karaLRS Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Είμαι σε cm 10 nightly και λεω να παω σε xenon hd. Την εχει κάνεις; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Είμαι σε cm 10 nightly και λεω να παω σε xenon hd. Την εχει κάνεις; Tην έχει ο galanakop και έχει γράψει κατά διαστήματα ό,τι είναι ικανοποιημένος. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Είμαι σε cm 10 nightly και λεω να παω σε xenon hd. Την εχει κάνεις; Tην έχει ο galanakop και έχει γράψει κατά διαστήματα ό,τι είναι ικανοποιημένος. Την φοράω σίγουρα καμιά βδομάδα συνεχόμενα (:eek:) και σε συνδυασμό με franco είναι εξαιρετική! Προτείνω ανεπιφύλακτα, μαλιστα βγήκε και νέα έκδοση μόλις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Οσοι έχετε βάλει το mod για αυξημένο touch sensitivity σας κάνει τίποτα κουλά όπως να πατιέται η οθόνη σε κάποια σημεία μόνη της; Τώρα τελευταία μου το παρουσιάζει κυρίως οταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο και είναι λίγο σπαστικό. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει 100% αυτό, αλλά νομίζω είναι πολύ πιθανό. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί ως bug στο thread της Cyanogen ότι το κινητό ξεκλειδώνει σε όποια κατεύθυνση και αν σύρεις το lockscreen slider και όχι ΜΟΝΟ προς τα δεξιά. Δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο μιας και πάντα έσερνα το δάχτυλό μου προς τα δεξιά, αλλά σήμερα που το δοκίμασα, όντως διαπίστωσα πως ξεκλειδώνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο dev της Cyanogen ομάδας έχει γράψει ότι δεν είναι bug, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό!! Μπορείτε να δοκιμάσετε και όσοι έχετε stock ή άλλη rom, αν συμβαίνει το ίδιο; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Είμαι σε cm 10 nightly και λεω να παω σε xenon hd. Την εχει κάνεις; την περασα σημερα, πολυ γρηγορη και με αρκετες επιλογες παραμετροποιησης. Μαζι με kernel harsh εβγαλε 21600 αν θυμαμαι καλα στο antutu...καλα δεν ειναι? Δεν εχω κανει εξτρα πειραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί ως bug στο thread της Cyanogen ότι το κινητό ξεκλειδώνει σε όποια κατεύθυνση και αν σύρεις το lockscreen slider και όχι ΜΟΝΟ προς τα δεξιά. Δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο μιας και πάντα έσερνα το δάχτυλό μου προς τα δεξιά, αλλά σήμερα που το δοκίμασα, όντως διαπίστωσα πως ξεκλειδώνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο dev της Cyanogen ομάδας έχει γράψει ότι δεν είναι bug, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό!! Μπορείτε να δοκιμάσετε και όσοι έχετε stock ή άλλη rom, αν συμβαίνει το ίδιο; Σε στοκ ξεκλειδώνει προς οπουδήποτε, αλλά αυτή είναι η λειτουργία στο στοκ, δεν είναι bug. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Σε στοκ ξεκλειδώνει προς οπουδήποτε, αλλά αυτή είναι η λειτουργία στο στοκ, δεν είναι bug. Πολλοί το θεώρησαν αυτό bug. Μεταξύ αυτών και εγώ, και ας είχα διαβάσει μόλις νωρίτερα από τον dev ότι δεν είναι. Όταν ακουμπάς την οθόνη, το ξεκλείδωτο λουκέτο εμφανίζεται ΜΟΝΟ στα δεξιά. Γιατί να ξεκλειδώνει προς όλες τις κατευθύνσεις; !!! Thanks για το reply. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 πολυ γρήγορη η καινούρια xenon hd με τον franco 34.... η παλια μου εκανε χαζομάρες με το facebook και το πληκτρολόγιο αυτη μεχρι στιγμής τπτ... Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 απο την στοκ εχουν πολυ μεγαλες διαφορες παιδια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 απο την στοκ εχουν πολυ μεγαλες διαφορες παιδια? δεν μπορώ να σου απαντήσω γτ δεν την δούλεψα καθόλου Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 απο την στοκ εχουν πολυ μεγαλες διαφορες παιδια? Κοίτα η xenon hd είναι και παραματροποιησιμη αλλά και σταθερή... Οπότε ναι οι διαφορές είναι προς το μέρος μας και είναι εμφανείς... Την προτείνω ανεπιφύλακτα... Ας είναι καλά ο Ευθύμης που μου την προτεινε πριν περίπου ένα 20ημερο και από τότε είμαι με αυτήν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 απο την στοκ εχουν πολυ μεγαλες διαφορες παιδια? Οι διαφορές δεν βρίσκονται στο look και την αίσθηση αλλά στην παραμετροποιηση. Στην XenonHD είναι σχεδόν όλα τα mods μαζεμένα (nav bar, toggles, status bar, etc) και πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά σε συνδυασμό με ένα franco Κοίτα η xenon hd είναι και παραματροποιησιμη αλλά και σταθερή... Οπότε ναι οι διαφορές είναι προς το μέρος μας και είναι εμφανείς... Την προτείνω ανεπιφύλακτα... Ας είναι καλά ο Ευθύμης που μου την προτεινε πριν περίπου ένα 20ημερο και από τότε είμαι με αυτήν... Νικόλα μου την άφησα γιατί είχα σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό όπως ξέρεις και ήθελα μια "σταθερη" και δοκιμασμένη rom. Πραγματικά δεν είχα κανένα θέμα και σήμερα μαλιστα πέρασα και την τελευταία, χθεσινή, έκδοση (πέρασα full wipe να είμαι ήσυχος, να φλασάρω που και που τίποτα γιατί θα βαρεθω :-P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Κοίτα η xenon hd είναι και παραματροποιησιμη αλλά και σταθερή... Οπότε ναι οι διαφορές είναι προς το μέρος μας και είναι εμφανείς... Την προτείνω ανεπιφύλακτα... Ας είναι καλά ο Ευθύμης που μου την προτεινε πριν περίπου ένα 20ημερο και από τότε είμαι με αυτήν... Οι διαφορές δεν βρίσκονται στο look και την αίσθηση αλλά στην παραμετροποιηση. Στην XenonHD είναι σχεδόν όλα τα mods μαζεμένα (nav bar, toggles, status bar, etc) και πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά σε συνδυασμό με ένα franco Νικόλα μου την άφησα γιατί είχα σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό όπως ξέρεις και ήθελα μια "σταθερη" και δοκιμασμένη rom. Πραγματικά δεν είχα κανένα θέμα και σήμερα μαλιστα πέρασα και την τελευταία, χθεσινή, έκδοση (πέρασα full wipe να είμαι ήσυχος, να φλασάρω που και που τίποτα γιατί θα βαρεθω :-P) μαλλον για ξενον με βλεπω κ μενα γιατι πρωτον δε κρατιεμαι να φλασαρω :p και δευτερον θελω οπωσδηποτε μικροτερα σοφτ κουμπια.. απο μπαταρια μαζι με τον φρανκο,ειναι αρκετα καλυτερα τα πραματα ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ενω είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την stock εαν μου πείτε οτι θα έχω παρόμοια μπαταρία (παντα με Franco) δεν θα άντεξω τελικά... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ενω είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την stock εαν μου πείτε οτι θα έχω παρόμοια μπαταρία (παντα με Franco) δεν θα άντεξω τελικά... Για δώσε στοιχεία για την μπαταρία σου. Εγώ με XenonHD end franko 34 σε 1 1/2 μέρα χρήσης είμαι 5+ ενεργή οθόνη και μια ώρα σε κλήσεις... Μόνο μέσω wifi όλα τα παραπάνω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Οποιος εχει περασει την τελευταια xenon 4..εχει δει βελτιωση στον ηχο με το eizo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 αποτι λεγεται με φρανκο πας κατι παραπανω σε μπαταρια (20% ) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για δώσε στοιχεία για την μπαταρία σου. Εγώ με XenonHD end franko 34 σε 1 1/2 μέρα χρήσης είμαι 5+ ενεργή οθόνη και μια ώρα σε κλήσεις... Μόνο μέσω wifi όλα τα παραπάνω... Με ποση φωτεινοτητα...?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 βλεπω παντως οτι δεν ειναι πολυ δημοφιλης ρομ..πως κ δε δοκιμασατε αλλες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για δώσε στοιχεία για την μπαταρία σου. Εγώ με XenonHD end franko 34 σε 1 1/2 μέρα χρήσης είμαι 5+ ενεργή οθόνη και μια ώρα σε κλήσεις... Μόνο μέσω wifi όλα τα παραπάνω... Stock rom και franco ειμαι περιπου σε 1 ημερα χρησης με οθονη 4ωρες και κατι και με λιγοτερο απο μια ωρα κλησεων και φωτεινοτητα στο αυτοματο... Νομιζω εισαι καλυτερα!!:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Από σήμερα και εγώ με Xenon, για να δούμε...αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι οι ΠΑΡΑ πολλές επιλογές παραμετροποίησης! (αλλάζοντας ρομ πάντως και δουλεύοντας την λίγο χωρίς το increased touch responsiveness mod φαίνεται και πάλι το "έγκλημα" που έχουν κάνει με την ευαισθησία της αφής στην LG) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Και εγώ με xenon HD και να πω την αλήθεια (μπορεί να είναι ιδέα μου) το touch μου φαίνεται λίγο χειροτερο απο το stock αλλά οκ μπροστά σε τόση παραμετροποίηση μπορω να το άντεξω.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Από σήμερα και εγώ με Xenon, για να δούμε...αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι οι ΠΑΡΑ πολλές επιλογές παραμετροποίησης! (αλλάζοντας ρομ πάντως και δουλεύοντας την λίγο χωρίς το increased touch responsiveness mod φαίνεται και πάλι το "έγκλημα" που έχουν κάνει με την ευαισθησία της αφής στην LG) Είναι τόσο αξιοσημείωτη η διαφορά στο touch με το mod; Στην xenon δεν περνάει το mod; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Το mod περνάει σε οποιαδήποτε custom κανονικά να υποθέσω.. Επίσης το touch στις custom λογικά είναι ίδιο με της stock αφού όλες οι custom εκεί βασίζονται, στην στοκ δηλαδή. Γενικά αν το συνηθίσεις είναι οκ αλλά όπως και να το κάνουμε πρόβλημα υπάρχει και είναι φάουλ που ακόμα δεν έχει έρθει ένα update της προκοπής.. Με franco 53 και τελευταία xylon από χθες όλα κομπλέ.. Μπαταρία δείχνει ότι θα παίξει στο 4,5-5 ώρες, μόνο wifi και auto brightness ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts