Feregorn Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε ή παρατηρήσει να συμβεί κάτι σε εσάς: Όταν πατάτε κάπου, στα μενού και σας εμφανίζεται ένα παράθυρο επιλογών, αυτό το παράθυρο έχει σκούρο γκρι φόντο και γράμματα που διαβάζονται πολύ δύσκολα; Αυτό εννοώ: Edited September 13, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε ή παρατηρήσει να συμβεί κάτι σε εσάς: Όταν πατάτε κάπου, στα μενού και σας εμφανίζεται ένα παράθυρο επιλογών, αυτό το παράθυρο έχει σκούρο γκρι φόντο και γράμματα που διαβάζονται πολύ δύσκολα; Αυτό εννοώ: Με τι rom είσαι? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Με τι rom είσαι? Τελείως στοκ! Μόνο ρουτ και αλλαγμένο κερνελ έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Έχεις δίκιο, απλώς αναφερόμου στο h/w που συνήθως κοιτάει ο κόσμος, soc/gpu/ram. Αυτά κοιτάνε όσοι δεν ξέρουν τι θέλουν η απλός την θέλουν μεγαλύτερη Σοστο είναι να κοιτάς το σύνολο πχ τώρα που μιλάμε για το nx4 vs oppo f5 Οθόνη (πολύ σημαντικό) στο oppo πολλές σκαλες ανώτερη Ποιότητα κατασκευής (εδώ δεν χρειάζεται συστάσεις η oppo είναι από της καλύτερες σε αυτά) Camera (ελπίζω να μην συγκρίνουμε καν την camera του nexus είναι λες και βγάλανε 2mp και κάνανε upsampling στα 8) Ηχείο (oppo έχει από τα καλύτερα και δυνατότερα ηχεία) Επα από τα μερικά μόνο ίδιες δεν είναι συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο άλλο "επίσημο" θέμα για το oppo στο φορουμ ή μονο αυτό έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Υπάρχει μόνο αυτό, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για άλλο. Τι θέλεις να ρωτήσεις; Επίσης, άμα ζητάς περισσότερη βοήθεια υπάρχει και το oppoforums.com όπου και εγώ και άλλοι Έλληνες βρισκόμαστε εκεί στο επίσημο ελληνικό section. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο άλλο "επίσημο" θέμα για το oppo στο φορουμ ή μονο αυτό έχουμε? Το παρόν θέμα είναι και το επίσημο για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ότι θέλεις μπορείς να το ρωτήσεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έβγαλε ο κυρ.Cyanogen stable έκδοση για το τηλ. μας ε! Λέω να την περάσω καθότι η beta color πλέον δεν παλεύεται..:blink: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έβγαλε ο κυρ.Cyanogen stable έκδοση για το τηλ. μας ε! Λέω να την περάσω καθότι η beta color πλέον δεν παλεύεται..:blink: Εγώ είμαι με τη Beta Color v.3333L και πραγματικά τη βρίσκω σούπερ! Δεν έχω την τελευταία γιατί έχω διαβάσει όλα αυτά τα προβλήματα με μπαταρία/fc/κτλ... αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή, σταθερή, φοβερή μπαταρία, βελτιώσεις στα μενού και πρόσθεσαν και νέες λειτουργίες! Εγώ τον είδα τον Kodnik από κοντά, γιατί ήμασταν δίπλα στο ίδιο τραπέζι και μιλήσαμε αρκετή ώρα για το που σκέφτεται να πάει το πράγμα με την OPPO και σε διαβεβαιώ πως έρχονται πολύ καλά πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ενδιαφέρον! Που τον πετυχες;; Πες κατι παραπάνω για τα σχεδια του... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Ενδιαφέρον! Που τον πετυχες;; Πες κατι παραπάνω για τα σχεδια του... :-) Σε ένα εστιατόριο που ήμασταν προσκεκλημένοι (για να φάμε πάπια Πεκίνου - που δεν την είδα και ποτέ!) στο Πεκίνο πριν μερικές εβδομάδες. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί ίσως δεν πρέπει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είναι ωραίος τύπος, χαλαρός, είναι όντως geek, είχε μαζί του το Google Glass και 4 smartphones (εγώ είχα τα λιγότερα σε εκείνο το τραπέζι - μόνο το Find 5!), και είναι αυτή τη περίοδο σε φάση αναζήτησης". Έχει σχηματίσει μια μικρή ομάδα, θέλουν το cyanogenmod να διαδοθεί και να μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε πολλές συσκευές, επιθυμεί στενότερη συνεργασία με όσες εταιρείες είναι δεκτικές (μια από αυτές είναι η OPPO όπου στο επερχόμενο phablet της το Ν1 θα διατίθεται με επιλογή προεγκατεστημένο CM) , θέλει να δημιουργήσει μια πιο ομοιογενή και συνάμα προσαρμόσιμη εμπειρία στο software, και θέλει να δώσει βαρύτητα στη βελτιωμένη παροχή value-adding υπηρεσιών στους χρήστες. Μια λέξη που έψαχνε στο μυαλό του μαζί με αντιπρόσωπο της OPPO και την βρήκα για να τους διευκολύνω είναι "prosumer" από το professional+consumer, δηλαδή θέλει να βρει το middle ground ανάμεσα σε αυτούς που μοντάρουν εντατικά τις συσκευές τους και τους χρήστες που ελκύονται από την απλότητα και την it-just-works mentality των προϊόντων της Apple. Edited October 5, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Υπάρχει μόνο αυτό, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για άλλο. Τι θέλεις να ρωτήσεις; Επίσης, άμα ζητάς περισσότερη βοήθεια υπάρχει και το oppoforums.com όπου και εγώ και άλλοι Έλληνες βρισκόμαστε εκεί στο επίσημο ελληνικό section. Eυχαριστώ θα κοιτάξω και αυτά της oppo. Συνήθως η κάθε συσκευή έχει ένα επίσημο θέμα, γι αυτό ρωτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο, καλό θα ήταν να μπει και το ταγκ στον τίτλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Στο "λοιπά κινητά τηλέφωνα" δεν υπάρχει λόγος να μπει κάποιο tag μιας και όλες οι συσκευές έχουν μόνο ένα θέμα και αυτό είναι και το επίσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι η θήκη που δίνουν δωρεάν ξεφτάει πολύ εύκολα στις άκρες? Ήδη παρήγγειλα άλλη απο ebay. @athanaso77: Όντως τότε δε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Να και το πρώτο ελληνικό review του R819 για όποιον ενδιαφέρεται για το νέο μοντέλο της OPPO: Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να το φέρω εδώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ξεκινήσω εγώ νέο νήμα για καινούργιο κινητό. Υπάρχει ήδη θέμα για το R819... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει ήδη θέμα για το R819... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371980 Μπορείς να το μεταφέρεις, σε παρακαλώ φίλε μου, αφού έχεις δικαιώματα διαχειριστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα γνωρίζετε αν αξίζει η αγορά αυτού του κινητού γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά θα ήθελα την άποψη σας,ευχαριστώ πολύ.:):) https://www.google.gr/search?q=oppo+x909+find+5&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cutfUpW4DrSe7Aao-4DgCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=606&dpr=1 https://www.google.gr/search?q=oppo+x909+find+5&safe=active&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ei=fOtfUr7hMqPa4ATGuoHIBA&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1366&bih=643&dpr=1 Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα στην oppo παρέα σας. Είμαι κάτοχος ενος galaxy s3 και κοιτάζω πλέον προς Κίνα μεριά. Έχω κολλήσει με το lenovo k900 και μου κέρδισε τις εντυπώσεις και το oppo find 5. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει η αλλαγή απο το s3 σε oppo. Εννοώ οτι πχ με το lenovo τουλάχιστον ανεβαίνω κατηγορία σε οθόνη με 5.5 ίντσες. Αυτή τη στιγμη ξέρετε σε πιο μαγαζί παιζει το φθηνότερο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Νομίζω ότι το Κ900 δεν παίζει πουθενά σε μαγαζί και μάλιστα με εγγύηση γιατί δεν έχει γίνει πουθενά εισαγωγή από την εταιρεία. Αντίθετα το Find5 μπορείς να το αγοράσεις σε καλή τιμή από το oppostyle.com που είναι Αγγλία, να έχεις την ευρωπαϊκή εγγύηση και να στο φέρουν με κούριερ σε 2 μέρες! Προσωπικά θα σου πρότεινα το Find 5, γιατί άμα το ψάξεις θα δεις ότι διαρκεί περισσότερο η μπαταρία και πως επειδή δεν έχει Intel επεξεργαστή είναι συμβατό με πολλές περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια. Συν ότι θα έχεις μεγαλύτερη υποστήριξη, τόσο official όσο και unofficial στο επίσημο ελληνικό sub-forum στο oppoforums.com! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Συν ότι θα έχεις μεγαλύτερη υποστήριξη, τόσο official όσο και unofficial στο επίσημο ελληνικό sub-forum στο oppoforums.com! Να σου πω περί αυτού, ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το αγόρασα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πως κάτι τέτοιο δεν ίσχύει.. Διάβαζα πως η Oppo βγάζει κάθε εβδομάδα νέο firmware κτλ κτλ.. Το εχώ σχεδόν μήνα, update δεν έχω δει.. Και δεν αναφέρομαι στο κράξιμο που πέφτει στο oppoforum για το delay στο color os, αυτό οκ το καταλαβαίνω, μιλάμε για beta εκδόσεις.. Αλλά ακόμα 4.1.1?.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Αυτό θα διορθωθεί σύντομα. Είναι έτοιμη η Color για το R819 και για το Find 5 λίγο αργότερα καθώς έπρεπε να λυθεί το σημαντικό πρόβλημα του battery drain. Η εταιρία το δουλεύει, ναι συμφωνώ ότι καθυστέρησε αλλά δεν πιστεύω ότι θα μας παρατήσει και πως θα συνεχίσει να αναβαθμίζει τα προϊόντα της...Μέχρι στιγμής πιο γρήγορα από την τραγική LG προβλέπεται να μας δώσει την αναβάθμιση! Υ.Σ. Σε μια φίλη που είναι στα Samsung κινητά της έδειξα το Find 5 και ενθουσιάστηκε με τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής. Παρότι είναι και αισθητά μεγαλύτερο του S4. Με ρώτησε και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά κιόλας! Edited October 24, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Η αλήθεια είναι οτι απο υποστήριξη το lenovo k900 πάσχει... Όσο για ορισμένα παιχνίδια που δεν υποστηρίζει μου είναι αδιάφορο μιας και δεν ασχολουμε.. Είναι πανέμορφο πετάει με τον Intel και η 5.5 οθόνη είναι μια αλλαγή για μένα απο το s3 που έχω τώρα. Όσο για εγγύηση έχεις 1 χρόνο απο το κινεζικό μαγαζί που θα το αγορά σεις όπως όλα σχεδόν τα κινέζικα zoppo thl jiayu cubot κτλ. Ο κύριος προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να αφήσω στη άκρη το s3 το οποίο είναι ρουταρισμενο και clockarismeno και πετάει για να δώσω 330 ευρώ για μια συσκευή που ναι μεν είναι πανέμορφη αλλά ουσιαστικά κ χρηστικά δεν θα μου προσφέρει κάτι τόσο διαφορετικό. Πάντως μπράβο στην εταιρεία που στηρίζει τους πελατες της. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από ότι έχω ακούσει, να είστε έτοιμοι για μεγάλοοοο changelog το Σ/Κ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από ότι έχω ακούσει, να είστε έτοιμοι για μεγάλοοοο changelog το Σ/Κ! Ναι, κάτι διαβάζω στο oppoforum αλλά.. από σήμερα σε αύριο το πάνε..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τι είναι μερικές ώρες αναμονής μπροστά στην μεγάλη έκπληξη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts