aplos73 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ευχαριστώ παιδιά.Θα το πάρω γιατί τα 129 ευρώ είναι δέλεαρ και ελπίζω να μείνω ευχαρηστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lag24 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 δεν θελω να πειραματιστω οποτε οκ.. ευχαριστω πολυ!! τρελες πωλησεις το πλαισιο με την προσφορα αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έπεσε έληψη.Πήγα σήμερα να το πάρω και δεν είχε.Έκανα κράτηση και θα το έχω σε 2 ημέρες.Ελπίζω να μείνω ευχαρηστημένος απο το κινητό.Όταν το πάρω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 η γυναικα μου το εχει καμια 20αρια ημερες και ειναι πολυ ευχαριστημενη. εχθες ομως αρχισε να της κανει ενα τρελο.. στα καλα καθουμενα,ενω ειναι standby και κλειδωμενο,αναβει και σβηνει ανα λεπτο περιπου. σαν να ερχεται κληση ή μηνυμα,αλλα η οθονη δεν εχει καμια τετοια ενδειξη. το εκανα ενα restart,της εκλεισα οτι ετρεχε,αλλα μετα την επανεκινηση το εκανε κανα 2 φορες ακομα. τι μπορει να ειναι αυτο ρε παιδια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Φιλε μου καποια εφαρμογη το προκαλει. Κανε απεγκατασταση μια μια απο τις τελευταιες που περασε η γυναικα σου. Το χω παθει και γω και η γυναικα μου πολλες φορες. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 παιδιά το κινητό το πήρα τη Πέμπτη δεν έχω βρει κάτι αρνητικό μέχρι τώρα εκτός από δύο πράγματα. 1.Θέλω στα μηνύματα να γράφω με μικρά ελληνικά γράμματα αλλά όλο μου βγαίνουν κεφαλαία.... πώς βάζω μικρά γράμματα ; ;; Τα ελληνικά, με μικρα/κεφάλαια και τους τόνους, χρειάζονται άλλη κωδικοποίηση. Εάν θέλεις να γράφεις μικρά, το μέγεθος του κάθε SMS θα μειωθεί από 160 στους 70 αν θυμάμαι καλά χαρακτήρες. Λογικά δείχνει κάποιον μετρητή δίπλα στο παράθυρο που γράφεις. Τα SMS λοιπόν θα είναι πιο όμορφα, αλλά θα χρεώνεσαι περισσότερα SMS, για να πεις τα ίδια πράγματα ;) Παλιότερα ήθελε ψάξιμο-πατέντες , τώρα τα πιο πολλά τηλέφωνα κάνουν αλλαγή κωδικοποίησης, όλα τα γράμματα κεφαλαία, κι έτσι έχεις 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Φιλε μου καποια εφαρμογη το προκαλει. Κανε απεγκατασταση μια μια απο τις τελευταιες που περασε η γυναικα σου. Το χω παθει και γω και η γυναικα μου πολλες φορες. θα το δοκιμασω το βραδακι να δω τι περιεργο εχει περασει. παντως με την πρωτη ματια που εριξα εχθες,δεν ειδα κατι υποπτο.. Edited April 19, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_mania Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 1. Το πληκτρολόγιο δεν έχει ένα πλήκτρο που είναι σαν ένα βελάκι προς τα πάνω; Πάτα αυτό πριν γράψεις οποιοδήποτε κείμενο και προσπάθησε ξανά. 2. Διάγραψε τις λίστες αναπαραγωγής. Ναι κατάλαβα αυτό που λες. Αλλά είναι πάντα πατημένο όταν πάω να γράψω μήνυμα. Από μόνο του. Ενώ όταν είμαι π.χ twitter δεν είναι πατημένο και έχω μικρούς χαρακτήρες αλλά και μεγάλους αν θέλω. Πώς τις διαγράφω τις λίστες αναπαραγωγής? Πατάω συνεχόμενα πάνω σε μία αλλά δε μου βγάζει επιλογή για διαγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JABAikanos Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Να σου πω την αλήθεια χρησιμοποιώ android εδώ και ένα χρόνο με το xperia neo V. Δεν είμαι ευχαριστημένη με τη sony ericsson οπότε πήγα σε samsung. Και αφού χρησιμοποιώ ήδη android δε με χάλασε κάτι. Και θα το χω και για βασική συσκευή. ειναι καλυτερο το ace plus σε σχεση με το Neo V? Παράθεση Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 ειναι καλυτερο το ace plus σε σχεση με το Neo V? Το neo V υπερέχει στην οθόνη, στον επεξεργαστή, έχει μπροστινή κάμερα, καταγράφει HD Video, έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_mania Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) ειναι καλυτερο το ace plus σε σχεση με το Neo V? φυσικά και είναι καλύτερο!!!! απλά εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω σε κάτι με λιγότερες δυνατότητες αλλά σμάρτφον πάλι..... ήθελα να απεξαρτηθώ. :P Τα ελληνικά, με μικρα/κεφάλαια και τους τόνους, χρειάζονται άλλη κωδικοποίηση. Εάν θέλεις να γράφεις μικρά, το μέγεθος του κάθε SMS θα μειωθεί από 160 στους 70 αν θυμάμαι καλά χαρακτήρες. Λογικά δείχνει κάποιον μετρητή δίπλα στο παράθυρο που γράφεις. Τα SMS λοιπόν θα είναι πιο όμορφα, αλλά θα χρεώνεσαι περισσότερα SMS, για να πεις τα ίδια πράγματα ;) Παλιότερα ήθελε ψάξιμο-πατέντες , τώρα τα πιο πολλά τηλέφωνα κάνουν αλλαγή κωδικοποίησης, όλα τα γράμματα κεφαλαία, κι έτσι έχεις 160 χαρακτήρες. αααα ναι το θυμάμαι αυτό που λες !!! απλά είναι περίεργο γιατί στο twitter- σημειώσεις, κτλ για παράδειγμα έχω μια χαρά επιλογή κεφαλαία/μικρά.... μόνο στα μηνύματα δεν την έχω. Θα ναι αυτό που λες με τους χαρακτήρες Edited April 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasopc Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 προσπαθω να κανω root την συκευη με βαση τον οδηγο απο το xda αλλα εχω καποια προβληματα το βαζω σε download mode το συνδεω στο odin αλλα δεν μου το βρισκει το προγραμμα εχω εγκατηστησει κανονικα τους drivers οποτε αφου δεν γινεται η αναγνωριση απο το odin δεν μπορω να προχωρησω καμια λυση;;; το odin μου το αναγνωριζει μονο σε recovery mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufoulis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το μαραφετη στον γιο μου τι λετε εσεις για πειτε γνωμες..... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Ace-Plus-Dark-Blue-GTS67500ABAEUR.htm http://www.picpaste.com/pics/___________20130515162523-7l22HFyL.1368624375.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podaskos Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 ... είμαι κι εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού ένα χρόνο τώρα και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Χθες όμως μου έκανε ένα "παράξενο" κόλλημα (το οποίο έχει επαναληφθεί 5-6 φορές μέσα στον έναν χρόνο που χρησιμοποιώ την συσκευή) και μια που επισκέφτηκα σήμερα την κοινότητα λέω να το μοιραστώ μαζί σας για να μάθω αν έχει συμβεί και σε άλλους... Έκανα, λοιπόν, μια κλήση όπως συνήθως κι ενώ άκουγα το τηλέφωνο να καλεί μαύρισε η οθόνη. Επειδή στην άλλη πλευρά της γραμμής άνοιξε ο τηλεφωνητής ήθελα να κλείσω το τηλέφωνο αλλά κανένα πλήκτρο δεν υπάκουε και συνέχιζα να βλέπω μια μαύρη οθόνη. Έκλεισα τη γραμμή βγάζοντας την μπαταρία και μετά την επανεκκίνηση όλα δούλευαν καλά. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα οφείλεται στο λειτουργικό ή την συσκευή αλλά άρχισα να σκέφτομαι να ζητήσω τη βοήθεια του service. Απλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να απευθυνθώ στον Κωτσόβολο απ' όπου αγοράστηκε το τηλέφωνο ή στην samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Έχω διαβάσει για τέτοια προβλήματα και σε άλλες συσκευές.. Και σε μένα τρώει κάτι φλασιές και ψιλοκολλάει όσο περνάει ο καιρός. Αν θες να το πας στο service, καλύτερα κατευθείαν στη Samsung, γιατί και ο Κωτσόβολος εκεί θα το στείλει. ; ) Το θέμα είναι άλλο, πότε και ΑΝ θα πάρει το κινητό Jelly Bean, όπως έχει ειπωθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufoulis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το τηλέφωνο όταν φτάσει το επίπεδο της μπαταριάς μεταξύ του 30% και 20% μου κλείνει το τηλέφωνο και μετά δεν μπορώ να το ανοίξω ξανά μόνο εάν το βάλω σε φόρτιση έχει τύχει σε κανένα μέλος αυτό ή είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω και εάν έχει τύχει σε άλλο μέλος πως μπορώ να το ξεπεράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δε μου έχει συμβεί ποτέ εμένα.. Στο 20% βγάζει απλά το μήνυμα για τη φόρτιση. Μήπως τα έχει "φτύσει" η μπαταρία σου; Γενικά, με νορμάλ χρήση και 3G κλειστό, πόσο διαρκεί μέχρι να κλείσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufoulis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δε μου έχει συμβεί ποτέ εμένα.. Στο 20% βγάζει απλά το μήνυμα για τη φόρτιση. Μήπως τα έχει "φτύσει" η μπαταρία σου; Γενικά, με νορμάλ χρήση και 3G κλειστό, πόσο διαρκεί μέχρι να κλείσει; το τηλεφωνο ειναι 1 μηνος μετα το 30% κλεινει και δεν μου ανοιγει. μονο εαν το βαλω σε φορτησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το τηλεφωνο ειναι 1 μηνος μετα το 30% κλεινει και δεν μου ανοιγει. μονο εαν το βαλω σε φορτησει Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο. Περνα απο το service καμια μερα να τους το δωσεις να το κοιταξουν... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καποια πληροφορια ρε παιδια για JB γι αυτο κινητο; :( :cry: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μάλλον με 2.3.6 θα μείνουμε.. Ούτε καν ένα update όπως στο Galaxy Mini 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημερα σε ολους. θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με ενα θεμα που αντιμετωπιζω με την καρτα sim. οταν θελω να αποθηκευσω καποια επαφη,μπορω να γραψω μονο 6 γραμματα,ενω οταν την αποθηκευσω στο τηλεφωνο,δινει περισσοτερα. μηπως ξερει καποιος πως μπορω να επεκτεινω τον αριθμο γραμματων στην καρτα? απλα ενημερωτικα σας αναφερω οτι δοκιμασα ολους τους διαθεσιμους τυπους γραφης του τηλεφωνου. αυτοματο,unicode και αλφαβητο GSM.το τηλεφωνο ειναι ενα samsung galaxy ace plus. Ευχαριστω εκ των προτερων,θα περιμενω τη βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Δεν γίνεται. Ίσως με μια πιο καινούργια SIM να κέρδιζες μερικούς χαρακτήρες ακόμα αλλά αν θες περισσότερους χαρακτήρες αναγκαστικά θα αποθηκεύσεις στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lag24 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα... Το πρόβλημα αυτό με την sim που έχει αναφερθεί το έχω και εγώ με το συγκεκριμένο κινητό, αλλά δεν το είχα παρατηρήσει με άλλες συσκευές. Επίσης μου έχει κολλήσει ελάχιστες φορές κατα τις κλήσεις το οποίο το διάβασα πριν μερικά post. Το πρόβλημά μου τώρα είναι οτι κάνοντας ενημέρωση σε μια εφαρμογή (την οποία την είχα για πολύ καιρό και το κινητό δούλευε τέλεια) άρχισε τρομερά να κολλάει. Την απεγκατέστησα και έκανα και μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί δεν είχε λυθεί το πρόβλημα... Τώρα πάλι έχει κολλήσει. Επιλέγω πχ να βγώ απο τα μνμτα πατώντας το πλήκτρο της επιστροφής και δονείται 3 φορες.. στην τρίτη γίνεται η έξοδος.. αυτό συμβαίνει με το οτιδήποτε.. Εχει σταματήσει να χτυπάει καθώς δεν ακούγεται κανένας ήχος, ούτε όταν με καλούνε ούτε το ξυπνητήρι του! Σίγουρα θα πάει για service απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον και αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να το "σώσω". Γενικά το πρόσεχα πολύ και ούτε το είχα φορτωμένο με πολλές εφαρμογές. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnydarko Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρω τη stock rom στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts