atlantian Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 @hyperspaced Αν έχεις ήδη ρωτήσει Vodafone και δε γνωρίζουν καν για την ύπαρξη της συσκευής τότε το πιο πιθανόν το κινητό να αργήσει, τουλάχιστον θα το είχαν στα αναμενόμενα. Μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις σε κάνα κατάστημα που συνεργάζεται με Vodafone και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου, όπως για παράδειγμα το Πλαίσιο ή τα Mediamarkt αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvat Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μπορεί κανείς να μου πει, που μπορώ να βρω ανταλλακτικό καπάκι σε Cyan χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperspaced Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 @hyperspaced Αν έχεις ήδη ρωτήσει Vodafone και δε γνωρίζουν καν για την ύπαρξη της συσκευής τότε το πιο πιθανόν το κινητό να αργήσει, τουλάχιστον θα το είχαν στα αναμενόμενα. Μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις σε κάνα κατάστημα που συνεργάζεται με Vodafone και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου, όπως για παράδειγμα το Πλαίσιο ή τα Mediamarkt αν δεν κάνω λάθος. Η απάντηση που έλαβα από Vodafone όταν τους είπα ότι στην Vodafone Αγγλίας έχει κυκλοφορήσει πάνω από μήνα ήταν ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα και μπορεί να κάνει μήνες να έρθει το τηλέφωνο. Δεν ήξεραν δηλαδή. Η απάντηση που έλαβα από Nokia Care ήταν "σε 20 μέρες και βλέπουμε..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Αυτό πως το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Εχω τον τρόπο μου για να ασκώ πιέσεις! ;) Μερικοί από τους πιεσθέντες μπορεί να τις χαρακτήρισαν ως εκβιασμό αλλά ο καθένας θέλει να κάνει τη δουλειά του. Τώρα ξέρω ποιον θα ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάρω κάποια συσκευή! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Τώρα ξέρω ποιον θα ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάρω κάποια συσκευή! :D Κι εγώ, τέλος off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 το κινητό ειναι απλά τέλειο! θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις!και τα windows πολυ σταθερο λειτουργικο...ο,τι ακριβως εψαχνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απ' ότι φαίνεται έρχεται και επίσημα σύντομα. Πλαίσιο και Κοτσόβολος το έβαλαν στο site τους σε αναμονή. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Είδα στο youtube κάποια 720p videos και έπαθα πλάκα!Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη 720p λήψη από όλα τα κινητά που έχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πραγματικά το βίντεο είναι πάρα πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχει σταθεροποιητή. Ελπίζω σε κάποιο update να βάλουν ψηφιακό steady shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 navi μπορείς να μου πεις πως πάει το web browsing με ie;Γιατί διαβάζω διάφορα στο νετ όχι και τόσο ενθαρρυντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperspaced Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πραγματικά το βίντεο είναι πάρα πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχει σταθεροποιητή. Ελπίζω σε κάποιο update να βάλουν ψηφιακό steady shot. Πάντως οπτικό σταθεροποιητή όπως το 920 δεν έχει, σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το ιντερνετ παει μπαλα,πολυ καλυτερα απο τν σαφαρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 navi μπορείς να μου πεις πως πάει το web browsing με ie;Γιατί διαβάζω διάφορα στο νετ όχι και τόσο ενθαρρυντικά. Τί έχεις διαβάσει στο internet? Ο ie φορτώνει γρήγορα τις σελίδες και είναι πολύ smooth σε όσες σελίδες έχω ανοίξει. Αλλά είναι κάτι που με έχει χαλάσει. Έστω ότι έχω 2 σελίδες ανοιχτές σε 2 καρτέλες και κάνω πλοήγηση στην 2η. Αν θελήσω να πάω στην πρώτη θα μου την ξαναφορτώσει και μάλιστα σελίδες οι οποίες δεν είναι βαριές. Υποτίθεται ότι τα wp δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις για hardware και από την άλλη να υπάρχουν τέτοια θέματα! Μάλλον την χρειάζεται τελικά την μεγαλύτερη ram. Πάντως lags δεν υπάρχουν. Πάντως οπτικό σταθεροποιητή όπως το 920 δεν έχει, σωστά ; Το 920 είναι το μόνο κινητό μέχρι στιγμής που έχει οπτικό σταθεροποιητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μετά από ένα μήνα και κάτι συμβίωσης με το 620 μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστήμενος και δεν νομίζω να γυρίσω σε άλλο λειτουργικό ξανά!!Τα wp 8 είναι εκπληκτικά! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το skype δεν δουλεύει σωστά στο παρασκήνιο και θα πρέπει να ανοίγεις συνέχεια το κινητό για να το τσεκάρεις και καμιά φορά όταν πάω να ανοίξω εφαρμογή από το moultitasking μου την κλείνει!! Πάντως η δυνατότητα να ρυθμίζεις τα tiles όπως θέλεις με ικανοποιεί όπως και όλο το λειτουργικό της ms!!Καλά για το 620 δεν έχω κανένα παράπονο η ΝΟΚΙΑ έχει κάνει τρομερή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα σας. Όσοι έχετε το κινητό ή σκοπεύετε να το αποκτήσετε έχετε βρει κάποια καλή θήκη ή ανταλλακτικό πίσω καπάκι και προστατευτικό οθόνης; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Βγήκε update. Μπορεί να μας πει κάποιος αν λύνει το πρόβλημα με το multi touch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπέρα σας. Όσοι έχετε το κινητό ή σκοπεύετε να το αποκτήσετε έχετε βρει κάποια καλή θήκη ή ανταλλακτικό πίσω καπάκι και προστατευτικό οθόνης; υπαρχουν τα παντα στ ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλά ναι, σίγουρα υπάρχουν τα πάντα. Εγώ απλά ρώτησα διότι, ως άσχετος, δεν είμαι σε θέση να ξεχωρίσω τα καλά από τα ...ε, μη καλά. :) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημερα. Παιδιά γιατί οταν συνδέω το lumia στον υπολογιστή φαίνεται η sd ενώ στο market δεν την βλέπω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπερα παιδες...κατοχος απο σημερα κ εγω του κινητου!!!πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημερα. Παιδιά γιατί οταν συνδέω το lumia στον υπολογιστή φαίνεται η sd ενώ στο market δεν την βλέπω ? οταν λες στο market τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 οταν λες στο market τι εννοεις? Για να περάσεις μια εφαρμογή manually πρέπει να βάλεις το αρχείο (XAP) στην sd και μετά ανοίγεις το μάρκετ στο κινητό σου και επιλέγεις sdcard - http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή το κινητό το βρήκα σε εξαιρετική τιμή,ξεκλείδωτο, στην Αγγλία, εάν το πάρω θα έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού ή όχι..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή το κινητό το βρήκα σε εξαιρετική τιμή,ξεκλείδωτο, στην Αγγλία, εάν το πάρω θα έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού ή όχι..?? Kάποια απάντηση σχετικά με αυτό..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts