thomasp101 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ξερει καποιος τι χρειαζετε για να ακουω mp3 και να δω βιντεο (.avi ή .mp4) που θα φορτωσω απο τον υπολογιστη μου στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ξερει καποιος τι χρειαζετε για να ακουω mp3 και να δω βιντεο (.avi ή .mp4) που θα φορτωσω απο τον υπολογιστη μου στο κινητο?? τα βάζεις από τον υπολογιστή και μετά τα βρίσκεις στο μουσική και βίντεο hub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasp101 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 τα βάζεις από τον υπολογιστή και μετά τα βρίσκεις στο μουσική και βίντεο hub μακαρι να ηταν τοσο απλο μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του αρχειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 έβαλα αυτές της 3 εφαρμογές να κάνω λίγο ποιο εύκολη την ζωή μου http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-sense/5b38afb9-a104-463c-adb4-22ea2e63706b http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lock-screen/f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lumia-system-updater/5be8fe18-6c8c-4339-b689-a8024cd4c3f0 αλλά δεν βρήκα κανένα παρόμοιο παιχνίδι σαν το ski safari του android . γνωρίζει κανείς κανένα παρόμοιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntokken Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπερα!Πριν λιγο καιρο εκανα απεγκατασταση του smart shoot οταν πηγα να το ξαναβαλω αργοτερα ελεγε οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμο.Ξερεις κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπερα!Πριν λιγο καιρο εκανα απεγκατασταση του smart shoot οταν πηγα να το ξαναβαλω αργοτερα ελεγε οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμο.Ξερεις κανεις γιατι; ενσωματώθηκε στην Nokia camera εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntokken Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 ενσωματώθηκε στην Nokia camera εφαρμογή Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 μια ερώτηση παιδιά . άνοιξα το HERE Drive+ . πηγα να κάνω μια πλοήγηση . αλλά στο χαρτη η οδοί ήταν σε greeklish . ψάχνω τις ρυθμίσεις για καμία επιλογή να τα δειχνει ελληνικά αλλά τίποτα . δεν υποστηρίζει ελληνικά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εμένα στα Ελληνικά τους εμφανίζει. Τί γλώσσα έχεις επιλέξει στο κινητό? Μήπως έχεις Αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εμένα στα Ελληνικά τους εμφανίζει. Τί γλώσσα έχεις επιλέξει στο κινητό? Μήπως έχεις Αγγλικά? ελληνικά έχω επιλεγμένη γλώσσα . πολύ παράξενο . θα κάνω μια επαναφορά μπας και κόλησε . χθες είδα και μια εφαρμογή που μου φάνηκε πολύ χρήσιμη http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/adjust-volume/81cf4727-468c-42a4-b25e-b7fde2f6494d αλλά δεν είναι δωρεάν μετά από λίγο πρέπει να ζητάει αγορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κι εμένα στα ελληνικά !!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και εμένα στα ελληνικά είναι.Αμα δεν φτιάξει δοκίμασσε να το καταργήσεις και να το ξαναεγκαταστήσεις !Διατίθεται δωρεάν έτσι κι αλλιώς στο store.... Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) οκ τώρα έστρωσε . ευχαριστώ για της απάντησης παιδιά Edited March 28, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε παιδιά γνωρίζει κανεις καμιά εφαρμογή που να σπαει κλειδωμένα wifi;;; Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε παιδιά γνωρίζει κανεις καμιά εφαρμογή που να σπαει κλειδωμένα wifi;;; Αυτο ειναι παράνομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 οκ τώρα έστρωσε . ευχαριστώ για της απάντησης παιδιά Αν και το έλυσες, άλλος ένας τρόπος για τα Ελληνικά στους Here Maps: Μενού -> Ρυθμίσεις -> Γλώσσα+Περιοχή -> Περιηγητής και Γλώσσα Αναζήτησης ( κάτω κάτω ). Έτσι και στ' Αγγλικά να έχεις τη συσκευή σου, μπορείς να έχεις Ελληνικά στους Here Maps. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Έχω ένα πρόβλημα. Στο 620 ενός φίλου μου στις επιλογές της γρήγορης ματιάς, του έχει μόνο τη δυνατότητα "το κείμενό μου". Η επιλογή "ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος" δεν υπάρχει. Να σημειώσω ότι: - Με το sysapp pusher του έχω βάλει όλα τα update - Είχε εγκατεστημένη την εφαρμογή glance background την οποία έβγαλα, φοβούμενος μήπως ήταν αυτή που δημιουργούσε το πρόβλημα αλλά δεν έγινε κάτι. Τι άλλο μπορώ να κάνω; [Λύθηκε: στην επιλογή "το κείμενό μου" συμπεριλαμβάνεται και το "ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος"] Edited March 29, 2014 by Stratilatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
startheo Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση...έκανα το black update (μου βγάζει οτι εχω το 3056.4000.1404.007) αλλα στο οθονη+πατημα δεν έχω double tap ούτε τπτ!! ειδα σε βιντεακια οτι μπορείς να κάνεις slide δεξιά αλλα σε εμενα δεν γίνετε!! εχει μονο 3 επιλογές για ευαισθησία αφής,φωτεινότητα κ για οικονομία μπαταριας. Τίποτα αλλο :( ! καμια ιδεα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση...έκανα το black update (μου βγάζει οτι εχω το 3056.4000.1404.007) αλλα στο οθονη+πατημα δεν έχω double tap ούτε τπτ!! ειδα σε βιντεακια οτι μπορείς να κάνεις slide δεξιά αλλα σε εμενα δεν γίνετε!! εχει μονο 3 επιλογές για ευαισθησία αφής,φωτεινότητα κ για οικονομία μπαταριας. Τίποτα αλλο :( ! καμια ιδεα ;; το double tap βρίσκεται στο ρυθμίσεις----> αφή . Βεβαιώσου ότι έχεις ενημερώσει όλα τα system apps , ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι με την εφαρμογή sysapp pusher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
startheo Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ωραίος...κατέβασα την "αφη" και βρήκα την ρύθμιση, ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά και πάλι, επειδή όσοι έχουμε αγοράσει nokia lumia 620 , 520 , 625 (και ισως και αλλα) εχουμε κατλάβει πόσο χάλια είναι τα ακουστικά που προσφέρονται , έχει κανείς να μου προτείνει κανένα καλό αλλά και προσιτό σε τιμή ακουστικό;;; Έχω ακούσει καλά λόγια για τα i luv αλλα στα 20 ευρώ δεν κοιτάζω καν .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .. Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά και πάλι, επειδή όσοι έχουμε αγοράσει nokia lumia 620 , 520 , 625 (και ισως και αλλα) εχουμε κατλάβει πόσο χάλια είναι τα ακουστικά που προσφέρονται , έχει κανείς να μου προτείνει κανένα καλό αλλά και προσιτό σε τιμή ακουστικό;;; Έχω ακούσει καλά λόγια για τα i luv αλλα στα 20 ευρώ δεν κοιτάζω καν .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .. Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια με αυτά που είναι στη συσκευασία του 820, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι τα WH-208. http://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html?keyphrase=wh-208 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια με αυτά που είναι στη συσκευασία του 820, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι τα WH-208. http://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html?keyphrase=wh-208Πολύ καλά ακουστικά, αλλά μου έχουν χαλάσει 2 ζευγάρια, αρχίζει να χαμηλώνει η ένταση παρα πολύ στο αριστερό ακουστικό και μετα απο λίγο καιρό στο αλλο.Πάντως θα τα ξανά αγόραζα γιατί έχουν ποιοτικό ήχο. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πολύ καλά ακουστικά, αλλά μου έχουν χαλάσει 2 ζευγάρια, αρχίζει να χαμηλώνει η ένταση παρα πολύ στο αριστερό ακουστικό και μετα απο λίγο καιρό στο αλλο.Πάντως θα τα ξανά αγόραζα γιατί έχουν ποιοτικό ήχο. Έχω ακόμα το ζευγάρι που ήταν στη συσκευασία και παρόλο που δεν τα μεταχειρίζομαι "καλά", μια χαρά δουλεύουν ακόμα. :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση... Ειναι κι οικονομικα αρα μία χαρα :D Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts