nokisas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ο faux είναι ο πιο αργος από όσους δοκίμασα σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Βγηκε psx v2 με πολλες αλλαγες,την προτεινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ο semaphore 1.8.0 ως τώρα με 4.4 τα πάει περίφημα. Όχι όμως καμιά αξιοσημείωτη διάφορα σε ταχύτητα από τον stock. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ο semaphore 1.8.0 ως τώρα με 4.4 τα πάει περίφημα. Όχι όμως καμιά αξιοσημείωτη διάφορα σε ταχύτητα από τον stock. οντως καλος ο semaphore και το touch control βολευει πολυ. αν βαλει και το touch wake θα το εκτιμησω ιδιαιτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Εγώ με faux δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στη μπαταρία.Βέβαια έχω 3g ανοιχτό αρκετές φορες πολλές κλήσεις κ WiFi αρκετό.είμαι στις 4 ώρες μέσο ορο οθόνης.παντα σε art. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Εχω xposed 2.4 beta2 με Gravity 2.7.6 , παρολο αυτα δεν δουλευουν με 4.4 Εσας σας παιζει; Edited November 28, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Βγήκε franco 195.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Βγήκε franco 195.. Μόλις τον έβαλα αφού πέταξα τον faux Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Στοκ ρομ/ρολογια, με τα γνωστά πατσακια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Εχω xposed 2.4 beta2 με Gravity 2.7.6 , παρολο αυτα δεν δουλευουν με 4.4 Εσας σας παιζει; εχεις περασει αυτην? ισως ειναι και ιδια με το 2.7.6 . δεν ξερω νεoτερα διοτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω,εγω θα τα περασω μια και καλη οταν ξερω οτι δουλεουνν σιγουρα. Edited November 28, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εχεις περασει αυτην? ισως ειναι και ιδια με το 2.7.6 . δεν ξερω νεωτερα διοτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω,εγω θα τα περασω μια και καλη οταν ξερω οτι δουλεουνν σιγουρα. Μετα απο 2 reboot ολα οκ τελικα με τις εκδοσεις που ανεφερα πιο πανω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 λοιπόν.... επειδή οι μάγκες της carbon μας έχουν ζαλίσει τα @@ , μετά από προτροπή και του blade προχώρησα στην εγκατάσταση της beergang , όλα οκ, ΑΛΛΑ..... το hellium μου έχει βγάλει την πίστη για να κάνω restore ! Nα μην πολυλογώ, επειδή στην μέση κάπου μου κόλλαγε ( paid εκδοση ) τελικά κατέληξα να περνάω 3 - 3 τις εφαρμογές και σε όποια κολλάει να την κάνω delete ώστε να προχωρήσει στην επόμενη 3άδα, μέχρι και τώρα κάνω restore με αυτό τον τρόπο. Το παράξενο στην όλη φάση είναι ότι σε άλλες κολλάει και σε άλλες δεν κολλάει ( σε αυτές που είναι εκτός playstore , συμβαίνει μόνο ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Πάντως μεγάλη υπόθεση το touch control... Το μόνο που θέλω να δω είναι πως πάει με την κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Πάντως μεγάλη υπόθεση το touch control... Το μόνο που θέλω να δω είναι πως πάει με την κατανάλωση μπαταρίας. το έχουμε πει πολλές φορές....αμελητέα κατανάλωση ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) καλημέρα εκτός του faux βρήκε κανείς κανένα overclocked kernel? μόλις βρήκα έναν καλό http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/459827-kernel-kk-krt16-4-4-3-4-kitkat-mr0-mv-normal-oder-oc-28-11-a.html CPU min 288 max 1782 faux swipe2w and gamma δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος άλλα βελτιώθηκε η απόκριση της οθόνης και τρέχει αρκετά καλά Edited November 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Flash player επιτέλους για 4.4!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548001 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 H psx θα φυγει απο xda και θα συνεχισει private..Τωρα τι εννοει private δεν εχω καταλαβει ακομα,ελπιζω να ειναι σαν τον hells core..Στο τελος θα εχουμε nexus και δεν θα εχουμε rom να φλασαρουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 H psx θα φυγει απο xda και θα συνεχισει private..Τωρα τι εννοει private δεν εχω καταλαβει ακομα,ελπιζω να ειναι σαν τον hells core..Στο τελος θα εχουμε nexus και δεν θα εχουμε rom να φλασαρουμε.. ο hells επέστρεψε όμως .................... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ο hells επέστρεψε όμως .................... Εχεις δίκιο.. Ακόμα τον γερμανό χρησιμοποιείς σε 4.4??Πως τα παει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Όχι είμαι ακόμα με στοκ, βλέπεις ακόμα δεν έχει βάλει το module για την t/c Ο blade πάντως τον έχει βάλει απο χτες, ας ρίξει μια ενημέρωση Όταν τελειώσει την μάσα :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ο Φράνκο 195 είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και έχει και tc.. Στον hells παιζει να γίνεται μέσα απο trickster swipe to wake κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Είμαι τους τελευταίους μήνες στην PSX. Πολύ καλή ρομ. Κρίμα να τελειώσει έτσι άδοξα. Ελπίζω να μπορούμε να βρούμε τα μελλοντικά update αν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Είμαι τους τελευταίους μήνες στην PSX. Πολύ καλή ρομ. Κρίμα να τελειώσει έτσι άδοξα. Ελπίζω να μπορούμε να βρούμε τα μελλοντικά update αν υπάρχουν. Και να μην βρούμε σε λίγο θα υπάρχει η pa και η carbon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δεν ήταν αυτό το ποιντ μου. Σίγουρα θα βολευτώ και κάπου αλλού, αλλά η PSX ήταν η πρώτη επιλογή μου εδώ και καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 εχει δοκιμνασει κανεις purity rom? σαν χαρακτηριστικα εχει αυτα που ζηταω! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts