Jump to content

koufoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koufoulis

  • Ημ. Γέννησης 26/08/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koufoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα σας να ρωτήσω υπάρχει αντίστοιχο σαιτ για την cu όπως αυτο που εχει η cosmote το http://myinternet.cosmote.gr/main για να βλεπουμε τα υπόλοιπά μας διότι το samsung sII που εχω δεν υποστηρίζει το app της cu.
  2. έκανα φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο what's up με 15€ το μήνα, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν και ή καλύτερη επιλογή. εσείς τι λέτε? http://www.picpaste.com/pics/Screenshot_3.1504171494.jpg
  3. Καλησπέρα σας να ρωτήσω εχω S6 δεν εχω πάρει ακόμα αναβάθμιση για την έκδοση 7.... θα πάρουμε? Υ.Σ υπάρχει περίπτωση ορισμένα S6 να μην τους έρθει η αναβάθμιση?
  4. καλησπερα στην παρεα να σας ρωτησο πως μπορω να προαθεσω καρτελα στο ταμπλετ 3100 μου δινει μονο 7 και θελω να προσθεσω κι'αλλες γινετε?
  5. μπορεις σε παρακαλο να μου το κανεις πιο ακριβες... δλδ εχω1 γιγα και μου καταναλωνει τα 370 απο τα 687 τα υπολοιπα που ειναι δνε 8α επρεπε να μου λεει οιτ απο 1 γιγα τοσα εχω ελευθερα? και παλι συγνωμη αν δνε καταλαβενο σωστα
  6. καλημερα σας μπορειτε να μου πειτε ενω λεει οτι εχιε 1 γιγα ραμ εγω δνε την βλεπω που μπορει να ειναι μπορει να σας φανει χαζο αλλα δνε ξερω απο αυτα σαν νεος με τα ταμπλετ και τα ανροιντ. https://www.dropbox.com/s/ggi7h4qgxj779wr/2013-09-03%2015.40.15.png επι της ευκαιριας να ρωτησω κανενα χαρτι για το ταμπλετ 3100 που να μου δειχνει το στιγμα μου καθοδον και να μην χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενος με το ιντερνετ?
  7. Καλησπέρα τελικά κατάφερα και έγινα κάτοχος του πολυπόθητου!!! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω κι’ αν είναι όντως… tablet 3g 16 gb το βάζω να το φορτίσω από το usb στο laptop του usb αλλά δεν μου φορτίζει και μου δείχνει στην μπαταριά ένα Χ. τελικά είναι πρόβλημα? η απλά δεν φορτίζετε μέσο usb αλλά μόνο από ρεύμα?
  8. ναι ωραια τι λετε αξηζει τα λεφτα του για να κανω την αγορα η να περιμενω λιγο καιρο για κατι καλητερο με λιγα περισοτερα χρηματα?
  9. παιδια τι λετε γι' αυτο? http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25586&category_id=86&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
  10. καλησπερα σε ολους που μπορο να βρω το Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3110 8GB Wifi + 3G δεν μπωρο να το βρω πουθενα.....:(
  11. το τηλεφωνο ειναι 1 μηνος μετα το 30% κλεινει και δεν μου ανοιγει. μονο εαν το βαλω σε φορτησει
  12. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το τηλέφωνο όταν φτάσει το επίπεδο της μπαταριάς μεταξύ του 30% και 20% μου κλείνει το τηλέφωνο και μετά δεν μπορώ να το ανοίξω ξανά μόνο εάν το βάλω σε φόρτιση έχει τύχει σε κανένα μέλος αυτό ή είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω και εάν έχει τύχει σε άλλο μέλος πως μπορώ να το ξεπεράσω?
  13. καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το μαραφετη στον γιο μου τι λετε εσεις για πειτε γνωμες..... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Ace-Plus-Dark-Blue-GTS67500ABAEUR.htm http://www.picpaste.com/pics/___________20130515162523-7l22HFyL.1368624375.jpg
  14. Επίσης, για έναν φίλο που είπε πιο πάνω (και παλαιότερα ότι κάνει firmware upgrade μέσω δικτύου, είναι λάθος. Ενώ την έχει την επιλογή στο menu, σου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η λειτουργία. Πρέπει να κάνεις firmware upgrade από usb μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω usb????
  15. καλησπέρα προσπαθώ να βρω την εσωτερική μνήμη του sumsung omnia II και δυστυχώς δεν μπορώ..... πως θα μπορούσα να την βρω η έστω να μπορώ να μεταφέρω αρχεία μέσα σε αυτήν? καλησπερα και χρονια πολλα εχω ενα προβλιμα με το omnia II δεν μπορο να δο την εσωτερικη μνημη 8 γιγα και δεν μπορο να αποθηκευσω τπτ σε σε αυτην εφοσον δεν υπαρχει :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
×
×
  • Create New...