asikis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Kάποια απάντηση σχετικά με αυτό..??? Ολα τα Ευρωπαικα τηλεφωνα εχουν κανονικα Ελληνικο μενου και Ελληνικο πληκτρολογιο. Αγορασε το αφοβα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ολα τα Ευρωπαικα τηλεφωνα εχουν κανονικα Ελληνικο μενου και Ελληνικο πληκτρολογιο. Αγορασε το αφοβα ;) Σε ευχαριστώ πολύ.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδες καποιο προγραμμα για μετρηση δεδομενων των data ξερετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδες καποιο προγραμμα για μετρηση δεδομενων των data ξερετε;; Δεν έχω Windows phone για να το δοκιμάσω αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το επερχόμενο update με την ενεργοποίηση του ραδιοφώνου και τη σίγαση γυρίζοντας ανάποδα τη συσκευή και τα υπόλοιπα αφορά και το 620 ή μόνο τα 820 και 920; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το επερχόμενο update με την ενεργοποίηση του ραδιοφώνου και τη σίγαση γυρίζοντας ανάποδα τη συσκευή και τα υπόλοιπα αφορά και το 620 ή μόνο τα 820 και 920; Την σίγαση θα την έχει και το 620 αλλά για το ραδιόφωνο και εγώ την ίδια απορία έχω!Δεν ξέρω αν έχει δέκτη ραδιοφώνου!Ελπίζω να έχει πάντως θα ήταν καλή προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Την σίγαση θα την έχει και το 620 αλλά για το ραδιόφωνο και εγώ την ίδια απορία έχω!Δεν ξέρω αν έχει δέκτη ραδιοφώνου!Ελπίζω να έχει πάντως θα ήταν καλή προσθήκη το gsmarena λεει οτι κανενα δεν εχει δεκτη FM αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα στο forum της nokia λενε οτι τα 520 και 720 εχουν FM με RDS αλλα το 620 οχι . Δεν ξερω τι ισχυει :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 To Chipset του snapdragon s4 διαθετει ενσωματωμενο δεκτη fm radio. Λογικα ολα τα Lumia θα διαθετουν ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 δεν το ξερεις, τα ολοκληρωμενα αυτα τα παραγγελνουν οι εταιριες και επιλεγουν τι ακριβως θελουν να εχουν μεσα και η QCom τους χρεωνει με το feature. Πχ ενα παραδειγμα ειναι το Optimus 2X + Motorola Atrix το ενα εχει ρεαδιο και το αλλο οχι ενω εχουν ακριβως το ιδιο ολοκληρωμενο. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 To Chipset του snapdragon s4 διαθετει ενσωματωμενο δεκτη fm radio. Λογικα ολα τα Lumia θα διαθετουν ραδιοφωνο. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες. Πάντως προτιμώ να πιστέψω ότι θα έχει παρά αυτό που λέει ο από πάνω φίλος ea6gka! ;) Σίγουρα θα πρέπει να μας ενημερώνουν λίγο καλύτερα... Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 και εγω θελω να πιστευω οτι θα εχει αλλα θα ελεγα οποιος το χρειαζεται πολυ καλυτερα θα ειναι να περιμενει πρωτα να το παρει επισηα το ραδιο παρα να μετανοιωνει αργοτερα, 100% οτι εχει ραδιο δεν το ξερει κανενας μας Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 και εγω θελω να πιστευω οτι θα εχει αλλα θα ελεγα οποιος το χρειαζεται πολυ καλυτερα θα ειναι να περιμενει πρωτα να το παρει επισηα το ραδιο παρα να μετανοιωνει αργοτερα, 100% οτι εχει ραδιο δεν το ξερει κανενας μας Επίσης, κανεις δεν ξέρει, οτι και να έχει, θα το δώσουν. Συγγνώμη, αλλά είμαι επιφυλακτικός πλεον με τις εταιρείες... Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letsou Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλησπερα απο εναν ακομη καινουργιο κατοχο του 620. Καταρχην θα ηθελα να μαθω αν εχει κανενας προβλημα με τις κλησεις.δηλαδη εχω πετυχει 3,4 φορες να με καλουν και να μην μπορω ουτε να απαντησω ουτε να απορριψω και απλα το βλεπω να χτυπαει.οποιος γνωριζει κατι ας γραψει κατα τα αλλα φανταστικη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ερχεται αναβαθμιση στο 620. ''Nokia Lumia 620 firmware rolling out globally, gets detailed in changelog'' http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-620-firmware-rolling-out-globally-changelog Εδω εν συντομια οι βελτιωσεις που φερνει. -Improved touch screen functions, including corrections in multi-touch actions -Better voice quality with Bluetooth headsets that support echo/noise suppression -Enhanced camera performance with corrected exposure when flash is used in bright light conditions -Various improvements to system stability, performance, and usability Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 thnx μόλις αναβάθμισα της γυναίκας μου το 620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παντως αν καποιος επιβεβαιωσει την ύπαρξη τσιπ για ραδιόφωνο ας μας ενημερωσει κι εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 επειδή μέσα στις επόμενες μέρες θα αγοράσω το 620, και δεν έχω ιδέα από το WP περιβάλλον, μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το τι να προσέξω κ.λπ? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω, τα καπάκια του 620 το πίσω σε άλλα χρώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω, τα καπάκια του 620 το πίσω σε άλλα χρώματα; έχω κοιτάξει σε wind voda cosmo(germanos) καταστήματα και δεν το είχαν καν το κινητό, οπότε εικάζω πως εκεί δεν θα το βρεις. στο πλαίσιο το βρήκα και σταμάτησα την αναζήτηση. αν τα έχουν άμεσα δεν γνωρίζω όμως , ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στο Πλαίσιο στο Περιστέρι που είχα πάει για να το δω από κοντά και να το πιάσω στα χέρια μου όταν ρώτησα για τα ανταλλακτικά καπάκια μου είπαν ότι δε θα φέρουν και ότι μόνο σε μαγαζιά Nokia θα βρω. Τώρα σίγουρα δεν ξέρω βέβαια, απλά λέω τι μου είπαν. :) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Έχει στο ebay καλύμματα. http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Replacement-Housing-Battery-Back-Cover-Rear-Case-For-Nokia-Lumia-620-/111042577752?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19daa74558 Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και σε μένα επιτέλους η ενημέρωση λογισμικού. Διορθώθηκε το θέμα με το multitouch, αν και στην πράξη δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα οκ. Edited April 17, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδες καλησπερα..εχω δυο μερες που εκανα την αναβαθμιση στο κινητο αλλα δε το βλεπω πολυ σταθερο οπως ηταν. Συγκεκριμενα μου τρωει καποια κολληματα η οθονη κ δε ανταποκρινετε(μια φορα αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια) ενω κ η μπαταρια εκει που το αφηνω με 70% κ χωρις να το πειραξω,ουτε τηλεφωνο, κλειστα ολα μετα απο κανενα 8ωρο ηταν στο 11%... κ σημερα παλι τα ιδια... Εχει παρατηρησει καποιος αλλο τετοια θεματα;;πριν την αναβαθμιση ηταν ολα τελεια..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τί εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στο κινητό? Του έχεις βάλει κάρτα μνήμης? Δοκίμασε χωρίς την κάρτα μνήμης να δεις πως πάει. Σε μένα με την ενημέρωση δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Από εφαρμογές τίποτα σπουδαίο. Το facebook,twitter,gismeteo,battery status,im+,skype,soundhound και whatsapp. Κάρτα μνήμης έχω μια 2 gb. Απλά αυτά τα είχα κ πριν την αναβάθμιση. Λες να μη συνεργάζεται καλά κάποια εφαρμογή κ να τρώει κολλήματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Την κάρτα μνήμης την είχες πρώτα σε άλλο κινητό? Εμένα μου είχε κάνει κάποια κολλήματα στο ξεκλείδωμα της οθόνης όταν είχα αγοράσει το κινητό και του είχα βάλει την κάρτα μνήμης από το προηγούμενο κινητό μου που είχε πολλή σαβούρα. Όταν όμως έκανα διαμόρφωση την κάρτα μνήμης μέσα από το κινητό δεν μου παρουσίασε ξανά κανένα κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts