Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω ότι υπάρχει εσωτερικό σπάσιμο. Αν όχι λογικά περνάει εγγύηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα I8190 με σπασμένη οθόνη. Την έφτιαξα, του φλασαρα την πιο πρόσφατη που είχε στο Samfirmware αλλά όταν το άνοιξα δεν δουλεύουν τα gsm δίκτυα! Τα βλέπει όταν κάνω αναζήτηση αλλά δεν συνδέεται σε αυτά. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να φταίει; Να είναι θέμα software ή hardware;

Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα I8190 με σπασμένη οθόνη. Την έφτιαξα, του φλασαρα την πιο πρόσφατη που είχε στο Samfirmware αλλά όταν το άνοιξα δεν δουλεύουν τα gsm δίκτυα! Τα βλέπει όταν κάνω αναζήτηση αλλά δεν συνδέεται σε αυτά. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να φταίει; Να είναι θέμα software ή hardware;

Δοκίμασες hard reset

ναι, και ρομ αλλαξα. Βλεπει τα δικτυα αλλα δεν συνδεεται :(

Νομίζω και χωρίς να είμαι σίγουρος ( έχει περάσει καιρός και δεν είμαι σίγουρος πως το έλυσα) είναι θέμα ρομ . Κάτι δεν έκατσε καλά.

Μάλλον έχω πρόβλημα στο efs partition. Στο τηλέφωνο δεν δουλεύει ούτε το WiFi - Bluetooth αλλά το είχα θεωρήσει πρόβλημα hardware. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα backup από το δικό του efs partition? Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει με προϋπόθεση βέβαια να είναι ρουταρισμενο το τηλέφωνο. Όποιος μπορεί θα μου κάνει μεγάλη χάρη...

Όσο για ρομ, έχω δοκιμάσει αρκετές και επίσημες και custom. Τώρα αν έχεις να προτίνεις κάποια συγκεκριμένη, πες μου.

παιδια οσοι εχετε το i8200/Ν/L/P τωρα υπαρχει και twrp recovery υστερα απο πολυ κοπο και δοκιμες

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/s-iii-mini-ve-i8200-n-t2826565

brickαρα το κινητομου.δεν εχω recovery ουτε download mode.δεν ανοιγει και δεν φορτιζει παραμονο μου δειχνει το logo του recovery.περασα το twrp recovery.

τι να κανω?

usb jig πουλαει η samsung?

λογικα δεν θα μου μετρησουν την εγγυηση ποσο θα κοστισει ?

brickαρα το κινητομου.δεν εχω recovery ουτε download mode.δεν ανοιγει και δεν φορτιζει παραμονο μου δειχνει το logo του recovery.περασα το twrp recovery.

τι να κανω?

usb jig πουλαει η samsung?

λογικα δεν θα μου μετρησουν την εγγυηση ποσο θα κοστισει ?

το logo του recovery σου δειχνει ή του download mode? Συνδεσε το στον υπολογιστη και και ανοιξε odin να δεις μηπως το βλεπει. Μου φαινεται δυσκολο να γινει τετοιο μπρικαρισμα με το recovery. Εκτος κι αν φλασαρες λαθος recovery...

Στο δικο μου θεμα τωρα. Θελω τη βοηθεια καποιου παιδιου που εχει ρουταρισμενο κινητο με stock rom κατα προτιμηση και λιγο εξοικιωμενο με τετοιες διαδικασιες (αν και ειναι πολυ απλο και εντελως ακινδυνο). Θελω καποιος αν μπορει και θελει να εγκαταστησει αυτη την εφαρμογη στο κινητο του. Το μονο που κανει ειναι να τραβαει backup το efs partition (που το χρειαζομαι). Παρακαλω ας τραβηξει καποιος ενα backup και ας μου το στειλει με καποιο τροπο. 16ΜΒ ειναι νομιζω σε .img μορφη (μαζι με ενα md5). Ειναι η τελευταια μου ελπιδα...:cry:

να αναφερετε και απο ποια εκδοση λειτουργικου και baseband ειναι τραβηγμενο για να φορεσω τα ιδια. Ευχαριστω

Edited by bill79

καλησπερα σε ολους εκανα την εξης πατατα. ηθελα να κανω ρου τη συσκευη που πηρα προ 3 ημερων... λοιπον κανω ακριβως αυτα τα βηματα

http://novafusion.pl/tutorials/installation-guide-golden/

στο 9 βημα λοιπον ηρθε ο χαμος καθως το τηλεφωνο φυσικα τα παιξε και δεν ανοιγει και μου βγαζει αυτο [ATTACH]53066[/ATTACH]

οποτε τωρα μου πε ενα παιδι να κατεβασω custom rom και να το ξανακανω με odin και ειμαι στην αναμονη... ξερει καποιος γιατι εγινε αυτο

καλησπερα σε ολους εκανα την εξης πατατα. ηθελα να κανω ρου τη συσκευη που πηρα προ 3 ημερων... λοιπον κανω ακριβως αυτα τα βηματα

http://novafusion.pl/tutorials/installation-guide-golden/

στο 9 βημα λοιπον ηρθε ο χαμος καθως το τηλεφωνο φυσικα τα παιξε και δεν ανοιγει και μου βγαζει αυτο [ATTACH]53066[/ATTACH]

οποτε τωρα μου πε ενα παιδι να κατεβασω custom rom και να το ξανακανω με odin και ειμαι στην αναμονη... ξερει καποιος γιατι εγινε αυτο

φιλε μου root στο ιθ2oo κανεις μονο με το vroot η το κίγκο root

δεν υπάρχει custom rom ακόμα.οποτε μην "φλασηαρις" tpt

έμπα στο sammobile και bres το firmware τις "σκυσκευις" σου κάνοντας αναζήτηση από εκεί και "φλασηαρατε" το μέσω odin

έφτιαξα στους xda άρθρο για το συγκεκριμένο κινητό θα βρείς ότι zreiazese εδώ

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/s-iii-mini-ve-i8200-n-t2826565

ακόμα είμαστε στο στάδιο να βρούμε recovery και ελπίζουμε στο μέλλον και για μια καλή rom

τελικά το έφτιαξα το δικό μου χιχιχί

οποιος έχει γνώσεις kernel ας επικοινωνήσει μαζί m παρακαλώ .ευχαριστώ

Edited by kwstas193

Καλησπέρα παιδιά

Πρόσφατα ένας γνωστός μου πήρε το i8200.

Καλό κινητό για την τιμή του.Μόνο που παρουσιάζει ένα πρόβλημα.

Καμιά φορά εκεί που μιλάει με κάποιον κλείνει μόνο του την κλήση.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Να σας πω ότι μιλάει συνήθως με το hands free.Παίζει να έχει πρόβλημα το hands free;

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, έχω το Samsung galaxy s3 mini ve και μου βγάζει το μήνυμα "sd card unexpectedly removed". Έχω την κάρτα Kingston SDHC 8 GB class 4. Έκανα format την κάρτα πάνω στο τηλέφωνο, την έκανα format με card reader στο pc. Δεν δούλεψε τίποτα. Αγόρασα καινούργια κάρτα Kingston SDHC 16 GB class 10 και συνεχίζω να έχω το ίδιο μήνυμα. Καμιά βοήθεια?

Καλημέρα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας,

μπορει να αλλαχθεί το πλαινο και εμπρος μερος του κινητου,λογω του ότι εχει φαει αρκετες τουμπες και εχει διαλυσει κυριολεκτικα?

Παει αντιπροσωπια,η δεν συμφερει?

Παιδιά καλησπέρα, επειδή θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου που θέλει κάτι μικρό επώνυμο και με μικρό sar ήθελα να το ρωτήσω το εξής:

υπάρχει το S3 mini και το S3 mini Value for money. Ποιο από τα 2 να προτιμήσω και γιατί;

Ευχαριστώ

Συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ποία η διαφορά μεταξύ του Smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Value Edition με το SAMSUNG S3 MINI VE i8200; Η τιμή είναι η ίδια 159. Ευχαριστώ

κανένας δεν ξέρει;

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Παιδιά κλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο κάθε δυο λεπτά περίπου αποσυνδέεται και συνδέεται στο wi-fi. Το ρούτερ δεν φταεί, το έχω δοκιμάσει σε αρκετά και κάνει το ίδιο. Την ρομ την έχω από τον Σεπτέμβριο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!!!

Ποία η διαφορά μεταξύ του Smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Value Edition με το SAMSUNG S3 MINI VE i8200; Η τιμή είναι η ίδια 159. Ευχαριστώ

κανένας δεν ξέρει;

Τα ίδια είναι, VE =Value Edition.

Κανένα από τα δύο. Χίλιες φορές g2 mini ή Moto g. Τώρα αν θέλει να γράφει Samsung σώνει και καλά...

Συμφωνώ απολύτως αλλά θέλει κάτι μικρό σαν το galaxy s που έχει. Αλλιώς ήξερα εγώ τι θα της έπαιρνα...

αυτή η θήκη όντως δουλεύει με το S3 mini? υποστηρίζει θήκες με παράθυρο;

https://www.ebnb.gr/index.php?route=product/product&product_id=10570

Ευχαριστώ

Καλησπερα σε ολους!! Εχω το εξης μοντελο το οποιο και αγορασα προσφατα. Το κινητο μου τρεχει android 4.2 εκδοση και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το κανω root και να περασω μια παλαιοτερη εκδοση ή καποια πιο "ελαφρια" απο αυτην που εχει.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία απ'εξω; Είχα πάρει από το ebay αλλά στο τρίμηνο πέφτει γρήγορα.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία απ'εξω; Είχα πάρει από το ebay αλλά στο τρίμηνο πέφτει γρήγορα.

Και γιατί ψάχνεις από έξω; Αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείς να βρεις αυθεντική, ψάξε στο skroutz.

Και γιατί ψάχνεις από έξω; Αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείς να βρεις αυθεντική, ψάξε στο skroutz.

Δεν είμαι από Αθήνα. Το θέμα είναι ότι και από ebay έλεγε γνήσια αλλά δεν είναι. Και στο skroutz πάλι δε μπορώ να το ξέρω. Ρώτησα μήπως κάποιος πήρε από κάπου και του βγήκε καλή.

Έχει 2 εκδόσεις μπαταρία L1, F1 δεν ξέρω αν έχω NFC το μοντέλο μου γράφει στο κουτί GT-I8190 .Ποια μπαταρία έχει συμβατότητα;

Edited by SAKISART2

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)