volanis1980 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ίσως αν δεν έχεις εγκαταστήσει το nofrills να διαχειρίζεται μόνο του το Android τη συχνότητα του επεξεργαστή, δεν είναι λογικό να δουλεύει συνεχώς στο max, θα είχαμε battery drain από την πρώτη μέρα! Το θέμα είναι γιατί δεν κρατάει τις ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έβαλα το CPU z για να βλέπω διάφορα στοιχεία και διαπίστωσα ότι όταν φορτίζει η μπαταρία έχει τάση 4mV ενώ όταν δεν φορτίζει 3mV. Παίζει ρόλο αυτό στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας? Δηλαδή όταν φορτίζει δε πρέπει να το χρησιμοποιώ? Επίσης ποιά είναι η ενδεδειγμένη θερμοκρασία στην οποία πρέπει να βρίσκεται? Χθες που το χρησιμοποιούσα ενώ φορτιζε έφτασε σχετικά εύκολα 42°C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα φι!ος το έχει. Θέλω να του βάλω μια Ρομ ελαφριά χωρίς προβλήματα. Η χρηση που του κανει είναι τηλεφωνήματα και facebook Τι Ρομ λέτε? Να του βάλω pure android ? Η καμια stock based ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Για τηλεφωνήματα και Facebook δεν πιστεύω ότι θα δεις διαφορά. Και με την ROM της Samsung τρέχει απροβληματιστα και σε παραπάνω χρήση από αυτή του φίλου σου ενώ οι αλλαγές που θα δει στη γραμματοσειρά ή στην εφαρμογή μυνημάτων μπορεί να μην του αρέσουν, κυρίως λόγω συνήθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το κινητό το έχω 20 μήνες και η μπαταρία (δεν έχει φουσκώσει) μετά βίας βγάζει τη μέρα. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή και οικονομική? Η original πόσο έχει περίπου? Τις κινέζικες λέω να τις αποφύγω μην έχουμε καμιά έκρηξη και το έχω δώσει το κινητό στο παιδί... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) 23 ευρώ η αυθεντική από Samsung, δεν είναι τραγικό το ποσό πιστεύω δεν αξίζει να την αγοράσεις από αλλού αφού γίνονται πολλές απάτες και δε θα γλιτώσεις πολλά. Αξιόλογες λύσεις από άλλες εταιρείες όπως η zerolemon δεν βρήκα. Αν δεν έχει φουσκώσει ακόμα λογικά θα φουσκώσει σύντομα. Στριφογυρισε τη σε ένα λείο έπιπλο για να δεις αν γυρνάει η σταματάει γιατί μπορεί να είναι ήδη φουσκωμένη και να μην το βλέπεις. Αλλιώς μπορεί να φταει το λογισμικό, δοκίμασε μια επαναφορά Edited August 20, 2014 by vasilakis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γεια σας παιδιά, υπάρχει τρόπος η εξωτερική μνήμη να αναγνωτίζεται σαν εσωτερική ώστε να αποθηκεύονται οι εφαρμογές εκέι?Τώρα τελευταία μου εμφανίζει συνέχει το μήνυμα insufficient storage :( Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εγώ που έβαλα cm11 μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές απο το μενού στην κάρτα μνήμης. Με την stock ROM νομίζω θέλεις root και πρέπει να γίνεται κάπως μέσω του link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα στην παρέα, επειδή πλησιάζει η λήξη της εγγύησης και το κινητό αρχίζει και κολλάει τρελά σκέφτομαι να του κάνω hard reset και να του περάσω καινούργια rom. Ποια προτείνετε να βάλω? Μέσω odin γίνεται? Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός? Ευχαριστώ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όταν πάω σε επαφή για να στείλω sms και πατάσω το φακελάκι μου ανοίγει το skype.Ξερετε πως μπορώ να το επαναφέρω ωστε να πηγαίνει κατευθείαν σε sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > >μηνύματα > εκκαθάριση προεπιλογών . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > >μηνύματα > εκκαθάριση προεπιλογών . Σ'ευχαριστώ λύθηκε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γεια σας παιδια. Θελω να περασω καποια custom rom και αποφασισα να βαλω την cm11 (αν εχετε καποια αλλη προταση θα ηθελα να την ακουσω). Ωστοσο απο αυτα που διαβασα ειδα οτι πρωτα θα πρεπει να κανω root. Διορθωστε με αν κανω καποιο λαθος. Το προβλημα μου ειναι οτι τωρα εχω την εκδοση I8190XXANR6 της Cosmote και δεν μπορω να βρω την stock εκδοση rooted. Επειδη δεν γνωριζω και παρα πολλα θα πρεπει να βρω την συγκεκριμενη εκδοση rooted και μετα να περασω σε cm11 η μπορω να βαλω καποια αλλη εκδοση rooted για να περασω σε cm11; Αν μπορω να βαλω καποια αλλη θα μπορουσατε να μου πειτε και ποια ωστε να μην κανω κανα λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δεν χρειάζεται ροοτ,απλά φλασαρεις την cm11 και έτσι θα γίνεις και ροοτ,εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δεν χρειάζεται ροοτ,απλά φλασαρεις την cm11 και έτσι θα γίνεις και ροοτ,εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δούλεψε Και πως την φλασαρεις αφου δεν έχεις custom recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μέσω Odin. Αλλιώς μπορείς να φλασαρεις μέσω Odin ένα custom recovery και να φλασαρεις μέσω αυτού τη Ρομ. Και στις δυο περιπτώσεις όμως δεν είχα ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 μήπως ξέρει κανείς εάν το samsung galaxy s3 mini-VE ( l8200n) έχει gorilla glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Συγχωρήστε με αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν έχω το κινητό και ρωτάω για λογαριασμό φίλου που το έχει και δεν κατέχει και πολλά γενικώς. Αυτός θέλει να μπορεί να μεταφέρει εφαρμογές στην κάρτα sd του κινητού αλλά δεν μπορεί καθώς ως γνωστόν η μαμά ρομ είναι jellybean. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να του περάσω κάποια custom kitkat ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ρωτάω αν γίνεται κι αλλιώς μήπως και γλιτώσω τη διαδικασία με odin κτλ... Χώρια που πρέπει αν είναι του περάσω custom να ψάξω ποια είναι καλή και σταθερή και να έχει και ελληνική γλώσσα κτλ... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πιθανώς να γίνεται με ροοτ μέσω του link2sd αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Πίστεψε με πάντως η ίδια φασαρία είναι για να βάλεις kitkat σαν να το ροοταρεις αφού και εκεί πρέπει να φλασαρεις τη Ρομ με το ροοτ. Θα σου πρότεινα λοιπόν να φλασαρεις την cyanogen, είναι πολύ σταθερή και θα μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Συγχωρήστε με αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν έχω το κινητό και ρωτάω για λογαριασμό φίλου που το έχει και δεν κατέχει και πολλά γενικώς. Αυτός θέλει να μπορεί να μεταφέρει εφαρμογές στην κάρτα sd του κινητού αλλά δεν μπορεί καθώς ως γνωστόν η μαμά ρομ είναι jellybean. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να του περάσω κάποια custom kitkat ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ρωτάω αν γίνεται κι αλλιώς μήπως και γλιτώσω τη διαδικασία με odin κτλ... Χώρια που πρέπει αν είναι του περάσω custom να ψάξω ποια είναι καλή και σταθερή και να έχει και ελληνική γλώσσα κτλ... Με root σε Jelly Bean μεσω του link2sd μεταφερεις μονο τα αρχεια της εφαρμογης και οχι ολοκληρη την εφαρμογη(ενταξει σωζεις μεγαλο μερος της μνημης ακομη και ετσι). Ωστωσο odin θα χρειαστεις σιγουρα ειτε για root ειτε για custom rom. Αποψη μου για την custom rom οτι ειναι αρκετα καλυτερη λυση απο ενα απλο root απλα αυξανεις της πιθανοτητες για bug. Στην cm11 που εχω εγω δεν δουλευουν τα soft keys και απο αυτα που εψαξα ειναι γνωστο θεμα οποτε αναγκαστηκα και εβαλα navbar και πειραξα τις διαστασεις του ωστε να μην ποιανει πολυ χωρο στην οθονη. Κατα τα αλλα και εγω θα σου προτεινα την cm11 (εγω δεν την περασα μεσω odin οπως ο vasilakis15 αλλα εκανα root και μετα με custom recovery εκανα install from zip). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Κι εγώ έτσι την πέρασα, στην αρχή προσπάθησα με Odin αλλά κόλλησε το netbook :p Ποια είναι τα soft keys? Edited September 4, 2014 by vasilakis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αν θελετε να μεταφερετε εφαρμογες στην sd να βαλετε custom rom απο maclaw εχει γινει native Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κι εγώ έτσι την πέρασα, στην αρχή προσπάθησα με Odin αλλά κόλλησε το netbook :p Ποια είναι τα soft keys? Soft keys εννοώ τα κουμπιά κάτω απο την οθόνη δηλαδή το μενού και το πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εμένα λειτουργούν κανονικά με cm11 απο maclaw περασμένη μέσω twrp. @tilaveri τι εννοείς έχει γίνει native? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν γίνεται και πως, να περάσουμε δεδομένα παιχνιδιών και εφαρμογών από το s3 mini σε άλλη συσκευή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts