STATYSS Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τι πρόβλημα έχει ρε παιδιά το wifi..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Αγορασα και γω το kernel update.Στα χρωματα παω να κανω αποθηκευση και μου βγαζει να κανω αναφορα. Τι πρόβλημα έχει ρε παιδιά το wifi..?? Eδω θα διαβασεις τι παιζει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930 Edited March 11, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επανερχομαι με ρυθμισεις χρωματων. Αναφερονται μονο στο franco.kernel updater 8.9 με r102. Αν δεν εχετε αυτα, μην δοκιμαζετε. Ειναι οσο το δυνατον εστιασμενες σε χρηση κινητου σε εξωτερικο χωρο με αυτοματη φωτειονοτητα η οποια συνηθως ειναι κατω απο το 40% αλλα επρεπε να θεσω ενα standard και να προσπαθησω για πιστοτητα σε αυτο. Brightness: 40% Red - 225 Green - 225 Blue - 225 Gamma R Grays - 2 Mids - 7 Blacks - 119 Whites - 4 G Grays - 2 Mids - 7 Blacks - 119 Whites - 4 B Grays - 2 Mids - 7 Blacks - 119 Whites - 4 Misc. Gamma Settings Contrast - 5 Brightness - 0 Saturation - 23 Για δοκιμαστε και πειτε αποψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Επανερχομαι με ρυθμισεις χρωματων. Αναφερονται μονο στο franco.kernel updater 8.9 με r102. Αν δεν εχετε αυτα, μην δοκιμαζετε. Ειναι οσο το δυνατον εστιασμενες σε χρηση κινητου σε εξωτερικο χωρο με αυτοματη φωτειονοτητα η οποια συνηθως ειναι κατω απο το 40% αλλα επρεπε να θεσω ενα standard και να προσπαθησω για πιστοτητα σε αυτο. Για δοκιμαστε και πειτε αποψεις. Περναω τον κερνελ 102 και κανω αυτα.Επανερχομαι.. Edit:Λοιπον περασα τις ρυθμισεις που ειπες και βλεπω σαφως πιο ζωντανα τα χρωματα.Επισης παρατηρω οτι το μαυρο ειναι πιο εντονο απο πριν(πριν ηταν λιγο γκρι)Επισης στα toggles τωρα επειδη ειναι πιο μαυρο δεν φαινονται τα περιγραμματα απο τα εικονιδια τα τετραγωνα δηλ.Τελος η οθονη ειναι πιο φωτεινη με το αυτοματο οπως και το ειχα.Κανεις αλλος συμφωνει μαζι μου ή να διαφωνει? Edited March 11, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τα δοκίμασα και εγώ πολύ καλύτερα από κάποια τελευταία που είδα xda μεριά τουλάχιστον στα δικά μου μάτια:thumbup: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με το trigster mod και τον r102 κάνω δουλειά??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Τα δοκίμασα και εγώ πολύ καλύτερα από κάποια τελευταία που είδα xda μεριά τουλάχιστον στα δικά μου μάτια:thumbup: Ωραια, χαιρομαι γιατι πηρε αρκετη εως πολυ ωρα για να φθασω σε σωστες ρυθμισεις. Περναω τον κερνελ 102 και κανω αυτα.Επανερχομαι.. Edit:Λοιπον περασα τις ρυθμισεις που ειπες και βλεπω σαφως πιο ζωντανα τα χρωματα.Επισης παρατηρω οτι το μαυρο ειναι πιο εντονο απο πριν(πριν ηταν λιγο γκρι)Επισης στα toggles τωρα επειδη ειναι πιο μαυρο δεν φαινονται τα περιγραμματα απο τα εικονιδια τα τετραγωνα δηλ.Τελος η οθονη ειναι πιο φωτεινη με το αυτοματο οπως και το ειχα.Κανεις αλλος συμφωνει μαζι μου ή να διαφωνει? Ηθελα να εχω οσο το δυνατον πιο βαθυ μαυρο, οποτε σωστα το βλεπεις ετσι, σημαινει οτι το χρωμα αποδιδεται οπως πρεπει. Πιο φωτεινη γιατι μελημα μου ηταν, οπως ειπα και πριν να ειναι σωστη σε εξωτερικο περιβαλλον με ηλιο. Αν θελεις να εχετε πιο σωστη οθονη για σκοτεινα περιβαλλοντα, χωρις τοσο μεγαλο rgb, τοτε μπορεις να πεσεις στα 175. Σε αυτη τη περιπτωση ομως χαλαει ελαχιστα το calibration. Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις ομως. Edited March 11, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ωραια, χαιρομαι γιατι πηρε αρκετη εως πολυ ωρα για να φθασω σε σωστες ρυθμισεις. Eχω κανει edit το ποστ μου,δες να μου πεις αν μπορεις :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εκανα κι εγω edit μετα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Εκανα κι εγω edit μετα. :lol: Σωστος το ειδα!Απο μπαταρια εχουμε θεμα σχετικα με τις αλλαγες που εχουμε στα χρωματα οσον αφορα την φωτεινοτητα?Επισης να δουμε και πως θα τα παει ο νεος κερνελ.. EDIT:Εκανα την αλλαγη που λες αλλα επεσε πολυ ο φωτισμος.Μου αρεσει καλυτερα οπως ειπες στην αρχη και εκανα restore(γαματη εφαρμογη).Μαλιστα καποιες φωτο που ηθελα να τσεκαρω τις δειχνει οπως πρεπει! Edited March 11, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Oχι, αν δε πειραξεις το brightness δεν εχεις θεμα. Οντως, περιμενω τη πληρη φορτιση για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Oχι, αν δε πειραξεις το brightness δεν εχεις θεμα. Οντως, περιμενω τη πληρη φορτιση για να δουμε. Χτες που το εβαλα κλειστο το βραδυ για φορτιση κ το ανοιξα το πρωι ειχε φορτισει μολις 60%..Σου χει τυχει?Βγαινω offtopic βεβαια :O Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Oχι,,,μουχει τυχη να μη κανει επαφη οταν ημουν Ελλαδα ο ανταπτορας κ να μη φορτισει καθολου... Μπορει ναχες καμια διακοπη το βραδυ...δεν ειναι λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Oχι,,,μουχει τυχη να μη κανει επαφη οταν ημουν Ελλαδα ο ανταπτορας κ να μη φορτισει καθολου... Μπορει ναχες καμια διακοπη το βραδυ...δεν ειναι λογικο. Tεσπα θα το βαλω και σημερα παλι και θα δω.Κινηταρα το χαιρομαι ολο και περισσοτερο!Ευχαριστω γαι τις συμβουλες σου :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ωραια, χαιρομαι γιατι πηρε αρκετη εως πολυ ωρα για να φθασω σε σωστες ρυθμισεις. Ηθελα να εχω οσο το δυνατον πιο βαθυ μαυρο, οποτε σωστα το βλεπεις ετσι, σημαινει οτι το χρωμα αποδιδεται οπως πρεπει. Πιο φωτεινη γιατι μελημα μου ηταν, οπως ειπα και πριν να ειναι σωστη σε εξωτερικο περιβαλλον με ηλιο. Αν θελεις να εχετε πιο σωστη οθονη για σκοτεινα περιβαλλοντα, χωρις τοσο μεγαλο rgb, τοτε μπορεις να πεσεις στα 175. Σε αυτη τη περιπτωση ομως χαλαει ελαχιστα το calibration. Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις ομως. Έχω παρατηρήσει ότι στο xda τους έχει πιάσει μια amoleditida με αποτέλεσμα όλα τα settings που πειράζουν στο gamma έχουν σαν στόχο να δείχνει το κινητό όσο πιο amoled γίνεται.. Σε αντίθεση με την δική σου ρύθμιση που δίνει πολύ πιο φυσικά χρώματα όπως ακριβώς αρμόζει στην οθόνη του κινητού μας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα νομίζω να ποσταρεις αυτά τα settings σου και στο thread του Franco. Πολλοί θα σε ευγνωμονούν εκεί:thumbup: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Λοιπόν με r102 και 8.9 παραθέτω ρυθμίσεις οθόνης από obsanity,απ ό,τι λέει είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε AMOLED χρώματα. Κατ εμε ό,τι πιο όμορφο δοκιμάσει AMOLED like gamma settings for r100 and up (assuming Franco keeps the same gamma settings): RGB=255 red_grays=0 green_grays=0 blue_grays=0 red_mids=119 green_mids=119 blue_mids=119 red_blacks=119 green_blacks=119 blue_blacks=119 contrast=0 brightness=0 saturation=119 red_whites=7 green_whites=7 blue_whites=7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Έχω παρατηρήσει ότι στο xda τους έχει πιάσει μια amoleditida με αποτέλεσμα όλα τα settings που πειράζουν στο gamma έχουν σαν στόχο να δείχνει το κινητό όσο πιο amoled γίνεται.. Σε αντίθεση με την δική σου ρύθμιση που δίνει πολύ πιο φυσικά χρώματα όπως ακριβώς αρμόζει στην οθόνη του κινητού μας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα νομίζω να ποσταρεις αυτά τα settings σου και στο thread του Franco. Πολλοί θα σε ευγνωμονούν εκεί:thumbup: Εχεις δικιο, τα υπερκορεσμενα χρωματα αρεσουν πολυ αλλα δεν ειναι σωστα. Δεν θα κανω ετσι την οθονη μου, αν καποιος θελει vibrant colors τυπου amoled δεν θα τον βολεψουν αυτα που μετρησα. Αυτα που εφτιαξα ειναι οσο το δυνατον πιο πιστα χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 θελω να ρωτησω δυο πραγματακια. το πρωτο ειναι πως θα εξαφανισω στην κυρια οθονη την μπαρα που εχει πανω πανω για αναζητηση google. δευτερο ,γιατι σε καποιες σελιδες που ανοιγω,δεν προσαρμοζονται στην οθονη και ανοιγουν σαν να ειναι ζουμαρισμενες?για να την δω ολη τη σελιδα πρεπει να κανω swipe δεξια αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 καμιά πρόταση για ρολόι/καιρό στην αρχική που να μην στεγνώνει τη μπαταρία και να είναι "εφάμιλλο" του sense? :) beautifull widgets? go weather ex? sth else? και να μην έχει Banner!! :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 καμιά πρόταση για ρολόι/καιρό στην αρχική που να μην στεγνώνει τη μπαταρία και να είναι "εφάμιλλο" του sense? :) beautifull widgets? go weather ex? sth else? και να μην έχει Banner!! :) Fancy widgets θα έλεγα.πολύ καλό και δε τρώει κουτουρου μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 για το πρωτο πρεπει να εγκαταστησεις αλλον launcher,πχ apex Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πολυ καλες οι ρυθμισεις του g47!! Επιτελους μπορω να χαρω τον r102... Thanks για το share:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 παιδια στο νεξους με στοκ ρομ μπορουμε να φτιαξουμε φακελους για τα apps οπως στα samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 παιδια στο νεξους με στοκ ρομ μπορουμε να φτιαξουμε φακελους για τα apps οπως στα samsung? Στην homescreen ναι μπορεις κανονικα! Και εαν θες με ενα αλλον launcher πχ apex ή nova μπορει να φιαξεις και στο συρταρι εφαρμογων δικα σου tab και να βαλεις οτι θελεις εσυ... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 οποτε ειχα αλλαξει launcher στα κινητα που ειχα και μετα το γυρνουσα στο μαμα ειχα την εντυπωση πως το κινητο κολλαγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts