Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι ήταν από την αρχή που το πήρες;.. Περίεργο.

Το κινητό ΔΕΝ είναι απογοητευτικό και ΔΕΝ πρέπει να παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις. Το δικό μου φύσαγε από την 1η στιγμή, με λίγο tweaking δε, έγινε ακόμα πιο γρήγορο. Και 2-3 φίλοι που το έχουν δεν έχουν τα προβλήματα που λες.

Κάτι συμβαίνει είτε σε hardware είτε σε software. Έχεις πειράξει τίποτα εσύ; ROM; Το πρόβλημα στο έκανε από την αρχή; Μήπως πέρασες καμμιά εφαρμογή περίεργη; Αν δεν έκανες τίποτα από όλα αυτά πήγαινέ το πίσω να σου δώσουν ένα που δουλεύει σωστά.

edit: ρίξε μια ματιά εδώ και κάνε ότι λέει, μήπως είναι απλά "οπτικό" το ζήτημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365751

Edited by opethmmad

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το έχω πειράξει.Εφαρμογές τις γνωστές έχω περάσει όλες απο play store...Tι να πώ...Κάνω και καθαρισμό και όλα τα σχετικά...Το είχα και παλαιότερα το πρόβλημα και είχα σβήσει την εφαρμογή του facebook και είχε ψιλοστρώσει.Αλλά αδυνατώ να κατανοήσω ότι μια εφαρμογή μπορεί να κάνει όλο το τηλέφωνο να σερνεται...Τέλος πάντων...Το κινητό είναι όμορφο με υπέροχη οθόνη αλλά...Πχ στο google η σε σελίδες πατάω πάνω σε λινκς(δεν ξέρω άν το λέω σωστά)και μετά απο καμιά 10αριά προσπάθειες πιάνει επιτέλους. Edited by kirdou

Πάντως δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά αυτή για το S3mini φίλε μου. Όλοι έχουμε εφαρμογές περασμένες μέσα, όλοι πατάμε links και το κινητό αποκρίνεται άμεσα. Κάποιο πρόβλημα έχει το τηλέφωνό σου.

Δεν είσαι στην εγγύηση; Το έχεις πληρώσει, κρίμα είναι να μην πήρες ότι πλήρωσες. Και να προσπαθήσεις να το πουλήσεις, ποιος θα το πάρει αν το δοκιμάσει και δει πως είναι προβληματικό κομμάτι (αν είναι όντως δηλαδή);

Εγώ θα σου πρότεινα να το πας να το δούνε στην αντιπροσωπεία ή σε όποιον τελοσπάντων έχει το service. Θα μπορούσες βέβαια να κατεβάσεις και να του περάσεις πάλι μια official ROM και να το δεις πως πάει, μήπως κάτι δεν έχει κάτσει καλά σε κάποιο update; Λέω εγώ τώρα, τι θα δοκίμαζα προσωπικά πριν το πάω. Αν δεν ξέρεις πως και τι και είσαι στην εγγύηση, πήγαινέ το.

Φιλικά

Καλησπέρα.

Θέλω να θέσω ένα πρόβλημα, γνωστό νομίζω, σε πολλούς κατόχους του S3 mini.

Από τη στιγμή που απόκτησα το S3 mini το τηλ. χάνει κάθε τόσο το σήμα με αποτέλεσμα να χάνω συνεχώς κλήσεις.

Έκανα root το κινητό & αναβάθμισα τη ROM (έχω δοκιμάσει και 2-3 custom rom) πιστεύοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα καθώς έτσι διάβασα σε διάφορα άλλα forum. Και όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Καποια στιγμή δοκίμασα να βάλω άλλης εταιρείας SIM στο κινητό ή και να αλλάξω τη δική μου ωστόσο διαπίστωσα ότι ούτε με την αλλαγή της κάρτας SIM έγινε τίποτε. Το τηλέφωνο συνεχίζει να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, χάνει το σήμα συνεχώς και μόνο μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται. Θεωρώ τη συσκευή πλέον αναξιόπιστη για χρήση. Μήπως είναι θέμα hardware;

Αν γνωρίζει κανείς κάτι για την αντιμετώπιση του προβλήματος ας βοηθήσει. Εγώ συνεχίζω να ψάχνω στο δίκτυο μπας και βρεθεί κάποια λύση.

"Συνεχής απώλεια σήματος στο S3 mini"

Μου το έκανε κ εμένα το πήγα στην αντιπροσωπία δύο φορές.Την 2η φορά άλλαξαν πλακέτα κ από τότε όλα καλά( Μάρτιο 13)

οταν ειμαστε Root μπορουμε να κανουμε τα update της samsung κανονικα?

Μονο αν στα δίνει το kies γιατι OTA δεν μπορείς να πάρεις ,αλλιώς χρησημοποιεις odin .

Το root θα χαθει κάνοντας update !!

Samsung galaxy s21+

Μονο αν στα δίνει το kies γιατι OTA δεν μπορείς να πάρεις ,αλλιώς χρησημοποιεις odin .

Το root θα χαθει κάνοντας update !!

ΟΤΑ τι ειναι ?

ευχαριστω

tool

Παιδιά θέλω μια βοήθεια!!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε κατι για το ροοτ.. Βρήκα εναν οδηγό εδω στο φόρουμ αλλα εχει δυο τρόπους ο ενας χωρις να ανεβει ο counter και ο αλλος να παει στο 1 ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρησω;;; Το λογο που το θελω το ροοτ ειναι να αφαιρέσω καποιες εφαρμογές και αν μπορώ να αλλάξω την στατυς μπαρ σε διαφανες (αν γίνεται αυτο χωρις να ανέβει ο counter) και αν γινει τιποτα στο κινητο μεσω Odin να το επαναφέρω σε περίπτωση που μου πάθει κάτι!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! :)

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Παιδιά για να κάνω root στην πρώτη σελίδα έχει δυο τρόπους:1ος τρόπος: Pre-rooted firmware και έχει κάποια firmware,ποιο επιλέγω δε ξέρω εχει πεντε-εξι firmware.Λέει "ελληνική έκδοση rooted εδώ"

Εχει και δευτερο τρόπο που λέει custom recovery.Δεν κατάλαβα τι είναι το custom recovery.

Πως ξεκινάω,μια βοήθεια.Θέλω να βάλω κιτ κατ.

Eίμαι σε official 4.1.2

Edited by SAKISART2

Παιδιά για να κάνω root στην πρώτη σελίδα έχει δυο τρόπους:1ος τρόπος: Pre-rooted firmware και έχει κάποια firmware,ποιο επιλέγω δε ξέρω εχει πεντε-εξι firmware.Λέει "ελληνική έκδοση rooted εδώ"

Εχει και δευτερο τρόπο που λέει custom recovery.Δεν κατάλαβα τι είναι το custom recovery.

Πως ξεκινάω,μια βοήθεια.Θέλω να βάλω κιτ κατ.

Eίμαι σε official 4.1.2

Για εμένα αν σκοπεύεις να ασχοληθείς και με custom roms κάνε root με custom recovery.. Αλλιώς αν θέλεις απλά root και τίποτα άλλο μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο με τα pre-rooted firmwares..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Έχει αγοράσει κανείς από birdphone; Ενδιαφέρεται μια φίλη για το S3 mini και το βρίσκει πολύ πιο φτηνό από εκεί. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Μήπως δεν είναι αυθεντικά;

Παιδιά καλησπέρα. Έχει αγοράσει κανείς από birdphone; Ενδιαφέρεται μια φίλη για το S3 mini και το βρίσκει πολύ πιο φτηνό από εκεί. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Μήπως δεν είναι αυθεντικά;

Μια χαρά ειναι το συγκεκριμενο μαγαζί ,νομίζω εχει και DOA ,επικοινώνησε μαζί τους για λεπτομέρειες .

Samsung galaxy s21+

μια χαρα ειναι απο εκει τα τηλ.εχω παρει 4 κινητα εκ των οποιων τα δυο s3 mini και δεν ειχα κανενα προβλημα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

κινητο που ειναι ρουτ και θελουμε να το παμε για σερβις .. το κανουμε ανρουτ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων ? πρεπει να επαναφερουμε και τις εφαρμογες που σβησαμε ?
tool

κινητο που ειναι ρουτ και θελουμε να το παμε για σερβις .. το κανουμε ανρουτ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων ? πρεπει να επαναφερουμε και τις εφαρμογες που σβησαμε ?

Καλησπέρα. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φλασάρεις με odin την επίσημη από sammobile.

Ξε-ρουταρισα και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όταν πάω να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει : η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί . οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες , οπότε δεν το έκανα σωστά ? πρέπει να φλασάρω με odin την επίσημη από sammobile όπως λέει ο φίλος "alesandro21 ?, αν ναι λίγη βοήθεια για πως το κάνω

ευχαριστώ

tool

please καποιος .. θελω να το παω για σερβις αυριο .. πως ξερω οτι το εχω επαναφερει ? και αν οχι πως το κανω ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2159660

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα,στα καλα καθουμενα το κινητο δεν εχει ηχο οταν δεχεται κλησεις κ επανερχετε μονο με σβησιμο κ ανοιγμα,εχει τρελαθει η γυναικα μου,η επιλογη του ηχου ειναι αναμμενη πρασινη τι να φταιει?ευχαριστω

Καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω κατι το εχει δοκιμασει κανενας αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2683304 αν ναι τοτε σιγουρα θελει ροοτ εγκατασταση πως θα το κανω λεει ενα recovery ειναι αυτο που εχει το κινητο απο μονο του η το βαζω μετα αφου εχω κανει ροοτ;;
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά του S3 mini, μπορείτε να μου πείτε καμία γνώμη από την μέχρι τώρα χρήση του; Ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)