vasilakis15 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα σας! Έχω ένα Samsung galaxy s3 mini εδώ και ένα χρόνο και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Συγκεκριμένα, ακόμα και όταν είναι 100% φορτισμένο μετά από ακριβώς 10 η και λιγότερα λεπτά browsing κλείνει και ζεσταίνεται αρκετά. Αν το ανοίξω επιτόπου δείχνει μπαταρία 1-5% ενώ αν περιμένω κανα τέταρτο και το ανοίξω δείχνει το πραγματικό ποσοστό. Πιστεύετε ότι φταίει η μπαταρία ή το λογισμικό? Το κακό είναι ότι δεν έχω την απόδειξη άρα δεν ισχύει η εγγύηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 κατά 95% λογισμικό (ελεω Samsung) 4% κάποιο θέμα στο hardware 1% χάλασε μπαταρία (σχετικά απίθανο αφού λες ότι ζεσταίνεται σημαίνει κάτι κατανάλωνει μπαταρία με το κιλό) για αρχή περνάς από το odin κάποια πρόσφατη μαμά Samsung rom και βλέπεις για αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Αν το κάνω όμως αυτό θα μπορώ να το πάω στο σέρβις μετά? Το πήγα στην αντιπροσωπία της Samsung εδώ στην Πάτρα και μου είπαν 8 ευρώ ο έλεγχος και σκέφτομαι ότι δεν είναι πολλά. Αν είναι ροοταρισμενο όμως το δέχονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το mini της κοπελιάς μου. Δεν ανοίγουν με την καμία οι χάρτες και ότι έχει να κάνει με τοποθεσία όπως Facebook check in, endomondo, navigation. Ενώ πανε να ανοίξουν, το κινητό κάνει επανεκιννηση, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω περάσει custom rom, άπειρα factory reset τα ίδια. Έχω εγκαταστήσει πολυυυυ παλιότερες εκδόσεις των χαρτών, τα ίδια. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να φταίει, please help!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras_82 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εφόσον πέρασες λάθος custom kernel ο οποίος μάλλον μαζί είχε και custom recovery δεν πρόκειται να καταφέρεις να μπεις σε recovery. Είτε ψάξε ένα custom kernel τον οποίο να μπορείς να φλασάρεις μέσω Odin και download mode είτε θα περάσεις μια stock Rom και πάλι με Odin και τη συσκευή σε download mode. Εάν δεν μπαίνει ούτε σε download mode τότε είσαι για service. Δεν μπόρω να του κάνω τίποτα. Στο Odin δεν μου το Εμφανίζει καν.όταν το συνδέω στον υπολογιστή μου λέει U8500 USB rom ,απροσδιόριστο.Μάλλον θα το δώσω σε κανέναν που γνωρίζει καλύτερα.Αυτά παθαίνεις αν παίζεις χωρίς να είσαι σίγουρος. ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Γίνεται σε rooted κινητό να βγάλει το kies ενημέρωση λογισμικού; Γιατί εμένα μου έβγαλε Και τι να κάνω; Να προχωρήσω όπως είμαι; Να το ξε-root-άρω; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Γίνεται σε rooted κινητό να βγάλει το kies ενημέρωση λογισμικού; Γιατί εμένα μου έβγαλε Και τι να κάνω; Να προχωρήσω όπως είμαι; Να το ξε-root-άρω; Λογικά και να το προχωρήσεις θα σε κόψει πριν αρχίσει λόγω του root.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τελικά ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα αν το πάω για σέρβις με custom rom? Έκανα root αλλά δεν είδα βελτίωση τώρα σκέφτομαι να βάλω custom rom ή να το πάω στη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Λογικά και να το προχωρήσεις θα σε κόψει πριν αρχίσει λόγω του root.. :) Άρα unroot - upgrade - root. Σωστά; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Άρα unroot - upgrade - root. Σωστά; Σωστά. Δεν χάνεις και τίποτα αν δοκιμάσεις πριν γίνεις unroot πάντως, αν δεν προχωρήσει τότε μπαίνεις στη διαδικασία.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θα το πάω στο σέρβις παιδιά, το κακό με την μπαταρία έχει παραγίνει στα 5 λεπτά μέτριας χρήσης κλείνει. Θα το πάω στο σέρβις λοιπόν, αλλά πρώτα πρέπει να το κάνω unroot. Η rom που θα κατεβάσω να είναι αυτή που αναφέρεται ως ελληνική στο sammobile ή αυτή που έχω εγώ? Γιατί αυτή που αναφέρεται στο sammobile ως ελληνική έχει άλλο κωδικό και η δικιά μου έχει κωδικό I8190XXAMG4, είναι γαλλικής αντιπροσωπιας το κινητό μου νομίζω. Επίσης η διαδικασία φλασαρισματος είναι η ίδια που ακολούθησα για να το ρουταρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κανείς ρε παιδιά? Όλο και κάποιος θα ξέρει, δώστε καμιά συμβουλή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Ερώτηση....Υπάρχει κάποια εφαρμογή ( που να τρέχει και σε Cyanogenmod 11) που να χρησιμοποιεί το ραδιόφωνο του κινητού όπως ακριβώς δούλευε με τις εργοστασιακές ΡΟΜ;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το spirit fm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torero34 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Επείγον! Καλησπέρα καταρχάς και συγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει συζητηθεί ξανά το θέμα. Ακολούθησα τον οδηγο root (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862) και όλα καλά. Όταν εγκατέστησα το link2sd για να μεταφέρω καποια app στην sd μου είπε ότι δεν υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στην sd. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να φτιάξω partition στην sd ώστε να μεταφέρω εκεί κάποια από τα applications με ασφάλεια χωρίς να χαθουν τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στην κάρτα; Άκουσα οτι γίνεται με προγράμματα τυπου mini partition αλλά θα ένιωθα καλύτερα εάν έκανα τη διαδικασία βάσει κάποιου οδηγού Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το χώ εδώ και μια βδομάδα περίπου χωρίς τίποτα μέσα και κολλάει ακόμα και κατά την αλλαγή στα slides του launcher. Τι να κάνω; επίσης έχω ακόμα την 4.1.2 χωρίς να ενημέρωση Ota. Υπάρχει νέα μέσω kies; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ που το έχω γεμίσει κι ολας ρε φίλε με παιχνίδια δεν μου κολλάει και παιχνιδάκια όπως το real racing 3 και το fifa 14 τα πάει κομπλέ. Και το έχω και 1,5 χρόνο. Τι να σου πω, ενημέρωση άλλη δεν υπάρχει, καντου κανα hard reset αλλιώς πηγαινε το στο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Φίλε μου, έχω πάρει δύο εδώ και ένα χρόνο.Τα έχω φορτώσει όσο δεν πάει άλλο.Κόλλημα ποτέ.Το λέω κυριολεκτικά.Φοράνε 4.1.2.Ανοιχτά όλη μέρα και το βράδυ φόρτιση.Το τηλέφωνο αυτό είναι απόκτημα.Αυτά που γράφεις σημαίνει ότι το τηλέφωνο θέλει servis κατά την ταπεινή μου άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 καλησπέρα εχει περασει κανεις καμια ρομ της cyanogen με το cyanogen mod installer? δουλευει με αυτο το κινητο? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Ανάμεσα σε αυτό κ το zte blade v τι να προτιμησω; Διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες κ είναι γεμάτες προβλήματα Από την άλλη το zte της κοπελας μου μετά από root παει παρα πολύ καλα. Edited July 19, 2014 by vagelakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θεμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αυτό που λένε δυο παιδιά πιο πάνω ότι το κινητό δεν κολλάει πουθενά δεν το χω δει εγώ. Ούτε δυο φίλοι μου που έχουμε το ίδιο κινητό. Όχι ότι κολλάει σε τραγικό βαθμό αλλά στο multitasking τρώει κάτι σκαλώματα. Αν δεν ήταν το όλο bloatware της Samsung, τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αγαπητέ φίλε,συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα κολλημάτων.Το συγκεκριμένο τηλέφωνο με την 4.1.2 κυριολεκτώντας του έχω κάνει πολύ σκληρή χρήση και δεν κατάφερα να το κάνω ούτε καν να λαγκάρει,ούτε να κολλήσει.Είχα το 9070,αλλά μετά την αναβάθμιση έτρωγε τέτοια κολλήματα, που αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω.Τι να σου πω ;έτυχε,δε νομίζω,διότι και δυο φίλοι μου που πήραν το mini δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ναι ρε παιδιά. Η μόνη εφαρμογή που μου τρώει κολλήματα είναι το San andreas. Κατά τα άλλα είναι τρομερό. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι η μπαταρία αφού ανά πέντε λεπτά μέτριας χρήσης κλείνει και στο σέρβις δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Φίλε μου άλλαξε μπαταρία.Αν την έχεις αλλάξει το λόγο τον έχει το servis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts