yandr Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Φίλε yandr, έχω πάρει laptop από Αμερική και χρειάστηκε να αγοράσω επιπλέον μόνο έναν μετατροπέα μπρίζας.Ο φορτιστής δούλεψε ρολόι.Μου φαίνεται ότι και στις κάμερες ισχύει ακριβώς το ίδιο,ενδεχομένως να μην χρειαστεί να ψάξεις για νέο τροφοδοτικό, αλλά περίμενε να σου απαντήσει και κανείς άλλος - μη σε πάρω στο λαιμό μου. Δεν ξέρω αν είσαι σχετικά νέος στον χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας, αλλά αν θέλεις τα 2,3 Mp κυρίως για φώτο, τότε προσανατολίσου καλύτερα σε μια φτήνη φωτογραφική.Και καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις (στις φώτο πάντα) και φτηνότερα θα σου βγει.Οι κάμερες απλά τραβάνε και φώτο και οι φωτογραφικές απλά τραβάνε και βίντεο, χωρίς να μπορεί το ένα να υποκαταστήσει σε ποιότητα το άλλο, αν με καταλαβαίνεις. Ελπίζω να βοήθησα κάπως:) Φιλικά Ευχαριστώ για την πληροφορία. Κοίταξε, συμφωνούμε ως προς το σχόλιο για φωτογραφικές/βιντεοκάμερες, αλλά προτιμώ μία συσκευή δίνοντας έμφαση στο βίντεο. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Παιδες καλημερα. Πηρα προσφατα την sony HC32 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Αυτο που ψαχνω και δεν μπορω να βγαλω ακρη ειναι το πως μπορω να περασω απο την μνημη και κασσετες τα αρχεια-βιντεο στο pc. Μπορει καποιος να βοηθησει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Παιδες καλημερα. Πηρα προσφατα την sony HC32 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Αυτο που ψαχνω και δεν μπορω να βγαλω ακρη ειναι το πως μπορω να περασω απο την μνημη και κασσετες τα αρχεια-βιντεο στο pc. Μπορει καποιος να βοηθησει? :O Χρειάζεσαι μια υποδοχή firewire στο PC (αν δεν έχει ήδη παίρνεις μια καρτούλα δεν κοστίζει πολύ), ανάλογο καλώδιο και κάποιο software π.χ. αυτό που έχουν τα windows μαζί (movie maker λέγεται αν δεν κάνω λάθος) ή το Studio της Pinnacle, το Adobe Premiere κλπ. Κοίτα λίγο πιο πίσω σ'αυτό το θέμα νομίζω τα έχουμε ξαναπεί. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Χρειάζεσαι μια υποδοχή firewire στο PC (αν δεν έχει ήδη παίρνεις μια καρτούλα δεν κοστίζει πολύ), ανάλογο καλώδιο και κάποιο software π.χ. αυτό που έχουν τα windows μαζί (movie maker λέγεται αν δεν κάνω λάθος) ή το Studio της Pinnacle, το Adobe Premiere κλπ. Κοίτα λίγο πιο πίσω σ'αυτό το θέμα νομίζω τα έχουμε ξαναπεί. Μπορω με αυτο το καλωδιο να περασω και τις φωτογραφιες απο την μνημη στο pc? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Μπορω με αυτο το καλωδιο να περασω και τις φωτογραφιες απο την μνημη στο pc? :confused: Για φωτογραφίες αρκεί και το usb. Δεν είχε μέσα η κάμερα καλώδιο κι ένα CD με drivers και software της SONY? Αυτά σου φτάνουν για φωτογραφίες. Ακολούθησε τις οδηγίες για το usb και τους drivers. Το sony software δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Εχει ολα αυτα που λες, αλλα τα λεει λιγο μπερδεμενα και δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω. Το βασικο προβλημα ειναι πως δεν αναγνωριζει καμια συσκευη οταν το συνδεω. Βαζω την καμερα στην "βαση" και συνδεω ρευμα και usb. Πρεπει να την εχω ανοιχτη και σε ποιο mode? Πρεπει να βρω χρονο καποια στιγμη να το ψαξω μαλλον, αφου αγορασω και το καλωδιο. Αληθεια εχει το πλαισιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Εχει ολα αυτα που λες, αλλα τα λεει λιγο μπερδεμενα και δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω. Το βασικο προβλημα ειναι πως δεν αναγνωριζει καμια συσκευη οταν το συνδεω. Βαζω την καμερα στην "βαση" και συνδεω ρευμα και usb. Πρεπει να την εχω ανοιχτη και σε ποιο mode? Πρεπει να βρω χρονο καποια στιγμη να το ψαξω μαλλον, αφου αγορασω και το καλωδιο. Αληθεια εχει το πλαισιο ? Εγκατέστησε τους USB drivers αλλά διάβασε ΠΡΩΤΑ τις οδηγίες γιατί πρέπει να τα κάνεις με τη σωστή σειρά. Νομίζω κάνεις εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ να συνδέσεις την κάμερα αλλά διασταύρωσέ το με το manual. Αφού έχεις drivers, τη συνδέεις όποτε θέλεις και την ανάβεις στο mode για playback νομίζω. Δοκίμασε και αν έχεις κάνει σωστά εγκατάσταση θα τη δει και θα στο πει όπως κάθε usb εξωτερική συσκευή. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Καταφερα να την δω τελικα, αλλα δεν το εψαξα με firewire και dvd ακομη. Ευχαριστω KCB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Σκέφτομαι να αγορασω βιντεοκάμερα από Αμερική. Με απασχολούν το NTSC αντί για Pal και η διαφορετική τροφοδοσία ρεύματος. Για το πρώτο, εξ όσων γνωρίζω όλες οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν και τα δύο συστήματα εικόνας. Για το δεύτερο, πιστεύω να βρω εναλλακτικό τροφοδοτικό. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο, γιατί στην Αμερική οι τιμές είναι από 50% έως 70% φθηνότερες. Είσαι σίγουρος ότι όλες οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν και τα δύο συστήματα; Μήπως μόνο τα hi-end μοντέλα; Τις κασέτες που θα γράφεις τι θα τις κάνεις; Θα συνδέεις τη βιντεοκάμερα σου στην τηλεόραση για να τις δεις ή θα τις γράψεις σε VHS/DVD; Το βίντεο ή το DVD που έχεις υποστηρίζουν NTSC; Γενικά είναι πολύ μεγάλη δέσμευση το NTSC. Έχεις κάποιο τρόπο να την φέρεις στην Ελλάδα αποφεύγοντας στα σίγουρα το τελωνείο; Αν όχι σκέψου το πιθανό επιπλέον κόστος και το γεγονός ότι μπορεί να μην έχεις εγγύηση-service. Αν το θέμα πάντως είναι το κόστος ρίξε μια ματιά και σε ευρωπαϊκά διαδυκτιακά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Είσαι σίγουρος ότι όλες οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν και τα δύο συστήματα; Μήπως μόνο τα hi-end μοντέλα; Τις κασέτες που θα γράφεις τι θα τις κάνεις; Θα συνδέεις τη βιντεοκάμερα σου στην τηλεόραση για να τις δεις ή θα τις γράψεις σε VHS/DVD; Το βίντεο ή το DVD που έχεις υποστηρίζουν NTSC; Γενικά είναι πολύ μεγάλη δέσμευση το NTSC. Έχεις κάποιο τρόπο να την φέρεις στην Ελλάδα αποφεύγοντας στα σίγουρα το τελωνείο; Αν όχι σκέψου το πιθανό επιπλέον κόστος και το γεγονός ότι μπορεί να μην έχεις εγγύηση-service. Αν το θέμα πάντως είναι το κόστος ρίξε μια ματιά και σε ευρωπαϊκά διαδυκτιακά καταστήματα. Μιλάμε για μισό κόστος και χωρίς προβλήματα τελωνείου. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos27 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 γνωριζει κανεις για την sony hc 1000E? απο μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ εχω καταληξει οτι ειναι κορυφαια αλλα λιγο ακριβη. που θα μπορουσα να κοιταξω για καλύτερη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορα βιντεοκάμερας με μεγιστο κόστος 500-600 Ε Τι να πάρω? mini dv ή dvd? να έχει dv in,dv out ή όχι? να έχει memory card ή όχι? τι φακό να έχει?ccd, CCD Super,3ccd?? τι πρέπει να προσέψω στα χαρακτηριστικά της? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 ενδιαφέρομαι για αγορα βιντεοκάμερας με μεγιστο κόστος 500-600 Ε Τι να πάρω? mini dv ή dvd? να έχει dv in,dv out ή όχι? να έχει memory card ή όχι? τι φακό να έχει?ccd, CCD Super,3ccd?? τι πρέπει να προσέψω στα χαρακτηριστικά της? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορα βιντεοκάμερας με μεγιστο κόστος 500-600 Ε Τι να πάρω? mini dv ή dvd? να έχει dv in,dv out ή όχι? να έχει memory card ή όχι? τι φακό να έχει?ccd, CCD Super,3ccd?? τι πρέπει να προσέψω στα χαρακτηριστικά της? ευχαριστώ! Για τις DV ή DVD θα έλεγα να προτιμήσεις τις πρώτες. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια λήψης και τα DVD που χρησιμοποιούν οι δεύτερες δεν είναι τα γνωστά αλλά ..... ".....το δισκάκι μίκρυνε -σε διάμετρο- από τα 12 στα 8 εκ. Διατίθεται δε σε τρία φορμά: DVD-R (μίας εγγραφής), DVD-RW και DVD-RAM (πολλαπλών εγγραφών). Οι δίσκοι μίας εγγραφής υποστηρίζονται από όλα τα DVD camcorder. Από εκεί και πέρα, η Hitachi και η Panasonic υποστηρίζουν επίσης τους δίσκους DVD-RAM, ενώ η Sony τους DVD-RW. Ένας δίσκος DVD-R/RW χωράει 20 με 60 λεπτά βίντεο, ανάλογα με την ποιότητα που επιλέγουμε. Από την άλλη, ο δίσκος DVD-RAM προσφέρει διπλάσια διάρκεια, αφού διαθέτει δύο πλευρές εγγραφής (πρόσφατα, κυκλοφόρησαν εκδόσεις δύο πλευρών και για τα άλλα φορμά, με περιορισμένη, ωστόσο, διαθεσιμότητα). Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο συμπιέζεται με τη χρήση του αλγορίθμου MPEG2, προσφέροντας παραπλήσια εικόνα με το ασυμπίεστο miniDV κατά τη θέαση στην τηλεόραση. Το δεύτερο ωστόσο, χάρη στα εγγενή χαρακτηριστικά του, προσφέρει στο PC μας καλύτερη επεξεργασία και ποιότητα μεταφοράς σε άλλα φορμά. ....." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hi5forever Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 na paris tin dcrhc22e tis sony! einai mini dv, exei dv in kai dv out exei stathmo handycam, kai einai giro sta 550 euro... gia online agora, zita mou ellinika links apo pthina e-shops!!! ok? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 και εγώ για αυτην σκέφτομαι καλή ειναι και η 32 (το μόνο που εχει παραπάνω ειναι memery card και βγαζει φωτο) επίσης καλή ειναι και η 39 (εχει 1mpixels ανάλυση αλλα εχει μονο 12χ οπτικο ζοομ) ποια να προτιμήσω? τις 2 πρωτες που εχουν 800,000 pixels και 20χ οπτικο ζοομ ή την 39 που εχει 1mpixels και 12χ οπτικο ζοομ απο online κοιταω στο nom...ca, kai sto πιχ..νια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Θα σου πρότεινα την Panasonic NV-GS75, με τιμή περίπου 550 Ε. Είναι η μοναδική σ΄αυτή τη κατηγορία και τιμή που έχει 3 CCD τα οποία αποτελούν εγγύηση για εξαιρετική ποιότητα εικόνας, πολύ ανώτερη από τον ανταγωνισμό. Βέβαια η μηχανή δεν υστερεί και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έναντι των άλλων μηχανών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 όντως η Panasonic NV-GS75 ειναι πολύ καλή! το μονο μειον της ειναι ότι δεν έχει dv in, έχει μόνο 10χ οπτικό ζουμ, και ειναι σχετικα ογκόδες. επίσης η οθόνη της δεν ειναι touch screen αλλά έχει αυτο το 3ccd που σκοτώνει! μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θέλουμε παραπάνω στην κάμερα? το ζουμ?τα mpixels? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 όντως η Panasonic NV-GS75 ειναι πολύ καλή! το μονο μειον της ειναι ότι δεν έχει dv in, έχει μόνο 10χ οπτικό ζουμ, και ειναι σχετικα ογκόδες. επίσης η οθόνη της δεν ειναι touch screen αλλά έχει αυτο το 3ccd που σκοτώνει! μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θέλουμε παραπάνω στην κάμερα? το ζουμ?τα mpixels? Σε μια mini dv βιντεοκάμερα ακόμα και τα 0,8 mpıxel είναι αρκετά για να έχεις ικανοποιητική ποιότητα εικόνας, Περισσότερα mpıxel έχουν μεγαλύτερη σημασία στις φωτογραφίες που βγάζει η μηχανή, και όχι στο βίντεο. 10Χ οπτικό ζουμ είναι ικανοποιητικό κατά τη γνώμη μου. Την απουσία touch screen δεν την θεωρώ μειονέκτημα, αφού αυτές οι οθόνες είναι πολύ πιο ευαίσθητες, και παθαίνουν πιο εύκολα βλάβες, ενώ και το κόστος επιδιόρθωσης είναι αρκετά μεγαλύτερο. Αυτό που κάνει πραγματικά την Panasonic να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι τα 3 CCD των οποίων η παρουσία, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή, καθιστούν τη συγκεκριμένη βιντεοκάμερα ίσως την πιο συμφέρουσα αγορά σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakos35 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Ποιά είναι η γνώμη σου για την canon mv 850i?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Καλημερα για την SONY DCR-DVD92 που γραφει σε DVD τι γνωμη εχετε? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ποιά είναι η γνώμη σου για την canon mv 850i?? Η CANON MV 850i είναι πολύ καλή μηχανή, αφού αποτελεί το ποιο εξοπλισμένο μοντέλο της CANON στις μηχανές 0,8 mpixel. Ιδίως το 22Χ οπτικό ζουμ, είναι πολύ εντυπωσιακό. Από ότι ξέρω, τα πιο παλιά μοντέλα της CANON είχαν πρόβλημα στις νυχτερινές λήψεις, όπου η ευκρίνεια δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό έχει επιλυθεί στα νέα μοντέλα όπως η MV 850i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Κοιτα και την SONY DCR-DVD92E που γραφει σε DVD, 585Ε, την εχω και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιμενος με αυτα που κανει, πριν ειχα την CANON MV750i οντως ειχε προβλημα στη νυχτερινη ληψη (ειχε πολυ "θορυβο" η εικονα). Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdal Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Eγώ έχω την sony trv-80E 2.11 megapixels η οποία γράφει εκπληκτικά! Πολύ ωραία χρώματα. Λίγο μεγάλη όμως! Παρεπιπτόντως θα πμπορούσε κάποιος να μου πει πώς μπορώ να περάσω από mini dv στο κομπιούτερ και μετά σε dvd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 όντως η Panasonic NV-GS75 ειναι πολύ καλή! το μονο μειον της ειναι ότι δεν έχει dv in, έχει μόνο 10χ οπτικό ζουμ, και ειναι σχετικα ογκόδες. επίσης η οθόνη της δεν ειναι touch screen αλλά έχει αυτο το 3ccd που σκοτώνει! μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θέλουμε παραπάνω στην κάμερα? το ζουμ?τα mpixels? Ένα άλλο μειονέκτημα, πολύ σημαντικό για εμένα, αλλά ενδεχομένως ασήμαντο για άλλους, είναι ότι δεν έχει αναλογικές εισόδους και συνεπώς δεν μπορείς να κάνεις μετατροπή αναλογικού σήματος σε ψηφιακό για να μεταφέρεις για παράδειγμα βιντεοκασέτες σε υπολογιστή και μετά σε dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts