g47 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγορασα το franco's kernel updater αλλα το επεστρεψα πριν το 15λεπτο. Δεν μου αρεσε ουτε του g47, ουτε τα optimal που υπηρχε σαν επιλογη στις ρυθμισεις. Πολυ σκοτεινιασε η οθονη, ειδικα με τα optimal μαυρισαν ολα... :confused: Δε σου αρεσε η ενταση των χρωματων η το brightness? Το δευτερο ρυθμιζεται. Το πρωτο ρυθμιζεται επισης αλλα δε θα εχεις σωστη αποδοση χρωματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δε σου αρεσε η ενταση των χρωματων η το brightness? Το δευτερο ρυθμιζεται. Το πρωτο ρυθμιζεται επισης αλλα δε θα εχεις σωστη αποδοση χρωματων. Γενικά η ένταση των χρωμάτων, όλα μου ερχόντουσαν πιο "σκούρα"... Το brightness ήταν μια χαρά, στο auto το έχω έτσι και αλλιώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πλεον ειμαι απογοητευμενος και απο την μπαταρια με franco... 8h30' σε μπαταρια, 6h WiFi, 1h15' οθονη, 3G mode, καθολου data... Υπολοιπο; 60%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα. Έχεις τσεκάρει αν είναι σωστά τα πεδία στην APN ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Tις ρυθμίσεις ΑΡΝ δεν τις έχω πειράξει. Είναι ίδιες με πριν. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Tις ρυθμίσεις ΑΡΝ δεν τις έχω πειράξει. Είναι ίδιες με πριν. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει!! Μην είσαι τόσο σίγουρος, ρίξε τους μια ματιά, στο λέω γιατί είχα πρόβλημα μετά από πέρασμα Από stock σε custom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα. Πιστεύω να το ξέρεις, αλλά τα δεδομένα τα έχεις ανοιχτά; Αν είναι βάλε τη στοκ εφαρμογή πάλι και δες αν έχει και εκεί πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μήπως κάνεις λάθος; Εγώ γιατί στέλνω με τα δεδομένα κλειστά; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 για πανε settings-mobile networks-access point names και δες αν εχει το mms μεσα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Mετα απο 4 ημερες με 4g και αλλες τοσες με απαιτητικη χρηση (πολυ gps κυριως) οφειλω να πω οτι η μπαταρια του ειναι ανυποφορη. :lol: Περιμενω μεγαλυτερα replacement packs συντομα για να αλλαξω. btw το λευκο μαλλον δε θα βγει σε παραγωγη παροτι μερικα καταστηματα ειχαν stockαρει. Edited March 30, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Mετα απο 4 ημερες με 4g και αλλες τοσες με απαιτητικη χρηση (πολυ gps κυριως) οφειλω να πω οτι η μπαταρια του ειναι ανυποφορη. :lol: Περιμενω μεγαλυτερα replacement packs συντομα για να αλλαξω. btw το λευκο μαλλον δε θα βγει σε παραγωγη παροτι μερικα καταστηματα ειχαν stockαρει. Το 4g σου δουλεύει Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 από χτες το βράδυ πέρασα την carbon 1.6 ( μετάβαση από την 1.4 ), πολύ σταθερή, πολύ γρήγορη με ακόμα περισσότερες ΄΄καγκουριές΄΄ σε σχέση με την 1,4 :) Για μπαταρία δεν εχω ακόμα άποψη.....σε λίγες μέρες. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δουλευει η αγαπημένη μου εφαρμογή touch control αλλά που θα παει, ο τρελοφράνκο θα το φτιάξει πιστεύω σύντομα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Έχουν βγει πολλές Ρομ εδώ και 3 μερες και ακόμα παραμένω στοκ. Πρέπει να δοκιμάσω. Έβαλε κανείς τον νέο κερνελ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G) εχει μια επιλογη μεσα στις ρυθμισεις... Έκανα κι εγώ σήμερα ενεργοποίηση της υπηρεσίας στη γραμμή μου και επειδή βρίσκομαι εκτος Θεσσαλονίκης για να κάνω δοκιμή, όταν επιστρέψω θα ακολουθήσω ακριβώς ό,τι λέει το video; Θα δημιουργηθεί αυτόματα κάποιο καινούριο APN, δεν χρειάζεται, χρησιμοποιείται το υπάρχων ή πρέπει να δημιουργήσω χειροκίνητα ένα καινούριο και αν ναι, ποιες είναι οι ρυθμίσεις; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ LTE Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδιά για kernel ποιον προτείνετε που να κάνει καλή διαχείριση σε μπαταρία...franko ,matrix κάποιον άλλον; είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτά και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε τον καλύτερο kernel κατά την γνώμη σας και με βάση την εμπειρία χρήσης σας...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ LTE Kάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι που έχεις και άποψη, άντε πήγαινε και μίλα με την wind μπας και σου δώσει μία γραμμή σήμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ρε παίδες απορία της στιγμής, έχει κανείς επιλεγμένη την επιλογή για rendering του 2D από την GPU; Υποτίθεται αυτό δεν κάνει και το JB με το project Butter; anyone? 10chars Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδια να ρωτησω κατι μπορω καπως να κανω στο νεξους οτι κ στο ιφονε τι εννοω οταν κανω κλικ σε μια λεξη πανω σε ενα κειμενο να μπορω να την κανω define η translate? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Το 4g σου δουλεύει Ελλάδα? Eλλαδα 4g? :lol: H μπαταρια ειναι χαλια anywayz ομως.... Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δουλευει η αγαπημένη μου εφαρμογή touch control αλλά που θα παει, ο τρελοφράνκο θα το φτιάξει πιστεύω σύντομα! O Bponury εννοεις... ο franco δεν ασχολειται με το αν δουλευει το tc. :p Edited March 31, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Eλλαδα 4g? :lol: Ναι έχεις δίκιο τώρα είδα το Location London :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εβαλε κανεις καποιον απο τους δυο τελευταιους φρανκο? τον εβαλα σε νεξους χωρις καρτα,μονο με συνεχη συνδεση σε wifi ,gps και σε 10 ωρες καταναλωσε 2%..λογικο βεβαια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εβαλε κανεις καποιον απο τους δυο τελευταιους φρανκο? τον εβαλα σε νεξους χωρις καρτα,μονο με συνεχη συνδεση σε wifi ,gps και σε 10 ωρες καταναλωσε 2%..λογικο βεβαια Εγώ τρέχω τον 116 από χτες. Καλός φαίνεται αν και νομίζω ότι ζεσταίνεται πιο εύκολα το κινητό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 κατι λιγο ασχετο .... γινεται να κανω update την ρομ που εχω (PARANOIDANDROID 3.1) στο nexus 4 χωρις να χασω επαφες , μυνηματα , εφαρμογες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts