Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια απο τα μαγαζια του skroutz μεχρι την τιμη των 215 ευρω ποια ειναι αξιοπιστα για αγορα?

http://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-i8190-8GB.html

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν λιγο μου ηρθε μια αναβαθμιση 50 mb.ξερει κανεις τι περιεχει?τη κατεβασα αλλα δεν ειδα κατι το διαφορετικο

στην αναπαραγωγή μουσικής .. στις ρυθμίσεις ηχου που εχει διαφορα ειδη .. εχει και την προσαρμοσμένη που επιλέγει ο χρήστης οτι θελει .. γιατι δεν αποθηκεύεται ομως ?

σε όλους δηλαδή δουλεύει κανονικά ???

tool

σε όλους δηλαδή δουλεύει κανονικά ???

Πάνω δεξιά τέρμα γωνιά έχει ένα σημείο πού όταν έχεις τελειώσει την προσαρμοσμένη ρύθμιση το πατάς και το αποθηκεύει....δεν γράφει τίποτα απλά είναι ένα κενό ακριβώς δίπλα(δεξιά)από το κουμπί ακύρωση!!!!ελπίζω να βοήθησα.

Edited by geotrvs

Καλησπέρα... προσπάθησε ένας φίλος μου να κάνει ροοτ το κινητό με τον 1' τρόπο μέσω ODIN και έβαλε αυτό το συγκεκριμένο firmware I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_rooted_by_avicohh και το κινητό του κολλάει στην αρχική οθόνη βλέπει μέχρι το σήμα της samsung.

Θα το έχω αύριο στα χέρια μου εγώ και σκέφτομαι να κάνω root με CWM Recovery, το σκεπτικό μου είναι ότι το κινητό θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να του βάλω άλλη firmware αυτή που είχε πριν εξ αρχής (γιατί back up δεν έκανε την ρομ). Εάν ναι, υπάρχει κάποιος που να έχει την "μαμα" ρομ του κινητού;

Edit: κανείς δεν έχει μια απαντηση;

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

καλησπερα , καινουργιος κατοχος και εγω του κινητου και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατην μπαταρια. εχω διαβασει μερικες απο τις απαντησεις και τις διαφορες αναφορες-παραπονα που γινοντε οχι ομως ολες. καθομουνα και εψαχνα για προστατευτικη θηκη για το κινητο και βρικα αυτο http://www.ebay.com/itm/3600mah-Extended-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-Mini-i8190-White-/360712934350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item53fc2a93ce τι λετε αξιζει η εκτος και αν υπαρχει καποια καλυτερη μαρκα.?

Αυτο είναι μονάχα πίσω καπάκι μπαταρίας μαζί με μεγαλύτερη μπαταρία....αμφιβόλου ποιότητας....

καλησπερα , καινουργιος κατοχος και εγω του κινητου και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατην μπαταρια. εχω διαβασει μερικες απο τις απαντησεις και τις διαφορες αναφορες-παραπονα που γινοντε οχι ομως ολες. καθομουνα και εψαχνα για προστατευτικη θηκη για το κινητο και βρικα αυτο http://www.ebay.com/itm/3600mah-Extended-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-Mini-i8190-White-/360712934350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item53fc2a93ce τι λετε αξιζει η εκτος και αν υπαρχει καποια καλυτερη μαρκα.?

Εγώ τέτοια 3rd party εξαρτήματα δεν τα εμπιστεύομαι όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με ζωτικά εξαρτήματα της συσκευής όπως είναι η μπαταρία. Άσε που δημιουργεί και κακό αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτοντας πάχος.

Η απόδοση τις μπαταρίας εμένα βελτιώθηκε μετά το root με την χρήση του greenify σε συνδυασμό με διάφορα προφίλ που δημιούργησα στην εφαρμογή setCPU, με αποτέλεσμα με μια μέση προς έντονη χρήση (wifi ή mobile data μόνιμα ανοιχτά,μουσική, σερφάρισμα, κλήσεις, sms, viber κτλ) να μου κρατάει μέχρι και 48 ώρες.

Αυτο είναι μονάχα πίσω καπάκι μπαταρίας μαζί με μεγαλύτερη μπαταρία....αμφιβόλου ποιότητας....

Εγώ τέτοια 3rd party εξαρτήματα δεν τα εμπιστεύομαι όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με ζωτικά εξαρτήματα της συσκευής όπως είναι η μπαταρία. Άσε που δημιουργεί και κακό αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτοντας πάχος.

Η απόδοση τις μπαταρίας εμένα βελτιώθηκε μετά το root με την χρήση του greenify σε συνδυασμό με διάφορα προφίλ που δημιούργησα στην εφαρμογή setCPU, με αποτέλεσμα με μια μέση προς έντονη χρήση (wifi ή mobile data μόνιμα ανοιχτά,μουσική, σερφάρισμα, κλήσεις, sms, viber κτλ) να μου κρατάει μέχρι και 48 ώρες.

ναι εχετε δικιο οτι αυτο που σας εδειξα αλλαζει την ολη εμφανιση του κινητου προς το κακο. απλα ηθελα να αναφερθω μονο στην μπαταρια , δλδ εαν υπαρχει πιο "μεγαλη" σε mAh στο εμποριο και εφοσον ειναι μιας μαρκας;

Εγώ και στο HTC Desire S και στο S3 Mini έχω την αντίστοιχη της Mugen

http://www.mugen-power-batteries.com/

Είναι αξιόπιστες, κοστίζουν σχεδόν όσο οι original αλλά είναι ελαφρώς καλύτερες.

Μήπως κάποιος ξέρει πως μπορεί να γίνει απενεργοποίηση της δόνησης και να μην ενεργοποιείται όταν χαμηλώνω την ένταση εντελώς από τα πλαϊνά πλήκτρα?

Μια απορεια πριν την αγορα του κινητου μπορει να μου πει καποιος απο τους κατοχους του κινητου η οθονη του ειναι απο πλαστικο απο καποιο ειδος γυαλιου ή απο gorilla glass.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Είναι από γυαλί. Ανθεκτικό είναι στις γρατζουνιές, αλλά gorilla glass επισήμως δεν είναι.

Εφαρμογες στην sd δεν μπορουμε ακομα να περάσουμε ε? Διοτι στην έκδοση 4.1.2 στο ace 2 τους εδωσαν και αυτην την δυνατοτητα. Εμεις στο πηγάδι...?

Είναι από γυαλί. Ανθεκτικό είναι στις γρατζουνιές, αλλά gorilla glass επισήμως δεν είναι.

Το έχω κάνα εξάμηνο χωρίς προστατευτική μεμβράνη, χύμα σε τσέπες τσάντες με κλειδιά κέρματα κτλ, δν έχει καμία γρατζουνιά

Ποιος θα μου εξηγήσει το λόγο που ορισμένες φορές ο φωτισμός ανάβει από μόνος του χωρίς να πειράξω το κινητό και δεν σβήνει αν δεν το κλειδώσω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ποιος θα μου εξηγήσει το λόγο που ορισμένες φορές ο φωτισμός ανάβει από μόνος του χωρίς να πειράξω το κινητό και δεν σβήνει αν δεν το κλειδώσω?

Κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα ,ψάξε να δεις ποια μπορεί να είναι .

Samsung galaxy s21+

Κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα ,ψάξε να δεις ποια μπορεί να είναι .

Οι τελευταίες που έκανα update είναι, easy unrar,fb,instagram,runkeeper,samsung push servise,twitter.whatsapp,εκατομμυριουχος.

Πως μπορώ να το κοιτάξω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Οι τελευταίες που έκανα update είναι, easy unrar,fb,instagram,runkeeper,samsung push servise,twitter.whatsapp,εκατομμυριουχος.

Πως μπορώ να το κοιτάξω?

Για αρχή βγάλε τον εκατομμυριούχο ,και αν συνεχίζει προχωράς και στις άλλες .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα... προσπάθησε ένας φίλος μου να κάνει ροοτ το κινητό με τον 1' τρόπο μέσω ODIN και έβαλε αυτό το συγκεκριμένο firmware I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_rooted_by_avicohh και το κινητό του κολλάει στην αρχική οθόνη βλέπει μέχρι το σήμα της samsung.

Θα το έχω αύριο στα χέρια μου εγώ και σκέφτομαι να κάνω root με CWM Recovery, το σκεπτικό μου είναι ότι το κινητό θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να του βάλω άλλη firmware αυτή που είχε πριν εξ αρχής (γιατί back up δεν έκανε την ρομ). Εάν ναι, υπάρχει κάποιος που να έχει την "μαμα" ρομ του κινητού;

Edit: κανείς δεν έχει μια απαντηση;

Δες εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8190

και εδω http://www.sammobile.com/firmwares/#firmware

Με την εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημενη χάνει καθολου σε απόδοση το κινητό. Το έχει παρακολουθησει κανείς?

Με την εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημενη χάνει καθολου σε απόδοση το κινητό. Το έχει παρακολουθησει κανείς?

Σε απλη χρηση οχι. Σε παιχνιδια χανει εμενα ετσι μου φανηκε τουλαχιστον και στο DraStiC emulator που δοκιμασα(φοβερος nds εξομοιωτης) και στο fpse. Σε αλλα παιχνιδια τυπου nba jam δεν ειδα διαφορα σχεδον καθολου

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)