Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια βοηθεια παιδες, περασα τον franco r53, εκανα wipe cache, dalvic cache..reboot, αλλα το τηλ. Εχει κολλησει στο logo της google. Παταω και τα 3 κουμπια για ναμπω σε recovery αλλα τπτ. Δεν ειμαι μπροστα σε υπολογιστη τωρα. Τι κανω?

Μια βοηθεια παιδες, περασα τον franco r53, εκανα wipe cache, dalvic cache..reboot, αλλα το τηλ. Εχει κολλησει στο logo της google. Παταω και τα 3 κουμπια για ναμπω σε recovery αλλα τπτ. Δεν ειμαι μπροστα σε υπολογιστη τωρα. Τι κανω?

Πατάς power+volume down μέχρι να μπει bootloader. Μετά πας με τα κουμπιά ήχου να επιλέξεις recovery και δοκίμασε να περάσεις ξανά. Αν το ξανακάνει και έχεις μέσα κάποια rom ή έχεις κρατήσει nandroid backup πέρασε ότι νομίζεις εσύ

Τελικα ξαναπερασα την r34 με τα πολλα..τα ψιλοχρειαστηκα. Μηπως το zip της r53 εχει καποιο θεμα η εγω ειμαι ο γκαντεμης?

Μάλλον είσαι γκαντέμης.. Ίσως απλά δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο, εγώ το πέρασα χωρίς θέμα όπως και όλοι οι υπόλοιποι σε xda και εδώ :p

Μάλλον είσαι γκαντέμης.. Ίσως απλά δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο, εγώ το πέρασα χωρίς θέμα όπως και όλοι οι υπόλοιποι σε xda και εδώ :p

Τι να πω, απο το κιν. το κατεβασα απευθειας, θα το επιχειρησω ξανα αυριο απο το mac. Ειναι καλυτερη εκδοση απο αυτη που εχω?

ενδιαφερον αλλα νομιζω θα προτιμουσα τα κουμπια τα κλασσικα,απλα μικροτερα..

απο οτι ειδα εχει τέτοια επιλογή

εδω τα εχει κάνει μικρα και προς τα αριστερά

απο οτι ειδα εχει τέτοια επιλογή

εδω τα εχει κάνει μικρα και προς τα αριστερά

ειναι το tablet ui..δε βολευει και τοσο πολυ δυστυχως οσες φορες τα δοκιμασα στο gnexus. αλλα τα μικρα nav keys ειναι οντως πολυ βολικα.

Τι να πω, απο το κιν. το κατεβασα απευθειας, θα το επιχειρησω ξανα αυριο απο το mac. Ειναι καλυτερη εκδοση απο αυτη που εχω?

Γιατι τα φλασαρεις ετσι, και δεν κατεβαζεις την δωρεαν εφαρμογη τουf franco? στην δωρεαν εκδοση, φλασαρεις τους kernel απευθειας μεσω εφαρμογης, χωρις φασαρια, απλα εχει απενεργοποιημενες τις υπολοιπες επιλογες που δεν εχουνε να κανουνε με αυτο αμεσα.

Επειδη δεν εχω χρονο για πολλα πειραγματα και φλασαρισματα και επειδη μου αρκει προς το παρων η stock rom (μονο root εκανα) να ρωτησω εχει δοκιμασει κανενας τον franco kernel με stock rom? Εχει καλυτερη μπαταρια? Γιατι κυριως αυτο με ενδιαφερει...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Επειδη δεν εχω χρονο για πολλα πειραγματα και φλασαρισματα και επειδη μου αρκει προς το παρων η stock rom (μονο root εκανα) να ρωτησω εχει δοκιμασει κανενας τον franco kernel με stock rom? Εχει καλυτερη μπαταρια? Γιατι κυριως αυτο με ενδιαφερει...

Ναι έχει τεράστια διαφορά στην μπαταρία :)

Ειμαι απο χθες και γω πλεον κατοχος του N4. :)Εχω ομως ενα σημαντικο προβλημα, δεν μπορω να το ρουταρω. Δοκιμασα αρχικα το toolkit σε linux μια και που χρησιμοποιω linux mint αλλα τιποτα . Το κινητο κολλαγε οταν εκανε reboot σε recovery και εμφανιζε no command.

Μετα βρηκα pc με xp και με donate κατεβασα το toolkit του mskip ωστε να εχω και τα updates. Τζιφος:(

Το ιδιο ακριβως μηνυμα οταν κανω την επιλογη στο flash manual και οταν επιλεγω το install automatically κολλαει στο fastboot.... τι να πω.... εαν μπορει καποιος να βοηθησει....

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Εχει αρκετή διαφορά αλλά κυρίως αν δεν το πολυχρησιμοποιείς. Με στοκ προσωπικά ήμουν γύρω στις 3+ ώρες screen on με πολύ χρήση και τώρα πάει κάπου κοντά στις 4. Οπως και να'χει αν το χρησιμοποιείς πολύ καθημερινά κάθε βράδυ θέλει φόρτιση.

What u take is what u give...

Ειμαι απο χθες και γω πλεον κατοχος του N4. :)Εχω ομως ενα σημαντικο προβλημα, δεν μπορω να το ρουταρω. Δοκιμασα αρχικα το toolkit σε linux μια και που χρησιμοποιω linux mint αλλα τιποτα . Το κινητο κολλαγε οταν εκανε reboot σε recovery και εμφανιζε no command.

Μετα βρηκα pc με xp και με donate κατεβασα το toolkit του mskip ωστε να εχω και τα updates. Τζιφος:(

Το ιδιο ακριβως μηνυμα οταν κανω την επιλογη στο flash manual και οταν επιλεγω το install automatically κολλαει στο fastboot.... τι να πω.... εαν μπορει καποιος να βοηθησει....

θΑ σου πρότεινα να κάνεις μία προσπάθεια και με το nexus root toolkit v1.6.2 , είναι και δωρεάν ( προσοχή με τους drivers)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακριβως το ιδιο εχω κι εγω. Μονο root και αφησα unlocked τον bootloader για να εχω ανεση με τον kernel. Ειμαι με stock rom και franco kernel. Και η εφαρμογη σου λεινει τα χερια. Εχω κρατησει backup τον 16-18-22-23-34, που μου αρεσαν απο θεμα μπαταριας και lagging, και επισης τον stock kernel, οποτε οπου και να ειμαι οποτε θελω, βαζω νεο update, γυριζω σε εναν παλιοτερο, οτι θελω κανω δηλαδη. Γι'αυτο σου την προτεινα την εφαρμογη.

καλα ουτως η αλλως μπορεις να χεις κρατημενες μερικες εκδοσεις μεσα στο τηλεφωνο..πιο πολυ για να ευχαριστησεις το κανεις..ποσο παει η εφαρμογη?νομιζω ακριβουτσικη ειναι
Vamos Aris

Ακριβως το ιδιο εχω κι εγω. Μονο root και αφησα unlocked τον bootloader για να εχω ανεση με τον kernel. Ειμαι με stock rom και franco kernel. Και η εφαρμογη σου λεινει τα χερια. Εχω κρατησει backup τον 16-18-22-23-34, που μου αρεσαν απο θεμα μπαταριας και lagging, και επισης τον stock kernel, οποτε οπου και να ειμαι οποτε θελω, βαζω νεο update, γυριζω σε εναν παλιοτερο, οτι θελω κανω δηλαδη. Γι'αυτο σου την προτεινα την εφαρμογη.

καλα ουτως η αλλως μπορεις να χεις κρατημενες μερικες εκδοσεις μεσα στο τηλεφωνο..πιο πολυ για να ευχαριστησεις το κανεις..ποσο παει η εφαρμογη?νομιζω ακριβουτσικη ειναι

Την κατεβασα την εφαρμογη(4 ευρω) για τον κερνελ και οντως ειναι πολυ βολικη και επισης κρατησα και εγω backup τον stock kernel για καθε ενδεχομενο αλλα εκανα μια βλακεια, το πρωι που του εκανα root κατεβασα την εφαρμογη(2 ευρω) του franco που αλλαζει τα χρωματα της οθονης γιατι ερχομενος απο amoled που παραφανηκαν ζεστα και μετα ειδα οτι και η εφαρμογη του για τον kernel εχει μεσα παλι το dispaly control... Fail 2 ευρω.. Τωρα την ψαχνω να μικρυνω λιγα τα κουμπακια με stock rom παντα..:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Την κατεβασα την εφαρμογη(4 ευρω) για τον κερνελ και οντως ειναι πολυ βολικη και επισης κρατησα και εγω backup τον stock kernel για καθε ενδεχομενο αλλα εκανα μια βλακεια, το πρωι που του εκανα root κατεβασα την εφαρμογη(2 ευρω) του franco που αλλαζει τα χρωματα της οθονης γιατι ερχομενος απο amoled που παραφανηκαν ζεστα και μετα ειδα οτι και η εφαρμογη του για τον kernel εχει μεσα παλι το dispaly control... Fail 2 ευρω.. Τωρα την ψαχνω να μικρυνω λιγα τα κουμπακια με stock rom παντα..:D

4 ευρω την εχει παει ο αγιογδυτης?Θυμαμαι 1 ευρω την ειχα αγορασει επι gnexus.Και εγω τη πατησα με το display control :banghead:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αν δε μπω recovery να φλασάρω νοιώθω λίγο ημιτελής :D

Πάντως με τον r53 είδα αδικαιολογητη υψηλή θερμοκρασία κοντά 35°C χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο (λίγο πλοήγηση και tapatalk).. Το περίεργο είναι ότι μου το έχει κάνει 2 φορές μόνο :confused:

Κατά τα άλλα ο κερνελ τα πάει πολύ καλά και ιδιαίτερα στην διαχείριση ενέργειας

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)