Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Το franco updater το έχω αγοράσει.Μέσα έχει το system monitor lite το οποίο είδα οτι έχει τη δυνατότητα αυτή αλλά μόνον στην εκδοση που είναι με πληρωμή.Μήπως είναι κάπου αλλου και δεν το βλέπω?

Πας Device monitor

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια gapps χρησιμοποιείτε με custom rom και ειδικά με την XenonHD? Γιατί εγώ χρησιμοποιώ αυτά: gapps-jb-20130301-signed και όλες τις εφαρμογές της google μου τις βγάζει μη συμβατές με το nexus.

Όποιος έχει πρόβλημα με το WiFi και δε δέχεται μηνύματα και mail όταν είναι σβηστή η οθόνη μπορεί να φλασαρει αυτό το kernel patch. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40215323&postcount=3046

Έχει τους νέους wifi drivers. Ας ελπίσουμε ότι στο νέο android update θα το ενσωματώσουν.

Τώρα για τα δεδομένα όποιος έχει το αντίστοιχο πρόβλημα δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Μπορεί να βάλει την εφαρμογή push notifications fixer απο το play για αρχή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer

Ποια gapps χρησιμοποιείτε με custom rom και ειδικά με την XenonHD? Γιατί εγώ χρησιμοποιώ αυτά: gapps-jb-20130301-signed και όλες τις εφαρμογές της google μου τις βγάζει μη συμβατές με το nexus.

Στο θέμα της κάθε Rom στους XDA και μάλιστα στο 1ο post , αναφέρονται τέτοιες βασικές πληροφορίες και μάλιστα δίνονται και τα σχετικά link για κατέβασμα.

Είναι κρίμα να μην διαβάζονται ούτε τα βασικά post, ειδικά από την στιγμή που δοκιμάζεις κάτι καινούριο και άρα δεν ξέρεις και τι να περιμένεις από χαρακτηριστικά και λειτουργία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο θέμα της κάθε Rom στους XDA και μάλιστα στο 1ο post , αναφέρονται τέτοιες βασικές πληροφορίες και μάλιστα δίνονται και τα σχετικά link για κατέβασμα.

Είναι κρίμα να μην διαβάζονται ούτε τα βασικά post, ειδικά από την στιγμή που δοκιμάζεις κάτι καινούριο και άρα δεν ξέρεις και τι να περιμένεις από χαρακτηριστικά και λειτουργία.

κι όμως το διάβασα φίλε μου και λέει να κατεβάσω τα gapps απ' αυτή τη σελίδα: http://goo.im/gapps, δεν μου λέει όμως τι έκδοση κι έτσι κατέβασα την πιο πρόσφατη.

κι όμως το διάβασα φίλε μου και λέει να κατεβάσω τα gapps απ' αυτή τη σελίδα: http://goo.im/gapps, δεν μου λέει όμως τι έκδοση κι έτσι κατέβασα την πιο πρόσφατη.

το gapps-jb-20130301-signed πρεπει να κατεβασεις

το gapps-jb-20130301-signed πρεπει να κατεβασεις

αυτά έχω κατεβάσει και όλες τις εφαρμογές της google μου τις βγάζει μη συμβατές με το nexus

αυτά έχω κατεβάσει και όλες τις εφαρμογές της google μου τις βγάζει μη συμβατές με το nexus

κατι αλλο συμβαινει τοτε...

εγω με carbon που ειχα πριν και αυτα τα gapps,δεν ειχα προβλημα

Να ψαξεις κ να κατεβασεις τα gapps της paranoid.

Όποιος έχει πρόβλημα με το WiFi και δε δέχεται μηνύματα και mail όταν είναι σβηστή η οθόνη μπορεί να φλασαρει αυτό το kernel patch. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40215323&postcount=3046

Έχει τους νέους wifi drivers. Ας ελπίσουμε ότι στο νέο android update θα το ενσωματώσουν.

Τώρα για τα δεδομένα όποιος έχει το αντίστοιχο πρόβλημα δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Μπορεί να βάλει την εφαρμογή push notifications fixer απο το play για αρχή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer

Αυτό δεν είναι επισημο.όποιος θέλει το βάζει αλλά μπορεί να δημιουργηθούν άλλα θεματακια.προσωπικά δεν το χω βάλει κ δεν πρόκειται.

Δημήτρης

Αυτό δεν είναι επισημο.όποιος θέλει το βάζει αλλά μπορεί να δημιουργηθούν άλλα θεματακια.προσωπικά δεν το χω βάλει κ δεν πρόκειται.

Το ξέρω, ουτε κι εγώ το πέρασα καθώς δεν έχω πρόβλημα σοβαρό. Μόνο σ' ένα ρουτερ το κάνει. Αναμένω το android 4.3 εξάλλου και ελπίζω τα μικροπροβλήματα να λυθούν.

ποιος εχει βαλει την καινουρια paranoid 12 may???

θελω να τον ρωτησω 1-2 ερωτησουλες:D

Εγώ την έβαλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Παιδες ερωτηση

Οταν ανοιγω την καμερα η την συλλογη, μερικες φορες μου πεταει σφαλμα οτι δεν υπαρχει επαρκης αποθηκευτικος χωρος και λυνεται μονο με επανεκκινηση...

Και με την carbon και με την paranoid το χει κανει...

Εχει κανεις καμια ιδεα???

Πλέον δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του Facebook messenger πρέπει να μπω εγώ από μόνος μου, γιατί το κάνει αυτό ;
Digital-Doctor.blogspot.gr

Αχχχχ...επιτελους Ελληνικα...καλησπερα και απο εμενα παιδια εδω και μισο μηνα κατοχος αυτης της υπεροχης συσκευης..που πραγματικα μετα απο 1χρονο και κατι με το Huawei Ideos X5 pro ειδα με αλλα ματια το Android...λοιπον μετα απο πολλα testing..προτηνω franco με κλειστα ματια και slimbean...εκτος αν ειστε λιγοδιαιτος οποτε cm10.1 απλα μετα απο τοσο καιρο να παλευω χωρις dev προσπαθοντας να συμαζεψω την cm10.1 την βαρεθηκα...αυτα απο μενα..θα καουμε συχνα αν ειμαστε πολλοι εδω μεσα!!

Αντε παμε και λαου λαου προς το I/O!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εντάξει. Η pa, ειδικά μετά το σημερινό update, ξέφυγε. Ανέβασαν εφαρμογή στο play store που μπορείς να κάνεις stick στο halo όποια εφαρμογή θες. Με απλά λόγια multitasking μέσω halo. Αυτό, για μένα, σημαίνει οτι εφαρμογές τύπου sidebar είναι πλέον σχεδόν άχρηστες.

Εντάξει. Η pa, ειδικά μετά το σημερινό update, ξέφυγε. Ανέβασαν εφαρμογή στο play store που μπορείς να κάνεις stick στο halo όποια εφαρμογή θες. Με απλά λόγια multitasking μέσω halo. Αυτό, για μένα, σημαίνει οτι εφαρμογές τύπου sidebar είναι πλέον σχεδόν άχρηστες.

την κατεβαζω και γω να την εγκαταστησω...

σου παιζει το χαλο κανονικα?

εμενα με το που βγαινει,κρυβεται και δεν εμφανιζεται ακομα κι οταν εχω ειδοποιησεις....

Καλημερα.Εβαλα την carbon 1.6 προχθες και σημερα μου εβγαλε update 1.7.Την κατεβασα στο κινητο,μπορει καποιος να μου πει πως την εγκαθιστω?Θα κανω ξανα install zip from sd card?

Καλημερα.Εβαλα την carbon 1.6 προχθες και σημερα μου εβγαλε update 1.7.Την κατεβασα στο κινητο,μπορει καποιος να μου πει πως την εγκαθιστω?Θα κανω ξανα install zip from sd card?

ναι την ιδια διαδικασια απλα κανε wipe cache/dalvik και πριν και μετα απο το install της ρομ...

και βεβαιως παλι τα gapps

η 1.7 απο τι διαβαζω,και απο προσωπικη δοκιμη,δεν τρεχει τοσο καλα οσο η 1,6:wacko:

ναι την ιδια διαδικασια απλα κανε wipe cache/dalvik και πριν και μετα απο το install της ρομ...

και βεβαιως παλι τα gapps

η 1.7 απο τι διαβαζω,και απο προσωπικη δοκιμη,δεν τρεχει τοσο καλα οσο η 1,6:wacko:

Δεν χρειάζεται τα gapps πάλι.το γράφει και στο πρώτο post ότι σε update είτε της stable είτε των nightlies δεν χρειάζονται πάλι πέρασμα των gapps.

την κατεβαζω και γω να την εγκαταστησω...

σου παιζει το χαλο κανονικα?

εμενα με το που βγαινει,κρυβεται και δεν εμφανιζεται ακομα κι οταν εχω ειδοποιησεις....

Από την πρώτη alfa το halo μου δουλεύει κανονικά. Μήπως δεν είσαι σε Phone Mode; Γιατί αν είσαι σε κάνα tablet/phablet mode δε παίζει.

Δεν χρειάζεται τα gapps πάλι.το γράφει και στο πρώτο post ότι σε update είτε της stable είτε των nightlies δεν χρειάζονται πάλι πέρασμα των gapps.

εγω ξερω οτι πρεπει να φλασαρονται παλι τα gapps...

απο κει και περα ο καθενας πρατει οπως νομιζει:D

Από την πρώτη alfa το halo μου δουλεύει κανονικά. Μήπως δεν είσαι σε Phone Mode; Γιατί αν είσαι σε κάνα tablet/phablet mode δε παίζει.

σε phone mode ειμαι...

την εβαλα και εκανα δοκιμη...

ανοιξα παιχνιδι σε fullscreen και εστειλα απο το pc ενα εμαιλ στο κινητο...μεχρι την στιγμη που ελαβα το εμαιλ,δουλευε το χαλο...την ωρα που το ελαβα,εξαφανιστηκε...

δεν ξερω τι συμβαινει

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)