manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ποσα gb εχει το κινητο διαθεσιμα για εφαρμογες? αξιζει γενικα η αγορα του? κολληματα και τετοια εχει εδωσα το iphone5 και λεω να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ποσα gb εχει το κινητο διαθεσιμα για εφαρμογες? αξιζει γενικα η αγορα του? κολληματα και τετοια εχει εδωσα το iphone5 και λεω να το παρω Η αγορά του αξίζει και με το παραπάνω. Διαθέσιμα για εφαρμογές 4,6GB. Κολλήματα σχεδόν κανένα. Πόσο το βρήκες; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 στο σκρουτζ εχει 300 καιστο πλαισιο 350 δεν εχω βρει κατι αλλο θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα αρχισουν να βγαζουν ρομ οι xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakis Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ποσα gb εχει το κινητο διαθεσιμα για εφαρμογες? αξιζει γενικα η αγορα του? κολληματα και τετοια εχει εδωσα το iphone5 και λεω να το παρω Απο i5 σε s3 mini??? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ποσα gb εχει το κινητο διαθεσιμα για εφαρμογες? αξιζει γενικα η αγορα του? κολληματα και τετοια εχει εδωσα το iphone5 και λεω να το παρω ~4GB διαθεσιμα δικα σου Απο i5 σε s3 mini??? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε? Και πολυ καλα εκανε!Κατι θα ηξερε :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakis Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ~4GB διαθεσιμα δικα σου Και πολυ καλα εκανε!Κατι θα ηξερε :p Αφραγκος θα ταν και θα το πουλησε να πληρωσει την εφορια με τη διαφορα... :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoteini Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά Αγόρασα το mini πριν 10 μέρες, και έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με το car audio. Δεν κάνει auto connect, κάνω σύνδεση χειροκίνητα και άλλες φορές μένει συνδεδεμένο, άλλες αποσυνδέεται και το ξανασυνδέω και άλλες μένει συνδεδεμένο μόνο σαν "ήχος πολυμέσων" και όχι σαν "ήχος κλήσης". Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει; (το έχω να είναι πάντα ορατό σε συσκευές κοντά). Εχει κανείς καμμιά ιδέα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Απο i5 σε s3 mini??? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε? σκεφτηκα βλακεια να κραταω κινητο 700 ευρω ποτε ξανα πανω απο 300 για κινητο βαρεθηκα το ios να μην μπορω να στειλω κατι ε bluetooth βαρεθηκα την μονοτονια ειχα βρει ενα lg 4x αλλα τελικα δεν εκατσε οποτε παω στο s3 μινι με ενδαφερει πολυ και η εμφανιση του κινητου και αυτο μαρεσει πολυ εχετε βαλει θηκηστο κινητο? αξιζει? ή να το αφησω χωρις θηκη και οταν φθαρει το πισω καπακι το αλλαζω? φανταζομαι φτηνο θα ειναι Edited January 10, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 σκεφτηκα βλακεια να κραταω κινητο 700 ευρω ποτε ξανα πανω απο 300 για κινητο βαρεθηκα το ios να μην μπορω να στειλω κατι ε bluetooth βαρεθηκα την μονοτονια ειχα βρει ενα lg 4x αλλα τελικα δεν εκατσε οποτε παω στο s3 μινι με ενδαφερει πολυ και η εμφανιση του κινητου και αυτο μαρεσει πολυ εχετε βαλει θηκηστο κινητο? αξιζει? ή να το αφησω χωρις θηκη και οταν φθαρει το πισω καπακι το αλλαζω? φανταζομαι φτηνο θα ειναι Καλορίζικο καταρχήν...τι χρώμα το πήρες? Πήρα μια θήκη puro και μια χαρά είναι,το προστατεύει πολύ καλά και τώρα περιμένω προστασία οθόνης SGP... Πάντως αν χρειαστείς καπάκι,περίπου στα 25€ κάνει το αυθεντικό! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλορίζικο καταρχήν...τι χρώμα το πήρες? Πήρα μια θήκη puro και μια χαρά είναι,το προστατεύει πολύ καλά και τώρα περιμένω προστασία οθόνης SGP... Πάντως αν χρειαστείς καπάκι,περίπου στα 25€ κάνει το αυθεντικό! ειδα το μπλε και μου αρεσε παρα πολυ!! μπλε το πηρα απο open365 στα 300ευρω απο ποια χωρα τα φερνει αυτο το καταστημα? ροοτ φανταζομαι εχει βγει. ειναι ευκολο ? το κινητο εχει gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ειδα το μπλε και μου αρεσε παρα πολυ!! μπλε το πηρα απο open365 στα 300ευρω απο ποια χωρα τα φερνει αυτο το καταστημα? ροοτ φανταζομαι εχει βγει. ειναι ευκολο ? το κινητο εχει gorilla glass? πες μας τι εκδοση λογισμικου φοραει.Το βλεπεις απο τις ρυθμισεις πληροφοριες τηλεφωνου.Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε απο που προερχεται αλλα θα δουμε αν φοραει ελληνικη version. Για ροοτ ναι εχει βγει εχει στα πρωτα ποστ ενας οδηγος απο τον φιλο Tyxerakias. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 αυριο θα το εχω στα χερια μου!! απλως ρωταω τωρα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 εχετε βαλει θηκηστο κινητο? αξιζει? ή να το αφησω χωρις θηκη και οταν φθαρει το πισω καπακι το αλλαζω? φανταζομαι φτηνο θα ειναι Για χειμώνα που φοράμε ένα σωρό ρούχα και το βολεύεις στην τσέπη, μπορείς και να το αφήσεις χωρίς θήκη. Είναι όμορφο και ξεχωριστό και πρέπει να φαίνεται. Εγώ έχω πάρει αυτήν και μου έχουν κάνει δώρο αυτήν Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Για χειμώνα που φοράμε ένα σωρό ρούχα και το βολεύεις στην τσέπη, μπορείς και να το αφήσεις χωρίς θήκη. Είναι όμορφο και ξεχωριστό και πρέπει να φαίνεται. Εγώ έχω πάρει αυτήν και μου έχουν κάνει δώρο αυτήν την δευτερη την παραγγειλα ήδη!! καλη ειναι εφαρμοζει καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Για χειμώνα που φοράμε ένα σωρό ρούχα και το βολεύεις στην τσέπη, μπορείς και να το αφήσεις χωρίς θήκη. Είναι όμορφο και ξεχωριστό και πρέπει να φαίνεται. Εγώ έχω πάρει αυτήν και μου έχουν κάνει δώρο αυτήν οντως η δευτερη μου αρεσει και εμενα :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 την δευτερη την παραγγειλα ήδη!! καλη ειναι εφαρμοζει καλά? Μου την κάνανε δώρο αλλά δεν έφτασε ακόμη. Σε ένα S3 που την είχα δει ήταν τέλεια Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παραγγειλα αυτη με 2.4 ευρω http://www.sunsky-online.com/view/282799/0.3mm+Ultra+Thin+Polycarbonate+Materials+TPU+Protection+Shell+for+Samsung+Galaxy+Note+II+++N7100++Blue+.htm λογικα πρεπει νααγγαλιαζειτο κινητο τελεια ειχα την αντίστοιχη το s3 και ηταν σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkarapou Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 υπάρχει αυτή εδω,ελαφρώς modαρισμένη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2074514 προσωπικά έχω περασμένη την προηγούμενη ver και τώρα κατεβάζω την καινούργια... δουλεύει απροβλημάτιστα! Η version 2 που έβγαλε έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο; Διαβάζω πολύ θετικά σχόλια και λέω να τη βάλω αν έχει κανονικά Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Για πείτε έξω με ήλιο πως πάει η amoled απο θέμα ευκρίνειας? Καλα βρε παιδια δε το χρησιμοποιει κανενας εξω να μας πει τη γνωμη του???:confused: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Λοιπόν, μιας και περνάω αρκετές ώρες έξω, να πω ότι η οθόνη είναι άψογη. Αν την έχεις με φωτεινότητα ρυθμισμένη στη μέση ολα φαίνονται άψογα... εγώ που κατεβάζω φωτεινότητα για λόγους μπαταρίας λογικό είναι να παιδεύομαι λίγο!!! Μια βδομάδα σήμερα και μετάνιωσα που τόσο καιρό είχα iphone!!! Περιμένω 1)http://www.ebay.com/itm/310533019806?var=610169163448&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2)http://www.ebay.com/itm/230890600601?var=530103463876&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και θα είμαστε κομπλέ...σημειωτέον πήρα μπλε...κλάσεις πιο όμορφο!!! Το έχω δίπλα μου στο γραφείο τώρα και το χαζεύω!!! Edited January 11, 2013 by nuntius Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω απο open267 Λετε να εχω προβλημα εχω ακουσει πολυμ καλα λογια και το εχουν 297€ Ας μας πουν οι κατεχοντες αν αξιζει να το αγορασω Η οθονη ειναι καλη ;;;; Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω απο open267 Λετε να εχω προβλημα εχω ακουσει πολυμ καλα λογια και το εχουν 297€ Ας μας πουν οι κατεχοντες αν αξιζει να το αγορασω Η οθονη ειναι καλη ;;;; μολις παρελαβα εγω απο open 367 κανενα απολυτως προβλημα χτες το απογευμα 5 μμ παραγγειλα και σημερα το πρωι το ειχα στην κρητη το κινητο ειναι ρουμανιας και φοραει την 4.1.1 εκδοση kernel 3.0.31-380934 εχει βγει κατι πιο νεο? η οθονη του κανει ενα πολυ μικρο πιξελιασμα μπορει να μου φενεται ετσι επειδη ερχομαι απο iphone5 πρωτες εντυπωσεις αριστες , αριστη ληψη wifi και αριστη ποιοτητα κλησης για τα αλλα θα αναφερθω αργοτερα εχοντας κανει χρηση του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Και εγω ειμαι iphone 5 Και επειδη το θεωρω πολυ καλο κινητο γι αυτο ρωταω Επειδη ειναι ρουμανιας παιζει κνεν ρολο;;;;; Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Επειδή ρώτησα στην samsung αν έχει το πακέτο την κάρτα ευρωπαικής αγοράς όλα καλά!!! Την έχει; Γιατί και εγώ σκεφτόμουν να το πάρω από εκεί αλλά με 2 ευρώ παραπάνω το πήρα από Πλαίσιο και με χάρτες!!! Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν κταλαβα τι εννοεις για πες μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts