deninho Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 γινεται και μεσα απο το κινητο η αναβαθμιση να υποθεσω? απ'ότι κατάλαβα εδώ, μπαίνεις στο recovery και κάνεις την αναβάθμιση (αφού, βέβαια, έχεις περάσει τη rom στην SD σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 απ'ότι κατάλαβα εδώ, μπαίνεις στο recovery και κάνεις την αναβάθμιση (αφού, βέβαια, έχεις περάσει τη rom στην SD σου) οκ σε ευχαριστω για την πληροφορια και το λινκ θα το τσεκαρω και αν εχω απορια επανερχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ηρθε και σε εμένα,έβαλα κατευθείαν και την colors. Ωραίο φαίνετε,απλα με προβληματίζει που δεν μπορώ να βάλω exchange mail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν και δε ξέρω τι παίζει νε το κινητό. Βάλε aquamail η κάποιο ανάλογο πρόγραμμα και είσαι οκ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ολα κομπλε αναβαθμιση και ελληνικα στο μενου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Πάω για unboxing, εντυπώσεις αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 απογοήτευση, πάντως, το ότι στην έκδοση των 16GB δίνει για χρήση μόνο 10GB. Για παράδειγμα, το 16άρι nexus μου δίνει 13,85GB για αποθήκη. Εκτός αν τα ~6GB που λείπουν, είναι για λειτουργικό και εφαρμογές που ΘΑ μπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ολα κομπλε αναβαθμιση και ελληνικα στο μενου! Την αναβάθμιση την κατέβασες γρήγορα; Εχω βάλει να κατέβει και σέρνεται, estimated 5 ώρες μου λέει. Το έχω ανοίξει εδώ και μισή ώρα και το χαζεύω. Το κινητό είναι κόσμημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Την αναβάθμιση την κατέβασες γρήγορα; Εχω βάλει να κατέβει και σέρνεται, estimated 5 ώρες μου λέει. Το έχω ανοίξει εδώ και μισή ώρα και το χαζεύω. Το κινητό είναι κόσμημα! 50kb/s ήταν σε εμένα. Μάλλον παραδόθηκαν πολλά σήμερα σε όλη την Ευρώπη, κι όλοι την κατεβάζουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 50kb/s ήταν σε εμένα. Μάλλον παραδόθηκαν πολλά σήμερα σε όλη την Ευρώπη, κι όλοι την κατεβάζουν :p την κατεβασα απο προχθες! δεν αργησε καθολου σε εμενα. αντε με το καλο! το κινητο φυσαει μαγκες! ΦΕΤΕΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 απογοήτευση, πάντως, το ότι στην έκδοση των 16GB δίνει για χρήση μόνο 10GB. Για παράδειγμα, το 16άρι nexus μου δίνει 13,85GB για αποθήκη. Εκτός αν τα ~6GB που λείπουν, είναι για λειτουργικό και εφαρμογές που ΘΑ μπουν. το ίδιο είναι σε όλα τα κινιτα σχεδόν (και lg g2 και s3/s4 ) για αυτό δίνεις λίγο περισσότερο και παίρνεις 32 nexus έχει περισσότερο γιατί το pure android ουσιαστικά είναι γυμνό και καταναλώνει ελάχιστο χώρο (μικρο system partition) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 με ψήνετε άσχημα, μάλλον θα πάρω το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 τσιμπα το μην το σκεφτεσαι. το κινητο σε μαυρο ειναι απιστευτο. στα τοπ σε ποιότητα κατασκευής, οθόνης και κάμερας! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Επειδή έχει αρχίσει ν μ ψήνει κ μένα.απο θέμα εγγύησης τι παίζει;σε καλυπτει;έξοδα μεταφοράς κτλ δικά σ ν υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 την κατεβασα απο προχθες! δεν αργησε καθολου σε εμενα. αντε με το καλο! το κινητο φυσαει μαγκες! ΦΕΤΕΣ! Ναι είναι ωραίο το color OS και το κινητό είναι τανκ, πολύ ωραίο... Ευτυχώς γιατί είχα μια ανησυχία για το λειτουργικό....Σε λίγο που θα μπουν και ελληνικά είμαστε τοπ! :D Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ολα κομπλε αναβαθμιση και ελληνικα στο μενου! Kαλησπερα, Το θεμα με τα ελληνικα το λυσανε? Γιατι εχω διαβασει καπου οτι με τα ελληνικα δε..... :( Ειμαι μεταξυ του find5 και αυτου εδω.... Ποια η γνωμη σας παιδια? Τι να προτιμησω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Επειδή έχει αρχίσει ν μ ψήνει κ μένα.απο θέμα εγγύησης τι παίζει;σε καλυπτει;έξοδα μεταφοράς κτλ δικά σ ν υποθέσω; αν το παρεις τωρα με την προσφορα οι τιμη του Site ειναι και η τελική τιμη. εγγυηση σε καλυπτει η oppo για 2 ετη. αν τυχει κατι στη συσκευη σου θα σταλει ευρωπη.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το ίδιο είναι σε όλα τα κινιτα σχεδόν (και lg g2 και s3/s4 ) για αυτό δίνεις λίγο περισσότερο και παίρνεις 32 nexus έχει περισσότερο γιατί το pure android ουσιαστικά είναι γυμνό και καταναλώνει ελάχιστο χώρο (μικρο system partition) ok, μόνο με νέξους είχα ασχοληθεί ως τώρα. Άρα περιμένουμε καμιά cyanogen 11 nightly ψιλοσταθερή ή καμία AOSP/AOKP 4.4 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τόσο χάλια το software τους ρε παιδιά; Και έχει και πρόβλημα με τη μπαταρία; Νόμιζα ότι θα γινόταν χαμός από σταθερές custom roms και μέχρι για τη cyanogen διαβάζω ότι δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Ούτε καν την 10.2 δεν έχει βγάλει. Το σκεφτόμουν για αγορά, αλλά νομίζω το nexus 5 είναι πιο αξιόπιστη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Η μπαταρία έχει βελτιωθεί όπως και όλες οι παιδικές ασθένειες, διαδοχικά μέχρι τώρα στις εκδόσεις που έχει βγάλει και τις έχω δοκιμάσει όλες. Το νέξους 5 είναι πιο αξιόπιστη αγορά γιατί βγήκε και 1 χρόνο μετά σχεδόν, η σύγκριση πέρα της τιμής και αν λάβουμε υπόψιν την περιορισμένη διαθεσιμότητα είναι άτοπη. Και από θέμα μπαταρίας, ακόμα και ονομαστικά να το πάμε, πέρα από τις επίσημες μετρήσεις από σαιτ σαν το gsmarena, το Find5 υπερτερεί. Και για ελληνικά παιδιά θα το ξαναπώ, άμα δεν σας τα βγάλει για να τα επιλέξετε στην αρχή ή όταν αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής απλό: Πάτε στο Play Store, κατεβάζετε το morelocale2 επιλέγετε τα ελληννικά και θα σας τα ξεκλειδώσει για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και εσείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Feregorn είσαι με coloros ή έχεις custom rom; (αν έχεις custom, ποια χρησιμοποιείς; ) Λέω αύριο να περάσω την OmniRom. (οδηγίες εγκατάστασης εδώ) Στο xda δεν έχει καθόλου κίνηση, γιατί όλοι γράφουν στο oppo forum :p Κι εγώ στην αρχή ανησύχησα, μέχρι που είδα τι γίνεται. Η CM δε βγάζει τίποτα, απ'ότι κατάλαβα, γιατί τα παιδιά που ετοίμαζαν τις ROM για το Find 5 έφυγαν από την ομάδα, και πλέον φτιάχνουν την OmniRom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Mια ερώτηση: Παραπάνω από 80 χαρακτήρες στα sms πως έχουμε; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Mια ερώτηση: Παραπάνω από 80 χαρακτήρες στα sms πως έχουμε; Βάλε το Greek keyboard ή το handcent sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Kαλησπερα, Το θεμα με τα ελληνικα το λυσανε? Γιατι εχω διαβασει καπου οτι με τα ελληνικα δε..... :( Ειμαι μεταξυ του find5 και αυτου εδω.... Ποια η γνωμη σας παιδια? Τι να προτιμησω? :O για τα ελληνικα φιλε δεν στα εμφανιζει με το update αλλα μπορεις να τα εμφανισεις με την διαδικαια που περιγραφουν τα παιδια εδω. http://www.oppoforums.com/threads/%E2%9C%B1%E2%9C%B1-coloros-%E2%9C%B1%E2%9C%B1.6817/page-3 ειναι πολυ ευκολο Βάλε το Greek keyboard ή το handcent sms η και με αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms&hl=el -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 5, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Η μπαταρία έχει βελτιωθεί όπως και όλες οι παιδικές ασθένειες, διαδοχικά μέχρι τώρα στις εκδόσεις που έχει βγάλει και τις έχω δοκιμάσει όλες. Το νέξους 5 είναι πιο αξιόπιστη αγορά γιατί βγήκε και 1 χρόνο μετά σχεδόν, η σύγκριση πέρα της τιμής και αν λάβουμε υπόψιν την περιορισμένη διαθεσιμότητα είναι άτοπη. Και από θέμα μπαταρίας, ακόμα και ονομαστικά να το πάμε, πέρα από τις επίσημες μετρήσεις από σαιτ σαν το gsmarena, το Find5 υπερτερεί. Και για ελληνικά παιδιά θα το ξαναπώ, άμα δεν σας τα βγάλει για να τα επιλέξετε στην αρχή ή όταν αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής απλό: Πάτε στο Play Store, κατεβάζετε το morelocale2 επιλέγετε τα ελληννικά και θα σας τα ξεκλειδώσει για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και εσείς! Σαν τηλέφωνο δε διαφωνώ ότι είναι καλύτερο, αυτό που με προβληματίζει είναι το software. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αφού είχα διαβάσει και για τη συνεργασία με cyanogenmod και αυτή θα έβαζα κατευθείαν για να είμαι όσο πιο pure γίνεται. Για τη μπαταρία επίσης διαβάζω άσχημα πράγματα, άσχετα τι λένε τα specs. Όλο κάτι φτιάχνουν και κάτι χαλάνε στις αναβαθμίσεις. Εύχομαι η omni rom να προχωρήσει γρήγορα και χωρίς προβλήματα, είδα ότι πήγε 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts