δηλαδη φιλε παει πιο γρηγορα με 4.4 και art απο 4.3? και απο μπαταρια? αυτο λιγο που με χαλαει ειναι οτι με 4.3 εχω flash με αosp browser ενω με 4.4 δεν θα εχω καθολου flash:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 δηλαδη φιλε παει πιο γρηγορα με 4.4 και art απο 4.3? και απο μπαταρια? αυτο λιγο που με χαλαει ειναι οτι με 4.3 εχω flash με αosp browser ενω με 4.4 δεν θα εχω καθολου flash:( Βάζεις κάποιον web browser, όπως όλοι μας, που να υποστηρίζει flash (πχ. dolphin) και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Unlock ok,root ok! Τι Ρομ μα βάλω τώρα;Καμμία πρόταση παιδιά; Να είναι full customized,να μην έχει battery drain και να είναι γρήγορη; Να είστε καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Unlock ok,root ok! Τι Ρομ μα βάλω τώρα;Καμμία πρόταση παιδιά; Να είναι full customized,να μην έχει battery drain και να είναι γρήγορη; Να είστε καλά!! Λοιπόν κατ εμε καλύτερη σε θέμα μπαταρίας είναι η cm11 δεν έχω δει καλύτερη διαχείριση αλλά δεν είναι και τόσο customized τώρα έχω σλιμ από customize πολύ καλά από μπαταρία σε μπορώ να κρίνω ακόμα είναι νωρίς καλή φαίνεται ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Η cyanogen σε σχέση με στοκ απο μπαταρία τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νομίζω καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Unlock ok,root ok! Τι Ρομ μα βάλω τώρα;Καμμία πρόταση παιδιά; Να είναι full customized,να μην έχει battery drain και να είναι γρήγορη; Να είστε καλά!! Δοκίμασε mahdi ή cataclysm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά σήμερα έκανα το κινητό ροοτ μόνο για το exposed και τo gravity box αλλά βλέπω πως δεν λειτουργεί σε αρτ. Μέχρι τώρα χρησιμοποίουσα μόνο αρτ και βλέπω τεράστια διάφορα με dalvik. Ο μόνος λόγος που με κρατάει είναι το gravity box. Εσείς το λέτε ότι αξίζει περισσότερο. Art ή gravity; Τέλος μήπως έχετε ακούσει κάποιο νέο για το θέμα αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ρίξε μια ματια στο FAQ του Developer.Post 2 θέση 3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ρίξε μια ματια στο FAQ του Developer.Post 2 θέση 3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Αρα δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ΑΡΤ και xposed. Επομένως πρέπει να γίνει η επιλογή, δύσκολο όμως. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αρα δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ΑΡΤ και xposed. Επομένως πρέπει να γίνει η επιλογή, δύσκολο όμως. οκ καλο το αρτ, αλλα εγω το ειχα σε dalvik το γυρισα art, αλλα ηθελα xposed και ξαναγυρισα σε dalvik. δεν λεω κατι κανει το αρτ, αλλα στα δικα μου ματια δεν βλεπω κατι τρομερο. για την μπαταρια,αν και ειχα περιγραψει σε καποιο προηγουμενο ποστ μου την χρηση του αρτ και πως δικαιολογειται θεωρητικά η λιγοτερη καταναλωση μπαταριας, στη πραξη δεν βλεπω καποια αξιοσημείωτη διαφορα. οσως παιζουν ρολο βεβαια και οι εφαρμογες που εχω και χρησιμοποιω. οπως και να εχει,θα σου ελεγα,εφοσον δεν θες να αλλαξεις ρομ, βαλε το xposed δοκιμαστικά και κρινε τοτε τι αξιζει περισσοτερο. (ή για να μην μπαινεις στη διαδικασια, γυρνα dalvik,κανε 1-2 φορτισεις και κρινε τοτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts