modechristo Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια απο τα μαγαζια του skroutz μεχρι την τιμη των 215 ευρω ποια ειναι αξιοπιστα για αγορα? http://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-i8190-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Πριν λιγο μου ηρθε μια αναβαθμιση 50 mb.ξερει κανεις τι περιεχει?τη κατεβασα αλλα δεν ειδα κατι το διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις και σου ήρθε αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις και σου ήρθε αναβάθμιση? 4.1.2 αυτην ειχα και αυτη παρεμεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 στην αναπαραγωγή μουσικής .. στις ρυθμίσεις ηχου που εχει διαφορα ειδη .. εχει και την προσαρμοσμένη που επιλέγει ο χρήστης οτι θελει .. γιατι δεν αποθηκεύεται ομως ? σε όλους δηλαδή δουλεύει κανονικά ??? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) σε όλους δηλαδή δουλεύει κανονικά ??? Πάνω δεξιά τέρμα γωνιά έχει ένα σημείο πού όταν έχεις τελειώσει την προσαρμοσμένη ρύθμιση το πατάς και το αποθηκεύει....δεν γράφει τίποτα απλά είναι ένα κενό ακριβώς δίπλα(δεξιά)από το κουμπί ακύρωση!!!!ελπίζω να βοήθησα. Edited August 6, 2013 by geotrvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ναι όντως έτσι είναι .. που να το φανταστώ ... ειναι τελείως άκυρο .. ευχαριστώ geotvrs Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Καλησπέρα... προσπάθησε ένας φίλος μου να κάνει ροοτ το κινητό με τον 1' τρόπο μέσω ODIN και έβαλε αυτό το συγκεκριμένο firmware I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_rooted_by_avicohh και το κινητό του κολλάει στην αρχική οθόνη βλέπει μέχρι το σήμα της samsung. Θα το έχω αύριο στα χέρια μου εγώ και σκέφτομαι να κάνω root με CWM Recovery, το σκεπτικό μου είναι ότι το κινητό θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να του βάλω άλλη firmware αυτή που είχε πριν εξ αρχής (γιατί back up δεν έκανε την ρομ). Εάν ναι, υπάρχει κάποιος που να έχει την "μαμα" ρομ του κινητού; Edit: κανείς δεν έχει μια απαντηση; Edited August 7, 2013 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 καλησπερα , καινουργιος κατοχος και εγω του κινητου και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατην μπαταρια. εχω διαβασει μερικες απο τις απαντησεις και τις διαφορες αναφορες-παραπονα που γινοντε οχι ομως ολες. καθομουνα και εψαχνα για προστατευτικη θηκη για το κινητο και βρικα αυτο http://www.ebay.com/itm/3600mah-Extended-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-Mini-i8190-White-/360712934350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item53fc2a93ce τι λετε αξιζει η εκτος και αν υπαρχει καποια καλυτερη μαρκα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αυτο είναι μονάχα πίσω καπάκι μπαταρίας μαζί με μεγαλύτερη μπαταρία....αμφιβόλου ποιότητας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 καλησπερα , καινουργιος κατοχος και εγω του κινητου και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατην μπαταρια. εχω διαβασει μερικες απο τις απαντησεις και τις διαφορες αναφορες-παραπονα που γινοντε οχι ομως ολες. καθομουνα και εψαχνα για προστατευτικη θηκη για το κινητο και βρικα αυτο http://www.ebay.com/itm/3600mah-Extended-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-Mini-i8190-White-/360712934350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item53fc2a93ce τι λετε αξιζει η εκτος και αν υπαρχει καποια καλυτερη μαρκα.? Εγώ τέτοια 3rd party εξαρτήματα δεν τα εμπιστεύομαι όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με ζωτικά εξαρτήματα της συσκευής όπως είναι η μπαταρία. Άσε που δημιουργεί και κακό αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτοντας πάχος. Η απόδοση τις μπαταρίας εμένα βελτιώθηκε μετά το root με την χρήση του greenify σε συνδυασμό με διάφορα προφίλ που δημιούργησα στην εφαρμογή setCPU, με αποτέλεσμα με μια μέση προς έντονη χρήση (wifi ή mobile data μόνιμα ανοιχτά,μουσική, σερφάρισμα, κλήσεις, sms, viber κτλ) να μου κρατάει μέχρι και 48 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αυτο είναι μονάχα πίσω καπάκι μπαταρίας μαζί με μεγαλύτερη μπαταρία....αμφιβόλου ποιότητας.... Εγώ τέτοια 3rd party εξαρτήματα δεν τα εμπιστεύομαι όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με ζωτικά εξαρτήματα της συσκευής όπως είναι η μπαταρία. Άσε που δημιουργεί και κακό αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτοντας πάχος. Η απόδοση τις μπαταρίας εμένα βελτιώθηκε μετά το root με την χρήση του greenify σε συνδυασμό με διάφορα προφίλ που δημιούργησα στην εφαρμογή setCPU, με αποτέλεσμα με μια μέση προς έντονη χρήση (wifi ή mobile data μόνιμα ανοιχτά,μουσική, σερφάρισμα, κλήσεις, sms, viber κτλ) να μου κρατάει μέχρι και 48 ώρες. ναι εχετε δικιο οτι αυτο που σας εδειξα αλλαζει την ολη εμφανιση του κινητου προς το κακο. απλα ηθελα να αναφερθω μονο στην μπαταρια , δλδ εαν υπαρχει πιο "μεγαλη" σε mAh στο εμποριο και εφοσον ειναι μιας μαρκας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cranton Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγώ και στο HTC Desire S και στο S3 Mini έχω την αντίστοιχη της Mugen http://www.mugen-power-batteries.com/ Είναι αξιόπιστες, κοστίζουν σχεδόν όσο οι original αλλά είναι ελαφρώς καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μήπως κάποιος ξέρει πως μπορεί να γίνει απενεργοποίηση της δόνησης και να μην ενεργοποιείται όταν χαμηλώνω την ένταση εντελώς από τα πλαϊνά πλήκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μια απορεια πριν την αγορα του κινητου μπορει να μου πει καποιος απο τους κατοχους του κινητου η οθονη του ειναι απο πλαστικο απο καποιο ειδος γυαλιου ή απο gorilla glass. Ευχαριστω προκαταβολικα. Είναι από γυαλί. Ανθεκτικό είναι στις γρατζουνιές, αλλά gorilla glass επισήμως δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Εφαρμογες στην sd δεν μπορουμε ακομα να περάσουμε ε? Διοτι στην έκδοση 4.1.2 στο ace 2 τους εδωσαν και αυτην την δυνατοτητα. Εμεις στο πηγάδι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Είναι από γυαλί. Ανθεκτικό είναι στις γρατζουνιές, αλλά gorilla glass επισήμως δεν είναι. Το έχω κάνα εξάμηνο χωρίς προστατευτική μεμβράνη, χύμα σε τσέπες τσάντες με κλειδιά κέρματα κτλ, δν έχει καμία γρατζουνιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ποιος θα μου εξηγήσει το λόγο που ορισμένες φορές ο φωτισμός ανάβει από μόνος του χωρίς να πειράξω το κινητό και δεν σβήνει αν δεν το κλειδώσω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ποιος θα μου εξηγήσει το λόγο που ορισμένες φορές ο φωτισμός ανάβει από μόνος του χωρίς να πειράξω το κινητό και δεν σβήνει αν δεν το κλειδώσω? Κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα ,ψάξε να δεις ποια μπορεί να είναι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα ,ψάξε να δεις ποια μπορεί να είναι . Οι τελευταίες που έκανα update είναι, easy unrar,fb,instagram,runkeeper,samsung push servise,twitter.whatsapp,εκατομμυριουχος. Πως μπορώ να το κοιτάξω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Οι τελευταίες που έκανα update είναι, easy unrar,fb,instagram,runkeeper,samsung push servise,twitter.whatsapp,εκατομμυριουχος. Πως μπορώ να το κοιτάξω? Για αρχή βγάλε τον εκατομμυριούχο ,και αν συνεχίζει προχωράς και στις άλλες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα... προσπάθησε ένας φίλος μου να κάνει ροοτ το κινητό με τον 1' τρόπο μέσω ODIN και έβαλε αυτό το συγκεκριμένο firmware I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_rooted_by_avicohh και το κινητό του κολλάει στην αρχική οθόνη βλέπει μέχρι το σήμα της samsung. Θα το έχω αύριο στα χέρια μου εγώ και σκέφτομαι να κάνω root με CWM Recovery, το σκεπτικό μου είναι ότι το κινητό θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να του βάλω άλλη firmware αυτή που είχε πριν εξ αρχής (γιατί back up δεν έκανε την ρομ). Εάν ναι, υπάρχει κάποιος που να έχει την "μαμα" ρομ του κινητού; Edit: κανείς δεν έχει μια απαντηση; Δες εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8190 και εδω http://www.sammobile.com/firmwares/#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με την εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημενη χάνει καθολου σε απόδοση το κινητό. Το έχει παρακολουθησει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με την εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημενη χάνει καθολου σε απόδοση το κινητό. Το έχει παρακολουθησει κανείς? Σε απλη χρηση οχι. Σε παιχνιδια χανει εμενα ετσι μου φανηκε τουλαχιστον και στο DraStiC emulator που δοκιμασα(φοβερος nds εξομοιωτης) και στο fpse. Σε αλλα παιχνιδια τυπου nba jam δεν ειδα διαφορα σχεδον καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Έβγαλα για λίγο το cpu από την εξοικονόμηση και νομίζω ότι μου έφαγε πολύ μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts