Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Αγορασα το franco's kernel updater αλλα το επεστρεψα πριν το 15λεπτο.

Δεν μου αρεσε ουτε του g47, ουτε τα optimal που υπηρχε σαν επιλογη στις ρυθμισεις. Πολυ σκοτεινιασε η οθονη, ειδικα με τα optimal μαυρισαν ολα... :confused:

Δε σου αρεσε η ενταση των χρωματων η το brightness?

Το δευτερο ρυθμιζεται.

Το πρωτο ρυθμιζεται επισης αλλα δε θα εχεις σωστη αποδοση χρωματων.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε σου αρεσε η ενταση των χρωματων η το brightness?

Το δευτερο ρυθμιζεται.

Το πρωτο ρυθμιζεται επισης αλλα δε θα εχεις σωστη αποδοση χρωματων.

Γενικά η ένταση των χρωμάτων, όλα μου ερχόντουσαν πιο "σκούρα"...

Το brightness ήταν μια χαρά, στο auto το έχω έτσι και αλλιώς. :)

Πλεον ειμαι απογοητευμενος και απο την μπαταρια με franco...

8h30' σε μπαταρια, 6h WiFi, 1h15' οθονη, 3G mode, καθολου data... Υπολοιπο; 60%.

Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα.

Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα.

Έχεις τσεκάρει αν είναι σωστά τα πεδία στην APN ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tις ρυθμίσεις ΑΡΝ δεν τις έχω πειράξει. Είναι ίδιες με πριν. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει!!

Μην είσαι τόσο σίγουρος, ρίξε τους μια ματιά, στο λέω γιατί είχα πρόβλημα μετά από πέρασμα Από stock σε custom

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πιστεύω να το ξέρεις, αλλά τα δεδομένα τα έχεις ανοιχτά;

Αν είναι βάλε τη στοκ εφαρμογή πάλι και δες αν έχει και εκεί πρόβλημα.

Μήπως κάνεις λάθος; Εγώ γιατί στέλνω με τα δεδομένα κλειστά;

Mετα απο 4 ημερες με 4g και αλλες τοσες με απαιτητικη χρηση (πολυ gps κυριως) οφειλω να πω οτι η μπαταρια του ειναι ανυποφορη. :lol:

Περιμενω μεγαλυτερα replacement packs συντομα για να αλλαξω.

btw το λευκο μαλλον δε θα βγει σε παραγωγη παροτι μερικα καταστηματα ειχαν stockαρει.

Edited by g47

Mετα απο 4 ημερες με 4g και αλλες τοσες με απαιτητικη χρηση (πολυ gps κυριως) οφειλω να πω οτι η μπαταρια του ειναι ανυποφορη. :lol:

Περιμενω μεγαλυτερα replacement packs συντομα για να αλλαξω.

btw το λευκο μαλλον δε θα βγει σε παραγωγη παροτι μερικα καταστηματα ειχαν stockαρει.

Το 4g σου δουλεύει Ελλάδα?

από χτες το βράδυ πέρασα την carbon 1.6 ( μετάβαση από την 1.4 ), πολύ σταθερή, πολύ γρήγορη με ακόμα περισσότερες ΄΄καγκουριές΄΄ σε σχέση με την 1,4 :)

Για μπαταρία δεν εχω ακόμα άποψη.....σε λίγες μέρες.

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δουλευει η αγαπημένη μου εφαρμογή touch control αλλά που θα παει, ο τρελοφράνκο θα το φτιάξει πιστεύω σύντομα!

Έχουν βγει πολλές Ρομ εδώ και 3 μερες και ακόμα παραμένω στοκ. Πρέπει να δοκιμάσω. Έβαλε κανείς τον νέο κερνελ;
Δημήτρης

πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο

ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G)

εχει μια επιλογη μεσα στις ρυθμισεις...

Έκανα κι εγώ σήμερα ενεργοποίηση της υπηρεσίας στη γραμμή μου και επειδή βρίσκομαι εκτος Θεσσαλονίκης για να κάνω δοκιμή, όταν επιστρέψω θα ακολουθήσω ακριβώς ό,τι λέει το video;

Θα δημιουργηθεί αυτόματα κάποιο καινούριο APN, δεν χρειάζεται, χρησιμοποιείται το υπάρχων ή πρέπει να δημιουργήσω χειροκίνητα ένα καινούριο και αν ναι, ποιες είναι οι ρυθμίσεις;

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδιά για kernel ποιον προτείνετε που να κάνει καλή διαχείριση σε μπαταρία...franko ,matrix κάποιον άλλον; είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτά και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε τον καλύτερο kernel κατά την γνώμη σας και με βάση την εμπειρία χρήσης σας...:rolleyes:

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ LTE

Kάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι που έχεις και άποψη, άντε πήγαινε και μίλα με την wind μπας και σου δώσει μία γραμμή σήμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε παίδες απορία της στιγμής, έχει κανείς επιλεγμένη την επιλογή για rendering του 2D από την GPU; Υποτίθεται αυτό δεν κάνει και το JB με το project Butter;

anyone?

10chars

What u take is what u give...

παιδια να ρωτησω κατι μπορω καπως να κανω στο νεξους οτι κ στο ιφονε τι εννοω οταν κανω κλικ σε μια λεξη πανω σε ενα κειμενο να μπορω να την κανω define η translate?

Το 4g σου δουλεύει Ελλάδα?

Eλλαδα 4g? :lol:

H μπαταρια ειναι χαλια anywayz ομως....

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν δουλευει η αγαπημένη μου εφαρμογή touch control αλλά που θα παει, ο τρελοφράνκο θα το φτιάξει πιστεύω σύντομα!

O Bponury εννοεις... ο franco δεν ασχολειται με το αν δουλευει το tc. :p

Edited by g47

εβαλε κανεις καποιον απο τους δυο τελευταιους φρανκο?

τον εβαλα σε νεξους χωρις καρτα,μονο με συνεχη συνδεση σε wifi ,gps και σε 10 ωρες καταναλωσε 2%..λογικο βεβαια

Vamos Aris

εβαλε κανεις καποιον απο τους δυο τελευταιους φρανκο?

τον εβαλα σε νεξους χωρις καρτα,μονο με συνεχη συνδεση σε wifi ,gps και σε 10 ωρες καταναλωσε 2%..λογικο βεβαια

Εγώ τρέχω τον 116 από χτες. Καλός φαίνεται αν και νομίζω ότι ζεσταίνεται πιο εύκολα το κινητό.

Δημήτρης

κατι λιγο ασχετο .... γινεται να κανω update την ρομ που εχω (PARANOIDANDROID 3.1) στο nexus 4 χωρις να χασω επαφες , μυνηματα , εφαρμογες ?

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)