Salta_paoki Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Οχι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Οχι ακομα. Ρουμάνικη COA έχεις έτσι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Παναγή σου απάντησα και στο XDA. ΔΕΝ υπάρχει αναβάθμιση επίσημη ακόμα για σένα με COA και το απλό 8190. Η αναβάθμιση που βρίσκεις στο internet είναι για την παραλλαγή "La Fleur" ("Το λουλούδι" γαλλιστί), που έχει διαφορετικό csc. Τα La Fleur είναι ίδια εξωτερικά, εκτός από κάτι ζωγραφισμένα λουλούδια πάνω και τη φράση La Fleur, είδα πρόσφατα μερικά σε μαγαζί εδώ στο Λονδίνο. Δεν ξέρω τι χαζομάρες κάνει η Samsung, ίσως θέλει να τραβήξει περισσότερες κοπέλες (??). Όπως και να'χει, για κάποιο λόγο τα αντιμετωπίζουν σαν διαφορετικά μοντέλα. Δεν ξέρω ακριβώς τι extra εφαρμογές μπορεί να έχουν στο csc για τα la fleur, ίσως να βγαίνουν τα μενου με στεφάνια και κουνελάκια, τι να πω. Πάντως μην τρελαινεσαι με το update, ΔΕΝ έχει βγει για την COA την απλή ακόμα. Ή βάζεις άλλο firmware (το MB2 το ανέβασα rooted χθες στην πρώτη σελίδα), ή περιμένεις να σου δοθεί η επίσημη αναβάθμιση. Tnx για τις απαντησεις , αν και γινομαι κουραστικος ;);):D Ομως αφου η επομενη επισημη αναβαθμιση για COA ειναι η ΧΧΑΜΒ2, τοτε δεν χανω την εγγυηση αν την περασω (την δικια σου pre-rooted XXAMB2), παρολο που τωρα ειμαι ΧΧΑLJL, ετσι? Δεν είναι η επόμενη αναβάθμιση η ΜΒ2 κοιτα τι απάντησα από πάνω. Αν βάλεις άλλη rom, χάνεις την εγγύηση. Παρ'όλα αυτά, αν θέλεις, μπορείς. Edited February 28, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Tyxerakias οκ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις μου.Ξαναρωτάω καθώς όπως λέει ο συμφορουμίτης salta_paoki έχει ρουμάνικη έκδοση και είναι διαθέσιμη σε αυτόν.Γι αυτό τρελένομαι :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Tyxerakias οκ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις μου.Ξαναρωτάω καθώς όπως λέει ο συμφορουμίτης salta_paoki έχει ρουμάνικη έκδοση και είναι διαθέσιμη σε αυτόν.Γι αυτό τρελένομαι :D Ε και ποιος σου λέει ότι δεν έχει την La Fleur? :p Anyway, δεν υπάρχει αναβάθμιση για την απλή COA ακόμα. Σου εξήγησα παραπάνω τις επιλογές σου... Edited February 28, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Eχω βάλει την ΧΧΑΜΒ3 δεν εχει αλλαγες το μονο που παρατήρησα ειναι η μπαταρια κραταει περισοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ρουμάνικη COA έχεις έτσι? Μην τρελενεσαι, μαλλον δικια μου μλκ !! Απλα ειχα αναβαθμιση για το Ενημερωση Λογισμικου, που λογικα δεν εχει σχεση με την 4.1.2, αλλα με την εφαρμογη Ενημερωση Λογισμικου... Ελπιζω να μην εκανες τπτ πανω στην τρελα!!! Τι να κανουμε νεοι , ειμαστε τωρα μαθαινουμε!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Μην τρελενεσαι, μαλλον δικια μου μλκ !! Απλα ειχα αναβαθμιση για το Ενημερωση Λογισμικου, που λογικα δεν εχει σχεση με την 4.1.2, αλλα με την εφαρμογη Ενημερωση Λογισμικου... Ελπιζω να μην εκανες τπτ πανω στην τρελα!!! Τι να κανουμε νεοι , ειμαστε τωρα μαθαινουμε!!:lol::lol::lol: Α πες το έτσι :p:p Τυχεράκιας οκ αναμένω αναβάθμιση.Έχει καθυστερήσει πολύ η Ρουμανία αλλιώς θα πάω με οντιν :D EDIT: Ανέβηκε η 4.1.2 για την Ρουμάνικη έκδοση COA. Έκανα update OTA. http://www.hotfile.com/dl/196433341/053aec2/I8190XXAMB2_I8190OXFAMB1_COA.zip.html Tyxerakias η ροοταρισμένη έκδοση ΜΒ2 που έχεις ανεβάσει κάνει σε μένα? http://s17.postimage.org/k32kxri5r/Screenshot_2013_02_28_21_07_52.png Edited February 28, 2013 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 καλησπερα σημερα εκανα ενημερωση στην 4.1.2 και εφυγαν τα ελληνικα απο το keybord.Καμια λυση παιδια?Το κινητο ειναι ρουμανικης προελευσης απ'οτι ειδα...υποψιν δεν εχω κανει factory reset δεν ξερω αν φταιει αυτο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 καλησπερα σημερα εκανα ενημερωση στην 4.1.2 και εφυγαν τα ελληνικα απο το keybord.Καμια λυση παιδια?Το κινητο ειναι ρουμανικης προελευσης απ'οτι ειδα...υποψιν δεν εχω κανει factory reset δεν ξερω αν φταιει αυτο.... Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων θα πας γλώσσες εισαγωγής και θα βρεις τα ελληνικά.Μόνο που θα πρέπει να κατεβάσεις το πακέτο οπότε θα πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 καλησπερα σημερα εκανα ενημερωση στην 4.1.2 και εφυγαν τα ελληνικα απο το keybord.Καμια λυση παιδια?Το κινητο ειναι ρουμανικης προελευσης απ'οτι ειδα...υποψιν δεν εχω κανει factory reset δεν ξερω αν φταιει αυτο.... Δηλαδή ποιο product code? COA? Ποιο firmware έβαλες ακριβώς; Σίγουρα δεν έχει ελληνικά; Μερικές φορές αρκεί να πας στις ρυθμίσεις και να τα ενεργοποιήσεις. ΕDIT: Με πρόλαβε ο Παναγής Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Δηλαδή ποιο product code? COA? Ποιο firmware έβαλες ακριβώς; Σίγουρα δεν έχει ελληνικά; Μερικές φορές αρκεί να πας στις ρυθμίσεις και να τα ενεργοποιήσεις. ΕDIT: Με πρόλαβε ο Παναγής Tyxerakias χθες ανέβηκε η επίσημη COA (οχι λουλουδάκια) στο sammobile γι αυτό και μου ήρθε και μένα. Ελληνικά το κινητό έχει αλλά στα μηνύματα θα πρέπει να κατεβάσεις το πακέτο με τα ελληνικά για το πληκτρολόγιο. :D ΥΓ: Δεν χρειάστηκε να κάνω εκ νέου ροοτ. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) ΜΟλις περασα την νεα rooted, Μου βγαζει κανονικα στο Odin PASS αλλα στο reboot και συγκεκριμενα στο Installing Update στο CWM (6.0.2.7) μου εχει κολλησει εδω και κανα 10λεπτο. Περιμενω μεχρι να βγαλει καποιο confirmation? Εδιτ εκανα reboot τελικα, και πηρε κανονικα την αναβαθμιση. Λαθος μου? Edited March 1, 2013 by Salta_paoki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Την rooted του Tyxerakia περασες? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ναι. Υπαρχει προβλημα που εκανα reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Αν δεν σου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα πιστέυω πως όχι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Δεν εβγαλε καποιο προβλημα. Μετα προσπαθησα να περασω το Ripple effect και μολις το κανω επικολληση στο συστεμ/framework μου κανει reboot και εχει κολλησει στο animation του Samsung :mad::mad::mad: Μια βοηθεια οποιος μπορει γιατι εχω τρελαθει λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Όταν πέρασα και εγώ το Ripple effect έκανε επανεκκίνηση αλλά μου άνοιξε κανονικά! wipe data δοκίμασες? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Το ripple effect πρέπει να είναι φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη rom που φοράτε. Είναι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Το ripple effect πρέπει να είναι φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη rom που φοράτε. Είναι; Ναι ο Κύριλλος το έφτιαξε για την 4.1.2 :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Το ripple effect πρέπει να είναι φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη rom που φοράτε. Είναι; Τωρα παρατηρησα οτι πρεπει να ηταν για την ΑΜΑ. Περασα ξανα την 4.1.1 και μου βγαζει συνεχεια Η διεργασια android.process.acore διακοπηκε... Μαλλον πρεπει να εχω κανει γερη ******* Edit Εκανα ενα restore το backup απο το cwm και ολα καλα!!! Αφηνω τα πειραματα για τωρα... Edited March 1, 2013 by Salta_paoki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπερα παιδια..εχω την 4.1.2 official και θα ηθελα να κανω root για να βαλω το ripple effect.πως μπορω να κανω root χωρις φλασαρισμα; Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-587712.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδια η οθονη του τι λεει? Απο αντοχη και σημαδακια?? Δεν εχει gorillaglass ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους εβαλα χθες το βραδυ την MB2 rooted του Alex ολα ειναι οκ μια χαρα. Πατώντας *#1234# ολα οκ, αλλα στο csc μου βγαζει Unknown υπαρχει προβλημα Alex ? Ευχαριστω πολυ. Edited March 2, 2013 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ευχαριστώ τον panagis_89 και tyxerakia για το πρόβλημα με το keabord... κατέβασα τελικά τους ελληνικούς υπότιτλους τους οποίους δεν μου έβγαζε στην αρχή... αλλά τώρα όλα οκ......για την 4.1.2 βλέπω καλύτερη ταχύτητα και μπαταριά!!!το ripple effect δεν με πειράζει που το έβγαλαν σημαντική η αλλαγή των επαφών σε ελληνικά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts