Jump to content

Oppo Find 5

nikosnt74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας μου έρθει μέσα στην εβδομάδα και δεν θα έχω παράπονο.. Μεγάλη ξενέρα να μην έχει 4g...

Μην πιστεύετε τις διαφημίσεις. Τι ανάγκες έχεις που δεν στις καλύπτει το 3G; Στην Ελλάδα ζούμε και ως γνωστόν, θέλουμε ή μη, οι νέες τεχνολογίες έρχονται πιο αργά. Οπότε άσε κανά 1-2 χρονάκια να καθιερωθεί και να διαδοθεί το 4G και τότε πάρε κινητό που να το υποστηρίζει. Δεν θα έπρεπε, να μεμψιμοιρείς για την απουσία 4G εκτός και αν το είχες τόσο μεγάλη ανάγκη, οπότε είναι ακατανόητο γιατί επέλεξες ένα κινητό που του λείπει χαρακτηριστικό που χρειάζεσαι.

• Απαντήσεις 904
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην πιστεύετε τις διαφημίσεις. Τι ανάγκες έχεις που δεν στις καλύπτει το 3G; Στην Ελλάδα ζούμε και ως γνωστόν, θέλουμε ή μη, οι νέες τεχνολογίες έρχονται πιο αργά. Οπότε άσε κανά 1-2 χρονάκια να καθιερωθεί και να διαδοθεί το 4G και τότε πάρε κινητό που να το υποστηρίζει. Δεν θα έπρεπε, να μεμψιμοιρείς για την απουσία 4G εκτός και αν το είχες τόσο μεγάλη ανάγκη, οπότε είναι ακατανόητο γιατί επέλεξες ένα κινητό που του λείπει χαρακτηριστικό που χρειάζεσαι.

Επέλεξα το 5, γιατί είναι ένα ξεχωριστό κινητό, που δεν το έχει σχεδόν κανείς και γιατί με το που το έπιασα στα χέρια μου πριν 3 εβδομάδες από φίλο που το είχε ήδη, έπαθα πλάκα από την ομορφιά του! Αλλά πιστεύω ότι αν είχε και 4g, θα' ταν το κινητό μου για όλη την επόμενη χρονιά.. Δεν μου λείπει, απλά αισθάνομαι ότι αγοράζω ένα κάπως παλιό κινητό..

Δηλαδή όσοι έχουν iPhone που δεν έχει NFC πως θα πρέπει να αισθάνονται; Παλιομοδίτικοι;;; 4G και NFC είναι χαρακτηριστικά που στην χώρα μας η χρησιμότητά τους εξετάζεται. Δεν μιλάω για άλλες Δυτικές χώρες που όντως έχουν λειτουργία και χρήση, για όσο είμαστε Ελλάδα και για τα επόμενα 2 χρόνια, δεν προβλέπω επαρκή εξάπλωση των 2 αυτών τεχνολογιών για να τις θεωρείς κανείς απαραίτητες/χρήσιμες/προαπαιτούμενες/αναφαίρετες....

Ας μου έρθει μέσα στην εβδομάδα και δεν θα έχω παράπονο.. Μεγάλη ξενέρα να μην έχει 4g...

Πάντως σύγρινα κινητό με 4G δίπλα στο Oppo και το find 5 το έφαγε στα ίσα!

Γιατί?

Γιατί το 4G προορίζεται περισσότερο για χήση tablet/laptop.

Αν κοιτάξεις μέχρι και iPhone λαμβάνουν ταχύτητα έως 42Mbps , τι σημαίνει αυτό? ότι ενώ το 4G σου δίνει

τη δυνατότητα να έχεις εώς και 100Mbps ότι και να κάνεις το iPhone θα πάρει έως 42!!

Το ρεζουμέ:

ότι το 3G φτάνει επισίμως έως και 42Mbps που σημαίνει ότι το Oppo παίζει στα ίδια!

Γενικώς το 4G αντιπροσοπεύει ταχύτητες υπολογιστή και όχι smartphone!

Εδώ ακόμα έχουμε 13Mbps μέσα στο σπίτι στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας!! :p

@feregorn

Κώστα εσένα σου ζεστένεται καθόλου το κινητό μετα από 5 λεπτά χρήσης internet?

όχι οτι καίει απλα αν ζεστένεται αισθητά.

Μετά τη τελευταία beta version που πέρασα μου φαίνεται ότι ζεστένεται περισσότερο το κινητό!

Καλησπέρα σας παραθέτω παρακάτω κάποια γνωστά θέματα που έχει η συσκευή

Γνωστά προβλήματα συσκευης:

-Μεγάλη θερμότητα στη μπαταρία (>35Celsius)

-"Χαλαρό" Power Button

-Απώλεια σήματος

-Συχνές επανεκκινήσεις

Τα παραπάνω προβλήματα έχουν διαπιστωθει από τους χρήστες του Oppo από το official forum της εταιρείας,

δεν έχω διαπιστώσει στη δικιά μου συσκευή κάτι από τα παραπάνω ακόμα εκτός από τη θερμότητα που κυμένεται στους 32Celsius

το οποίο θεωρείται normal.

Κάποια από τα παραπάνω έχουν διορθωθει από updates που έχουν γίνει στις εκδόσεις.

Αν σε περίπτωση διαπιστώσετε ένα από αυτά τα προβλήματα που αναφέρω παραπάνω και επιμένουν να σας βασανίζουν τη συσκευή σας

χωρίς να διορθώνονται από διαδικασίες αναβάθμησης ή αλλαγής Rom σε κάποια custom , τότε συνιστώ άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους

της Oppo για άμεση επιστροφή της συσκευής

Επίσης δε τα λέω για να σας φοβίσω ούτε ότι η συσκευή δε παύει να είναι άψογη, απλά όπως όλες οι εταιρείες έχουν θέματα με κάποια μοντέλα

τους έτσι και η Oppo σαφώς θα έχει θέματα.

Αν διαπιστώσετε κατι άλλο που μου έχει ξεφύγει καλό ειναι να μας ενημερώσετε και εμας εδώ να έχουμε το νου μας! :p

Επίσης και κάτι τελευταίο , η συσκευή έρχεται με μια έκδοση η οποία για εμένα έιναι τελειώς προσωρινή για το λόγο ότι κατασκευάζουν

τη official Rom με ονομασία Firefly που εκεί πραγματικά θα δούμε τις δυνατότητες του!

Καλή σας μέρα!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Με royal το εχω παραγγείλει απο 10 του μηνα και ακομη δεν εχει έρθει να πω την αλήθεια το μετανιωσα, επρεπε dhl. Απο χθες το πρωι αναφέρει οτι εφτασε Αθηνα αλλά δεν μου εχει παραδωθει. Βέβαια είμαι Θεσσαλονίκη αλλά και σήμερα δεν ήρθε που έλεγα οτι λογικά θα το είχα. Ξέρει κανείς με ποιόν συνεργάζεται η royal στην Ελλάδα, δηλαδή ποιος κάνει την τελική μεταφορά στο χώρο σου ώστε να πάρω ενα τηλ να δω τι γίνεται?
Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8+, iPhone 7+, HTC U11, Google Pixel XL, Samsung Galaxy S7 Edge

Με royal το εχω παραγγείλει απο 10 του μηνα και ακομη δεν εχει έρθει να πω την αλήθεια το μετανιωσα, επρεπε dhl. Απο χθες το πρωι αναφέρει οτι εφτασε Αθηνα αλλά δεν μου εχει παραδωθει. Βέβαια είμαι Θεσσαλονίκη αλλά και σήμερα δεν ήρθε που έλεγα οτι λογικά θα το είχα. Ξέρει κανείς με ποιόν συνεργάζεται η royal στην Ελλάδα, δηλαδή ποιος κάνει την τελική μεταφορά στο χώρο σου ώστε να πάρω ενα τηλ να δω τι γίνεται?

μέσω ΕΛΤΑ λογικά θα σου έρθει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οντως με ΕΛΤΑ ήρθε σήμερα αν και θα το παραλάβω αύριο. Οπότε για αυτούς που δεν ιδιαίτερα υπομονετικοί καλύτερα dhl :-)
Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8+, iPhone 7+, HTC U11, Google Pixel XL, Samsung Galaxy S7 Edge

παίδες η κάμερα του κινητού είναι καλή? έχει τον αισθητήρα sony exmor rs έτσι? λογικά δεν θα έπρεπε να έχει την ίδια ποιότητα φωτογραφιών με ένα galaxy s4? ή απλά είναι συγκριτική με μία 8άρα ανάλυση?
technoholic maniac reviewer

παίδες η κάμερα του κινητού είναι καλή? έχει τον αισθητήρα sony exmor rs έτσι? λογικά δεν θα έπρεπε να έχει την ίδια ποιότητα φωτογραφιών με ένα galaxy s4? ή απλά είναι συγκριτική με μία 8άρα ανάλυση?

Έχει το S4 ή οπουδήποτε κινητό πλην κάποιων Νοκια με ευμεγεθείς αισθητήρες, σούπερ-ντούπερ ποιότητα φωτογραφικής μηχανής; Του Find 5 κινείται στον μέσο όρο της αγοράς, δηλαδή η κάμερα είναι πολύ καλή σε εξωτερικούς χώρους με φυσικό φωτισμό αλλά γενικά σε σκοτεινές λήψεις και εσωτερικούς χώρους με περίεργο φωτισμό παράγει αποτελέσματα μέσου επιπέδου ενώ η λήψη των φωτογραφιών χάρη στο λογισμικό είναι εντυπωσιακά ταχύτατη.

Edited by Feregorn

Παιδια 2 ερωτησεις. Υπαρχει επιλογή για τροπο αποστολης? Δηλαδη μεταξυ ΕΛΤΑ και DHL, όπως ειδα να γραφετε παραπανω? Και αν ναι, στη δευτερη περιπτωση (κουριερ) υπαρχει εξτρα χρεωση (γιατι υποτίθεται ότι είναι δωρεαν τα μεταφορικα)?

Επισης, μεχρι τελος του μηνα δινεται δωρο θηκη + screen protector, που περα από το κοστος βολευουν καθως χωρις αξεσουάρ μια συσκευή καθίσταται προβληματικη στη χρηση της στην καθημερινοτητα...

Αν επιλέξεις με DHL χρεώνεσαι 10€ παραπάνω αλλά το έχεις στα χέρια σου το πολύ σε 3 μέρες. Αν επιλέξεις τη Royal που είναι δωρεάν και συνεργάζεται με ΕΛΤΑ κάνει από 3 έως και 20 μέρες και πάντα μιλάμε για εργάσιμες!

Το έχουμε πει πολλές φορές. Μακρυά από DHL. Επιλέγουμε είτε απλό συστημένο μέσω ταχυδρομείου είτε singapore post, china post κλπ αν θέλουμε να αποφύγουμε τελωνείο. Με DHL υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το ελέγξουν στο τελωνείο και να πληρώσεις πολλά περισσότερα.

δε μιλάμε για το επίσημο κατάστημα στην Ευρώπη; δε συμφέρει απο κει με dhl?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Συγγνώμη, αν είναι εντός Ευρώπης δεν υπάρχει πρόβλημα. Νόμιζα για αγορά από Κίνα.

Από το παρακάτω site κάνετε τις αγορές?

http://europe.oppostyle.com

Ναι αυτό είναι το site

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δεν υφίσταται εκτελωνισμός για αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς εδρεύει στην Ευρώπη! Πάρε το με όποιο τρόπο θέλεις, το ίδιο γρήγορα, ασφαλές και σίγουρα θα σου έρθει. Μην το κουράζουμε άλλο το θέμα της αποστολής. Σου είπε ο φίλος JeisBlack την εμπειρία του με DHL, είπα και εγώ τη δικιά μου με RoyalMail, παραπλήσιες ήταν σε 3 μέρες το λάβαμε!

Ρε παιδιά, που πατάμε κατά την παραγγελία ώστε να μας έρθει και η δωρεάν θήκη μαζί με το screen protector; στο site λέει να βάλουμε τον κωδικο του voucher που αναλογεί σε κάθε χρώμα θηκης κατά το checkout. Που εχει πεδίο για το voucher;; εμένα μόνο δωρεαν screenprotector μου βγάζςι μονο...

Ρε παιδιά, που πατάμε κατά την παραγγελία ώστε να μας έρθει και η δωρεάν θήκη μαζί με το screen protector; στο site λέει να βάλουμε τον κωδικο του voucher που αναλογεί σε κάθε χρώμα θηκης κατά το checkout. Που εχει πεδίο για το voucher;; εμένα μόνο δωρεαν screenprotector μου βγάζςι μονο...

Αλλαξε το συστημα εδω και λιγες μερες.Προσθετεις κανονικα την θηκη και κανει αφαιρεση της αξιας στο Check Out.

P.S. Τελικα αξιζει ρε παιδια το κινητο? Ειμαι ετοιμος και εγω να το χτυπησω.

Τωρα που δινουν και 2 χρονια εγγυηση και σου πιστωνουν και τα μεταφορικα σε περιπτωση επιστροφης.

Οντως με ΕΛΤΑ ήρθε σήμερα αν και θα το παραλάβω αύριο. Οπότε για αυτούς που δεν ιδιαίτερα υπομονετικοί καλύτερα dhl :-)

dhl σημαινει σιγουρο τελωνειο και επιβαρυνση σημαντικη,μονο με συστημενο η ems

Ρε παιδιά 2 ποστ είναι μόνο, κάντε ένα κόπο να τα διαβάσετε. Ευρώπη είναι οι αποθήκες, δεν υπάρχει τελωνείο...

Έχω βαρεθεί να το λέω: Εφόσον το παραγγείλεις από το Ευρωπαϊκό τους κατάστημα δεν πρόκειται να πληρώσεις για κανέναν εκτελωνισμό με όποια εταιρία και να γίνει η αποστολή! Παρακαλώ πολύ, σταματήστε να διαιωνίζεται ανακρίβειες! Το έχουμε πει 100 φορές έχω μέσα, εκτός και αν κάποιοι κοιμόντουσαν τα τελευταία 20 χρόνια, η Ελλάδα είναι μέλος σε μια νομισματική και τελωνειακή ένωση και ακόμα να αντιληφθούν κάποιοι ότι για αγορές από καταστήματα εντός της ΕΕ δεν υφίστανται εμπόδια εμπορίου;;;

Παιδιά, δημιουργήθηκε ελληνικό φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα της OPPO: http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/

Παιδιά, δημιουργήθηκε ελληνικό φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα της OPPO: http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/

Υπάρχει και στο tapatalk..