dinosphi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Sorry αν είναι χαζή ερώτηση αλλά νομιζω οτι έχω περάσει 2 recoveries στο κινητό.και cwm και twrp.υπάρχει τροπος ναβτο τσεκαρω και να σβήσω μια απτις 2; όταν μπαίνω απο boot loader ανοίγει cwm αλλά όταν προσπαθούσα να περάσω την 4.4 νομιζω περαστηκε απο wug toolkit η twrp. Παιδιά καμια πρόταση κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά καμια πρόταση κάποιος;;; Μπες μέσα στο recovery και δες τι έχει.... Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει αν δεν το δούμε. Στην χειρότερη να αντικατεστησες το κλασικό cwm με το touch. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Είσαι σίγουρος ότι περάστηκε από το wug η twrp...? Εγώ πρώτη φορά ακούω για 2 recoveries ταυτόχρονα και με τις ταπεινές μου γνώσεις δε ξέρω καν αν γίνεται τέτοιο πράγμα, αφού το recovery partition είναι ένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Λέω να πάω στην official kitkat με το factory image, κατέβασα το occam krt16o, μέσα έχει 2 img file & 1 zip, τώρα είμαι root unlock & tw recovery ποια είναι η διαδικασία; Στο xda το μόνο που βρήκα ήταν μια άλλη rom που έλεγε ότι ήταν stock και όλα τα αρχεία τις ήταν με zip αντί για img. Ευχαριστώ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απο custom πως πάμε;;Δεν ξέρω τι να φλασαρω,λέω να περιμένω για catavlysm με το fix για τον ηχο..Τι άλλο υπάρχει τώρα; Μια χαρά είναι.την πέρασα με faux .έβαλα κ art κ παει σφερα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απο custom πως πάμε;;Δεν ξέρω τι να φλασαρω,λέω να περιμένω για catavlysm με το fix για τον ηχο..Τι άλλο υπάρχει τώρα; μια καλή περίπτωση από αυτά που διάβασα είναι και η παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532676 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Φαίνεται ότι είμαι καταραμενος και σε κάθε μου κινητό εξαφανίζεται χωρος από την SD. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το Gnex το οποίο είχε κάποια σχέση με τα thumbnails της gallery (όσο και να το είχα ψάξει λύση δεν είχα βρει). Τώρα όπως φαίνεται και στο screenshot που επισυνάπτω ενώ χρησιμοποιώ κοντά στα 7gb ο χώρος που εμφανίζεται ότι χρησιμοποιειται είναι 9.5 gb. Καμία ιδέα; Είμαι rooted με custom 4.3 rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Είσαι σίγουρος ότι περάστηκε από το wug η twrp...? Εγώ πρώτη φορά ακούω για 2 recoveries ταυτόχρονα και με τις ταπεινές μου γνώσεις δε ξέρω καν αν γίνεται τέτοιο πράγμα, αφού το recovery partition είναι ένα... Όταν παλευα για την 4,4 με το wug κάποια στιγμη προσπαθώντας να κάνω sideload μου βγάζει twrp στο κινητό! Την είχα δια λέξει στο τουλκιτ αλλά δεν την φλασαρα ποτε.μετα απο twrp παταω reboot recovery και με βγάζει σε cwm!υπαρχει πιθανότητα να βγηκρ twrp στιγμιαία επειδή ηταν συνδεδεμένο με το τουλκιτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Όταν παλευα για την 4,4 με το wug κάποια στιγμη προσπαθώντας να κάνω sideload μου βγάζει twrp στο κινητό! Την είχα δια λέξει στο τουλκιτ αλλά δεν την φλασαρα ποτε.μετα απο twrp παταω reboot recovery και με βγάζει σε cwm!υπαρχει πιθανότητα να βγηκρ twrp στιγμιαία επειδή ηταν συνδεδεμένο με το τουλκιτ;; Λογικά την κάνει boot, γι αυτό. Κλείσε το κινητό και πάτα volume - και power. Θα βγει στον bootloader. Επέλεξε recovery και θα δεις τι έχεις. Το xposed framework έγινε συμβατό με 4.4 για όσους ενδιαφέρονται. Edited November 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Όταν παλευα για την 4,4 με το wug κάποια στιγμη προσπαθώντας να κάνω sideload μου βγάζει twrp στο κινητό! Την είχα δια λέξει στο τουλκιτ αλλά δεν την φλασαρα ποτε.μετα απο twrp παταω reboot recovery και με βγάζει σε cwm!υπαρχει πιθανότητα να βγηκρ twrp στιγμιαία επειδή ηταν συνδεδεμένο με το τουλκιτ;; Κατά σύμπτωση χθες φλασάραμε με ενα φίλο το Nexus 7 που έχει σε Kitkat μέσω wug, οπότε έχω περίπτωση φρέσκια :D Και μάλιστα και αυτός είχε cwm. Θυμάμαι όμως ότι όντως το wug σε κάποια φάση έκανε reboot το N7 σε twrp ήταν όμως temporarily, δεν είναι μόνιμο, είχε και σχετικό μήνυμα. Δε θυμάμαι δυστυχώς σε ποια φάση ακριβώς έγινε, πάντως σίγουρα δεν σου φλάσαρε twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το xposed framework έγινε συμβατό με 4.4 για όσους ενδιαφέρονται. Το gravity έγινε κ αυτό; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κατά σύμπτωση χθες φλασάραμε με ενα φίλο το Nexus 7 που έχει σε Kitkat μέσω wug, οπότε έχω περίπτωση φρέσκια :D Και μάλιστα και αυτός είχε cwm. Θυμάμαι όμως ότι όντως το wug σε κάποια φάση έκανε reboot το N7 σε twrp ήταν όμως temporarily, δεν είναι μόνιμο, είχε και σχετικό μήνυμα. Δε θυμάμαι δυστυχώς σε ποια φάση ακριβώς έγινε, πάντως σίγουρα δεν σου φλάσαρε twrp. :thumbup::thumbup: παλι καλά!!ακριβως το ιδιο επαθα κι εγώ όμως δεν είδα το μήνυμα οτι ηταν προσωρινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το gravity έγινε κ αυτό; το xposed ειναι σε beta μορφη ακομα,αλλα δουλευει. το gravity,στο ποστ 3944 λεει οτι βγηκε νεα εκδοση στο την kitkat,αλλα περιορισμενη ακομα.. λενε οτι παρομοιο ειναι και το xblast,αλλα ουτε αυτο δουλευει τελεια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Λέω να πάω στην official kitkat με το factory image, κατέβασα το occam krt16o, μέσα έχει 2 img file & 1 zip, τώρα είμαι root unlock & tw recovery ποια είναι η διαδικασία; Στο xda το μόνο που βρήκα ήταν μια άλλη rom που έλεγε ότι ήταν stock και όλα τα αρχεία τις ήταν με zip αντί για img. Ευχαριστώ Κανε ξεροοτ, βεβαιωσου οτι εχεις τελευταιο twrp περασμενο και φλασαρε μετα ειτε μεσω fastboot, ειτε μεσω toolkit ενα ενα ολα τα img, οπως bootloader, radio, system. Δεν περνας το recovery και το userdata αν δεν θες να χασεις τα παντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κανε ξεροοτ, βεβαιωσου οτι εχεις τελευταιο twrp περασμενο και φλασαρε μετα ειτε μεσω fastboot, ειτε μεσω toolkit ενα ενα ολα τα img, οπως bootloader, radio, system. Δεν περνας το recovery και το userdata αν δεν θες να χασεις τα παντα. Να ρωτήσω κάτι? Γιατί να κάνει ξερουτ?Δεν διαφωνώ ότι μάλλον θέλει,αλλά γιατί? Πληροφοριακά ρωτάω,Μήπως ξέρει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτή η συγκεκριμένη θέλει άλλο ή όλες ; Απλα ήθελα να βάλει καμιά αλλη απο την pa οι περισοτερες που απο οτι καταλαβα βασιζονται στη μαμα 4.4 https://db.tt/MooH3OHB περνα το με flasify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 το xposed ειναι σε beta μορφη ακομα,αλλα δουλευει. το gravity,στο ποστ 3944 λεει οτι βγηκε νεα εκδοση στο την kitkat,αλλα περιορισμενη ακομα.. λενε οτι παρομοιο ειναι και το xblast,αλλα ουτε αυτο δουλευει τελεια ακομα. Με το ΑRT είναι συμβατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Με το ΑRT είναι συμβατά? Όχι δεν είναι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδιά το transaparency στην NavBar και στην Notification της 4.4 είναι μόνο για το Nexus 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Παιδιά το transaparency στην NavBar και στην Notification της 4.4 είναι μόνο για το Nexus 5 ? Προς το παρόν ναι.κατέβασε το nova beta απο το site τους και θα το χεις κ συ όπως κ μεις... Βγήκε omni rom και επίσημα στο original android development! Edited November 25, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το noba beta όντως πολύ καλό αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) τελικα εβαλα beerkang,ολα ομορφα,εκτος απο τα wifi passwords..τα εχασα ολα edit ευτυχως μεσω tb τα ειχα παρει κ αυτα κ επανηλθαν Edited November 26, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Κανε ξεροοτ, βεβαιωσου οτι εχεις τελευταιο twrp περασμενο και φλασαρε μετα ειτε μεσω fastboot, ειτε μεσω toolkit ενα ενα ολα τα img, οπως bootloader, radio, system. Δεν περνας το recovery και το userdata αν δεν θες να χασεις τα παντα. έτσι όπως είμαι τώρα μπορώ να περάσω μόνο custom ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 βρήκε κανείς κανένα γρήγορο kernel για 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 βρήκε κανείς κανένα γρήγορο kernel για 4.4? O faux είναι καλός.Αν κ ο στοκ αυτή τη στιγμή είναι μακράν ο καλυτερος για την ωρα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts